bugün

/887
bu akşam kupaları da yalan olmuştur. angel aldı kupanızı beyler. aha da resim.

https://pbs.twimg.com/med...B05ML0JIcAAchIB.jpg:large
uğurlu sayısı 4 olan takımdır.
ciddi anlamda rehavete kapılan, hiçbir oyuncunun ruh sahibi olmadığı türkiye takımı.
sen 4. yıldızı tak dersin gelen giden 4 takar.
galatasaraylıyım üzülmedim biliyordum ama dedim belki şaşırtır iddiada ilk yarı 0 ikinci yarı 2 oynadım en çok buna üzüldüm sonra küfür ettim, mutluyum.
r4biacı takım. bazı taraftarları da gelmiş bana 8taş diyor amını yurdunu siktiğim. sen önce bi kendi haline bak derler adama.
8 ay boyunca çıktığı her macta 4 tane yese gene de bir karga sembolü takımın seviyesine inemeyecek olan kulüp.

panzerler bile 7 de tikaniyor 8 i atamiyor..
halen şampiyonlar ligi tarihinin en farklı skoruyla yenilen takım taraftarları tarafından fark yemesiyle dalga geçilen takım. ben daha başka bir şey demiyorum. kapak entry tanımının içinde.
saçma salak futbolundan beşiktaşa laf bok atarak kurtulacağını sanan taraftarlara sahip güzide kulübümüz.
Galatasarayda tehlike çanları çaldı durum gitgide kötüye gidiyor mali sıkıntıların yanı sıra Prandelli galatasaraya yaramadı hoca ben paramı alır galatasaray ne hali varsa görsün zihniyet bu benim düşüncem ise yabancı hocaya karşıyım sadece paraya bakıyor türk hocalardan yana tercihini kullanmalı bence.
her şey o kek kalıbına girmeleriyle başladı. 4 yıldız dediler maşallah gelen geçende 4. yıldızı takıp gidiyor. asıl zoruma giden başakşehir gibi hücumu zayıf bir takım bile 4 tane atarken biz nasıl 2 tane yedik bu hıyarlardan? bizde fazla iyi değiliz o yüzden fazla dalga geçemiyorum.
4. yıldız meselesini yanlış anlamış topçulardan kurulu takım.
4 yemeden rahatlayamayan takım. muslera ya yazık ulan.
4. yildiz dedik onumuze gelenden 4 yiyoruz. Bunda ilahi bi guc var bence. Hadi ateyizler bunu da aciklayin da gorelim.
uefa fınalınde kendı taraftarını kazıkladıgı ıcın ceza alan klup, vay amk!

http://bombacilar.8m.com/cimbom.htm
çağrı merkezi oluşturan kulüptür. numarasıda 4 - 4 -4. *
atletizimde şike yapınca şikeci sayılmayan kulüpmüş. çünkü o atletizmmiş.
En sevdiğim çok sevdiğim.

Gelecek güzel günler,yanacak meşalaler. Zaten mutsuzluklarda sevdaya dahil değil mi?

Her şey güzel olacak.
kek kalıbına girmenin faturasını ağır ödeyen takım.
(bkz: o son kalıba girmeyecektin)
türkiyenin en tanınmış istanbulu temsil eden spor takımı.
bu takımın başından prandelli gitmeden bir bok olmayacağı % 100000 kesin olan takım.
http://abcspor.com/index....yan-isi-prandelli-kabusu/
4.yıldız olayındaki 4 kelimesine inanılmaz şekilde konsantre olup, gelenden geçenden 4 yiyen futbol takımı.
bütün bu kötü gidiş yaşanan hengameler , telaşlar yönetimin ve prandelli'nin açıklamaları , ezeli rakibimiz fenerbahçe'nin de 4.yıldıza bir şampiyonluğu kalmış olmasıdır. yani amaç fener'e 4.yıldızı ilk takan takım unvanını vermemek. sanki 3.yıldızı ilk taktık ta ne oldu amına koyayım. lucescu'yu sepetledik defansif oynatıyor diye fatih terim'i getirdik.

ve ondan sonra ta ki kadıköy'de şampiyon olduğumuz sezona kadar belimizi doğrultamadık. tam doğrulduk 2 sene üst üste şampiyon , cl çeyrek final vs vs hedef şampiyonlar ligi şampiyonluğu dedik. fakat yine berbat yönetilen galatasaray , yine krizden nemalanan derin galatasaray ağzımıza sıçtı. açıkçası 4.yıldız sikimde değil. alsak ne olur ki. kafa yapısı değişmedikten sonra.
Dunyanin en zor kulubu. Hatta kulup degil tutkusuna yandigim, adeta bir devlet. icindeki cok baslilik bir sezonda takimi sampiyonlar liginin zirvesinden alip dibe soktu.

