bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı27
- gocu26
- gömü bulmak8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı6
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak5
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- claudian clouds9
- sesli kitap dinlemek4
- virginia'dan arizona'ya gitmek2
- ibrahim ethem hacıosmanoğlu3
- yaşlı insanlar neden huysuz olur6
- çi çi çi çiçeğum çiçeğum da çiçeğum3
- iş yerinde entry girmek2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı7
- ermeniler2
- aç karnına kahve içmek8
- kendinden biz diye bahsetmek6
- paris saint germain2
- aslında 1999 yılında olmamız4
- şive şakası4
- yazarların sevdiği sözler2
- bu koyden olsam ne olacak20
- sarapci koala79
- anayasanın ilk 3 maddesi2
- dinlerin yalan olması17
- genç yaşta ölen ünlüler2
- hayatının yavaş yavaş düzene girmesi2
- sözlüğün güzel yer olması3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası10
- doğru insanı bulmak3
- melek mosso'dan canlı canlı vazgeç gönlüm dinlemek2
- sarı torba8
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek4
- boğazı yüzerek geçmek3
- sözlükteki botlar4
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı2
- ağlama melis2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- nepal'deki sel felaketi6
- dün gece sözlükte yaşanan terbiyesiz olay2
- hayda rinna rinna rinna rinanay3
- sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni2
- cincinnati cini2
- ekşi sözlük4
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- güne sporla başlamak3
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi3
- online listesi3
- otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek2
entry'ler (198)
5 ocak 2022 tarihli gösterisine 4. kategoriden 2 adet biletini devretmek istediğim gösteri. Ailevi nedenlerden ötürü gidemeyeceğim. Ne kadara aldıysan o kadara devredeceğim 1 lira kar etmeyeceğim.
bir bana mı geliyor bu koku bilmiyorum ama muz kabuğu bildiğin bira kokuyor yahu.
mükemmel bir playstation 4'tür kendisi. Yani bunu yermek için söylemiyorum. Şuan bi ps4 pro alacağınıza ps5 digital alırsanız tüm ps4 arşivini daha iyi bir şekilde oynuyorsunuz. Ben şimdilik ps4 pro pro olarak kullanıyorum bu cihazı ve oldukça memnunum.
kendini hatırlatandır.
gelmiş geçmiş en iyi dizidir finali da tatmin etmiştir evet...
8 mayıs 2019 tarihli gösterisinde 2. yarının hemen başında kendini iyi hissetmeyip bir mola daha verdi. Pek iyi görünmüyordu umarım önemli bir şey yoktur...
her insan gibi memesi olan ancak çıkık olmayan yazarın yardım çağrısı.
ilk entrysinin böyle olmasını istemezdim ama, esenlerden nasıl ulaşılacağını merak ettiğim gösteri merkezi... daha da önemlisi gece 1-2 gibi burdan Esenler otogarına nasıl gideceğim hakkında hiç bir bilgim yok. istanbulda yaşayan yazar arkadaşlar ulaşım hakkında bana yardım ederlerse çok sevinirim...
kaldı 4 bölüm hala bi bok olmayan dizidir.
mayıs ayı için 2.katagoriden biletini alabildiğim gösteri... Şuan için hayattaki tek amacım şu gösteriyi izleyebilmek
sözlükte başlığı olmamasına şaşırdığım bana göre son yıllarda çıkmış en eğlenceli oyun olmayı bırakın en eğleceli aktivitelerden biridir. guitar hero gibi bir efsane daha doğdu diyebiliriz önümüzdeki senelerde adından sıkça bahsettirecektir bu güzide Vr oyunu.
beat saber oynamadan önce toz tutan ara sıra arkaşlara oynatılan bir cihazdı ama beat saberı aldıktan sonra müptelası oldum her gün 1-2 saat jedilik yapmadan duramıyorum.
hay sokayım black panterinize ya herşeyi siyahlara verince ırkçılık olmuyor mu? şu boktan filmi şaheser yaptılar resmen. umarım sadece teknik dallarda aldıkları ödülle kalırlarda yılda bikere izlediğimiz şeyin keyfini kaçırmazlar
izlemek istediğim ama nereden izleyeceğimi bilmediğim ödül töreni. ne güzel eskiden cnbc-e den izlerdik orjinal orjinal
last of us part 2 nin kendisine exclusive olmasının imkansız olduğu geleceğin oyun konsolu. sony bangır bangır ps4 için geliştirdiğini söylediği oyunu ps5 e özel çıkarırsa kendi ayağına sıkar zaten
ps4 içi olanının sec hakkını sattığım oyun .
biletleri tükenmiş olan gösteri satmak isteyen varsa talibim...
halen sözlükte başlığının açılmamış olması ciddi bir ayıp... red dead redemption 2 nin ana karakteri, oyun dünyasının gelmiş geçmiş en gerçek en derin karakterlerinden biri. dizi, kitap,sinema dahil şu ana kadar hiç bir karaktere bağlanmadığım kadar bağlandım kendisine. john marston olmadan nasıl oynaycağım derken birden marstondan on kat değerli bir hal aldı.
herkesin patır patır sözsüz büyü yaptığı film. ayrıca cüppe giymemeleri de çok sinirimi bozdu...
ilk 2 saat için konuşacak olursam birinci oyundan çok daha sinematik bir oyun var karşımızda. atmosfer o kadar ağır ve ciddi ki sanat filmi izliyormuşçasına kaptırıyorsunuz kendinizi ki benim için bu muhteşem bir şey.