bugün

fenerbahçe

yabancı hastane dizileri izlerken stresten sıkıntıdan beyninde tümör çıkan hastalar görüyorum, eminim biz fenerbahçelileri inceleseler baya vaka çıkar bizden. ayrı bir tanı kodu olurdur herhalde, nesi var bu hastanın? cevap: "fenerbahçeli".

bu kadar iyi kadroyu oynatamayan bir hocamız var, başka etkenlere laf edenler var yahu sahaya çıkan kadroya baksana, top sürüp iki adam geçen ama gol asist katkısı olmayan samuel oynuyor, takımı taşıyan thiam ve valencia oynamıyor, takımın en yeteneklilerinden ferdi oynamıyor, pelkas orada oynayamadığı belli olduğu halde solda oynuyor. kes mesut'u sonraya sakla, çok mu zor valencia, thiam ve samatta ile pelkası ortada oynatmak? hem sonradan girip etkili olsa mesut için de iyi olabilir.

hocanın oyunu taktiği belli değil. ben kenardan efendi efendi isteyen hoca istemiyorum. bu takımın çoşkulu, oyuncuları gazlayacak, onları varlığı ile hareketlendirecek, gerekirse korkutacak bir hocaya ihtiyacı var. yerli yabancı takıntım yok. göztepe maçında bu işin olmayacağına inancım netleşmişti. bu hafta ise kesinleştirdim. ancak rakiplerimiz çok büyük mallık yaparlarsa ve biz de kalan haftaları "bu haftaya kadar oynayamadığımız ama hep görmek istediğimiz" istekli arzulu ve doğru oyuncularla oynayacak bir anlayışla az kayıpla geçiririsek belki bir şeyler olur. muhtemelen olmaz. ışık görsem umudumu koruyacağım da ışık göremiyorum valla.

inşallah yanılırım.

tanım: gönlümü kıran sevgili...
© copyright 2005 - 2026