bugün
- ütü9
- çabasız şıklık3
- uludağ sözlük çeteleri10
- gocu bak bi5
- patates kızartması2
- anın fotoğrafı14
- beyler çok acil bakar mısınız4
- en boktan on yıl7
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- demokratik sol parti3
- altın oran kaş3
- akşam esintisi2
- 2028 yılında ak partiye oy verecek yazarlar2
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- sabunun delik olanının üretilmesi gerekliliği2
- ali vefa8
- ali haydar fırat3
- udinese calcio2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- kuran ı kerim meali4
- seri gizli artı oy veren melek6
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam2
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- amirim2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- amerika birleşik devletleri4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- aleyna tilki3
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- ölüm9
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- true neden çaylak sorunsalı2
- nöbet5
- trabzonspor4
- anın görüntüsü14
- kral kaybederse4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
önden ikinci dişini kıracak olan yazar. bir de fenerli olduğu halde pek bir muhabbet insanı..iyi insan..ne diyim..
fenerbahçeli olması dışında hep yanımda olmasını dilediğim kişi, sıkıntıları umarım kısa sürede geçer.. hep, aralıksız aramızda olması dileğiyle... nice beraber yıllara.. haa ayrıyetten düşünüyorum hala. *
kısmet kimbilir...
kısmet kimbilir...
halı saha zirvelerinin süper organizatörü, en kısa zamanda bir tane daha istiyoruz.
zirvelerden zirvelere koşan yazar kişisi. umarım bir gün ankara taraflarına yolumuz düşer de tanışmak nasip olur.
sözlüğün birinci yılı kutlu olsun, nice yıllara.
sözlüğün birinci yılı kutlu olsun, nice yıllara.
yazarlığından önce insan olan kişi. ankara'ya gittik, sağolsun her türlü fedakarlığı yarparaktan bir an olsun misafirlerini yalnız bırakmadı. sözlükte emeği olan yazarlardan biri. sözlüğün birinci yaşı kendisine kutlu olsun.
sevgili kardeşimin herzaman iyi yılları olur inşallah.
1. yılın kutlu olsun yazarı.
hakkında bu kadar entry girilince fenerbahçe yi bıraktı sandığım yazar. kutlu olsun yeni sözlük yılı ayrıca.
hakkinda entryler düzülesi ankara'nin gülü yazar. hiç dikeni yoktur bu adamın. hal hatırı eksik etmez kardesim benim. uzak oldugumuz için görüsememekteyiz. msnle de fazla işi olmaz. ama yurekler bir, sen hiç dert etme yavrum. nice zirvelere diyorum. ankara'nin güzel insanına selam olsun.
ileride fenerbahçeye yönetici yapacağım yazarlardan...
fenerbahçeli olmasına rağmen muhabbeti çekilen nadir insanlardan. *
birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
birinci sözlük yılını kutladığım, delikanlı, organizatör kişilik. kaliteli yazar.
birinci yılını kutladığım yazardır. hep böyle güzel entryler yazar bizde onu hep tebrik ederiz umarım. tanışmak dileğiyle *
1907'de doğmuş fosil yazar. *
fenerbahçeli olması artı bir avantaj. ha sözlükteki yeni yılında kutlu olsun (bkz: çağa ayak uydurmak)
fenerbahçeli olması artı bir avantaj. ha sözlükteki yeni yılında kutlu olsun (bkz: çağa ayak uydurmak)
1907 yaşında yazar. hristiyanlığın ilk yıllarına, yayılışına tanık olmuş. saygımız sonsuzdur kendisine.
radyo arkadaşlığı yazarı . birgün içimden fevzii diye ünlemek geldi kendisini, yaptım, korkmuş bişey oldu sanmış ,ben de ne olacak ya, öyle saçmaladım işte dedim de kurtardım durumu neyse. *
edit:hacettepeli olmasından mütevellit bir merhamet duygusu da beslemekteyim kendisine ,bilmez o.
edit:hacettepeli olmasından mütevellit bir merhamet duygusu da beslemekteyim kendisine ,bilmez o.
nice yıllara canım yazarı.
yer fıstığında tek kola içen yazarın ben olmadığımı farkettim, biri daha vardı. hayatında ilk kez kokoreç yemiş olan yazar, beğenmişti galiba. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar