bugün

/790
istanbul'un diğer takım taraftarlarının tebrik ettiği takım. şike ve emek hırsızlığı kardeşliği bunu gerektirir çünkü. biri de çıkıp demiyor ki bu memlekette adalet sorunu var futbolda en başta bir passolig muhabbeti var şunu halledelim demiyor. olan bizlere oluyor.
ligimizin ve gönlümüzün şampiyonu.
Artık rekabeti bir kenara bırakıp, şapkamızı önümüze koyup, içimizden hiç gelmese de tebrik etme zamanı..Şike sürecinde aldıkları cezalara rağmen yılmadılar, dağılmadılar, kısa sürede toparlanıp ligin zirvesine çıkmayı başardılar.
Puan farkının kapanmasına zaman zaman müsaade etseler de, ligin bitmesine haftalar kala şampiyonluklarını ilan edecekler. Türk Telekom Arena'da şartlar zorlu ve lehimize de olsa, onları ancak 1-0 yenebilmiş olmamız, büyük bir takım olduklarının en büyük kanıtı. Her ne kadar adları şikeciler olarak anılacak olsa da, bu sezon şampiyon olmayı hakettiler.
O yüzden, şimdiden tebrikler Juventus.
7 sene aradan sonra ''şampiyon'' olduğu belirtilen takım.

pekala.

Şike ve suç örgütü mahkumlarının aktif rol oynadığı bir ligin meşruiyeti olmaz.

söyleyeceklerim bu kadar.
19. şampiyonlugunu alan takım. tebrik ediyorum helal olsun.

beşiktaşliyim.
Dünya futbol Tarihinin en rezil, en cirkef, en fanatik ve holigan taraftara sahip, ne idüğü belirsiz bir başkana sahip şikeci ve ırkçı klüptür.
http://tooner.io/be88a6e46a5f5463
görsel

görsel

görsel

görsel

(bkz: biz bir aileyiz)

görsel
19. şampiyonluğunu ilan ederek taraftarını memnun etmiş mutlu etmiş takım. teşekkürler fenerbahçe!
2013 2014 şampiyonu takımdır. Helal hoş olsun.
bitime 3 hafta kala en yakın rakipleri ile puan farkı fazla olan 2013-2014 sezonu SSL de 19. şampiyonluğuna ulaşmış bir takım. bu kadar zorluklara rağmen başardığın için tebrikler Fenerbahçe.
bütün rakiplerini sike sike sike sike şampiyon olmuştur.

kutlu olsun !

edit: bütün rakiplerini sike sike şampiyon olmuştur.

şampiyon olan kim ?

fenerbahçe.

alayına koymuşuz nesi subjektif ?
twitter'Da hakkında çok sağlam ve sonuna kadar haklı bir tespit yapılmış camia.

--spoiler--

fenerliler şampiyonluğu ali ismail korkmaz'a armağan etmiş. forması üstünde bıçaklanarak öldürülen burak yıldırım'dan ekmek çıkmıyor tabi.

--spoiler--
orospu çocukları tarafından katledilen iki taraftarını da bağrına basan türkiye' nin en büyük sivil toplum örgütüdür fenerbahçe.

(bkz: Ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz)

(bkz: burak yıldırım onurumuzdur)
Şampiyonluk iki onurlu kardeşlerimize gelsin.
Burak Yıldırım, Ali ismail korkmaz.

ikisinin de katili de bellidir. Biri galatasaray diğerini söylememe gerek yoktur.

Rahat uyuyun kardeşlerim, mekanınız cennet, onurunuz bize emanet.
şampiyonlar liginde başarılar dilemek istediğim fakat şike yaptıklarından ötürü uefa tarafından siktir edilen türkiye süper liginin son şampiyonu.
şampiyon olduğumuz gün bile hacıosmanoğlu olacak zat yok fransadan bi takımla fener düşsün diye başvuru yaptık diye zırlamaktadır, geçmiyor efendim geçmiyor, çok sağlam koyduk.
bütün bir yıl sevindiren sinirlendiren bazı zaman insanı aglatan kimseye laf söyletilmeyen bir çocuk gibi sevinen anlı şanlı spor külübü.

sesim kısılsa da ayaklarım şişip agrısa da sen her şeye degersin fenerbahçem.
başkanları için üzülen ve şampiyon olan takım. ama bizim başkanımız içerde ühü ühü. bu yüzden bu şampiyonluğu başganımıza armaan ediyoruz.
bu sezon göze tek hoş gelen futbolu oynayarak ersun yanal önderliğinde kazandıkları şampiyonluğu bir galatasaraylı olarak takdir ettiğim kulüp. gönül isterdi ki biraz daha akıllı olup bu kadroyla şampiyonlar ligine gitselerdi ama o onuru biz en iyi şekilde taşırız hiç problem değil.

ayrıca geçen sene kadıköy de puan kaybı yaşayarak kazandığımız şampiyonluk kutlamamızla dalga geçmeye çalıştıktan sonra dün gece rizespor ile berabere kalarak şampiyonluk kutlamalarına çıkmış olan enteresan da bir takımdır.

seneye dördüncü yıldız için kıyasıya kapışacağımız kulüptür...

edit: imla.
fb taraftarı tarafından yağmalanan, yakılan ve soyulan Bağdat Caddesi galatasaray store olayı hakkında 20 fb taraftarı göz altına alınmış, 13 tanesi nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmış...
ama bizim sözde uyanık fb yönetimi "ne malum fb taraftarı oldukları" mealinde sadece aptalların inanacağı bir açıklama yaparak bizim taraftarımıza laf atmayın diyor.
böyle kaypaklıklardan bir tane de ırkçı taraftarlarını savunmak için yapmışlardı.
http://img.antu.com/antu/...ris/[asqDAJa]sampiyon.swf

selam olsun bolu savcısına..

şampiyon takım..

gönüllerin takımı..

yıktırmadık. yıktırmayız..
2 senelik aranın ardından yeniden şampiyon olmuş takımım. 2010-11 sezonu kadar temiz ve hakedilmiş bir şampiyonluk. ersun hocanın, futbolcuların, taraftarın ve şampiyonlukta emeği geçen herkesin emeklerine sağlık. açıkçası bu kadronun şampiyonluğa oynayacağını düşünüyordum ama haftalar öncesinden şampiyon olacağımıza pek ihtimal vermiyordum. sezon başında oynanan futbol pek iç açıcı değildi. önce arsenal'e berbat bir futbolla elendik, ardından avrupa'dan men edildik. sezona da konya yenilgisiyle başladık. doğal olarak yine kötü bir sezonun bizi beklediğini düşündük. bir türlü oturmayan kadro, sürekli değişen 11 tercihleri takımın işinin zor olduğunu düşündürdü. haftalar geçtikçe daha iyi futbol oynamaya ve oturmuş bir kadroya sahip olduk. göze hoş gelen ve sürekli rakibe yüksek baskı yapan bir fenerbahçe gördük. benim için galibiyetlerden daha değerli birşey varsa o da oyuna her zaman hakim olmaktır. galibiyet ya da mağlubiyetler gelir geçer. önemli olan iyi futboldur. ligin 2. haftasında eskişehirspor'u 1-0 yendiğimiz maçta oynanan futbol çok kötüydü. bu tür galibiyetlerden hiçbir zaman hoşlanmadım. aykut kocaman'ın sıkıcı ve rakipten korkan anlayışı yüzünden 2 senemiz heba oldu. ben 10 kişi kaldığında bile geriden gelip beraberliği kurtaran ve harika futbol oynayan fenerbahçe'yi görmek isterim her zaman. bu sezona baktığımızda birçok maçta tam olarak bu fenerbahçe'yi gördüğüm için çok gurur duydum. 3-0 önde olduğumuz g.antep deplasmanında 3-4 oyuncunun 90. dk'da yaptığı pres ile mutlu oldum ben. olması gereken fenerbahçe budur. ersun hoca'ya en çok bu yüzden saygı duyuyorum. ersun hoca'ya saygı duyuyorum duymasına ama bir konuda da çok kızıyorum kendisine. hatta bu sebepten dolayı saygı duymak bile istemiyorum. bu sebebin sebebi bir portekizli: meireles! sırf bu adama (adam bile demek istemiyorum, çünkü değil) bu kadar tolerans gösterdiği için çok kızıyorum. bate deplasmanında 4. dakikada rakibi tekmelediğini ve bizi yalnız bıraktığını unutamıyorum o portekizlinin. galatasaray maçında aynı şekilde, beşiktaş maçında veli'nin ayağına basması ve birçok maçta yaptığı pislikler, çirkeflikler tam olarak kalitesini gösteren hareketler. anlamadığım şey ise bu adam bilmemkaç hafta ceza alıyor, arkadaşlarının emeklerine ihanet ediyor ama cezası biter bitmez ilk 11'deki yerini alıyor. sonra yine kırmızı görüyor, 2 hafta sonra yine 11'de. bahsettiğimiz adam dünya yıldızı olur, çok ekstra yetenekleri vardır, takımı için canını dişine takar, eyvallah derim. ama adam geldiği günden beri fenerbahçemize zarar veriyor ama ne hikmetse koskoca fenerbahçe şu adamı kapı dışarı edemiyor. önümüzdeki sene için en büyük transferimiz kesinlikle gönderilmesidir. başka transfer yapmasak bile olur. o derece nefret ediyorum.

gelecek sezon kadlec, selçuk, meireles, cristian, holmen, webo ve kuyt gibi oyunculara teşekkür edilip gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca. meireles'e teşekkür edilmese de olur hatta. eses'ten tarık çamdal transferi çok çok isabetli olur. gökhan'ı yedekler, gerektiğinde sol bek oynar. çok iyi bir transfer olur. en az 2 tane de oyunu çift yönlü oynayabilen transfer şart diye düşünüyorum. emre eski emre değil ve şu anki performansı 11 oyuncusu olmadığı yönünde. recep niyaz'dan çok ümitliydim, buca'da nasıl bir performans gösterdi pek bilmiyorum. ama fenerbahçe formasıyla görmek en büyük arzularımdan biri. hatta alper, salih ve recep'i aynı anda görmek harika olur. bu sezon kadıköy'de maç izlemek nasip olmadı. 3-3'lük beşiktaş maçına biletim olmasına rağmen götümdeki büyük problemlerden dolayı* gidememem, yetmezmiş gibi arkadaşlarımlaşampiyonluk maçına gitmek için sözleşip seyircisiz oynama cezası almak nasıl bir şanssızlıktır anlamadım. 11 mayıs günü, yani şampiyonluk kutlamalarının olduğu gün de maça gidemezsem yuh artık diyorum. inşallah son maçta kadıköy'de olmak dileğiyle...

şampiyon fenerbahçe!
görsel
görsel
görsel
https://www.youtube.com/w...?v=TOasyaKeZLg&t=130s
görsel
© copyright 2005 - 2026