bugün
- dolar isterse 100 olsun3
- velvet55
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yazarların favori giyim markası14
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- migros'a sorulacak tek soru24
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- israile atom bombası atmak8
- osuruktan şiirler61
- 2026 ekonomik krizi17
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- insan olmaya ceyrek kala15
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- spor ayakkabı5
- okul zorunluluğu2
- aleksey batrakov28
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- michel foucault3
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- geceye bir şarkı bırak10
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- victor osimhen20
- manyak olmaya karar verdim3
- evde soğuk kahve yapımı7
- tadej pogacar2
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- alparslan kuytul15
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- tostumu yaptım11
- hurdacıya gidiyorum7
- bilinçaltı algılama6
4 türk oynatıp,türk takımıyız diye geçinen bir takım.
bugün berbat ötesi futbolla esas liginden elenmiş takımım.
elenebilir, normaldir, teşekkür ediyoruz bu heyecanı mart ayına kadar taşıdığı için. ama kırgınız tabi, geçen sene real i titretmiş takımdık lan biz. neyse esas konu şu, kuşcuklar hemen ötmeye başlamış. lan siz en son kaç sene önce gittiniz lan onu bi söyleyin bana. 90 artılarda puanlar koparıp, hakemlere fırça kayıp ertesi hafta bonus pointler alan siz değilsiniz ya direk damlamışsınız. işte bu yüzden türkiye nin en büyüğü galatasaray. kuş beyinleriniz idrak etsin bunu. öptüm.
elenebilir, normaldir, teşekkür ediyoruz bu heyecanı mart ayına kadar taşıdığı için. ama kırgınız tabi, geçen sene real i titretmiş takımdık lan biz. neyse esas konu şu, kuşcuklar hemen ötmeye başlamış. lan siz en son kaç sene önce gittiniz lan onu bi söyleyin bana. 90 artılarda puanlar koparıp, hakemlere fırça kayıp ertesi hafta bonus pointler alan siz değilsiniz ya direk damlamışsınız. işte bu yüzden türkiye nin en büyüğü galatasaray. kuş beyinleriniz idrak etsin bunu. öptüm.
selçuk'a orta sahada pres yap, orta sahanı kalabalık tut, ilerde de pres yap, birazda defansın iyi olsun bu takımı kitlersin bu kadar net söylüyorum. bugünkü chelsea maçında olduğu gibi.
ahahahahaha takımıdır. ligde gitti. beter olun. hakem satın alamadınız di mi uefa'da ahaha. *
o mancini nin de, oynattığı oyun düzeninin de, ruhsuz futbol oynayan takımımızın da ...
dün hakkettiği bir mağlubiyet almıştır.
Ara transferde 18 milyon Euro harcamış takım. Az para değil. Taraftar seneye 10'a yakın futbolcuya gitsin diyor, yerine yeni adamlar istiyor. Daha kadrodakilere avuç avuç para dökülürken seneye yeni futbolculara nasıl para bulunacak? Financial Fair Play de başlıyor üstelik.
Gerçi tüm Türk takımlarının, özellikle üç büyüklerin canı bu Financial Fair Play'den çok yanacak. ama hala kimse siklemiyor...
Gerçi tüm Türk takımlarının, özellikle üç büyüklerin canı bu Financial Fair Play'den çok yanacak. ama hala kimse siklemiyor...
kamyon dolusu yeni transfer, muhtemelen yeni sezon yine kamyon dolusu yeni adam daha, arayış, bir sürü uçup giden para. yoruldum ya.
''hakem satın alamadınız dimi uefa'dan ''
gibi bir cümleyi söyletmiş takımım.
kuş beyinli şikecilere selam olsun.
gibi bir cümleyi söyletmiş takımım.
kuş beyinli şikecilere selam olsun.
temel meselesi futbolculardan çok mancini ve onun oyuncu grubunu yönetiş tarzı olan takım.
yahu her şeyi geçtim 3 gün evvel karabük'e gidiyorsun sıfır pozisyon ile dönüyorsun sonra kalkıp chelsea karşısına da aynı taktik, aynı diziliş ve aynı oyuncularla çıkıp ingiltere'den tur ile dönebileceğini düşünüyorsun. şaka gibi yani.
bu resmen görevini savsaklamak, başında olduğun galatasaray'ı umursamamaktır, ciddiye almamaktır. başka izahı yok.
elimdeki kadro bu diyorsan da 10 küsür adamı 30 kişi antreman yapabilmek için mi diye aldın diye sorarlar adama.
yahu her şeyi geçtim 3 gün evvel karabük'e gidiyorsun sıfır pozisyon ile dönüyorsun sonra kalkıp chelsea karşısına da aynı taktik, aynı diziliş ve aynı oyuncularla çıkıp ingiltere'den tur ile dönebileceğini düşünüyorsun. şaka gibi yani.
bu resmen görevini savsaklamak, başında olduğun galatasaray'ı umursamamaktır, ciddiye almamaktır. başka izahı yok.
elimdeki kadro bu diyorsan da 10 küsür adamı 30 kişi antreman yapabilmek için mi diye aldın diye sorarlar adama.
gelecek sezon için şöyle bir 11 düşündüğüm biricik takımım: görsel
tabii balotelli gibi bir yıldız da katabilirsek vahşetül kübra bir kadro olur tam anlamda. ben burak'a da selçuk'a da sonsuz güveniyorum. hadi aslanlar, takın 4. yıldızı!
tabii balotelli gibi bir yıldız da katabilirsek vahşetül kübra bir kadro olur tam anlamda. ben burak'a da selçuk'a da sonsuz güveniyorum. hadi aslanlar, takın 4. yıldızı!
hayatta görülen en mal takım.
hasetle tırnak yiyerek takip eden ve her mağlubiyetinde sayfasına kusmuk saçan, avrupa\'dan siktiri yemiş kanat takımı tarafından ağza alınan takım.
biri bana hajrovic i anlatsın?
biri bana telles i anlatsın?
Allah aşkına bu galatasaray ne yapıyor böyle?
bu çöp statüsündeki oyunculara trilyonlar harcadı bu takım .
yazıklar olsun.
Projedeki mantıksızlığın öteki ayağı ise
sneijder ve drogba gibi kaliteli oyuncularla sabri sarıoğlu ve hajrovic gibi saçma sapan oyuncuları bir arada oynatmak.
Piyano ile darbukanın uyumu ne kadar olursa.
işte onların uyumu da o kadar olur.
biri bana telles i anlatsın?
Allah aşkına bu galatasaray ne yapıyor böyle?
bu çöp statüsündeki oyunculara trilyonlar harcadı bu takım .
yazıklar olsun.
Projedeki mantıksızlığın öteki ayağı ise
sneijder ve drogba gibi kaliteli oyuncularla sabri sarıoğlu ve hajrovic gibi saçma sapan oyuncuları bir arada oynatmak.
Piyano ile darbukanın uyumu ne kadar olursa.
işte onların uyumu da o kadar olur.
en asil duyguların takımı.
Futbolcu gider teknik direktör gider taraftar kalır arma kalır.
Kupaysa..! O Bizde çok...
Futbolcu gider teknik direktör gider taraftar kalır arma kalır.
Kupaysa..! O Bizde çok...
Bir galatasaraylı, girişken, sevecen, sempatik ve çok hareketliyken bir fenerbahçeli ise sakin, dik duruşlu ama küstah ve ukaladır bir tutam da. Bir beşiktaşlıysa zaten sevilir sevilir o da.
galatasaray spor kulübüne iktidar, güç yalakası diyen götleri çıktıları yere sokan bir açıklamanın altına imza atmıştır.
sadece açıklama değil icraat da istiyoruz. seni sallamayan, isteklerine cevap vermeyen, önüne durmadan engeller koyanlar hakkında daha somut bilgiler ile meydan okuyuşlar bekliyoruz.
bu gerekli çünkü. aziz fenerbahçe'yi böyle lobisi kuvvetli bir takım haline getirdi. taraftar ile siyasileri tehdit ederek. sen de edeceksin gerekirse.
sadece açıklama değil icraat da istiyoruz. seni sallamayan, isteklerine cevap vermeyen, önüne durmadan engeller koyanlar hakkında daha somut bilgiler ile meydan okuyuşlar bekliyoruz.
bu gerekli çünkü. aziz fenerbahçe'yi böyle lobisi kuvvetli bir takım haline getirdi. taraftar ile siyasileri tehdit ederek. sen de edeceksin gerekirse.
dün twitter yasağıyla ilgili tepkisini gösteren bir yazı açıklamıştır.
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19638.php
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19638.php
fransa'daki twitter yasaklarını çok güzel şekilde eleştiren takımdır. helal olsun ülkesine sahip çıkıyor.
keyifleri yerine getiren takım. Ahahah.
helal olsun takımıdır.
iki yıl boyunca bize şl dahil büyük mutluluklar yaşattılar. varsın bu yıl da biz şampiyon olmayalım, gönlümüzdesiniz. dün olduğu gibi bugün de iyi galatasaraylıyız...
iki yıl boyunca bize şl dahil büyük mutluluklar yaşattılar. varsın bu yıl da biz şampiyon olmayalım, gönlümüzdesiniz. dün olduğu gibi bugün de iyi galatasaraylıyız...
nasıl iyi günde arkasındaysak, kötü günde de arkasında olduğumuz takımımızdır.
şerefiyle zamanında nasıl şampiyon olmuşsa, bu sezon yine şerefiyle belki 2. belki 3. olacaktır.
taraftarın sezonun bundan sonraki bölümünde futbol şubesinden istediği tek şey aslan gibi, galatasaraylı olmanın gerektirdiği gibi ruhu sahaya yansıtmalarıdır.
şerefiyle zamanında nasıl şampiyon olmuşsa, bu sezon yine şerefiyle belki 2. belki 3. olacaktır.
taraftarın sezonun bundan sonraki bölümünde futbol şubesinden istediği tek şey aslan gibi, galatasaraylı olmanın gerektirdiği gibi ruhu sahaya yansıtmalarıdır.
kötü zamanlarında daha yüksek sesle haykırdığımız sevdamızdır. fakat yine de sorunları görmezden gelmemek lazım. selçuk, sneijder, drogba ve burak la konuşmak lazım. eğer kendilerini toparlamazlar ise yolları ayırmanın zamanı gelmiş demektir. her şey bir yana ruhsuzluk takımın içine işlemiş durumda. özellikle selçuk ve drogba dan hiç umudum yok.
en kötü günün bugünse bugün de daha yükses sesle galatasaray!
en kötü günün bugünse bugün de daha yükses sesle galatasaray!
Gündemdeki Haberler