/888
Ayna programında yaşanan olay duygulandırdı.
Bir kültür simgesidir. Her şeyine aşığım.
Şampiyon olmasanda
Fenerede koymasanda
Kupaları almasanda
seviyoruz işte var mı diyecegin
Seviyoruz işte var mı diyecegin.

Yukarda biri mayıslar bizimdir yazısının altına bi foto itelemiş. Ulan en kötü gün bugünse bu günde galatasaray.
Tek başarısı ligde gs'yi yenme olan takım taraftarlarının hakkında atıp tuttuğu takım.
terim'in yokluğunu arar demiştim ama an itibariyle o kadar zamandan sonra bile kimse aramıyor.. ilginç geldi bana.. mancini kalitesi heralde..
Chelsea yanlısı dahili bedbahtların, beklentilerini yarın boşa çıkaracak takımımdır.
avrupa arenasında chelsea önünde başarı dilediğimdir.
chelsea takımını çimlere gömecektir inşallah..
Türkiyenin avrupa fatihi Fenerbahçenin imrenerek baktığı destanlar yazan takımımızdır.
garbın cebin-i zalimi affetmedim seni ,

türk'üm ve düşmanın sana kalsam da bir kişi..!

ah ah bunu anlayacak türk futbolcu topluluğu bile yok.
bu gece ingilizlere karşı 99 yıl önce bu gün zafer kazanan dedelerini onure edeceklerdir.

yine bugün çanakkale savaşı sürerken ingiliz kralı için maç yapan takımın taraftarınıda inletecektir.

eğer ki elenirsede canları sağolsun.
Taraftarı dışında hiçkimsenin başarı dilemesine ihtiyacı olmayan kulüptür. En iyi türk takımı olduğu için kıskanılmakta, çamur üstüne çamur atılmaktadır. Bize fransız diyenler fb tarihini araştırsın, siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız. Ermeni köpekleri.
Not: ne gereği vardı bunun mutlu mu oldunuz? Sevmeyen yorum yapmasaydı şimdi herkes güzel güzel hayatına devam ediyordu. Şerefsizliğe lüzum yok.
idda kuponunun vazgecilmezi. beraberlik oynayin bugunku maca. 2-2 yuksek ihtimalle.
vurduğun gol yediğin ofsayt olsun aslan'ım...
ne yazık ki bugün şampiyonlar liginden elenecek takımdır.
(#23178760)görmek istediği gibi görenler var.

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19604.php
deplasman fobisi devam eden zayıf rakibi karşısında yenilen takım.
şerefsizlere inat ölümüne bağlı olduğum takım. biz eleniriz, önümüzdeki sezon tekrar çıkarız, tekrar eleniriz belki çok başarısız oluruz. ama sen alnındaki lekeyi nasıl sileceksin?
Elendiğine sevinmesi gereken takım. Sonuçta bu vasat futbol ile şansa tur atlayıp bayern Real Madrid Barcelona gibi takımlarla karşılaşıp beter olmak vardı. Ciddi anlamda sıkıntıları var. Al 7 8 yabancı ile çıktın sahaya ne oldu? Mantık yok. işleri zor. Patladılar. Çok üzüldüm çok. * beter olun lan.
(bkz: mayıslar bizim)

görsel

(bkz: chelsea yi eleyip çeyrek finale kalacağız)

görsel

taraftarlarına acıdığım takım. beter olun.

http://inciswf.com/1269236582.swf
hali hazırdaki hiçbir türk takımının yenemeyeceği chelsea' ya kötü futbol oynayıp yenilmiş kulüp.
Chelsea sonuçta elenmek doğal ama şut çekmekten aciz bir futbolla elenmek kötü. Kaç kere yarı sahayı geçmekte bile zorlanıp kaleciye döndü futbolcular maç içinde sayamadım.
fatih terim'in gidişi sonrası gelen mancini'nin , 2 yıldır muhteşem sezon geçiren fatih terim'li galatasaray'ın kaymağını bitirerek sezonun fişini çekmiş takımımdır. o kaymak (bkz: 18 mart 2014 chelsea galatasaray maçı) dek sürdü. ama an itibariyle bitti. artık galatasaray'ı iki buçuk sene önce ki 8. bitirdiği sezon ruhuyla görüyorum maalesef.
4 türk oynatıp,türk takımıyız diye geçinen bir takım.
bugün berbat ötesi futbolla esas liginden elenmiş takımım.

elenebilir, normaldir, teşekkür ediyoruz bu heyecanı mart ayına kadar taşıdığı için. ama kırgınız tabi, geçen sene real i titretmiş takımdık lan biz. neyse esas konu şu, kuşcuklar hemen ötmeye başlamış. lan siz en son kaç sene önce gittiniz lan onu bi söyleyin bana. 90 artılarda puanlar koparıp, hakemlere fırça kayıp ertesi hafta bonus pointler alan siz değilsiniz ya direk damlamışsınız. işte bu yüzden türkiye nin en büyüğü galatasaray. kuş beyinleriniz idrak etsin bunu. öptüm.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026