bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- nasıl birisiniz13
- akp bitince ne olacak23
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın2
- ekrem imamoğlu11
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- aselsan satılırsa8
- fusya semsiyeli yabanci17
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- gocu8
- ölümün en iyi tanımı17
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- cd devrinin bitmesi16
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- defineci köy çomarı3
- otel odasında ölü bulunmak12
- kuranı kerim meali7
- çinli kadınla evlenmek3
- ciguli kral20
- bezelye yemeği9
- ilkim sensin diyen kız3
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- her yerim pembe diyen kız3
- çocuk istememe nedenleri6
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
türkiyeyi ele geçirmiş olan küfür edilirsede sözlüğü yasal yönden zor durumda bırakmıyacak kişidir.
(bkz: iktidar)
(bkz: cumhurbaşkanı)
(bkz: başbakan)
(bkz: milli eğitim bakanlığı)
(bkz: milyonlarca öğrenci yurdu)
daha nicelerini eline geçirmiştir. istediği herşeyi yapabilir. ordu bile onu durduramadı.
(bkz: iktidar)
(bkz: cumhurbaşkanı)
(bkz: başbakan)
(bkz: milli eğitim bakanlığı)
(bkz: milyonlarca öğrenci yurdu)
daha nicelerini eline geçirmiştir. istediği herşeyi yapabilir. ordu bile onu durduramadı.
değeri vefat edince anlaşılacak olan ulu önder, tapılası kişilik.
dünya üzerinde milyarlarca doları yöneten, türkiye'de bir çok eli olan, amerika'nın koruduğu, yetim gençlere yardım ederek safına çeken bir adamdır.
kepçedir, bir de annelerin mikser çıkmadan önce kek yaparken kullandıkları çırpıcı bir zımbırtı vardı, ondandır.
#8872471"türkiyeye gelmesine hiçbir yasal engel yoktur. gelmemesinin sebepleri türkiye nin iç dinamikleriyle alakalıdır*"
demiş !!!
ne yani 75 milyon türkiyede yaşarken zul altındamıdır? hadi diyelim ki öyledir, madem bu kadar sever milletini fetoş efendi(!)* gelsin de o da biraz zul görsün "çok sevdiği" milletiyle birlikte.
yoksa fetoş için "türkiye;seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli"midir ?
demiş !!!
ne yani 75 milyon türkiyede yaşarken zul altındamıdır? hadi diyelim ki öyledir, madem bu kadar sever milletini fetoş efendi(!)* gelsin de o da biraz zul görsün "çok sevdiği" milletiyle birlikte.
yoksa fetoş için "türkiye;seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli"midir ?
çoktan öldüğünü düşündüğüm cemaat önderi.
siyasetçi.
bazı insanlar tarafından fethullah gülen hazretleri olarak adlandırılan şahsiyet.
referandum da hile yapılmasını istemiş dürüst insan.
ölülerinde oy kullanması gerektiğini düşünmüş uyanık demokrat.
aziz nesin i haklı çıkaran kanaat liderimsi.
ölülerinde oy kullanması gerektiğini düşünmüş uyanık demokrat.
aziz nesin i haklı çıkaran kanaat liderimsi.
devlet bahçeli'den bir güzel ayar yemiş kişi.
devlet bahçeli'den hali ile ülkücü camiadan ayarı yemiş kişi. şimdi zavallı müritleri bahçeli'ye solcu diyorlar. gelelim buna;
sanıldığı gibi türkeş'in kankası falan değildir;
fetullah gülen'in azerbaycan'daki okulu türkeş'in isteği doğrultusunda cennet mekan elçibey tarafından kapatılmıştır. aralarında bir dostluk olmadığı gibi feto hocamız büyük ihtimal bir ülkücü düşmanıdır. zaten şakirletinin buradan ülkücülere salladığını da görüyoruz.
sanıldığı gibi türkeş'in kankası falan değildir;
fetullah gülen'in azerbaycan'daki okulu türkeş'in isteği doğrultusunda cennet mekan elçibey tarafından kapatılmıştır. aralarında bir dostluk olmadığı gibi feto hocamız büyük ihtimal bir ülkücü düşmanıdır. zaten şakirletinin buradan ülkücülere salladığını da görüyoruz.
Türkiyede ve dünyada ki birçok eğitim kurumunun sahibi.özellike türkiyede eğitim fethullahtan sorulur gibi bişey bütün özel okullar zaten onun.Rusya'nın ülkesinden eğitim kurumlarını daha henüz defedebildiği adam.ilüminate tarikatının ve papanın göz bebeği.tam bir komplo teorileri bütünü...pragmatizmin ve makyevalciliğin doruğa ulaştığı bir bünye...
hakkında çok asparagas haber yapılan kanaat önderi.elçibey devrildikten yıllar sonra türkeş ölmeden kısa bir süre önce merhum türkeş fethullah gülen hakkında gayet olumlu açıklamalar yapmışdır. dileyen youtube da mevcut videoları bulup izleyebilir.
