bugün
- bir bela geliyor32
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı25
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- film önerileri10
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- hamas6
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- artık özlemek istemiyorum6
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- damarlı kol kası fetişi11
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- karması eksi olan bayan yazar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- tai lung7
- kolejle devlet okulunun farkı10
- her derdini içine atan insan5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- bugün can sıkan şeyler10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- g i l d e d l i l y4
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- günde 3 litre su içmek3
- duyusal biri olmak5
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir3
- emniyet teşkilatı3
- iftira atmak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- bekarlık8
- matematikten bile espri çıkarmak4
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- burcunu açıklamayan insan9
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- ismail kartal32
- beni seven var mı aranızda5
- sözlükten çıkış yapmak3
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- üzülünce üşümek4
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek2
- gocu35
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- zor zamanlarını tek başına atlatan insan3
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
2006 şampiyonluğundan sonra gelen sezonda takıma hiç takviye yapılamması ve geçmiş seneden 30 puan az alınmasını hatırlatmaya başlamıştır bana
nasıl olsa şampiyon takım çok transfere gerek yok mantığı ürkütücü bi mantık bu sene için yine
o dönemde de bülent tulun vardı bu kafayla bi alakası var mı bilemem ama fb hergün transfer yaparken ve yapmamış haliyle bizden daha derin bi kadroya sahipken
bizim daha hiç bi icraata girişmememiş olmamız enteresan.asıl şampiyonlar ligi için geçen seneden çok daha sağlam adamların alınması gerekli geçen sene para da yoktu ok dedik ama para da akıyor şuan işte
zor bi sene bekliyor gibi taraftarı yine..
nasıl olsa şampiyon takım çok transfere gerek yok mantığı ürkütücü bi mantık bu sene için yine
o dönemde de bülent tulun vardı bu kafayla bi alakası var mı bilemem ama fb hergün transfer yaparken ve yapmamış haliyle bizden daha derin bi kadroya sahipken
bizim daha hiç bi icraata girişmememiş olmamız enteresan.asıl şampiyonlar ligi için geçen seneden çok daha sağlam adamların alınması gerekli geçen sene para da yoktu ok dedik ama para da akıyor şuan işte
zor bi sene bekliyor gibi taraftarı yine..
En basitinden fatih terim-mehmet ağar-haluk ulusoy combosunu bile bilmeyip "şikesiz takım.keh yih yih" diye zırvalayan taraftarlara sahip ülkeye şikeyi öğreten sıradan kulüp.
şike vbg. olaylara bulaşmamasına rağmen sözlüklerde en çok yorum yapılan kulüp. büyüklüğünü varsın siz hayal edin.
(bkz: eziklik psikolojisi)
(bkz: eziklik psikolojisi)
Konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir sözünü açıklayamayan taraftara sahiptir.
ilahi adalete her zaman için çok önem verenlerin takımı
yıllarca ağar-yılmaz-mesut-gülen diye anıran şerefsizlerin başkanları şuan şike,teşvik ve örgütten 6 yıl yedi
allah büyük işte usta
böyle sik gibi bırakır adamı ortada ettiği boş laflarla..
yıllarca ağar-yılmaz-mesut-gülen diye anıran şerefsizlerin başkanları şuan şike,teşvik ve örgütten 6 yıl yedi
allah büyük işte usta
böyle sik gibi bırakır adamı ortada ettiği boş laflarla..
Devletin kucağında oturduğundan mütevelliy şikeye adı karışmamış, karışanda 8 dakikada tahliye olmuştur. Devlet ray z ise gs kim kardashian'dır.
aziz yıldırım ın konuşursam çok kişinin başı yanar dediği halde konuşmamasını açıklayamayanlar gelip buraya pislerler.
rakip takımların psikolojisini feci şekilde bozan takımdır net. adamlar köpek gibi çıldırıyorlar anasını satayım. suç galatasaray'da. adı bile geçmedi iddianamede. bir de rakiplerine bakın. alayı şikeden ceza yediler. bu yüzden galatasaray'ın başlığına üşüşüyor bu eziko romanolar.*
başkanından tercümanına şikeci olan kulubün çirkef taraftarlarınca kötülediği takımım.
felipe melo tarafından ırzına geçilen kalecinin takımını tutanlar ve yarış atı ile futbolcu satın alan başkan yardımcısının takımını sevenlerin hedef tahtasına oturmuş, türkiye'nin en büyük, şerefli, daşşaklı takımıdır. vurdum mu ses getirir ağa.
