bugün

/887
'biz adalet için maskeyle çıktık, bizim protestomuz aziz yıldırımda vücut bul..' diye zırvalayan dediklerine kendinin bile inanmadığı taraftara ders vermekte olan camiadır..
önce oku, sonra fikir sahibi ol, sonra söz sahibi ol.

ve ismini alacağın kulübün adı "galatasaray" ise yazmadan önce en az 3 kez düşün. zira bu boynunun borcudur.

gelelim bugüne...

önce şunu bilin; emniyet her ihbarı değerlendirmek zorundadır. biri gider birini ihbar eder, emniyet ihbar edilene gider ve konunun içeriği hakkında bilgi alır. öyledir değil mi? evet, öyledir. ama bilmeyenler var aramızda...

neyse, konumuza dönelim.

konunun içeriği galatasaray düşmanı ntv'nin yaydığı gibi 2005-2006 sezonu değildir. varsayalım öyle, varsayalım denizlispor fenerbahçe maçıyla ilgili bir soruşturma. peki, o halde bu olayı gündeme getiren, o maçla ilgili soruşturma yapılıyor deyip kaynak gösterdikleri kişi kim? tahir kum. peki tahir kum ne dedi?

--spoiler--
http://www.tumspor.com/ha...imde-sike-belgesi-yok.php

özet : "elimde şike belgesi olduğu ifadesi iftiradır"
--spoiler--

yine mi ikna olmadınız? o halde bülent tulun neden "sanık" sıfatıyla değil de, "tanık" sıfatıyla davet ediliyor? bugüne kadar içeri alınanlar, sorgulananlar polis baskınıyla girmediler mi içeri? alınmadılar mı sorguya? peki bugün ne oldu? bülent tulun nasıl geldi ve nasıl gitti? durun durun o söylesin; hem de türkiye spor medyasına verdiği son yılların en büyük ayarı olan o kelimesiyle ;

(bkz: kendi arabamla geldim kendi arabamla gidiyorum)

yetmez mi?

diyelim yetmedi; o halde galatasaray kulübü bugün gün boyu ne açıklamalar yapmış oku :

--spoiler--
yürütülen bir soruşturma kapsamında sayın bülent tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. gerek sayın bülent tulun gerekse galatasaray spor kulübü, emniyet ve savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar.

bu bağlamda sayın bülent tulun, florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla biraraya gelmiştir.
--spoiler--

--spoiler--

ali dürüst

"bizim kulübümüzde kendi iç yazışmalarımızla ilgili olan bir olay başka türlü basına yansıdı. dolayısıyla onun da ne olduğunu anlattık, gerekli evrakları verdik. dolayısıyla şu andaki futbolu ilgilendiren konuyla bir alakası yok. bununla ilgili bütün doneleri verdik. bununla ilgili arkadaşlar da gerekli ifadeleri vermeye gittiler. bahsedilen evrak verildi, evrak orada, galatasaray spor kulübü'nde her şey açıktır zaten. kendi arasındaki yazışmada yanlış bir anlaşma çıktı, onun ne olduğunu açıkladık, o şekilde ifade verildi. basında çıkan iddialar bize sorulmadı, o iddialarla ilgili bir olay değil, biz olayların dışındayız, dediğimiz gibi kulübün içindeki iç yazışmalarda kişisel yazışmalarda yanlış bir anlaşma bu şekilde yorumlanmış.

galatasaray'ın bir ayrıcalığı yoktur, dolayısıyla emniyet güçleri, hukuk bize emrettiği vakit gidip ifadelerimizi veririz. başkanlarımız da bunu yapar, kulüp yöneticileri de bunu yapar. söylediğim gibi galatasaray'ın türkiye'de bir ayrıcalığı yoktur, bu olayların da içinde değildir. bunu aydınlatmak için gerekli girişimler içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. aramalar bu iddialarla ilgili başladı fakat görüldü ki bu iddialar asılsız, iddia edilen kendi iç yazışmalar, normal kulüp içinde yapılan futbolculara yapılan ödemelerdir. dolayısıyla o zamanla ilgili bir şey yok, inşallah bunlar da sonuçlanacak, en kısa zamanda liglere hep beraber döneceğiz. bu evrak polise nasıl geçti, onu sorgulamak lazım… kulübün resmi yazışması değil, özel bir yazışmadır, kişisel bir olaydır kulübü bağlamaz. ancak bizim başkanımızdır, yöneticimizdir… geç de olsa bu vesileyle, yanlış anlaşma da ortadan kalkmış oldu."
--spoiler--

ve herkese cevap niteliğinde son açıklama :

--spoiler--
`galatasaray spor kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama
kararı bulunmamaktadır`.

bu süreçte rigobert song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. galatasaray spor kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye
hazırdır.

kamuoyuna duyurulur.

galatasaray spor kulubü
--spoiler--

şimdi bu entry'den sonra çok gak guk edilecek, edilecek biliyoruz! yazdığımız halde, 4564645746546 kez söylediğimiz halde bugüne kadar neler neler gak guk edildi, çok iyi biliyoruz, gördük okuduk ve alıştık.

burası mekteb-i sultani

burası galatasaray.
zamanında gençlerbirliği kalecisi gökhan tokgöz'ün, penaltıları; necati ateş'e bu tarafa at, şu tarafa at gibilerinden işaret ettiği parmaklar bi taraflarına girecek olan takım. ne çabuk unuttunuz o maçı? ortada fol yok yumurta yokken başka takımlara şikeciler diye çığlık atanlar kendi takımınızın şikeli görüntülerini hatırlayın önce. daha bitmedi tabi. yine aynı 2005-2006 senesinde kupa bizim, şampiyonluk sizin diyenlerde var onların içinde. anladınız siz...
şike yapılmadığı yalanı ne kadar savunulsada en son aramada sonuç olarak şike sebep gösterilmeyen kulüp.
Hasbahce'nin yikilmayan fildisi kulesiydi Galatasaray. Yapti yine Adnan baskan yapacagini. Kol saatinde 20:45 gosterene zamani geldiginde gosterirler kol saatini.
dün yaşanan olaylardan sonra bir kez daha gurur duyduğum takımım.kendi çamurlarına bulaştırmak istediler ellerinde patladı. karalamaya çalışırken istemeden akladılar.
birilerinin unuttuğu bir şey var ki ben gidip de tamamen alakasız birisi hakkında bile ihbar yapsam gidip onun evini arar polis. aramak zorundadır. ihbarı değerlendirmek zorundasın.

galatasaray şike yapmış da olabilir. kesin konuşamam, yöneticilerin her yaptıkları boku takip etmiyorum sonuçta. ben o sezonun maçlarının hemen tamamını izlemiş birisi olarak yapılmadığına inanıyorum. yapılmışsa da bana sahte bir sevinç yaşatılmışsa üzülürüm. olaya elbette duygusal bakıyorum, çünkü benim söylediğim ilk kelime gol idi. anneannemin kucağında galatasaray maçını izlerken bu adamların attığı gol üzerine konuşmuş bir insanım ben ve bu yüzden de objektif bakabilmem mümkün değil evet.

ama bu halimle bile bir şeyler yapılmış olabilir diyorum, dedim ya her hareketlerini gözlemedim. ama hatırladığım kadarıyla bununla ilgili bir emare yoktu o maçlarda ve dediğim gibi arama bir şey ifade etmez, çünkü herhangi bir ihbar üzerine de arama yapabilir polis. ve ayrıca bu soruşturmanın başından beri galatasaray zaten bizi de arayın ve bizim suçsuz olduğumuzu görün diyordu masum olmanın rahatlığı içinde ve ben bu durumda takımıma güveniyorum. bir suç işlendiği kesinleşirse eğer "takımıma" sadık kalmaya devam edeceğim. bir başkaları gibi saçma sapan maskeler takıp da şahısların kulübümün ismini lekelemesine de izin vermeyeceğim ve bu yüzden de içim rahat çok. olay sadece birilerinin galatasaray'ı kendi çamuruna bulaştırma çabası. ki görülecektir ilerleyen günlerde, karalama çabası içinde olanlar istemeden de olsa aklamış olacaklar galatasarayı.
borsada bulunan hisselerinin değer kaybetmesine yol açan sahte haberlerle ilişiği olan herkese bunun bedelini ödettirmesi gereken kulüp hatta dava açması gerekir.
güya 2005-2006 sezonu incelenirse çok başı ağrır denilen türkiye'nin gururu olan spor kulübü.

hafızası zayıf kuşçuklara hatırlatmak gerekirse,
tarihler 1 Ekim 2005'i gösterirken Konya'da konyaspor ve fenerbahçe karşılaşırlar, mücadelenin ilk yarısı da 2-0 konyaspor'un üstünlüğü ile geçilir.
ikinci yarı başlar fakat şampiyonluk mücadelesinde yara almak istemeyen fenerbahçe 70li dakikalara hala 2-0 geride girer. dakikalar 73ü gösterdiğinde sağdan yapılan ortaya anelka yükselir ve top eline çarpar(?) durum 2-1 olur. bu gol ile demoralize olan konyaspor oyundan düşer, fenerbahçe maçı 4-2 kazanır. 2005-2006 sezonu da incelenirse aziz yıldırım ömrü billah çıkamaz oradan; benden söylemesin. aman diyorum gençler, aman.
ilgili gole ulaşmak için;
http://video.ekolay.net/v...n-elle-attigi-gol/4465817

o sene çıkan galatasaray taraftar albümünde bulunan bu şarkı da hazmetmekte zorlanan tüm kanatlı orkidlere benden armağan gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=YHIQWMSGq4M
herhangi bir yöneticisi hapishaneye ancak aziz yıldırım'ı ziyaret etmek için gider.
bu son soruşturma sayesinde geçmiş dedikodulardan arınmasıyla dahda kenetlenmiş ve daha güçlenmiş olarak çıktı . ayrıca medyadaki ve tffdeki düşmanlarını tanıdı . bu fırsatı verdiği için lube ayara çok teşekkür etmesi gereken kulubüm *
2006-2007 sezonu şampiyonluğunun resmen adaletçede tasdiki için yapılan operasyonun dolaylı tümceleci olan takımdır.amaç tasdikli şikeci aziz yıldırım ve itlerinin her fırsatta yaptıkları bıtbıt larından kurtulmak.
--spoiler--
beklenen oldu.

futbolda şike soruşturması kapsamında başlayan operasyon sonucu başarıya ulaşmak için her yolu mubah sanan camianın ilk günden beri sürdürdüğü lobi faaliyetleri bugün neticesini vermeye başladı. yönetim kurulumuzun en yetkili ağızlarından gerek resmi sitemizde gerek kameralar önünde olayın kulüp içi bir mesela olduğu anlatılmasına rağmen ‘’kişi karşısındakini kendi gibi görür’’ söylemini haklı çıkarırcasına bu açıklamalar yok sayılarak olmayan deliller üzerinden galatasaray bu olayın içine çekilmeye çalışıyor. daha da komik olanı olay daha dün gerçekleşmesine rağmen işin hemen tüm takımları aklama boyutuna geçiliyor ve “madem galatasaray da bu işin içinde, o zaman genel af” söylemleri o dürüstlük timsali insanların ağzına bir anda pelesenk oluyor.

bu olaylar sırasında ülkemizde futbolun (ne yazık ki) şu an patronluğunu yürüten kişi, olaylar ilk vuku bulduğunda “belgeleri görmeden bir şey yapamam”, “mali dengeler göz önünde bulundurulmalı”,”kişiler ve kurumlar birbirinden ayrılmalıdır” tarzında açıklamalar yapmıştır. dün cereyan eden olaydan sonra kendisinden beklenmeyen şahin bir tavır ve fütursuzluk örneği göstererek ‘’gerekirse kupayı ellerinden alırız’’ açıklamasını yapmakta bir sakınca görmemiştir. kendilerine ulaşan 26 klasör belgeyi kozmik odada saklarken bile böyle bir açıklama yapmayan bir insanın bir sayfa mektupta bu tavrı göstermesi akıllara başka soruları getirmektedir.

bu olay vesilesi ile kendimizi bir kez daha anlatmakta fayda görüyoruz. bizler başkanımız sayın ünal aysal’ın da belirttiği gibi eğer üzerimizde en ufak bir leke varsa temizlenmek için her şeyin yapılması fikrindeyiz. bizler kesinlikle bir kamuoyu oluşturarak “herkes yaptı, kabak neden bizim başımıza patladı” gibi söylemlerle bu işlerden sıyrılmak gibi bir düşünce içinde değiliz. galatasaray bugüne kadar ödemesi gereken bütün bedelleri fazlası ile ödemiştir.

karşısına aldığı galatasaray camiasını aptal yerine koymak kimsenin haddi değildir. bugün medyada yer alan fenerbahçeli kesimin ısrarla ortaya koyarak bizi de yanlarına çekmeye çalıştığı iddia 2006 senesine aittir. biz ise 2011 yılındayız. bu yıllar arasındaki sezonların yok sayılarak bizim ısrarla bu işin içine çekilmemiz manidardır. yinelemekte fayda görüyoruz, eğer belirtilen sezon ile ilgili tek bir belge dahi varsa yargılanmaktan korkmayız.

