bugün
- sarapci diye nick alan akpli16
- sözlükteki tahriklere kapılmamak5
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- pkk nın bitmesi4
- hyundai bayon4
- game of thrones taki kerhaneci22
- koalayı ruh ve sinir hastalıklarına yatırmak4
- gocu yu evine davet eden sözlük kızı4
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor7
- iş yerinde sözlükte takılmak11
- fener balı12
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz8
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı7
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- vücudunu satarak para kazanan insan5
- 2023 te lozan açılacaktı ne oldu ona3
- günün sözü3
- masa başı iş vs ayakta iş5
- koala2
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler7
- manifest8
- erkeklerin istediği tek şey3
- gammaz çeteleri6
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan10
- rafael leao9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz4
- zall birader kelimesini yasakla çocuğum2
- psg'nin galatasaray'a atacağı gol sayısı4
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz8
- fenerin şl de ziki tutacak olması13
- hasidik yahudilik6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- özür dilemeyi bilmek9
- mutlu bey birader2
- kavga eden iki yazarı ayırmak5
- 2022 de istanbul da ilginç şeylerin olması3
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar8
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması8
- uludağ sözlük kışlası4
- fenerbahçe'ye gerekli sol kanat2
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- 30 ağustos 1922 kadir mısıroğlu'nun kara günü2
- din tartışmanın gereksiz olması3
- ismaila sarr2
- 0 0 7 ile samiyende maç izlemek5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- öldükten sonra toprağın altına gidecek olmak2
- ebrar karakurt4
- nutella dondurması4
- benim ak partili arkadaşlarım da var3
Asıl sorunu çözemedikleri müddetçe bir 7 yıl daha şampiyon olamayacak olan takımdır.
Sorunu söylemeyeceğim ama şöyle soru şeklinde bir ipucu vereyim:
"son 3 yıldır aynı döngüde olmanızın sebebi nedir?"
Umarım biraz saksıyı çalıştırıp cevabı anlarsınız.
Sorunu söylemeyeceğim ama şöyle soru şeklinde bir ipucu vereyim:
"son 3 yıldır aynı döngüde olmanızın sebebi nedir?"
Umarım biraz saksıyı çalıştırıp cevabı anlarsınız.
mehmet yozgatlı ve selçuk şahin in mesut özil e antrenör olarak taktik verdiği kulüp.
ben bu iki arkadaşı da futbol oynadıkları dönem canlı olarak izledim ve futbol namına pek bir bilgileri olduğunu sanmıyorum.
eğer bunlar 35 yasından sonra futbol öğrenmedilerse bir seyleri yanlış yapıyor fenerbahçe.
ben bu iki arkadaşı da futbol oynadıkları dönem canlı olarak izledim ve futbol namına pek bir bilgileri olduğunu sanmıyorum.
eğer bunlar 35 yasından sonra futbol öğrenmedilerse bir seyleri yanlış yapıyor fenerbahçe.
bir mağlubiyet ile büyüklüğünden bir şey kaybetmemiş camiadır.
--spoiler--
ligimizin kalitesini de ciddi şekilde düşürüyor seneye lig şampiyonu bile şampiyonlar ligine gitmek için eleme oynayacak. Belki 1-2 seneye ligi yayınlayacak yayıncı kuruluş bile bulamayacağız. Öyle yalı bebesinin parasına güvenmeyin yarın hadi bana eyvallah der daha beli doğrultamazsınız.
--spoiler--
anasını satayım şampiyonlar ligine gidip averaj takımı olmayın o zaman. uefa da kıçı kırık takımlara elenmeyin ? lig puanını yıllardır gs ve onunla beraber avrupaya ( özellikle şampiyonlar ligine ) gidenler düşürüyor. işinize gelince "ööö fönörböhçö ön sön nö zömön şömpöyönlör lögönö göttö kö" diyorsunuz işinize gelmeyince "seneye ön eleme oynayacağız fenerbahçe yüzünden" diyorsunuz. amk hem şampiyonlar ligine gidilemiyor diye laf atıyorsunuz hem sizin averaj takımı olmanızdan ötürü şampiyon bile ön eleme oynayacak diye sanki sorumlusu fenerbahçe imiş gibi laf atıyorsunuz. bunlar sağlıklı kafalar değil bir dost tavsiyesi değiştirin bu kafaları.