şikeci başkanlarını omuzlara alıp halay çeken,göt yalayan taraftarın gelip bu camiaya şikeci yaftası asma çabaları gülme krizlerine sokmakta bizi resmen hahahahaaa
ulan şike sizin kitabınızda suç mu ki gelmiş ahlak zabıtası gibi gaipten lafları duyup duyup yazyorsunuz
gidin siz başkanına helal olsun iyi yapmışsın ayağı çekin yavrular..
ulan şike sizin kitabınızda suç mu ki gelmiş ahlak zabıtası gibi gaipten lafları duyup duyup yazyorsunuz
gidin siz başkanına helal olsun iyi yapmışsın ayağı çekin yavrular..
türk futbol tarihinin en büyük, müzesinde uefa ve süper kupa dail omak üzere 62 kupası olan tek türk takımıdır galatasaray.
1944'lü yıllarda, 1950'li yıllarda yapılan hatır şikelerini, galatasaray şampiyon olmasın diye sahadan çekilmeleri normal karşılayan zihniyete ne anlatsak boş.
malatya olayıyla ilgili bir futbolcunun konuşmalarını gösterip "aha 1987 yılı galatasaray şike yapmış" deniliyor ama ben o dönemle ilgili malatyalı bir yöneticinin ifadelerini koyduğum zaman mırın kırın ediliyor.
üzerine basa basa diyorum ki; konu bu ülkede yapılan ilk şike, teşvik... ama yok...
400 sayfa pisliğe, tarlalara, inşaatlara, şantiyelere, tff raporlarına, cas davasının geri çekilmesine, etik kurulu raporlarına ve son olarak türkiye cumhuriyeti mahkemelerinin yapıştırdığı şike damgasına inanmayanlara benim anlatacak bir şeyim yok ki 1940'lı 50'li yıllarda yapılan şikelere inandırayım...
isteğim "bu ülkeye şikeyi galatasaray getirdi yeaa" diye kıvrananlara bunun ispat edilmesiydi. ispat edilirse sözlüğü bırakacağımı söylemiştim, edilmezse de bu başlıkta galatasaray'dan özür dilenmesini istemiştim.
1987 yılında oynanan bir malatya beşiktaş maçı koyuldu önüme (ki o'nu açıkladım) ben de 1940'lı 1950'li yıllarda oynanan maçları koydum.
kimin gideceği, kimin özür dileyeceği ortada. dolayısıyla benim artık şu yazdıklarımın haricinde bir şey yazmamın lüzumu yok. gerekçeleri yukarıda yazılı.
tanım : türkiye'nin en köklü, en büyük ve yazılı/yazısız kuralları olan, tesislerinde "seni buraya getiren yeteneğin, burada kalıcı olmanı sağlayacak olan karakterindir" yazılı olan ve 531 yıldır bu ülkeye hizmet eden türkiye'nin en büyük camiası, spor kulübü, ilim ve irfan yuvası.
malatya olayıyla ilgili bir futbolcunun konuşmalarını gösterip "aha 1987 yılı galatasaray şike yapmış" deniliyor ama ben o dönemle ilgili malatyalı bir yöneticinin ifadelerini koyduğum zaman mırın kırın ediliyor.
üzerine basa basa diyorum ki; konu bu ülkede yapılan ilk şike, teşvik... ama yok...
400 sayfa pisliğe, tarlalara, inşaatlara, şantiyelere, tff raporlarına, cas davasının geri çekilmesine, etik kurulu raporlarına ve son olarak türkiye cumhuriyeti mahkemelerinin yapıştırdığı şike damgasına inanmayanlara benim anlatacak bir şeyim yok ki 1940'lı 50'li yıllarda yapılan şikelere inandırayım...
isteğim "bu ülkeye şikeyi galatasaray getirdi yeaa" diye kıvrananlara bunun ispat edilmesiydi. ispat edilirse sözlüğü bırakacağımı söylemiştim, edilmezse de bu başlıkta galatasaray'dan özür dilenmesini istemiştim.