Realle kafa kafaya oynadik. Ama 6 yedik. Fatih terim grubunu istemeyenler bundan pay cikartip kulubun geldigi basarili noktaya ragmen taraftarin kimyasini bozmaya calistilar. Disardan gelen tasak gecmeler bize koymaz. Ama icerden gelen felaket tellalliklari taraftarin kimyasini bozdu. Fatih terime, aysala, inan kiraca, adnan polata sallamak, kufretmek, nefret etmek kolay. Ben suanda bunlarin hepsinden nefret ediyorum.

Her firsatta bir grup digerine salladi. Kavga derinlesti. Kamplasmalar artti. Her basarisizlik diger grup icin firsata donusturuldu. Cogunluk da demedi ki be amina koduklarim siz kimsiniz, amaciniz ne? Neye hizmet edersiniz. Kimi seversiniz. Hoca aslolalan galatasaray diyerek gitti ama gittikten sonra aslinda galatasarayin o kadar da aslolan olmadigini gosterdi bize.

Keza baskan.. Genellikle onu savundum. Cunku kulupten cok fazla bas var ve bu takimda bi istikrar isteniyorsa otorite olmali. Bu da en yetkili kisi olmali. imparator da olsan ustun varsa saygi duyacaksin. Yoksa en ust olacaksin. En ust degilsen de karmasa degil birliktelik yaratmak icin calisicaksin.

Artik bu oyuncu grubundan hicbir sey olmaz. Yeni yonetim, sabri, terim, aysal, albayrak bu takimi duzeltemez artik. Cok acik bir sekilde formayi ihanet icin giyen adamlar var. Donen tezgaha anlam veremeyen, mucadele etmeye calisan ama artik bosuna cabaladigini anlayan yabancilar var. Bu guruptan bir takim cikmaz artik. Yep yeni bir hava, kapsamli bir temizlik gerekiyor. Onun icin de imkanlar musait degil. Aysal bunu farkettigi icin gorevi birakti. Yonetim kurulundan alacagi yetkiyle kaynak yaratip ciddi bi antrenor ve kadro yapilanmasi yapilmaliydi. Ama o da ole her talip olana birakilacak bir sey degil. Ozellikle de aysala birakilamaz cunku, aysal onceki basarilarla beraber boyle bir yapilanmayi da cozseydi kulup tarihinden silinmez bir efsane olup cok basliliga son verebilirdi. Kimsenin de isine gelmez bu. Cunku aslolan galatasaray...

Takimi bu saatten sonra ancak taraftar kurtarir. Bazi ihanetlerin gorulmesi lazim. En azindan saha icindekilerin taraftari aptal yerine koymasi kabul edilemez. Ben turk futbolundan coktan sogudum. Galatasaraydan da sogursam herhalde futbol benim icin biter. Milli maclara, avrupa maclarina da bakinca bitsin amk diyorum.

Kulup tam bir kurtlar sofrasi. Oyuncular da buna alet oluyorlar. Emeklerine ihanet pahasina bunu yapiyorlar. Keske hepsinde bi elmander yuregi, bir ujfa agirligi olsaydi. Bugun boyle olmazdi.

Bu krizden de cikilacaktir, uygun kahraman bulundugunda o da olacak ama bu sofra yine devam edecek. Galatasarayi ihanetle ozdeslestirdiler. Biz de prandelli, mancini, selcuk burak diye konusup duruyoruz. Taraftara yazik.
ligin 7.haftalarında kaç senedir ucun birini alan futbol takımı.
http://abcspor.com/index....tasarayin-7-hafta-kabusu/
© copyright 2005 - 2026