bugün
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- yazarların favori giyim markası14
- velvet55
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- tadej pogacar2
- sözlüğün en harbi erkeği7
- michel foucault3
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- osuruktan şiirler61
- israile atom bombası atmak8
- migros'a sorulacak tek soru24
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- manyak olmaya karar verdim3
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- friedrich hegel la bi cay icek14
- 2026 ekonomik krizi17
- spor ayakkabı5
- kadın2
- hayattaki en değerli şeyler8
- insan olmaya ceyrek kala15
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- geceye bir şarkı bırak11
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- ona bir şey söyle7
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- sözlüğün en barbi kızı2
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- mutlu ama uzak olsun12
- 2027 de sözlüğe veda edecek yazarlar2
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- sadece kadınlara kibar davranan erkek modeli2
- evde soğuk kahve yapımı7
- ben yokken sözlükte neler oldu2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık5
- victor osimhen20
taraftarı, serdar kesimal' ın da, ersan adem gülüm' ün de transfer edilmemesine isyan etmiş takım. yıllardan beri ' servet çetin bu maçta topu ayağında fazla tutmasın, bu kadar rahat çalım yemesin ', ' gökhan zan kendisinden kısa adama kafa golü attırmasın, sakatlanmasın ' diye dileyerek maç seyrediyoruz. süratli ve çevik stopere ihtiyacımız olduğunu da, yabancı transferini tam bitirmeden iyi alternatif olabilecek 3 yabancıyı gönderen yönetimin gafletini de görüyoruz.
bu takımda yıllardır mücadele eden, kendini parçalayan, bunu her maç yapan tek adam var. kim? sabri... zaytunglara, bobilere konu olan, dudak bükülen sabri... şutları üzerine espriler üretilen sabri... gol umudumuz baros, emre belözoğlu ile olan ikili mücadelesinden beri saman alevi gibi parlıyor ancak, o da nadiren. sakatlığını atlatamadı.
' eğer bir revizyon gerçekleşecekse kadroda 3-4 kişi bırakılarak gerçekleştirilmeli ' demiştik ve bu milyon dolarlık yıldızlarla yaz transfer sezonu geçirilmeden gerçekleştirilebilirdi. geç kalındı. futbol oynamaya da geç kalındı. biz iyi futbol istiyoruz. ıkına sıkına kazanılan 1-0, 2-1' lik galibiyetler değil... heyecanlı, galatasaray' a yakışacak adamların mücadelesini seyretmek istiyoruz. ötesi yok. bunu anlamayana da şaşarım.
bu takımda yıllardır mücadele eden, kendini parçalayan, bunu her maç yapan tek adam var. kim? sabri... zaytunglara, bobilere konu olan, dudak bükülen sabri... şutları üzerine espriler üretilen sabri... gol umudumuz baros, emre belözoğlu ile olan ikili mücadelesinden beri saman alevi gibi parlıyor ancak, o da nadiren. sakatlığını atlatamadı.
' eğer bir revizyon gerçekleşecekse kadroda 3-4 kişi bırakılarak gerçekleştirilmeli ' demiştik ve bu milyon dolarlık yıldızlarla yaz transfer sezonu geçirilmeden gerçekleştirilebilirdi. geç kalındı. futbol oynamaya da geç kalındı. biz iyi futbol istiyoruz. ıkına sıkına kazanılan 1-0, 2-1' lik galibiyetler değil... heyecanlı, galatasaray' a yakışacak adamların mücadelesini seyretmek istiyoruz. ötesi yok. bunu anlamayana da şaşarım.
en büyük değil ama futbolda en başarılı takım olarak düzeltildiği takdirde doğruluğu yüksek iddiadır. kabul, top oynamıyor bu takım. kabul, iç karışıklıklar yaşadı, eski günlerini arıyor.
ama türkiye' de uefa kupası ve avrupa süper kupası sahibi tek takım galatasaray. başka takımlar aynı sayıda kupa alıncaya dek de en başarılı türk futbol takımı olarak kalacak.
ama türkiye' de uefa kupası ve avrupa süper kupası sahibi tek takım galatasaray. başka takımlar aynı sayıda kupa alıncaya dek de en başarılı türk futbol takımı olarak kalacak.
devre arasında defansa west ham united'tan jonathan spector'u transfer etmesi gereken kulüp bir oyun kurucu ve iyi bir forvet gerekiyor.
''ama biz şikeci değiliz bikere taaam mı'' dedik durduk hani ne oldu? yaptıklarınız yapacaklarınızın aynası ile gözümüz şimdiden görmesin.
70'li, 80'li yıllarda galatasaray 15 yıl şampiyon olamamışya sanırım o günler geri geliyor.
revizyon,yeni oyuncular falan filan güzel de bakalım şimdi : gökhan zan,servet,çağlar,kazım,baros,sabri bu sezon ilk maçında çıkan 11 in 6 oyuncusu.bu oyuncuları nerden tanıyoruz? geçen sezon küme düşmemeye oynayan takımdan.hani revizyon sinyor terim?
güzel takım.
tuttuğum takım. takımımı seviyorum ama takımım hakkındak entryleri okuyunca inanamıyorum.
mınakoim sanki bir futbol takımı değil de, ne bileyim, adeta eski zamanların koruyucu askerleri.
bu nasıl bir tutku, nasıl bir duygu yoğunluğu.. yuh lan. merak ediyorum burda gs için paragraflar döktüren erkekler, bunun yarısını bile yıllardır evli oldukları kadınlara söylüyorlar mı? ciddiyim. sakin olun lan! sadece bir futbol takımı.
haa şimdi çıkıp "futbol asla sadece futbol değildir." felsefesi yapıcak olanlar olabilir. yahu ben sadece futbol demiyorum, aşırı abartmayın diyorum.
model grubunun üyelerini bile öldürecek reddeye gelmişsiniz yuh! yani gelmişsiniz derken gs taraftarları değil. futbol sever erkeklerden söz ediyorum.
(bkz: can temiz)
tuttuğum takım. takımımı seviyorum ama takımım hakkındak entryleri okuyunca inanamıyorum.
mınakoim sanki bir futbol takımı değil de, ne bileyim, adeta eski zamanların koruyucu askerleri.
bu nasıl bir tutku, nasıl bir duygu yoğunluğu.. yuh lan. merak ediyorum burda gs için paragraflar döktüren erkekler, bunun yarısını bile yıllardır evli oldukları kadınlara söylüyorlar mı? ciddiyim. sakin olun lan! sadece bir futbol takımı.
haa şimdi çıkıp "futbol asla sadece futbol değildir." felsefesi yapıcak olanlar olabilir. yahu ben sadece futbol demiyorum, aşırı abartmayın diyorum.
model grubunun üyelerini bile öldürecek reddeye gelmişsiniz yuh! yani gelmişsiniz derken gs taraftarları değil. futbol sever erkeklerden söz ediyorum.
(bkz: can temiz)
eğer haluk ulusoy federasyon başkanı olmasaydı galatasaray'ın uefa kupası ve süper kupayı alamayacağını iddia edenler varmış.
yazık onlara.
mehmet ali aydınlar'a bakalım bir de;
görsel
demek ki mehmet ali aydınlar olmasaydı fener küme düşecekti.
(bkz: öyle göze böyle tarak)
yazık onlara.
mehmet ali aydınlar'a bakalım bir de;
görsel
demek ki mehmet ali aydınlar olmasaydı fener küme düşecekti.
(bkz: öyle göze böyle tarak)
geçen seneyi aratmayacak bir performans göstereceği daha ilk maçtan anlaşılan takım. vah cimbomum vah.
sarı kırmızı renklere sahip, 2000 yılında uefa kupasını kazanmış türk takımıdır.
türkiyede müzesinde uefa kupası bulunan tek takım.
eskiden olsa, en azından geçen yıl olsa, ''saçmalamayın lan daha ilk maçtan ne bu karamsarlık? kendinize gelin! cimbom lan o, yapar mı öyle şey?'' der herkese itiraz ederdim. evet galatasaraylı kardeşlerime de aynısı yapardım. ama gel gör ki ülkede futbol namına hiçbişey kalmadı. bazen düşünüyorum da bu ligde şampiyon olsak nolur lan? nedir yani? futbol yok belki tamam da aşk, sevgi, özlem aynı cimbomuma. gelsin yine eski günleri. yine coşalım, yine delirelim amk! he bu ligde evet.
bugün yurdun çeşitli yerlerinde saygı duruşu, istiklal marşı ve anma töreni düzenliyecek olan kulüp.
(bkz: 15 eylül 2005 tromsö galatasaray maçı)
(bkz: 15 eylül 2005 tromsö galatasaray maçı)
muhtemelen sezon sonundaki konumuna daha ilk haftada gelen takım.
el emeği göz nuru...
futbol takımı oyuncularının numaraları ve senelik fotoğrafları:
1 AYKUT ERÇETiN
görsel
3 ÇAĞLAR BiRiNCi
görsel
5 GÖKHAN ZAN
görsel
6 CEYHUN GÜLSELAM
görsel
7 AYDIN YILMAZ
görsel
8 SELÇUK iNAN
görsel
9 JOHAN ELMANDER
görsel
10 FELiPE MELO
görsel
11 ALBERT RIERA
görsel
15 MiLAN BAROS
görsel
17 TOMAS UJFALUSI
görsel
18 AYHAN AKMAN
görsel
20 SERKAN KURTULUŞ
görsel
22 HAKAN BALTA
görsel
25 FERNANDO MUSLERA
görsel
26 SEMiH KAYA
görsel
27 EMMANUEL EBOUE
görsel
35 YEKTA KURTULUŞ
görsel
50 ENGiN BAYTAR
görsel
52 EMRE ÇOLAK
görsel
55 SABRi SARIOĞLU
görsel
76 SERVET ÇETiN
görsel
80 KAZIM KAZIM
görsel
86 UFUK CEYLAN
görsel
90 SERCAN YILDIRIM
görsel
futbol takımı oyuncularının numaraları ve senelik fotoğrafları:
1 AYKUT ERÇETiN
görsel
3 ÇAĞLAR BiRiNCi
görsel
5 GÖKHAN ZAN
görsel
6 CEYHUN GÜLSELAM
görsel
7 AYDIN YILMAZ
görsel
8 SELÇUK iNAN
görsel
9 JOHAN ELMANDER
görsel
10 FELiPE MELO
görsel
11 ALBERT RIERA
görsel
15 MiLAN BAROS
görsel
17 TOMAS UJFALUSI
görsel
18 AYHAN AKMAN
görsel
20 SERKAN KURTULUŞ
görsel
22 HAKAN BALTA
görsel
25 FERNANDO MUSLERA
görsel
26 SEMiH KAYA
görsel
27 EMMANUEL EBOUE
görsel
35 YEKTA KURTULUŞ
görsel
50 ENGiN BAYTAR
görsel
52 EMRE ÇOLAK
görsel
55 SABRi SARIOĞLU
görsel
76 SERVET ÇETiN
görsel
80 KAZIM KAZIM
görsel
86 UFUK CEYLAN
görsel
90 SERCAN YILDIRIM
görsel
yav gece gece beni hayretlere sevk etmiş spor kulübü. Açtım trt 3 kanalını süper lig özetlerini izliyorum ya arkadaş bütün transfer sezonu mal mal gelmeyecekleri ortada olan adamların peşinde koşacağınıza karabükspordan (bkz: florin cernat) ile bursaspordan (bkz: gökçek vederson) alınsa taş gibi takım olurdu gittiler sola adam almadılar hayret bir şey arkadaş bu kadar mı zor ya,gidiyoruz sonra her sene aynı terane.Valla pes
En az ... fark ile Samsunspor' u yenecek biricik takımım. Geçen haftaki gibi öküzce özel mesaj yağmuruna tutmayın fark atamazsak. Totem yapıyoruz şurada...
(bkz: overrated)
temiz ve şikesiz tek takım...
samsunspor maçında ileriye dönük ilk ışıklar görüldü. deplasman maçlarında malubiyetler yerine en azından beraberlikler alınırsa bi 10 maç sonra daha ayakları yere sağlam basan bir takım olacak gibi.
türkiyeyi avrupa kupalarıyla tanıştırmış yürekten oynayan tek takım.
o kadar transfer yaptık yakımda hala sabri oynuyo.yok bi de önlibero.hatti sarpla özbek gitti mutlu olduk.culio niye gitti de sabri orda oynuyor.yok mu baska adam (ceyhun,yekta) diye saatlerce düşünmeme yol acmış takımdır.ayrıca yıl oldu 2011 hala gönül ferahlığıyla bi mac izleyemiyoruz..ama o da olcak gibim.
4-4-2 ile orta sahda ciddi açıklar vereceğini düşünüyorum. herkesin bir fikri vardır ve normali de budur. bana göre de elano(3' lünün ortasına) gibi bir transfer yapılıp 4-2-3-1 ile oynanmalıdır. orta ikiliden(selçuk-melo) biri hatta zaman zaman ikisi sürekli hücumu desteklemelidir.
Gündemdeki Haberler