--spoiler--
ligimizin kalitesini de ciddi şekilde düşürüyor seneye lig şampiyonu bile şampiyonlar ligine gitmek için eleme oynayacak. Belki 1-2 seneye ligi yayınlayacak yayıncı kuruluş bile bulamayacağız. Öyle yalı bebesinin parasına güvenmeyin yarın hadi bana eyvallah der daha beli doğrultamazsınız.
--spoiler--
anasını satayım şampiyonlar ligine gidip averaj takımı olmayın o zaman. uefa da kıçı kırık takımlara elenmeyin ? lig puanını yıllardır gs ve onunla beraber avrupaya ( özellikle şampiyonlar ligine ) gidenler düşürüyor. işinize gelince "ööö fönörböhçö ön sön nö zömön şömpöyönlör lögönö göttö kö" diyorsunuz işinize gelmeyince "seneye ön eleme oynayacağız fenerbahçe yüzünden" diyorsunuz. amk hem şampiyonlar ligine gidilemiyor diye laf atıyorsunuz hem sizin averaj takımı olmanızdan ötürü şampiyon bile ön eleme oynayacak diye sanki sorumlusu fenerbahçe imiş gibi laf atıyorsunuz. bunlar sağlıklı kafalar değil bir dost tavsiyesi değiştirin bu kafaları.
Volkan ve emre ne allah aşkına ya? Vizyon vizyon diye başa gelen adamın takımın başına getirdiği isimlere bak. Biri sportif direktör diğeri yardımcı antrenör. Biri en tepede diğeri üçüncü basamakta. ikisinin arasına kim gelir, niye gelir, kim gelse başarılı olur? Skandal yemin ederim.
Ondan sonra fener'in oyun şablonu yok bilmem ne. Benzer şey Galatasaray'da olsa taraftar floryayı basar. Fener taraftarı ise mesut, kahve fincanı falan takılıyor ahaha.
Ondan sonra fener'in oyun şablonu yok bilmem ne. Benzer şey Galatasaray'da olsa taraftar floryayı basar. Fener taraftarı ise mesut, kahve fincanı falan takılıyor ahaha.
eşekten bile adam olur fenerden olmaz deyimini dün tekrar hatırlatıp bir miktar sesli gülmemize vesile olan takım.
umut bile vaad etmeyen takım, 10-15 hafta önce oyununun oturması gerekiyordu, ama biz halen oyun namına bir şey görmüyoruz. halen umutlu yaklaşıp gustavo dönünce takım düzelecek diye bekleyenler var. bir oyuncu yokken oyun olarak bir şey veremiyorsan eksiğinin o oyuncu değil takım olarak sistemin olduğunu anlamak gerekir. ben dünkü yenilgi ile şampiyonluktan ümit kestim. tamam dış faktörler var eyvallah da sen dış faktörlere rağmen ortaya bir şey koymuyorsun ki, takır takır top oynamak lazım, denediklerin olmuyorsa başka şeyler denemek lazım. haftaya kaybedersek gelecek sezonun planlarına başlarız. sevgi limit tanımaz da bu taraftar da oyun istiyor oyun.
oyna, yenil ama oyna. tecrübeli hoca lazım.
oyna, yenil ama oyna. tecrübeli hoca lazım.
Dünya transfer yapmasına rağmen fos takım. Aynı tip oyuncudan her mevkide çok sayıda var.
Bu kafayla 20 sene de geçse şampiyon olamayız. Fenerbahçe'nin başına agrasif hoca lazım. Aykut sakin, Ersun sakin Erol sakin. Bak Fatih terim'e, yerdeki böcek kadar değer vermem fatih terim'e ama adam hırçın kazanmak için kıçını yırtıyor, kaleye çekilen şut tribüne gitse sahayı basar o futbolcuyu döver, bak sergen yalçın'a adam agrasif bizdekiler içerde dışarda yenilse sırıtarak açıklama yapıyorlar. Böyle olmaz maçı kaybettiğinde o soyunma odasını basacak adam lazım bize.
Fenerbahçe cumhuriyeti, siz hepiniz biz tek gibi söylemlerle ve maddi güç ile yaptıkları gösterişlerle antipatik duruma gelen takım.
Son 25 yılda yarattıkları bu.
Hababam sınıfı, turist ömer gibi efsane yeşilçam filmlerine konu olmuş halkın takımı büyük fenerbahçe'ye her zaman saygı duymuştur insanlar.
Bir Galatasaray'lı olarak bende.
görsel
Son 25 yılda yarattıkları bu.
Hababam sınıfı, turist ömer gibi efsane yeşilçam filmlerine konu olmuş halkın takımı büyük fenerbahçe'ye her zaman saygı duymuştur insanlar.
Bir Galatasaray'lı olarak bende.
görsel
acilen hoca değişikliğine gitmesi gereken kulüp.
Ağustos: "Fenerbahçe Geliyor"
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: 6-0 kutlamaları
Aralık: 2. yarı bambaşka olacak
Ocak: Yeni transferler
Şubat: Yapılanma şart abi
Mart: Teknik direktör değişikliği
Nisan: Fenerbahçe Gidiyor
Mayıs: BeinSports iptal
"yapılanma şart abi" ayının cemresi de dün itibariyle düştü. Yalnız hiç sekmez, döngü her sene böyle.
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: 6-0 kutlamaları
Aralık: 2. yarı bambaşka olacak
Ocak: Yeni transferler
Şubat: Yapılanma şart abi
Mart: Teknik direktör değişikliği
Nisan: Fenerbahçe Gidiyor
Mayıs: BeinSports iptal
"yapılanma şart abi" ayının cemresi de dün itibariyle düştü. Yalnız hiç sekmez, döngü her sene böyle.
Bazı ne olduğu belli olmayan kutudan çıkanlara dert olmuş kulüptür.
Gerçek taraftar kulübünü sever de, eleştirir de.. sizin gibi iyi gün taraftarlığı yapmaz koçum.
Gerçek taraftar kulübünü sever de, eleştirir de.. sizin gibi iyi gün taraftarlığı yapmaz koçum.
3 senedir aynı döngüde ilerleyen takımdır.yıllık takvime döndü resmen.
Mayıs:"Teknik direktör açıkla"
Haziran:"yayıncı kuruluş iptal"
Temmuz:"transfer yap"
Ağustos:"tff'ye inat limit yok ulan"
Eylül:"seri yapıp şampiyon oluyoruz beyler"
Ekim: "Şampiyonluk yakın,meşaleleri yakın"
Kasım:"yine kasım geldi,6 hehehühü"
Aralık:"hakemler bizi katlediyor,mhk istifa"
Ocak:"off dünya yıldızı geldi bu sefer bittiniz oğlum"
Şubat:"Şampiyonluk gitti beyler"
Mart:"Teknik direktör istifa"
Nisan:"neyse ya gelecek sezon şampiyon oluruz,bu antrenör ile şimdilik idare edelim"
Mayıs:"Teknik direktör açıkla"
Haziran:"yayıncı kuruluş iptal"
Temmuz:"transfer yap"
Ağustos:"tff'ye inat limit yok ulan"
Eylül:"seri yapıp şampiyon oluyoruz beyler"
Ekim: "Şampiyonluk yakın,meşaleleri yakın"
Kasım:"yine kasım geldi,6 hehehühü"
Aralık:"hakemler bizi katlediyor,mhk istifa"
Ocak:"off dünya yıldızı geldi bu sefer bittiniz oğlum"
Şubat:"Şampiyonluk gitti beyler"
Mart:"Teknik direktör istifa"
Nisan:"neyse ya gelecek sezon şampiyon oluruz,bu antrenör ile şimdilik idare edelim"
Üç senedir toplam 55 futbolcu transfer eden -ki bunların 10 tanesi stoper- bunun yanında yine çoklu teknik direktör tercihinde bulunup, başarılı olmak bir yana tarihinin en başarısız dönemlerine imza atmış kulübümdür.
Ben ta Azil Yıldırım'ın kaybettiği seçimden beri Ali Koç'un başkan olmaması gerektiğini daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın miyadını tamamladığını ama yerine Ali Koç'un gelmemesi gerektiğini sözlüğe yazdım. Hatta ve hatta özelden sağlam azarda işittim.