1987 yılında oynanan bir malatya beşiktaş maçı koyuldu önüme (ki o'nu açıkladım) ben de 1940'lı 1950'li yıllarda oynanan maçları koydum.
kimin gideceği, kimin özür dileyeceği ortada. dolayısıyla benim artık şu yazdıklarımın haricinde bir şey yazmamın lüzumu yok. gerekçeleri yukarıda yazılı.
tanım : türkiye'nin en köklü, en büyük ve yazılı/yazısız kuralları olan, tesislerinde "seni buraya getiren yeteneğin, burada kalıcı olmanı sağlayacak olan karakterindir" yazılı olan ve 531 yıldır bu ülkeye hizmet eden türkiye'nin en büyük camiası, spor kulübü, ilim ve irfan yuvası.
7 senedir türkiye kupasına hasret, aldığı şampiyonluk fenerbahçe cumhuriyeti'nin aldığı kupa altında ezilmiş bukalemun bozması taraftara, borcu az göstermek için dolar cinsinden ifade eden botokslu başkana, transferleri kapa bildirip alamayan basiretsiz yönetime sahip, ülkeye şikeyi öğreten seksi kalçalı kulüpçük.
30 sene türkiye kupası alamayan fenerli ezikler tarafından "7 senedir türkiye kupasına hasret" denilerek bok atılmaya çalışılan büyük kulüp.
ulan bizde 14 tane türkiye kupası var. sizin gibi kupa fakiri miyiz amk? adsadads
ulan bizde 14 tane türkiye kupası var. sizin gibi kupa fakiri miyiz amk? adsadads
çok seksi fransız kulübü.
sikici türk takımı.
her defasında siken ve sikilenleri de başlığı altında eşek gibi anırtan türk takımı.
seksi fenerli kızlarla münakaşa içinde olan taraftarlara sahip takım.
teröristbaşı bebk katili orospu çocuğu apo'nun tuttuğu fransız kulübü.
fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'a "azize" lakabını uygun bulan taraftara sahip kulüptür.
Gerizekalıyım ayağına yatmak nedir? Bu sizi kurtarır mı?
Burada anlaşılmayacak olan nedir.sorun anlatalım.
Tc özel yetkili ağır ceza mahkemesi kararına göre fb şike yapmış, teşvik vermiş, şikeye ve teşviğe teşebbüs etmiştir. Başkan dahil yoneticileri ve hatta tercümanı bile şike yapmaktan dolayı ceza almıştır.
Galatasaray spor kulubünün bilinen adı dır.
Burada anlaşılmayacak olan nedir.sorun anlatalım.
Tc özel yetkili ağır ceza mahkemesi kararına göre fb şike yapmış, teşvik vermiş, şikeye ve teşviğe teşebbüs etmiştir. Başkan dahil yoneticileri ve hatta tercümanı bile şike yapmaktan dolayı ceza almıştır.
Galatasaray spor kulubünün bilinen adı dır.
şu sıralar haplı gençlerin hakkında deli gibi salya akıttı camia
bi sakin amk..
bi sakin amk..
fenerbahçe'nin ezeli rakibi, ebedi dostu olan klüp(tü).
Her iki tarafında karşılıklı yediği boklar sonucu düşman oldular, üstelik kıytırık bir meşin yuvarlak bokuna.
(bkz: #14077930)
Her iki tarafında karşılıklı yediği boklar sonucu düşman oldular, üstelik kıytırık bir meşin yuvarlak bokuna.
(bkz: #14077930)
içten içe "Milletin başkanı; "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" diyor.. Bizim ki "20 milyon oy verdik, sexi kulübüz" diye demeç veriyor " şansımıza sokalım diyoruz..
not: fenerbahçeliyim anlamayanlar için.
not: fenerbahçeliyim anlamayanlar için.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar