bugün

/889
son dakika haberlerine göre neymar'ı fenerbahçe'nin elinden kapmış kulüp. helal olsun ne diyelim.
görsel
(bkz: kurban olurum)
dany gibi yerinde bir transfer yapan takımdır.
40 kombine sattık hala transfer yok sabır sabır her sene aynı muhabbet.ayıp olmasın diye bari bi yıldız transferine para saçın.
transfer için tutanların tutmaması gereken takım.

futbolda kurallar belli birader. ayağını yorganına göre uzatacaksın. bak beşiktaş'ın haline.

akıllı ol, canımı ye.

hee galatasaraylı olarak ben de isterim tabi yıldız izlemek. ama yoksa da yoktur. sarı vardır, kırmızı vardır, yeterlidir.
henüz transfer dönemi bitmemişken taraftarlarının, transfer konusunda yersiz serzenişte bulunduğu takım.
henüz transfer dönemi bitmedigi için degil, başkanları tarafından 25 haziranı bekleyin denildigi için sabırsızlanıyor taraftarları. fenerbahçeliyim ve bütün takımların kaliteli transferler yapmasını isterim.
bir takım şampiyon olduktan sonra transfer sezonunu nasıl bu kadar pasif gecirebilir. hemde en buyuk rakıbı deli gibi transfer yaparken. ayrıca fatih hocanın suskunluguna da anlam veremıyorum
Türk turizmine "beş kuruş para almadan" reklam sağlayan tek gerçekliktir. Kimi takımların pisliğini dünya ölçeğinde silmeye çalışan yegane takımdır. Onur abidesidir. Tutkudur. Yaşama sebebidir.
transferin belirtilen tarihlerde yapılmamasının nedeni "sıfır hata" imiş.

--spoiler--
Son şampiyon sezonu dün açarken, şüphesiz herkesin aklında Başkan Ünal Aysal'ın verdiği tarihler ve sözler vardı. Aslında sarı-kırmızılı takımda bir krizin olmadığı tam aksine stratejik bir planlamanın yapıldığı, Fatih Terim'in ince eleyip sık dokuduğu belirlendi.
--spoiler--

http://spor.milliyet.com.....2012/1562972/default.htm
transfer beceriksizliğinin nedeni çok açık,yönetim

şu son çıkan ince elek haberi de beceriksizliklerini terim üzerine yıkma girişimidir sadece

6 hafta sonra lig başlıyor.kampta takımla olmayan transfer hiç yapılmamış transferdir gözümde

son dk de yaparsan transferi kim olursa olsun da alalıma döner iş,bak rieraya herife aceleyle 2.9 milyonu bastın.ne yaptı tüm sezon,yattı

üstelik 3 sene de kontratı var adam doğal olarak gitmek istemiyor

transfe yapacaksan o oyuncu takımla sezon başı kampına katılacak o kadar..
ayrıca forvet deniyor da ilk önce selçuğun yanı halledilmeli melo yada başkası

o mevkiye alınacak adam kesinleşmeden golcü molcüyle uğraşmasınlar hiç..
patoyla ilgili haber nerde çıktı acaba?
http://www.galatasaray.or...futbol_as/haber/13869.php
edit:galatasaraylıyım
transfer yapmamasi orkid misali kanatli takim tutan bazi ergenleri korkuya dusurmustur. ulan adamlar transfer yapmadan yine sampiyon olursa rezil oluruz korkusunu an be an yasamaktadirlar. ceketimizi atsak yeter lan ilk ucte olmaya sikeye yya da ay biz sike degil saka yapmistik siz yanlis anladinizlara ihtiyaci da olmayan takimdir.

baskani mahkum olmus... aaa daha yargitay var olum culara bunu anlatamazsin da...

tupcu sevsin sizi ...
Transfer kitligi ceken , taraftari oldugum destek verdigim kulüp.