gerekirse galatasaray’ımızın edindiği tüm şampiyonluklar incelensin araştırılsın. hatta size ilk belgeyi de biz verelim spor medyası. araştırmaya yukarıdaki resimden yani ilk şampiyonluğumuzdan başlayın.

http://www.siyahforma.com/?p=63
--spoiler--

sözün özü ; (bkz: bizim için zaman aşımı 106 yıldır)
sahtekarlik yapmak ruhunda vardir.

buyrun 2. cemal nalga olayina.

http://spor.milliyet.com.....2011/1423397/default.htm
(bkz: http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10762.php)
' ne yapsak da galatasaray' ı içinde bulunduğumuz duruma çeksek ? ' sorusunu sorarak hareket eden fanatiklerin - fanatik, taraftar değil, aradaki ayrımı iyi yapalım - yeni adresi.
eğer kesinleşmiş bir kanıt söz konusuysa ve türk futboluna faydasına olacaksa, galatasaray düşsün. böyle bir durumda da adnan polat maskesi takıp sahaya girenler sadece fanatikler olacak.
kimi kuşseverlere bu medyaya inanmamaları gerektigini acıda olsa hatrılatan spor kulübü. adam olun da galatasaray ın ismini agzınıza alırken dikkatli konuşun.

linki bende veriyim de bi bakın ögrenin neymiş ne degilmiş.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10762.php
hala bok atılan takım. aziz yıldırım için yargısız infaza gerek kalmadı zaten uyandığımızda hapsi boylamıştı..aa aziz yıldırım kesin yapmıştır demeye gerek yoktu.boşuna hala konuşmayın taşşağın kralı oldunuz artık onuda boynunuza dolarsınız.galatasaray alnının akıyla yola devam ediyor.
1905 yılında kurulurken kurucusu ali sami yen tarafından amacı; "maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak bir renge ve isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir." diye açıklanan türk spor kulübü.
şike iddalarıyla ilgili kulüpten yapılan son açıklama;

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10768.php
kapak üzerine kapak takan kulübümdür.

neymiş efendim belgeler eksikmiş şuymuş buymuş. alın size şeffaflık!

--spoiler--
emniyet tarafından kulübümüzden i̇stenen bilgilere ilişkin açıklama

bugün saat 22.45 sularında yöneticimiz sedat doğan, organize suçlar müdürlüğü'nü arayarak tüm hafta sonu boyunca çalışıldığını ve kulübümüzden cuma günü talep edilen belgelerin tercümeleri ile birlikte hazır olduğunu, eğer emniyet tarafından arzu edilirse derhal teslim edilebileceğini ifade etmiştir.

emniyet görevlileri ise belgelerin yarın teslim edilmesinin daha uygun olacağını belirttiklerinden, ilgili belgeler yarın sabah erken saatte emniyete teslim edilecektir.

medyada çıkan "belgelerin eksik olduğu ve bu yüzden teslim edilemediği" yönündeki haberlerin asılsız olduğu bir kez daha ispatlanmış olmaktadır.

kulüp yönetimi yapılan çalışmalarla ilgili daha teferruatlı açıklamaları bilahare yapacaktır.

galatasaray spor kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10768.php
--spoiler--
gün itibariyle hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı verilimiş takımdır. dolayısıyla kendi takımlarının şike yapmasına müteakip galatasaray gibi köklü bir klübe iftira atan müfterilerin özellikle bu başlık altında galatsaray spor klübünün tüzel kişiliğinden ve onurlu taraftarlarından özür dilemeleri gerekir.

(bkz: buyurun arkadaşlar)
hala ikinci nalga olayı falan diye çamur atılan takım.kulüp ayar vermekten bıktı siz akıllanmadınız valla.gerçi hakem odası basan,teknik direktörüne bu takımı sen mi şampiyon yaptın diye fırça kayan bi adam vardı ona noldu?
https://www.youtube.com/watch?v=piQ4ogOy_c0
ekşi sözlük yazarı sicarken aklıma geldi * durumu özetlemiş.

bilmeyenler, okuduğunu anlamayanlar, anlamamakta ısrar edenler, anlayıp hede hödö çekenler için bir kez daha okutalım diyoruz.

galatasaray şike konusunda ne durumdaymış, galatasaray kulübü nasıl bir duruş sergilemiş. okuyun, anlayın. haa yine anlamayacaksınız o ayrı konu.

