bugün

/887
elbette sıkıntıları var, sorunları var, ruhsuz oynayan oyuncuları var. ama desteklemekten asla vazgeçmediğimiz, sonuna kadar sahip çıktığımız takımımızdır galatasaray.

en kötü gün bugünse, bugün de galatasaray !
sesli güldüren takımdır. gene yaptı yapacağını.
bir turkiye cumhuriyeti spor klubudur.
bu maçtan sonra ikinciliği de zora sokmuş takımdır.
mayıs ayında görüşürüz adlı bestesi müzik marketlerde olan takım. çeşitli gerizekalıların oluşturduğu bir albüm olmuş. dinleyenleri de o denli embesil tabi ki.

futbolda bir bok yapamıyorsunuz alın size ekmek kapısı. gidin albüm yapın. neyiniz eksik hilal cebeci'den.
kişisel hırs ve menfaatler nedeniyle şampiyonluktan olmuş kulüp.

şimdi hesap verme zamanı...
atı alan üsküdarı geçmiş-fenerbahçe'den bahsediyorum- biz haber sitelerinden yönetimin acil toplanıp florya'ya durumu toparlamak ya da öğrenmek adına yönetici atandığını öğreniyoruz. bu kadar derdin arasında gönül verdiğimiz takımımızı desteklemeyi unutmuyoruz. fakat bu kadar ilgisiz olunduğunun, bu kadar bilgisiz ve toy olunduğunun başka hiçbir göstergesi olamaz. puan farkının çift haneli olmasını mı bekliyordu bu ibneler? anlamadım gitti.
fatih terimden sonra avrupa maclarini bile izlemedigim takimim!
biz seni yalnızca şampiyon olasın diye sevmedik aslanım. kötü gününde de sevdik iyi günündeki kadar. yenildiğinde de sevdik yendiğin gün sevdiğimiz kadar.

hiçbir şey seninle olan sevgimizin arasına giremeyecek aslanım. şu an belki hepimiz üzgünüz, hepimiz biraz umudumuzu yitirmişiz ama bu seni sevdiğimiz içindir aslanım.

oyuncular gelir geçer. seni ilk sevdiğim günden bugüne tam 30 sene geçti, seninle güldüm seninle ağladım ben. yüzlerde futbolcu, onlarca teknik adam gördüm ama orada dimdik ayakta duran sen ve ben olduk. biz olduk aslanım.

en kısa zamanda toparlanacağını ve tekrar hep beraber sevineceğimizi güleceğimizi biliyorum aslanım. hep böyle yapmadın mı zaten sen? önce biraz üzdün ama sevindirmen hiç geç kalmadı.

biz şereftir seni sevmek senle ağlayıp gülmek şarkısını boşuna söylemiyoruz, söylemedik, söylemeyeceğiz aslanım.

(bkz: şereftir seni sevmek)
--spoiler--
seninle mutsuzluğa evet,ruhsuzluğa hayır !
--spoiler--
galatasaraylı taraftarların mayısta şampiyon olacakları tahminine benim de katıldığım takım. evet evet katılıyorum. ama gülmekten;

http://inciswf.com/1269236582.swf

görsel
berkin elvan ve twitter tepksisinin hemen akabinde akp tarafından vergi sopası ile cezalandırılmaya çalışılan kulüp!

bu arada ne kadar orospu çocuğu var şu memlekette, başlık altından anlaşılıyor!
ünal aysal'ın üstün finansal dehasının bir ürünü olarak yüklü bir miktar para cezası kesilmiş kulüp.

toplumsal duruş ne sadece elvan açıklamasıyla olur ne de twitter göndermeleriyle.

vergini ödemiyorsan diğerleri sadece traştır. aysal ve ekibi de bu kadar ahlaklı duruş sergileme meraklısı ise bu cezalara neden olacak ortamı hazırlamayacaklar bir zahmet.

galatasaraylıları da fenerlilerle karıştırmasın kimse. hükümet bize komplo kurdu diyerek sıyrılamazlar bu meselenin içinden.
roberto mancini tarafından irite edilen türk takımı.
Maliye Bakanlığı, bilet gelirlerinin büyük miktarını bağış gösterip kalanını faturalandıran Galatasaray'a 108 Milyon TL vergi cezası kesti.

şeklinde açıklanan haberle, vergi kaçırmaktan ceza alan takımdır.
neden insan kendi ayağına kurşun sıkar?

ah ünal aysal ahhh...
VERGI HIRSIZLIGINDAN 2. DEFA CEZA ALAN KLUP.
ULAN ZATEN STADI DEVLET YAPTI, CATIYI YAPMADINIZ BIDE DEVLETE VERGI ODEMIYORSUNUZ. KORKMAYIN UNAL BASGAN CIKAR 20 MILYON GSLI BU SECIMLERDE AKPYE OY VERECEKDER YIRTARSINIZ. G.TUNUZ SIKISINCA SIYASETE BULASMAYIZ FALAN DERSINIZ.
2013-2014 sezonunu 2. olarak bitirecek takımdır.
vergi hırsızlığından 2. defa ceza alıp, hem cezası hem vergi borcu 2. defa silinen kulüp.
tüm kulüplerin uyguladığı teberrulu biletten dolayı ceza almış kulüp.

bakalım diğerlerine ne yapılacak?
vergi konusunda hata yapan her kim ise gereğini yapacak camia.

bir takım onursuzlar gibi ahlaksızların götünü yalamayız yavrum.

şampiyonluklar gider şerefimiz yine sapasağlam yerinde kalır kimse sıkmasın canını.
bu akşamki bursaspor maçında gol atıp da sevinmeyen oyunculara sahip olan takım. takımım. güzel maç oluyor gene de, bu ruhsuzluğa rağmen.
baştan yaratılması gerekilen takım.

o kadar ver parayı Mancini'ye. Gönder Fatih Terim'i sezonun ortasında. Takımın oturmasını bekle şampiyonlar liginin, normal ligin ortasında. sik takımın anasını. Sonra başarı bekle. oh mis.
Bugunlerini mum ile arayacaga benziyor.
ruhsuz, isteksiz, kötü savunma yapan takım.
mancini doğru tercihler yapamıyor, değişiklikleri göze tuhaf ve komik geliyor. yönetim, hoca, oyuncular oturup " arkadaş biz ne yapıyoruz yahu ? birer birer hatalarımızı görüp çözüm arayalım " demedikçe, sistem takımı olunmadıkça, heyecan olmadıkça kayıp seneler görebiliriz.
bir de her kötü gidişte fatih terim" i istemek çözüm değil... çözüm içeride bulunup uygulanmalı. kişilerden çok sistem öne çıkmalı.
© copyright 2005 - 2026