25 haziran dendi heyecanlandik. Fos cikti hayirdir baskan dedik seksi kulübüz transfer avusturya kampina hazir pastada cilek var dedi , yarin avusturya kampi olacak aldigimiz oyuncu sayisi iki birde necati var yeniledigimiz ovunc kaynagi gibi resmi siteden umut dany necati devami gelecek deniyor.

Sampiyonlar ligine gidiyoruz on elemesiz. ilgilendigimiz oyuncu assaidi , alper falanda filan. Sözde kafaya oynayacagiz her dalda basari unal aysalin mottosu. Sene basinda gruptan cikarsak basarili sayarim aliyor bu mottonun yerini. Efendim titiz calisiyorlarmis gs`nin sokaga atacak parasi yokmus gecen sene rieraya para yagdiran antepli danye 3 kusur saydiranda ayni yonetim. Lafa gelince mangalda kul birakmaz aysal , istedigimizi aliriz. surasi tum gs lilerle yanyana oldugumuz bir platform olsa cok daha farkli tonda konusurdum ama disariya da laf vermemek lazim o yuzden frenliyoruz kendimizi.

Basketbolda da ilgilendigimiz hawkinsi fb kapmis. masallah. hamit altintopta fenere giderse tamamdir. sezonu rahatca acabiliriz. ha felipe melo mu? koy gotune. melo adamda bizim bu yonetim pinti.

birde arshavinle berbatovla patoyla ilgilenmiyoruz deniyor. Abi sizin kafaniz mi guzel ? ivelin popov ve cenk tosun falan getirin bizide cilek milek ayagina oyalamayin.

simdi boyle bir yonetimden umutlu olan bir galatasaray taraftari varsa tartisalim hodri meydan?
basını ters köşe yapmış canım takımım. ulan spor servisleri kafayı yedi şunu yalanlamamışlar bunu yalanlamamışlar, haldun döneminde resmi siteden patlardı transfer haberleri, şimdi yalanlamaları inceleyen analistler patlatmakta. efenim 3 forvet yalanlanmış, 2 defans yalanlanmış bendtner yalanlanmadı, bu durumdaaaaaaa berbatov galatasaray'da...*
transfer açıklaması bekleyen taraftarına

ilgilenmediği oyuncuları açıklamış kulübüm..
taraftarı transfer transfer diye ölecek kulüp.

hadi artık açıklayın da bitsin şu fanatik, fotomaç haberleri.
Kombine kartlari temmuz ayinin 2. Haftasindan itibaren gonderecek olan kulup
tarihçilerin yaza yaza bitirmedikleri metin oktayların, cevad prekazilerin , georghe hagi lerin top oynadıkları 1905 te kurulup 2000 de uefa kupasını yenılgısız kaldıran turk klubudur. uefa ve super kupayı kaldırmıs olmasıda hala fenerlılere kapaktır.
nasıl ibrahim'e ibo diyorsak galatasaray'a da aşk diyoruz.
çıkardığı 35 bin kombinenin tamamını satıp, yoğun ilgi sebebiyle 5 bin kombine daha çıkartarak 40 bin kombine satan kulüp.

gelen bilgilere göre talep hâlâ yoğun bir şekilde var ama pazarlama stratejisi olarak maç bileti de satmak zorunda.
dany, umut bulut ve sabri sarıoğlu gibi yetenekleri izlemek için koşa koşa kombine alan taraftarlara sahip takım. ben kendi evimde bu takımın bir maçına denk gelsem anında kanalı değiştiririm, o derece.

enteresan.
tutuyor desinler diye tuttuğum takım. futbolla alakam olmadığı için en azından biri sorunca galatasaray'ı tutuyorum diyorum.
genelde futbolla alakası olmayanların, tutuyor desinler diye tuttuğu takım. ayrıca; 4-5 yaşındayken uefa kupasını aldığını hatırlayanların, şimdinin ergenlerinin tuttuğu takım.
© copyright 2005 - 2026