bugün

galatasaray

Transfer kitligi ceken , taraftari oldugum destek verdigim kulüp.

25 haziran dendi heyecanlandik. Fos cikti hayirdir baskan dedik seksi kulübüz transfer avusturya kampina hazir pastada cilek var dedi , yarin avusturya kampi olacak aldigimiz oyuncu sayisi iki birde necati var yeniledigimiz ovunc kaynagi gibi resmi siteden umut dany necati devami gelecek deniyor.

Sampiyonlar ligine gidiyoruz on elemesiz. ilgilendigimiz oyuncu assaidi , alper falanda filan. Sözde kafaya oynayacagiz her dalda basari unal aysalin mottosu. Sene basinda gruptan cikarsak basarili sayarim aliyor bu mottonun yerini. Efendim titiz calisiyorlarmis gs`nin sokaga atacak parasi yokmus gecen sene rieraya para yagdiran antepli danye 3 kusur saydiranda ayni yonetim. Lafa gelince mangalda kul birakmaz aysal , istedigimizi aliriz. surasi tum gs lilerle yanyana oldugumuz bir platform olsa cok daha farkli tonda konusurdum ama disariya da laf vermemek lazim o yuzden frenliyoruz kendimizi.

Basketbolda da ilgilendigimiz hawkinsi fb kapmis. masallah. hamit altintopta fenere giderse tamamdir. sezonu rahatca acabiliriz. ha felipe melo mu? koy gotune. melo adamda bizim bu yonetim pinti.

birde arshavinle berbatovla patoyla ilgilenmiyoruz deniyor. Abi sizin kafaniz mi guzel ? ivelin popov ve cenk tosun falan getirin bizide cilek milek ayagina oyalamayin.

simdi boyle bir yonetimden umutlu olan bir galatasaray taraftari varsa tartisalim hodri meydan?
© copyright 2005 - 2026