bugün
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı57
- ayrıldık31
- sözlük profiline vesikalık fotoğraf koymak4
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı86
- 17 yaşına dönseydin ne yapardın2
- sözlükte yasak aşk yaşadığına inandığımız yazarlar20
- fenerbahçeli yazarlar14
- 14 ekim 2026 istanbul yağmuru11
- sözlükte takılan evli barklı yazarların amacı28
- arkadaşlar size bi soru sorucam56
- queen ravenna'ya açık teklif12
- ev boş gelsene diyen kızın amacı12
- ilkokul bebesine türbanı savunmak33
- pıttık fırlatma akımı7
- enayimiknatisii26
- yağmur yağınca direkt nescafe yapan kezban kız13
- arkadaşlar çok sıkıcısınız8
- seks neden ayıptır14
- akrabaların içindeki en zengin insan16
- ikra3
- avustralya3
- from gold from dust5
- uludağ sözlük acil ilgi hattı15
- arkadaşlar acıktım8
- erkeği karizmatik gösteren şeyler28
- 14 ekim 2026 halk tv polis baskını27
- fenerbahçe6
- aston villa 6 fenerbahçe 07
- evde çiçek yetiştiren erkek7
- aston villa fc6
- ithal kürtler10
- bedevi arap vahşiliği6
- karton toplayan çocuğu aparta atmak6
- norveç3
- uludağ sözlükte yakışıklı erkek olmaması9
- sindirella'nın orospu olması8
- ankara abisi iyilik derneği11
- kale3112'nin erik gibi hatun olması7
- dem terör partisi22
- fenerbahçelilere özel yanık kremi5
- din gerekli midir sorunsalı7
- insanı cinsel açıdan çekici yapan tuhaf ayrıntılar8
- erkeğin orospusu tipler7
- 14 ekim 2026 fenerbahçe'nin ırzına geçilmesi6
- sevişirken beni tokatla diyen hatun5
- diktatör erdoğan18
- yağmurdan nefret etmeye başlamak8
- aslolan ağladıysan bi duşa gir6
- sözlük boş gelsene5
- f6n6rb6hç65
entry'ler (102)
Galip gelince değinilmemiş ya da "ama galip geldi" düşüncesiyle göt olmamak adına Aydın Yılmaz'ın anlamsız bir şekilde oyuna girmesi koca bir f.terim hatasıdır. Galip gelince kimseden çıt çıkmıyor. Forvet eksiltip orta saha oyuncusu almak tamamen apatlcaydı. Takım zaten golü bulamadığı için daha da baskı kuracağı ve rakip takımın oyundan düşeceği bu kadar aşikarken neden Elmander gibi son vuruşu düzgün bir adam oyundan alınır ki! Elmander olsaydı maç 5'likti.
tokatla sınıfta öğrenciyi dört köşe boyunca dolandırması.
Real madrid, Ronaldo, Morinyo, Pepe ve Ramos'tan nefret ediyorum.
beyin bedava.
Doğru ise delikanlılık kavramına yeni bir boyut kazandıracak ve tüm o erkeklik vurguları yerini eşcinsellik kavramına devredecektir. .mesela: Top'a bak sen koca istanbul'u fethetmiş.
kabuklu sebze ve meyve soyma bıçağı/ya da her neyse işte o. Bir de klozet var ama ortalığı kokutmayalım şimdi.
Kötü niyet belirtisi cümlesi. Şimdi eğer bir maç içerisinde bariz bir penaltı pozisyonunun hakem tarafından çalınmadığı ve bir penaltı pozisyonunda hemen hemen her kalecinin penaltı vuruşundan önce bir adım ileri çıktığı bir ligde, bu pozisyon göze batıyor ise ve bu konuya takılıp kalınıyorsa , bu insanların dürüstlüğü ve tarafsızlığı bittiği gibi yaptıkları ya da yapacakları her hangi bir futbol programı veya yazısı takibe değer değildir. Benim nezdimde çok evvelden zaten bitmişti. Demem o ki siz de rahatsız oluyorsanız izlemeyin ve (patronlarını) rahatsız edin.
bütün o son bölüm sanki behzat'ın "... önceden hangi okula gideceğini, hangi işi yapacağını, maaşını vs. belirliyor! iyi de bunların hiç birini ben istemedim ki..." diye süre giden repliği için çevrilmişti. Bana kalırsa tüm o geri kalan psikolaniz sahneleri sönük kaldı. Tabi bu biraz da dünyaya bakış açınız ile de ilgili.
Herhangi bir sözlük platformunda yazan bizlerin asıl iç dünyasını anlatan aynadır. O yüzden eğleniriz bu free dünyada.
kurtlar vadisi sand and blood.
Galatasaray'ın yüzde 90 ihtimalle puan çıkaracağı maçtır. Beni maç tahmini hakkında bu kadar emin duruma getiren şanlı Galatasaray'ın bu seneki kadrosuna müteşekkirim.
-yüzüme bak yüzüme.
-ruhun nerde?
-beni seviyor musun cevap ver ohh ıhh?
-ruhun nerde?
-beni seviyor musun cevap ver ohh ıhh?
mum'un eriyip bittiğini söylemek mantıklıdır fakat elinde fenerle gezenin fenerinin eridiğini söylemek aptalcadır. Yenmez.
Alex'i Gaziantep maçında Aykut'a soran ve Akabinde başkanı tarafından ayar çekilip susturulan seyircidir. Gönül isterdi ki "aziz de alex de fenerden büyük değildir" diyen başkanın aleyhine mikrofonda söylediklerinin hemen ardından "Biz fenerbahçeyiz, ne söyleyeceğimize senden icazet alarak karar vermeyiz" diyebilme cesaretini gösterebilseydi. Tezatlık, aziz'in söylediklerinin (kimse fenerden büyük değildir) yaptığı ile (mikrofon vakası) çelişmesidir. Bugün çok bariz görüldü ki aziz fener'in üstüne çıkmıştır.
Diktatörlerin dünyanın en büyük satıcıları olduğu gerçeği ile tanışmış efendi bir futbolcudur. Evet Aziz Yıldırım bir fenerbahçe diktatörüdür ve türk futbolunu geriye götüren en büyük düşmandır. Bir ego abidesidir, ayrıca mahkemece değil holigan/at gözlüklü taraftarlar dışında futbolseverler gözünde tescilli şikecidir. Kahvelere, 5 lira ile temiz maç izleme zevki yaşamak isteyen insanların bu zevklerinin içine etmiştir. izleyenin temiz maç olduğunu sandığı maçlar daha önceden alınmıştır. Alex'i bir Galatasaraylı olmama rağmen efendiliğinden dolayı seviyorum. Ve twitterda yazdıklarının da ancak türkiye medyasında bu kadar abartılıcağını düşünüyorum. Adam sadece bensiz takım düşünüyorsun demiş ve bundan rahatsız olan ise nedense sadece aziz ve aykut. Evet patron aykuttur fakat aykut tanrı değil ki adamla görüş paylaşılmasın. Kaldı ki adam hepinizin anasını bacısını dürteyim de dememiş. Zannımca amaç şu: Adamın nasıl olsa 1 yıllık futbol hayatı kaldı, iyisi biz bunun üstünden bir güç gösterisi yapalım.
dünyanın en iyi oyuncusu olmasa da ırkçılığa attığı kafa (zokoranın da hakkını verelim bu parantezde) ile gönlümüze taht kurmuştur. Ayrıca benim nazarımda dünyanın en iyi top saklayan futbolcusudur.
altına oduncu gömleğinin kocası olan kadife fitilli pantolunu giyen nesildir. Neyse ki bu kıyafetlerimizi uzaylılara bağışladık.
bir başbakan sözüdür. Mantığı ters kurmak bize mi özgüdür anlamadım gitti! Bütün mesele zaten "muhabbet" edememekte değil midir? "Kucaklaşmak mı kucaklaşamamak mı?" diye sormak daha mantıklı değil mi ey yüce başbakan? Bir gün saf/pür/katıksız/sıfatsız bir insan olarak özümüze döndüğümüzü düşünüp şunu sormaya başlayalım, yaftalanan insanlar/varlıklar kendileri tarafından mı yoksa bizler tarafından mı yaftalanır ya da sıfat yakıştırılır? Ne zaman "muhabbetin" önünü tıkayan yaftalar/sıfatlardan kurtulup muhabbet etmeyi öğreneceğiz? Biliyorum çok zor değil bunu devlet kavramında açıklamanın (çünkü devlet gücünü sorunlar üzerinden tesis eder, olmasa bile sorun yaratır) ama bireylerin bu iletişim çağında kendilerini bilinçten bu kadar yoksun bırakmalarını açıklayamıyorum.
1 gol atması için 10 pozisyon heba etmesi gereken futbolcu. Bunu 5 pozisyona indirirse galatasaraydan sonraki takımı real madrittir.
Suyun altında oturup higss bozonunu dusunmek.