bugün
- apo piçtir piç kalacak5
- filenin sultanları yarı finalde8
- hep kaybeden tarafı savunmak5
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var6
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- devlet bahçeli8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu6
- yazarların gizli gizli dinlediği şarkılar3
- uçan adam sabri'ye ne oldu5
- habire1221
- kolları façalı bir kıza aşık olmak4
- ibrahim erkal saçı2
- skoda fabia alınır mı2
- ellerim bos gonlum hos31
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- kılıçdaroğlunun kılıcı nerede sorunsalı2
- bir bela geliyor8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı6
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- arif kocabıyık16
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- sarapci koala64
- sevgiliye yara izlerinin hikayesini anlatmak2
- dolandırıcı2
- kedilerin ruh hastası olması4
- torpille bir yerlere gelenler5
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- lahmacun9
- ebgh'nin sözlüğün en orijinal yazarı olması3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- trakyalı yazarlar6
- youtube daki bot trafiğini kim yönetiyor2
- kaan sezyum7
- ay diyen erkek9
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- petek dinçöz2
- boşnak olmak ister miydiniz5
- basmane tren garı7
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- silvermist9
- tarkan2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası27
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- zeynep sude oktay2
- mazota zam geldi3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
entry'ler (102)
Galip gelince değinilmemiş ya da "ama galip geldi" düşüncesiyle göt olmamak adına Aydın Yılmaz'ın anlamsız bir şekilde oyuna girmesi koca bir f.terim hatasıdır. Galip gelince kimseden çıt çıkmıyor. Forvet eksiltip orta saha oyuncusu almak tamamen apatlcaydı. Takım zaten golü bulamadığı için daha da baskı kuracağı ve rakip takımın oyundan düşeceği bu kadar aşikarken neden Elmander gibi son vuruşu düzgün bir adam oyundan alınır ki! Elmander olsaydı maç 5'likti.
tokatla sınıfta öğrenciyi dört köşe boyunca dolandırması.
Real madrid, Ronaldo, Morinyo, Pepe ve Ramos'tan nefret ediyorum.
beyin bedava.
Doğru ise delikanlılık kavramına yeni bir boyut kazandıracak ve tüm o erkeklik vurguları yerini eşcinsellik kavramına devredecektir. .mesela: Top'a bak sen koca istanbul'u fethetmiş.
kabuklu sebze ve meyve soyma bıçağı/ya da her neyse işte o. Bir de klozet var ama ortalığı kokutmayalım şimdi.
Kötü niyet belirtisi cümlesi. Şimdi eğer bir maç içerisinde bariz bir penaltı pozisyonunun hakem tarafından çalınmadığı ve bir penaltı pozisyonunda hemen hemen her kalecinin penaltı vuruşundan önce bir adım ileri çıktığı bir ligde, bu pozisyon göze batıyor ise ve bu konuya takılıp kalınıyorsa , bu insanların dürüstlüğü ve tarafsızlığı bittiği gibi yaptıkları ya da yapacakları her hangi bir futbol programı veya yazısı takibe değer değildir. Benim nezdimde çok evvelden zaten bitmişti. Demem o ki siz de rahatsız oluyorsanız izlemeyin ve (patronlarını) rahatsız edin.
bütün o son bölüm sanki behzat'ın "... önceden hangi okula gideceğini, hangi işi yapacağını, maaşını vs. belirliyor! iyi de bunların hiç birini ben istemedim ki..." diye süre giden repliği için çevrilmişti. Bana kalırsa tüm o geri kalan psikolaniz sahneleri sönük kaldı. Tabi bu biraz da dünyaya bakış açınız ile de ilgili.
Herhangi bir sözlük platformunda yazan bizlerin asıl iç dünyasını anlatan aynadır. O yüzden eğleniriz bu free dünyada.
kurtlar vadisi sand and blood.
Galatasaray'ın yüzde 90 ihtimalle puan çıkaracağı maçtır. Beni maç tahmini hakkında bu kadar emin duruma getiren şanlı Galatasaray'ın bu seneki kadrosuna müteşekkirim.
-yüzüme bak yüzüme.
-ruhun nerde?
-beni seviyor musun cevap ver ohh ıhh?
-ruhun nerde?
-beni seviyor musun cevap ver ohh ıhh?
mum'un eriyip bittiğini söylemek mantıklıdır fakat elinde fenerle gezenin fenerinin eridiğini söylemek aptalcadır. Yenmez.
Alex'i Gaziantep maçında Aykut'a soran ve Akabinde başkanı tarafından ayar çekilip susturulan seyircidir. Gönül isterdi ki "aziz de alex de fenerden büyük değildir" diyen başkanın aleyhine mikrofonda söylediklerinin hemen ardından "Biz fenerbahçeyiz, ne söyleyeceğimize senden icazet alarak karar vermeyiz" diyebilme cesaretini gösterebilseydi. Tezatlık, aziz'in söylediklerinin (kimse fenerden büyük değildir) yaptığı ile (mikrofon vakası) çelişmesidir. Bugün çok bariz görüldü ki aziz fener'in üstüne çıkmıştır.
Diktatörlerin dünyanın en büyük satıcıları olduğu gerçeği ile tanışmış efendi bir futbolcudur. Evet Aziz Yıldırım bir fenerbahçe diktatörüdür ve türk futbolunu geriye götüren en büyük düşmandır. Bir ego abidesidir, ayrıca mahkemece değil holigan/at gözlüklü taraftarlar dışında futbolseverler gözünde tescilli şikecidir. Kahvelere, 5 lira ile temiz maç izleme zevki yaşamak isteyen insanların bu zevklerinin içine etmiştir. izleyenin temiz maç olduğunu sandığı maçlar daha önceden alınmıştır. Alex'i bir Galatasaraylı olmama rağmen efendiliğinden dolayı seviyorum. Ve twitterda yazdıklarının da ancak türkiye medyasında bu kadar abartılıcağını düşünüyorum. Adam sadece bensiz takım düşünüyorsun demiş ve bundan rahatsız olan ise nedense sadece aziz ve aykut. Evet patron aykuttur fakat aykut tanrı değil ki adamla görüş paylaşılmasın. Kaldı ki adam hepinizin anasını bacısını dürteyim de dememiş. Zannımca amaç şu: Adamın nasıl olsa 1 yıllık futbol hayatı kaldı, iyisi biz bunun üstünden bir güç gösterisi yapalım.
dünyanın en iyi oyuncusu olmasa da ırkçılığa attığı kafa (zokoranın da hakkını verelim bu parantezde) ile gönlümüze taht kurmuştur. Ayrıca benim nazarımda dünyanın en iyi top saklayan futbolcusudur.
altına oduncu gömleğinin kocası olan kadife fitilli pantolunu giyen nesildir. Neyse ki bu kıyafetlerimizi uzaylılara bağışladık.
bir başbakan sözüdür. Mantığı ters kurmak bize mi özgüdür anlamadım gitti! Bütün mesele zaten "muhabbet" edememekte değil midir? "Kucaklaşmak mı kucaklaşamamak mı?" diye sormak daha mantıklı değil mi ey yüce başbakan? Bir gün saf/pür/katıksız/sıfatsız bir insan olarak özümüze döndüğümüzü düşünüp şunu sormaya başlayalım, yaftalanan insanlar/varlıklar kendileri tarafından mı yoksa bizler tarafından mı yaftalanır ya da sıfat yakıştırılır? Ne zaman "muhabbetin" önünü tıkayan yaftalar/sıfatlardan kurtulup muhabbet etmeyi öğreneceğiz? Biliyorum çok zor değil bunu devlet kavramında açıklamanın (çünkü devlet gücünü sorunlar üzerinden tesis eder, olmasa bile sorun yaratır) ama bireylerin bu iletişim çağında kendilerini bilinçten bu kadar yoksun bırakmalarını açıklayamıyorum.
1 gol atması için 10 pozisyon heba etmesi gereken futbolcu. Bunu 5 pozisyona indirirse galatasaraydan sonraki takımı real madrittir.
Suyun altında oturup higss bozonunu dusunmek.