Falcı değilim, büyücü değilim, geleceği de göremiyorum. Öngörümünü iki sebebi vardı:
Birincisi "Soyadı" isminden büyük insanlar kendi alanlarının dışında genelde sorunlu yönetici olurlar.
ikinci sebebi de bunlar hayata aşırı derece de rasyonel bakarlar. Yani bakın bugün Beşiktaş'a Rahmi Koç, Galatasaray'a Sabancı başkan olsa yine aynı sorunlar yaşanır. Fenerbahçe'nin şu dönemki sorunlarından biri budur. Çünkü Ali Koç ve onun sitilinde olan insanlar Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi rasyonel yaşamayan kulüpleri yönetemezler.
Bir başka nokta da kaybedecekleri şeyler olabileceği için gerektiği zaman kulüp için şiddetli kavgalara giremeyecek olmalarıdır. Çıkış yapamazlar, söz söyleyemezler demiyorum ama sizin için amiyane tabirle yumruk yumruğa kavga edemezler. Zira kendileri bir markadır ve Ali Bey'in zamanında söylediği gibi, "Hayat sadece Fenerbahçe'den ibaret değil." iyi güzelde bir önce ki çok eleştirilen başkan kulüp için hapis yattı!
Bence bizim takım öncellikle başkanını değiştirmeli ve hayata bu derece rasyonel bakmayan zamanı başkanlık yapmak için daha uygun olan ve gerektiğinde dövüşebilecek bir başkan gerekiyor.
Ben ta Azil Yıldırım'ın kaybettiği seçimden beri Ali Koç'un başkan olmaması gerektiğini daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın miyadını tamamladığını ama yerine Ali Koç'un gelmemesi gerektiğini sözlüğe yazdım. Hatta ve hatta özelden sağlam azarda işittim.
Falcı değilim, büyücü değilim, geleceği de göremiyorum. Öngörümünü iki sebebi vardı:
Birincisi "Soyadı" isminden büyük insanlar kendi alanlarının dışında genelde sorunlu yönetici olurlar.
ikinci sebebi de bunlar hayata aşırı derece de rasyonel bakarlar. Yani bakın bugün Beşiktaş'a Rahmi Koç, Galatasaray'a Sabancı başkan olsa yine aynı sorunlar yaşanır. Fenerbahçe'nin şu dönemki sorunlarından biri budur. Çünkü Ali Koç ve onun sitilinde olan insanlar Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi rasyonel yaşamayan kulüpleri yönetemezler.
Bir başka nokta da kaybedecekleri şeyler olabileceği için gerektiği zaman kulüp için şiddetli kavgalara giremeyecek olmalarıdır. Çıkış yapamazlar, söz söyleyemezler demiyorum ama sizin için amiyane tabirle yumruk yumruğa kavga edemezler. Zira kendileri bir markadır ve Ali Bey'in zamanında söylediği gibi, "Hayat sadece Fenerbahçe'den ibaret değil." iyi güzelde bir önce ki çok eleştirilen başkan kulüp için hapis yattı!
Bence bizim takım öncellikle başkanını değiştirmeli ve hayata bu derece rasyonel bakmayan zamanı başkanlık yapmak için daha uygun olan ve gerektiğinde dövüşebilecek bir başkan gerekiyor.
Derin gs tarafından ele geçirilmiş takım. Evet tarafından.
görsel
görsel
Sadettin saran gibi bir başkana, kariyerli ve yabancı bir hocaya ve top oynamayı bilen, karakterli futbolculara ihtiyacı olan kulüp.
Galatasaray Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu sonrası o geceyi kara gece ilan eden, sosyal medyadan sürekli ağlayan bu kulüp, bu gece galibiyet kutluyor.
iki yüzlülük içlerine işlemiş amk.
iki yüzlülük içlerine işlemiş amk.
Artik bir ya da iki kritik hatayla falan degil baya baya tum maci hakemle aliyorlar. Simdi kizacaklar falan da ulan top mu oynuyorsunuz ?
Neyse uyandirmayalim. Erol Hozam ile sampiyonluga gidiyorlar ama Hande izin vermiyor. Bein sport iptal falan.
