bugün

galatasaray

birilerinin unuttuğu bir şey var ki ben gidip de tamamen alakasız birisi hakkında bile ihbar yapsam gidip onun evini arar polis. aramak zorundadır. ihbarı değerlendirmek zorundasın.

galatasaray şike yapmış da olabilir. kesin konuşamam, yöneticilerin her yaptıkları boku takip etmiyorum sonuçta. ben o sezonun maçlarının hemen tamamını izlemiş birisi olarak yapılmadığına inanıyorum. yapılmışsa da bana sahte bir sevinç yaşatılmışsa üzülürüm. olaya elbette duygusal bakıyorum, çünkü benim söylediğim ilk kelime gol idi. anneannemin kucağında galatasaray maçını izlerken bu adamların attığı gol üzerine konuşmuş bir insanım ben ve bu yüzden de objektif bakabilmem mümkün değil evet.

ama bu halimle bile bir şeyler yapılmış olabilir diyorum, dedim ya her hareketlerini gözlemedim. ama hatırladığım kadarıyla bununla ilgili bir emare yoktu o maçlarda ve dediğim gibi arama bir şey ifade etmez, çünkü herhangi bir ihbar üzerine de arama yapabilir polis. ve ayrıca bu soruşturmanın başından beri galatasaray zaten bizi de arayın ve bizim suçsuz olduğumuzu görün diyordu masum olmanın rahatlığı içinde ve ben bu durumda takımıma güveniyorum. bir suç işlendiği kesinleşirse eğer "takımıma" sadık kalmaya devam edeceğim. bir başkaları gibi saçma sapan maskeler takıp da şahısların kulübümün ismini lekelemesine de izin vermeyeceğim ve bu yüzden de içim rahat çok. olay sadece birilerinin galatasaray'ı kendi çamuruna bulaştırma çabası. ki görülecektir ilerleyen günlerde, karalama çabası içinde olanlar istemeden de olsa aklamış olacaklar galatasarayı.
© copyright 2005 - 2026