bugün
- said nursi neden evlenmedi10
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız11
- kadınsızlık11
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı32
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- okumalık kitap önerisi8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz9
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- eski tasarıma ne oldu amk9
- son yapılan yemek9
entry'ler (1680)
Bazı insanlar, bazı “doktorlar” gerçekten özel. Dinliyorlar. Ünvanı Prof ile sınırlı olmamalı diyorsun bazılarına. iyi ki varlar. Keşke bu ülkede onlardan çok daha olsa.
Ege Üniversitesi’nden bu hocamız da onlardan biri. Emekli olacakmış, keşke olmasa.
Ege Üniversitesi’nden bu hocamız da onlardan biri. Emekli olacakmış, keşke olmasa.
final'i beğenmeyen seyirci için yazıyorum; insan fazla bağlandığı şeylerle vedalaşırken güçlük çekiyor. finalde tüm istedikleriniz olsa dahi eksik bir şeyler bulacaktınız. şu an ateş püsküren fan tayfa 9 yıldır izledikleri dizi eriyerek bitti diye sinirli. kızmakta bir miktar da haklılar fakat sadece şu yönde katılıyorum; 6 bölümlük bir final sezonu bu kadar ara verildikten sonra beklentiyi karşılayamadı. tahtın başına gelenler ve son kral da" evet abi tam olması gereken oldu" dedirtmedi seyirciye.
ama "if you think this has a happy ending, you haven't been paying attention" demediler boşuna. bunu seyirciye o kadar çok yaptılar ki anlayamıyorum red wedding'te nerdeydiniz lan diyesim geliyor şimdi kızan seyircilere.
ha unutmadan
--spoiler--
ulan kitapta nasıl bahsetmezsiniz tyrion'dan sayın amına koduklarım. bu konuda senaristlere ben de çok kırgınım.
--spoiler--
ama "if you think this has a happy ending, you haven't been paying attention" demediler boşuna. bunu seyirciye o kadar çok yaptılar ki anlayamıyorum red wedding'te nerdeydiniz lan diyesim geliyor şimdi kızan seyircilere.
ha unutmadan
--spoiler--
ulan kitapta nasıl bahsetmezsiniz tyrion'dan sayın amına koduklarım. bu konuda senaristlere ben de çok kırgınım.
--spoiler--
Mahkemelik bir entry olacak büyük ihtimalle ama en hafif tabirle kendisi fırıldaktır. Güce tapandır. Deniz Baykal nasıl öngörüsüz bir adamdı da bunu yanında gezdiriyordu onu merak ettim.
Biz bu işi yapıyoruz dedirten Türk dizisidir. Tek çözemediğim Firuz’un hayatı ve oğluyla ilgili bilgilerin çok yüzeysel kalmasıydı ama uzatmadığı tam yerinde tam tadında bittiği iyi oldu dizinin. Haluk bilginer de yine döktürmüş.
Dualar evrildi sözlük. Önceden iyi olmayı dilerdim. Kendime dair şeyler isterdim. Huzur. Şimdi bir insanı da dahil ederek umutlanıyorum. hep olsun. Bir ömür yetmiyor bazen mutlu olmaya, bu sebeple benden önce ölmesin. Bir de hep gülsün dünyanın en güzel güleni aldığım her nefese anlam katanı. Tüm dualarım sana çıkıyor artık. iyi ki varsın.
2,51 ile mezun olmuş biri olarak söylüyorum, ilerde mutlaka yüksek lisans yapmaya çalışacaklar ve kaderin sillesini orda da yiyeceklerdir. not ortalamanızı yüksek tutun arkadaşlar. o egoist hocalara dayı demeye devam...
biterek beni onulmaz dertlere salmıştır.
--spoiler--
berlin de dahil ölenlerin hepsi eski bir bakan tabiri olacak ama güzel öldüler. özellikle de arkadaşları için hayatının son anında orospu çocuğu olmayı bırakan berlin kesinlikle efsaneydi. dizi devam eder mi tartışmaları beni çok ilgilendirmiyor çünkü 6 bölümlük ikinci sezon yapabileceği her şeyi yapmıştır diye düşünüyorum. yani paraları nasıl harcayacaklar, o aşklar nereye varacak demek klişeden öte gitmiyor bence ordan yeni bir sezon çıkmaz, çıkmamalı.
--spoiler--
değinmek istediğim diğer konu araklamak olarak mı esinlenmek olarak mı bakarsınız bilemem ama leon ve v for vendetta filmlerine kesinlikle atıflar görüyorum. tokyonun mathilda büyüse neye benzerdi sorusunun cevabı olduğunun kimse aksini iddia edemez. ve tüm o kapitalist düzene, bankalara bu kadar nakit ateşlendi ecük de bize versinler mantığına, başkaldırıya saygı duymakla birlikte bunu da önceden görmüştük demek zorundayım. he bir de dedektif hırsız aşkı, kendini vuran hırsıza aşık olan rehine gibi über klişe durumlar malesef yapımın kalitesini bir miktar aşağı taşıdı bence
tüm bunlara rağmen kendini izlettirme yeteneğine fazlasıyla sahip oldukça güzel bir diziydi. zik-zaklar her zaman önceden tahmin edilemediğinden bir diğer bölüme geçmek için gereğinden fazla merak uyandırarak yapılan kesişler gayet yerindeydi. basit bir ispanyol yapımı suç-aksiyon dizisi olarak kalmasına müsaade etmeyip diziyi bizimle buluşturan netflix'e, yahu burda sonraki sezon eksik, millet nasıl izleyecek deyip internete yükleyen o hayırsevere de teşekkürü borç bilirim.
--spoiler--
berlin de dahil ölenlerin hepsi eski bir bakan tabiri olacak ama güzel öldüler. özellikle de arkadaşları için hayatının son anında orospu çocuğu olmayı bırakan berlin kesinlikle efsaneydi. dizi devam eder mi tartışmaları beni çok ilgilendirmiyor çünkü 6 bölümlük ikinci sezon yapabileceği her şeyi yapmıştır diye düşünüyorum. yani paraları nasıl harcayacaklar, o aşklar nereye varacak demek klişeden öte gitmiyor bence ordan yeni bir sezon çıkmaz, çıkmamalı.
--spoiler--
değinmek istediğim diğer konu araklamak olarak mı esinlenmek olarak mı bakarsınız bilemem ama leon ve v for vendetta filmlerine kesinlikle atıflar görüyorum. tokyonun mathilda büyüse neye benzerdi sorusunun cevabı olduğunun kimse aksini iddia edemez. ve tüm o kapitalist düzene, bankalara bu kadar nakit ateşlendi ecük de bize versinler mantığına, başkaldırıya saygı duymakla birlikte bunu da önceden görmüştük demek zorundayım. he bir de dedektif hırsız aşkı, kendini vuran hırsıza aşık olan rehine gibi über klişe durumlar malesef yapımın kalitesini bir miktar aşağı taşıdı bence
tüm bunlara rağmen kendini izlettirme yeteneğine fazlasıyla sahip oldukça güzel bir diziydi. zik-zaklar her zaman önceden tahmin edilemediğinden bir diğer bölüme geçmek için gereğinden fazla merak uyandırarak yapılan kesişler gayet yerindeydi. basit bir ispanyol yapımı suç-aksiyon dizisi olarak kalmasına müsaade etmeyip diziyi bizimle buluşturan netflix'e, yahu burda sonraki sezon eksik, millet nasıl izleyecek deyip internete yükleyen o hayırsevere de teşekkürü borç bilirim.
Türkiyedeki diğer her şey gibi unutulmuştur.
Önce chris sonra sen. Dün de Harun gitti malumunuz. Güzel günler değil bunlar. Umarım her şeyin daha güzel olduğu bir yerlere gitmişlerdir.
Ha unutmadan, biraz buruk hissediyorum okuyamadım kim ne yazmış ama herkesin kalbinden aynı şeyin geçeceğine Eminim; in the end it doesn't even Matter.
Ha unutmadan, biraz buruk hissediyorum okuyamadım kim ne yazmış ama herkesin kalbinden aynı şeyin geçeceğine Eminim; in the end it doesn't even Matter.
Bazı iblislere karşı sarfetmekten çekinmeyeceğim tehdit cümlesi. Gece gece nerden geldi aklınıza yahu?
Malumunuz ölüm dizide kol gezmektedir. Sahilde ismail Abi'nin yanına oturur.
-herkesin bir bekleyeni var.
+senin bekleyenin Yok mu?
-ben bekliyom.
Neticede beklemek de sevdaya dahil. Bize bunu öğreten dizidir.
Gelmeyecek diye değil gemiyi beklemek, bekleyenin başka seçeneği yok. Ve kim ne derse desin, o Gemi bir gün kesin gelecek.
-herkesin bir bekleyeni var.
+senin bekleyenin Yok mu?
-ben bekliyom.
Neticede beklemek de sevdaya dahil. Bize bunu öğreten dizidir.
Gelmeyecek diye değil gemiyi beklemek, bekleyenin başka seçeneği yok. Ve kim ne derse desin, o Gemi bir gün kesin gelecek.
hamit beye sövmek istiyorum lakin şu dizeler oldukça güzeller ne diyebilirim ki.
Bildir bana nerde, nerde Yarab,
Kim attı beni bu derde Yarab?
Nerde arayayım o dil rübayı,
Kimden sorayım bi-nevayı?
Bildir bana nerde, nerde Yarab,
Kim attı beni bu derde Yarab?
Nerde arayayım o dil rübayı,
Kimden sorayım bi-nevayı?
hakikaten gece gece aklıma gelendir. shakira geldiydi dimi vay anasını neler oluyormuş türkiyede.
http://www.youtube.com/watch?v=6L_juZiy-ek
aldırmaz göründüm hayata bazen,
tut ki anlamadım, dünya mı yıkılır?
bazen bir yerlerden eser bir türkü gibi
kayıp rüzgârı zamanın, küller...
savrulur tütün tarlalarında yıllarım,
kul oldum ne güzel, efendin olmadım.
aldırmaz göründüm hayata bazen,
tut ki anlamadım, dünya mı yıkılır?
bazen bir yerlerden eser bir türkü gibi
kayıp rüzgârı zamanın, küller...
savrulur tütün tarlalarında yıllarım,
kul oldum ne güzel, efendin olmadım.
hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. kabullenin.