bugün

/888
tescilli şikecilerin tescilli hırsız dediği kulüp. yok hani şöyle diyeyim şikede hırsızlıktır. borsa oyunu diyorsanız mart 2011'de çağrı yapmadan sermaye arttırımı yapan bir kulüp var nedense kimse buna ses etmedi.
GECEN VERGI BORCU AFFEDILMIS, SIMDI 104 MILYON TL YENI VERGI BORCU CIKMIS TAKIMDIR. BASINDA NEDENSE COK FAZLA YAZILMIYOR.
görsel *
kendilerini çok pis kandırırlar.

(#23269175)
SU VERGI BORCU NE OLDU MERAK EDILEN TAKIMDIR.
başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter.
https://pbs.twimg.com/media/BjzfNCDCAAMyZPt.png
aşırı hareketli seyircilere sahip takım.
beşiktaş'ı hoplatır, fenerbahçe'yi yatırır olarak bilinen türk takımı.
''beşiktaş'ı hoplatır, fenerbahçe'yi yatırır olarak bilinen türk takımı.'' şeklinde komiklik yapılan takım. siz önce gidin kayseri'yi yatırın lan dalyaraklar. fenerbahçe 6 mayısta yatıracak sizi merak etmeyin.
fenerbahçe ile puan farkını 10'a indirerek dördüncü yıldızı takma yolunda dev bir adım atmış takımdır.
yaraklara gelecek kulüp;

http://www.ataunisozluk.c...llery/sds-view.php?id=431
fenerbahçe için kara şubat diyorduk bizim için kara mart oldu bu ay, olmadı hiç güzel olmadı.
bundan sonra vay halinedir.
kuş beyinlilere yem olmayacak takım.

herkes fırsatını buldu işleri daha da kötüye götürmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

ligde ki durumuna baktığımız zaman, geçen seneden puan olarak bu haftaya kadar olan süreci aldığımız zaman arada pek bir fark yok. avrupa' da elendiği takım zaten chelsea.

nitekim juventus' un ve real madrid' in olduğu gruptan çıkmış bir galatasray vardı bu sezon. türkiye kupasını yıllar sonra müzesine götürmek için büyük bir fırsat da yakalamış durumda. seneye de süper kupayı alarak başlamıştı.

bu senenin ligde tek farkı fenerbahçe' nin geçen seneden daha iyi mücadele etmesi ve lige odaklanması.

bu yüzden mancini başarısız değil aksine geçen seneyle paralel olarak götürüyor takımı.

" gerçek galatasaray" taraftarı mancini' nin sonuna kadar arkasında durmalı. iç karışıklığa olabildiğince karşı olmalı.

tekrar adnan polat dönemlerine mi dönelim? rahmetli özhan canaydın dönemlerine' mi dönelim?

demirören gibi mi yönetsinler kulübü bunu mu istiyorsunuz? vizyonsuz mu olalım? sene de üç teknik direktör değiştirdiğimiz zamanlara geri mi dönelim? ş. ligine gene 6 yılda bir mi gidelim?

gerçek galatasaray' lıların mancini ve futbolcuların sonuna kadar arkasında durması lazım.
fanatik , hastası , aşığı bir taraftarı olarak bu sezon 2. olmamasını ve türkiye kupasını da almamasını istediğim takım. çünkü galatasaray her zaman dibe vurduğu zaman sıçramasını daha iyi bilmiştir. örnek mi çok eski değil ya dün gibi 2010 - 2011 sezonu. sonra ki iki buçuk sezon neler yaptığımızı herkes gördü.
zaten türk futbolunda ki gizli güçler , dış mihraklar altında türkiye'de bir bayern münih olmayı bırakın , artık üst üste şampiyonluklar çok çok zor. ki galatasaray bunu geçen sene 10 puan önde ve üst üste 2. şampiyon olmasına rağmen ne zorluklar altında , ne engellemelere rağmen başardı.
haftaya fenerbahçeye 4 atacak takımmış. teknik direktörleri öle diyor.
Lig sonuncusu Kayserispor'un bile deplasman galibiyeti olan (Galatasaray:0 Kayserispor:1) ikinci yarıda henüz deplasman galibiyeti olmayan takım. Sezonu böyle bitirirlerse belki de büyük bir rekor kırmış olacaklar.*
fenerbahçe'nin büyüklüğü karşısında titreyen kulüp.

(bkz: korkma titre)
mutlu ettikçe sevilir, üzdükçe daha çok sevilir, kahrettikçe tapılır.
Ne kadar başarılı olsa da taraftarı olsam da asla başarılarına sevinmeyeceğim takım. Ortada bir emek olduğunu düşünmüyorum. Ligde sekizinci olmuş bir takım bir anda üst üste iki sezon nasıl şampiyon olabiliyor anlayabilmiş değilim. Taraftarı da bana samimi gelmiyor. Ne olduklarını anlayamıyorum. Kapalı bir kutu gibi. Bazen çok coşkulu oluyorlar bazen kayboluyorlar. Nasıl bir kültürleri var bilemiyorum. Bazı şeyler bunlara gökten iniyor gibi.

Ne Fenerbahçe gibi istikrar takımı ne de Beşiktaş gibi coşkulu. Ortada kalmışlar.

Ne realizm var ne romantizm. Bazen çok realistler bazen gereğinden fazla romantik.

Hiç bana göre değil.
Bu sene transfer ettiği 40 kadar futbolcuyu elden çıkarıp bir 40 futbolcu daha alması gereken takım.

Ben demiyorum kendi taraftarları söylüyor. Nasıl yapacaklarını ise çok merak ediyorum. hele de bu 40 futbolcunun çoğuyla 3 -4 senelik kontratlar imzalanmışken. Seyir zevki yüksek bir transfer dönemi izleyeceğiz.*
Drogba gibi yaşlı, Burak gibi kazma, Umut gibi yetersiz forvetlerle bu işin daha fazla yürümeyeceğini kanıtlamış olan takım. Umarım genç, dinamik, hızlı santrafor dediğimiz iki tane adam bulunur. Bunlar yüzünden hem orta saha hem defans zarar görüyor. Gol atamadıktan sonra az gol yemenin, çoğu zaman gol yememenin ne anlamı kalıyor ? Yönetime ve teknik ekibe güveniyoruz ve yazın iki tane etkili santrafor bulmalarını umuyoruz.
uefa kupasını Türkiyemize kazandıran tek Türk takımıdır. Son iki sezondur ligi şampiyon olarak bitiren takımımız, 4 sene üst üste şampiyon olma başarısı göstermiştir. Süper kupayı da müzesine götürerek ne kadar kaliteli bir takım olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.
(bkz: Mehmet ağar)

(bkz: zalad)

(bkz: cemal nalga)

Türkiye'nin en namuslu takımıdır.(!)
© copyright 2005 - 2026