bugün

/31
öyle sıkıntıdan kanalları gezerken şu an yayında olan “bizim hikaye” dizisinde alt yazı olduğunu fark ettim. işitme engelliler için böyle bir şey yapacaklarını görmüştüm ve çok hoşuma gitti. tebriks.
Az önce Fox Tv spikeri YSK ya neden seçim yasaklarını kaldırmıyorsunuz diye sitem etti. Az umutlanmadım değil.
Secim sonuclarini takip ettigim kanal. Birazdan aciklarlar.
chpli olduğum için değil ama seçimleri buradan takip etmek nedense daha keyifli.
görsel
portakal pek bir keyifli ama bakalım. beklentiyi epey yükseltti.

sonuç yine hüsran olursa portakal bıçaklayarak protesto edeceğim kendisini.
akp'lilere yine portakal sıktıracaktır.
haber programı 10'a karşı 1 mücadele ediyor ama 10unu toplasan bunun boku etmiyor.

ülkede baski yoktu değil mi, yersen.
görsel
bence seçim sonuçlarını izlemesi en keyifli kanal Fox TV

Troll biladerler seviliyorsunuz dhdhhd.
Ulan hâlâ Anadolu ajansının verilerini doğruymuş gibi konuşuyorlar.
masalarının üzerindeki atatürk portresine bayılıyorum.
hep var olsunlar.
" çomardikeni " dir.
tarafsız diyen yazarlar tarafından kahkaha atmama sebep olan kanal. memlekette ak partili değilsen tarafsız oluyorsun. chp genel merkezinde bile o kadar çok chp'li aday basın toplantısı yapmamıştır seçim döneminde.
Kesinlikle akp ye hizmet ettiğini düşündüğüm kanal. Kripto.
ak a kara diyen karaya ise ak diyen fakat her zaman değil hem nalına hem de mıhına vurarak yayın yapan abd kontrollü tv kanalıdır.
Yeri geliyor kılıçdaroğlu'nu yeri geliyor erdoğan'ı yeri geliyor bahçeli'yi eleştirmesini de tebrik etmesini de biliyorlar. Bence tarafsız bir haber kanalı. Yalnız son dönemlerde biraz chp yanlısı oldular demek yanlış olmaz. O da bütün kanalların yandaş olması ve her şeyi güllük gülüstanlık göstermelerinden kaynaklanıyor olabilir.
Haberleri genelde ekonomideki gidişat üzerine olduğu için sevilmeyen kanal.

Diğerlerine göre ekonomi çok iyi çünkü. Fox tv algı operasyonu yapıyor(!)
seçim sonuçlarını izlemesi en keyifli kanal
Ortağı abdli bir yahudidir.
Ancak seçim sonuçlarını en objektif vermiş olan kanaldır.
biri a haber diğeri fox. açın ntv falan izleyin daha samimiler.
Burcu esmersoy kimdi çıkaramadım?
Son zamanlarda Yandaş medyaya katılmış kanal. Dikkatlice dinleyin. Alttan alttan akp yi övmeye başladı.
Yeni sahibi Disney'dir. sahibi disney oldu ya... Logo değiştirirler mi acaba? Fareli logo yakışır aslında.

Ben bir deneme yaptım *

görsel
görsel

Gurur ❤.
© copyright 2005 - 2026