(bkz: tarihi tahrif etmek)
(bkz: tarihi tahrif etmek)
12 eylülde 12 eylülcülere; "düşmana merhamet etmeyin" demiş olan, yeni 12 eylülcülere de "ölüleri de kaldırın gerekirse" diyen bir garip adam. dünyanın dönüş hızından daha hızlı buluyorum ben kendisini,
teorik olarak arthasa benziyor aslında. (bkz: arthas) yani önce kill 'em all; sonradan da bir adet necromancer olup; "summon the dead" hesabı. öte yandan ben kendisini çok samimi ve performanslı buluyorum konusunda. kesinlikle dönüyor, o dönüşler ki muhteşem.
gulenin 12 eylulculere cagrisi merhamet etmeyin :
http://www.haberveriyorum...-cagrisi-merhamet-etmeyin
teorik olarak arthasa benziyor aslında. (bkz: arthas) yani önce kill 'em all; sonradan da bir adet necromancer olup; "summon the dead" hesabı. öte yandan ben kendisini çok samimi ve performanslı buluyorum konusunda. kesinlikle dönüyor, o dönüşler ki muhteşem.
gulenin 12 eylulculere cagrisi merhamet etmeyin :
http://www.haberveriyorum...-cagrisi-merhamet-etmeyin
elinden gelse öteki taraf a da sandık yollatacak, rahmetli kişilere de oy kullandıracak, büyük(!) düşünür.
son dakika haberi: "cennet ve cehennem kapıları ile sırat köprüsü girişi gişelerinde oy kullanma işlemi bugün başladı sayın seyirciler. özellikle yaşamlarında hoca efendiye tapanlar cehennemde oy kullanmaya büyük ilgi gösterdiler. cennette ise hoca efendinin hiçbir müridi olmadığından daha oy kullanmaya gelen olmadığı görüldü, cennetteki sandığa sadece bir kişinin geldiği, mavi gözlü sarı saçlı yakışıklı birisinin geldiği ve "boş işlerle uğraşmayın, fenle, ilimle uğraşın" diye sandık görevlilerini fırçalayıp oy kullanmadan cennete geri döndüğü de söyleniyor, gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz, alikula tahtalıköy öteki dünya..."
son dakika haberi: "cennet ve cehennem kapıları ile sırat köprüsü girişi gişelerinde oy kullanma işlemi bugün başladı sayın seyirciler. özellikle yaşamlarında hoca efendiye tapanlar cehennemde oy kullanmaya büyük ilgi gösterdiler. cennette ise hoca efendinin hiçbir müridi olmadığından daha oy kullanmaya gelen olmadığı görüldü, cennetteki sandığa sadece bir kişinin geldiği, mavi gözlü sarı saçlı yakışıklı birisinin geldiği ve "boş işlerle uğraşmayın, fenle, ilimle uğraşın" diye sandık görevlilerini fırçalayıp oy kullanmadan cennete geri döndüğü de söyleniyor, gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz, alikula tahtalıköy öteki dünya..."
''mezardaki ölülerin bile kalkıp 'evet' oyu kullanmasının gerektiğini'' söyleyen biri olarak, kendisinin buraya gelip oy kullanıp kullanmayacağı merak edilen kişidir.
(bkz: ağlamayan bebeğe meme vermezler).
abdestli insandır vesselam!
haşhaşileri tarafından, sözlükte kendisinden nefret ettiğinizi beyan ettiğinizde ahlaksız ilan edilip özel mesajla "tüm türkiyenin götünü parmaklasın" temennisine maruz bırakıldığınız sahte peygamber.
zamanında o da darbeciydi.. bakmayın şimdi 12 eylül 2010 anayasa referandumu'nda "evet" dediğine..
1980'de askerî, 2010'da sivil darbe taraftarı.
12 eylül 1980 darbesi için : Ve, işte şimdi, binbir ümit ve sevinç içinde, asırlık bekleyişin tuluû saydığımız, bu son dirilişi, son karakolun varlık ve bekasına alamet sayıyor; ümidimizin tükendiği yerde, Hızır gibi imdadımıza yetişen Mehmetçiğe bir kere daha selam duruyoruz. diyen kişiidir.
Deccal.kıyametten önce yeryüzüne inerek her şeyi yok edecek kişinin adı.(New Yorkta 5 Minare)
Cennetlik bir adamdır ayrıca peygamber olduğu şüphesindeyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar