bugün

/887
taraftarlarının fenerbahçe'den daha küçük olduğunu kabul etmedikleri fransız takımıdır. hala bebekler gibi ''küçük takımlar aldıkları galibiyetlerle, büyük takımlar ise aldıkları kupalarla sevinirler.'' derler. her branşta ellerine verip 'şampiyon olup kupa alıyoruz' ama hala galibiyetlerle övünüyorlar diyor bu mallar. amk siz değil misiniz lan kadıköy'de berabere kalınca 3lü çektiren?

galatasaray sizce bir futbol kulübüdür sadece, ama fenerbahçemiz futbol da dahil her branşta galatasaray'a koyan en büyük spor kulübüdür.
Ağzı bozuk annesi muta nikahlı kadın olan kişilerin hala her spor dalında iyiyiz dedikleri fransız dedikleri takım.

Fransız diyenlerle tartışmaya gerek yoktur.

Yav he he denilesidir.

Rakipleri çok komiktir.
futbolda her sene düzenli şekilde ellerine vermemize rağmen, alt tarafı fenerbahçe'den 1 şampiyonluğu fazla olmasına rağmen (o da bu sene eşitlenecek) fenerbahçe için ''futbolda bir balataya sap olamamışların'' diye yumurtlayan taraftarlara sahip takımdır. lan olum galatasaray bir futbol kulübü mü, yoksa spor kulübü? spor kulübüyse hangisi daha büyük bir spor kulübü? fenerbahçe mi galatasaray mı? eee amk daha ne?
dik(!) duruşlu, omurgalı(!) bir taraftara sahip takım.

http://www.hurriyet.com.t...ezihaberleri/23467345.asp
hükümetin bile görmezden geldiği berkin'e hak ettiği saygıyı göstererek neden türkiye'nin en büyüğü olduğunu bir kere daha ispatlamış kulüp.
Kendini Avrupa'ya "7 yıldızlı şikeciler" değil de, "kanuni'nin 2. ordusu" olarak tanıtmış, Türk futbolunun gurur kaynağı.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/galatasaray-601777/

hem takımıma fransız takımı diyen hem de verecek cevabımız olmadığını savunan insanların başlığını kirlettiği kulübüm.

şimidi o arkadaşları öncelikle üstteki linke bakmalarını ve ilk cevaplarını almalarını öneriyorum.

sonra ise bir spor kulübünün büyüklüğünün kulübün milli geliri ile ya da yıllık ciro ile ölçülmeyeceğini anlamasını isterim. ki anlamadığı için zaten göt örneğini vererek gitmiştim ama neyse yine de anlamadı.

spor kulübünün amacı kupa kazanmaktır, para kazanmak değil. para sadece kupaya giden yolu kısaltmak için kazanılır spor kulüplerinde. yani şimdi kupa sayılarını kıyasladığımızda her türlü götsünüz bizim kupa sayımızı geçemiyorsunuz zaten.

sonra hayatınızda takımlarınıza kaç kez dünya yıldızı getirdiniz? galatasaray her sezon kadrosunda dünya yıldızları oynatıyor.

sonra bana avrupadaki başarılarınızı sıralar mısınız? her branş kabulümüz. malum nede olda futbolda bir bok söyleyemeyeceksiniz.

sana şimdi bu kadar cevap yeter tosunum.

ee siz nerde büyüksünüz koçum. siz de söyleyin de bilelim.

hadi kal sağlıcakla.
bu sene şampiyon olmayı zerre hak etmeyen takım. not: manyak derecesinde galatasaraylıyım ama doğruya doğru.
bugünkü maçla resmen biz şampiyon olmak istemiyoruz bizi bay geçin bu sene demiştir, şu performansla beşiktaş arkadan gelip bizi geçerek ikinci olmazsa iyidir, fb ikinci yarının başından beri öküzlüğün önde gidenini yaptı biz ise daha büyük öküzlük yaptık fark 4 e kadar inmişken iken 6 yaptık, yarın şikeciler yenerse kendi elimizle 8 yapmış ve ikinci yarının başına dönmüş olacağız yani ki yazıktır, ne yazı ki onlar kaybettiler ama biz o farkı kapatacak puanları kazanamadık.
Şu sıralar kadrosunda selçuk inan adında bir hain tembel ruhsuz adam vardır.burak da diyebilirim ama onun yetenekleri sınırlı... not:fanatik gsliyim
kadro chelsea macinin ayni kadrosu. hatta hakan balta bile stoper basladi. yani ne bu ruhsuzluk kansizlik. kendi evinde 3 macta 13 gol atiyosun deplasmanda cenabet mi cikiyosunuz nedir anlamiyorum ki amk. Satin ilk isteyene satin Buraki amk al Asamoah Gyani catir cutur gol atsin adam 27 macta 32 golu var. duy sesimi baskan.
büyük bir yolda taşa takılınca idam sephasına oturtulan takım.
galatasaraylı arkadaşlara gerçekten kızıyorum. geçen sene burak, selçuk gibi takımı sırtlayan futbolcular övülürken şimdi ne anaları kalıyor ne de bacıları. ayıptır ayıp.
ayrıca bir fenerli olarak teşekkürler galatasaray.
''mayıslar''ın bi taraflarına kaçtığı takım ahahaha.

(bkz: 2013 2014 sezonu şampiyonu fenerbahçe)

http://galeri12.uludagsoz...latasaray-maci_601516.jpg
Şampiyonluğu yarınlara kalan takımdır.
galatasaray'a cemaatsaray diyen, akp'ye yalakalık yaptığını iddia eden herkesin gözüne sokulması gereken ünal aysal'ın o konuşması;

https://www.youtube.com/watch?v=Zy9UTwWi3N0
2013-20113 sezonu şampiyonluğunu kendi eliyle fenerbahçe'ye veren takım. ben yemedim sen ye.
şeref onur haysiyet ahlak kalite niteliklerini taşımayan bir takım.
ülke sporunun ebesini bellemiş şerefsizlerin bok atmak için sıraya girdiği camia.
20 milyon taraftarı AKP'ye oy vermiş seksi kulüp. Ben demiyorum başkanı diyor.
Türkiye'nin en büyük takımıdır. Ben demiyorum tarih diyor. En büyük takım olmasının nedeni ise başarılarıdır. Hem türkiye'de hem de avrupada. Fenerbahçeliler neye dayanarak en büyüğüz diyorlar anlamıyorum, hatta bir tarafımla gülüyorum. Fb'nin en büyük başarısı gs'yi yenmektir. Tıpkı gs'nin milan'ı dortmund'u madrid'i schalke'yi yenmeyi başarıdan sayması, buna rağmen milan'ın yenilmeyi bir tarafına takmaması gibi.
Anladınız siz.
Fenerliler okumasın hazımsızlık yapar.
Fenerli olmama rağmen bu takımı tebrik ediyorum ancak fenerbahceye kalbimin bana bağlı olduğu kadar bağliyim.
türkiye'de galatasaray olmasaydı ülke için futbol bu kadar zevkli olmazdı.. diğer takımların önündeki bir hedeftir galatasaray..
daha önce zimbabve diye bir ülke duymuş muydunuz? şahsen ben duymamıştım, eğer bilmem gereken bir ülkeyse ve ben bilmiyorsam kusura bakmayın benim cahilliğim ama internette biraz göz gezdirdim ve ülkeyle ilgili elle tutulur bir şeye denk gelmedim. ekonomisi çok kötüymüş sadece bunu öğrenebildim. afrika kıtasının güneyinde, denize kıyısı olmayan bir kara ülkesiymiş. *
neyse, geçen gün ayna programında bu ülkeye denk geldim. hiç duymadığım bir ülke olduğu için dikkatimi çekti izlemeye başladım. programın sunucusu ıssız bir yolun kenarında adamın biriyle muhabbet etmeye başladı. hani olur ya yol kenarlarında hindistan cevizi falan satanlar, öyle biri. ama ne sattığını tam hatırlamıyorum şimdi yalan söylemiş olmayım. öyle ileri geri konuşurken sunucu türkiye yi biliyor musun diye sordu. adam bir an durdu, gözleri parladı ve yeaa galatasaray! dedi. şampiyonlar liginde takip ediyormuş ve çok seviyormuş galatasarayı.
o an gözlerim doldu. aslında söyleyecek pek bir şey yok. takımımla gurur duyuyorum...
(bkz: mayıslar biziiiim)

görsel

hayalperest taraftarlara sahip takım. * *
Sahasında kupa kaldırdıklarıma bu sezon sevinme imkanı vermiş takım.

Afrikadan avrupaya markadır.

Elin çingenesine şikeci dedirtmez kendine.
© copyright 2005 - 2026