bugün

Gelmis gecmis en orospu cocugu oyunun 2017 versiyonu. Oyundaki momentumu artık tartışmiyorum kelime cumle kalmadı. Oyun bildiğin senaryo; kazanmanı istiyorsa kazanıyorsun kaybetmeni istiyorsa kaybediyorsun.

En azından Huzurluyduk amk winning eleven oynarken.
origin'de %67 indirime girmiş oyun. boyutunun 30 gb olmasından mütevellit birgün inerse eğer oynayacağım.
Standart sürümü halen 60 euro olan simülasyon oyunu. Çüş oyunu. Ohaa oyunu 60 euro ney lan. Ne zaman indirime girecek acaba.
Futbol similasyonu olduğunu an itibariyle öğrendiğim oyun. fifa 99Un yerini tutar mı bilemedim.
Yaklaşık 3 m lik takımımla at koşturduğum oyun.

görsel
Ps 4 platformunda araplar trollerle oynamayı engellemek gibi bir şansımız var mı merak ediyorum? Online seasons kısmı terörist dolu, oyunda bile rahat yok.
henüz kırılamamış oyundur. ama 2 gün içinde kırılacağını düşünüyorum. at fava bekle.
edit: çıkmadı dağılın.
bir futbol topu kaç paradır ki, al bir top arkadaşlarınla oyna hem spor yapmış olursun.
aldım 2-3 ay oynadım oynamadım sıkıldım yatıyor pc nin köşesinde.

çok iyi oynuyorlar online'da rekabet edemediğim oyundan soğuyorum.
insanı sinir hastası yapan oyun

lanet olası oyunda kaderim bağlandı resmen session da maç kazanamıyorum hayır bugüne kadar takır takır kazanırdım birden ne oldu da 2 haftadır tık yok çok sinirliyim sözlük ds4 ü kırıcam az kaldı.
An itibariyle koltukta yayılmış olarak oynadığım oyundur pro clupsta yamultuyorum milleti

alanen.
Hala fifa 2007 oynayan biri için nasıl olduğunun bir önemi yok.
Kırılmıştır.
Steampunks un milyon dolarlık denuvo korumasını yerle bir ederek, skidrow u sollamasını sağlayan oyun.

Oyun zerre umrumda değil, şu crack ve drm savaşları olmasa..
futbolcular sanarsın narin çiçek, 2 maçta 1'i sakatlanıyor arkadaş.
2018 oyunları ile birlikte pes'e dönüş yapıyorum.
görsel
O Ronaldo var ya. Neyse bir şey söylemeyeyim. Bilmem anlatabildim mi...
© copyright 2005 - 2026