--spoiler--
durun lan özetleyesim geldi;*

1-tahir kum ve lube ayar isimli şahıslar ''elimizde denizli-fenerbahçe'' maçıyla ilgili galatasaray'ın şike yaptığına dair bilgiler var der.
savcı doğal olarak araştırma yapmak için tanık sıfatıyla bu iddianın başrolündeki 2 kişinin ifadesine başvurur.
arama kararı olmamasına* rağmen bu bahsi geçen belgeler emniyet güçlerine verilmek amacıyla florya-tt arena ve tanık evlerinde aranır.

haberler;
-şike saray'ı da vurdu.
-gs kulübünde luiviton marka çantalarla 1.5 milyon euro teşvik
-teşvik rigobert song'a verilmiş gibi gösterilmiş.

galatasaray der ki;
''galatasaray spor kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama kararı bulunmamaktadır.

bu süreçte rigobert song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. galatasaray spor kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye hazırdır.''

ama hayıır, boka bulaşanların yanına bok lazım, illa karalayacak bazılarına sevinç çığlıkları attıracaklar bak onlar da yapmış diye.
ne zekice.

2-tanıkların gerçekten tanık oldukları anlaşılır, o meşhur arabamla geldim arabamla dönüyorum sözü edilir,
ama hala anahtar kelimeler;
-arama, şike, galatasaray

3- kulübün kendinden emin açıklamaları devam eder;
''yürütülen bu süreçte basın ve yayın organlarının kulübümüzü itham edebilecek nitelikte yaptığı yayınlara bir son vermesi ve hukuka tam olarak uygun hareket eden ve hatta benimsemiş olduğu etik değerler gereği mecbur olmamasına rağmen her türlü belge ve bilgiyi paylaşan kulübümüze saygı göstermeleri önemle rica olunur.''

4- oldu ya kanıt sağlam teşvik primi verildi varsayalım. bu şerefsizliğin spor hukukçularına göre o zaman şartlarında hiçbir cezai hükmü yok,
ama mehmet ali aydınlar ne buyurmuş bakalım;
''biz bu bataklığı kurutmaya geldik, gerekirse o kupayı kim olursa olsun geri alırız.''
sakin ol şampiyon, sen ki;
-başkanın, kulübünün yöneticileri içeride tanık değil sanıkken ''delliller yeterli değil, kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz'' diyebiliyorsun
-''ligler aynen devam'' dediğinde ünal aysal ''bu ateş üfleyerek sönmez, çözüm hemen olmalı, gerekirse ligler ertelenip komisyon kurulmalı'' tepkisine disiplin talimatlarını uygularım tehtidini savuruyorsan.
-sonra fenerbahçe'nin zehir zemberek açıklamasına reaksiyonun ''görüşlerini söylediler, demokratik ortam rahatsız olmadım.'' oluyor.
-ve en düzgün tabirle ünal aysal'ın sözüne geliyor tükürdüğünü yalıyorsun, daha sonra ''ağustos zaten çok sıcak'' deme pişkinliğinde bulunuyorsun.
bataklık filan demişsin de;
aynı emenike gibi oynamadan git artık.

5-bir iddia sonucu ismi karalanmaya çalışılan, başkasının acısı büyük diye ''aha bu da kader mahkumu kardeşin'' şeklinde boka çekilmeye çalışılan kulüp bu. o tahir kum, lube ayar ve mehmet baransu üçlüsünden song, 1.5 milyon euro filan iddialarını ortaya koyan mehmet baransu;

-gsyle ilgili bilgileri öğrendik teşvik iddialarından sonuç çıkmaz teşvik yok. para futbolculara veriliyor akşam 21.15 haberturkte ayrıntılar
-dün şike iddiasıyla ilgili bir maç vardı. belgesi varsa gs düşer dedim. bugun öğrendim. o iddia doğru değil. soruşturma mektupla ilgili
-iddia edilen para gs li futbolculara veriliyor.

lan olm mehmet baransu bile hakkımızda sallayamıyor anlayın artık. maske yok, direğe çıkma yok, darağacında olsak bile tshirtü yapıp 40tl ye satmak yok, heykel dikmek yok anlayın.

birebir iddialar doğru değil ya da doğru demiyorum ama soruşturma fenerbahçelilerin gazını alma ''onları da araştırdık işte'' deme amaçlıdır. 89'da hasan vezir transferi şaibeli, kaçırıldı şu anda bosman kurallarına uymuyor bence galatasaray şikeci demek gibi bir şey.

6-fenerbahçelilerin medyaya karşı takındıkları tavır reaksiyonlarını tasvip etmesem de bir yerde haklı, istediklerinde çok yanlı olabiliyorlar.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026