Neyse uyandirmayalim. Erol Hozam ile sampiyonluga gidiyorlar ama Hande izin vermiyor. Bein sport iptal falan.
Yarın Antalyaspor'u yenerse 3lü takımın puanlarını eşitleyecek takım.
Bu takımı tutmak yürek ister yeminle.
Kanser olmamak için takip etmemek en iyisi.
Kanser olmamak için takip etmemek en iyisi.
yabancı hastane dizileri izlerken stresten sıkıntıdan beyninde tümör çıkan hastalar görüyorum, eminim biz fenerbahçelileri inceleseler baya vaka çıkar bizden. ayrı bir tanı kodu olurdur herhalde, nesi var bu hastanın? cevap: "fenerbahçeli".
bu kadar iyi kadroyu oynatamayan bir hocamız var, başka etkenlere laf edenler var yahu sahaya çıkan kadroya baksana, top sürüp iki adam geçen ama gol asist katkısı olmayan samuel oynuyor, takımı taşıyan thiam ve valencia oynamıyor, takımın en yeteneklilerinden ferdi oynamıyor, pelkas orada oynayamadığı belli olduğu halde solda oynuyor. kes mesut'u sonraya sakla, çok mu zor valencia, thiam ve samatta ile pelkası ortada oynatmak? hem sonradan girip etkili olsa mesut için de iyi olabilir.
hocanın oyunu taktiği belli değil. ben kenardan efendi efendi isteyen hoca istemiyorum. bu takımın çoşkulu, oyuncuları gazlayacak, onları varlığı ile hareketlendirecek, gerekirse korkutacak bir hocaya ihtiyacı var. yerli yabancı takıntım yok. göztepe maçında bu işin olmayacağına inancım netleşmişti. bu hafta ise kesinleştirdim. ancak rakiplerimiz çok büyük mallık yaparlarsa ve biz de kalan haftaları "bu haftaya kadar oynayamadığımız ama hep görmek istediğimiz" istekli arzulu ve doğru oyuncularla oynayacak bir anlayışla az kayıpla geçiririsek belki bir şeyler olur. muhtemelen olmaz. ışık görsem umudumu koruyacağım da ışık göremiyorum valla.
inşallah yanılırım.
tanım: gönlümü kıran sevgili...
bu kadar iyi kadroyu oynatamayan bir hocamız var, başka etkenlere laf edenler var yahu sahaya çıkan kadroya baksana, top sürüp iki adam geçen ama gol asist katkısı olmayan samuel oynuyor, takımı taşıyan thiam ve valencia oynamıyor, takımın en yeteneklilerinden ferdi oynamıyor, pelkas orada oynayamadığı belli olduğu halde solda oynuyor. kes mesut'u sonraya sakla, çok mu zor valencia, thiam ve samatta ile pelkası ortada oynatmak? hem sonradan girip etkili olsa mesut için de iyi olabilir.
hocanın oyunu taktiği belli değil. ben kenardan efendi efendi isteyen hoca istemiyorum. bu takımın çoşkulu, oyuncuları gazlayacak, onları varlığı ile hareketlendirecek, gerekirse korkutacak bir hocaya ihtiyacı var. yerli yabancı takıntım yok. göztepe maçında bu işin olmayacağına inancım netleşmişti. bu hafta ise kesinleştirdim. ancak rakiplerimiz çok büyük mallık yaparlarsa ve biz de kalan haftaları "bu haftaya kadar oynayamadığımız ama hep görmek istediğimiz" istekli arzulu ve doğru oyuncularla oynayacak bir anlayışla az kayıpla geçiririsek belki bir şeyler olur. muhtemelen olmaz. ışık görsem umudumu koruyacağım da ışık göremiyorum valla.
inşallah yanılırım.
tanım: gönlümü kıran sevgili...
Antipatik kulüp. Mahalli lig şampiyonluklarını profesyonel şampiyonluklara ekletmek gibi mantıksız bir iş gerçekleştirirse daha da antipatik olacak o kadar.
Türkiye'nin gelmiş geçmiş, en büyük takımı. Bu 100 yıla bakarak rahatça söylenir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar