bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun18
- yemek yedikten sonra kusmak8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır16
- nervionun beni engellemesi10
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- kemalizm neden çöktü5
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşla ben vazgeçtim6
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- iremganın anısına3
- chp ye oy veren insan zekası3
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- ucan tekme atan hipopotam43
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak2
- kadınların 10 gün az oruç tutması2
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- dedemi astılar diye ağlamak4
- incel2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- izmir7
- diş sıkmak5
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- recep tayyip erdoğan12
- kadere inanıyor musunuz4
- saçları permalı sözlük kızı10
- sinek as2
- son entrime bakın2
- persona değişikliği4
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- üzgün olunca yapılabilecek kafa dağıtma yöntemleri2
- bodrum daki kırolar4
- ben bazen sözlükte ne yapıyorum hissi2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- havanın uykuyu getirmesi4
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
aziz yıldırım eliyle düşürüldüğü durumun hala farkında olmayan camia.
hala adamın 'ben aday olmuyorum' demesini bekliyorlar. *
allah kurtarsın.
hala adamın 'ben aday olmuyorum' demesini bekliyorlar. *
allah kurtarsın.
Taraftarı sabretsin takımı.
Elbette her yokuşun bir inişi var.
Elbette her yokuşun bir inişi var.
şimdi ortalık karışmasın diye kimse konuşmuyor ama aldığı cezaya göre en az 2 alt kümeye düşmesi gerekiyor. ülkemiz kurumlarına göre suçsuzdur, avrupa mahkemelerine göreyse şike suçu tescillenmiştir. bu aradaki fark türkiye'ye topluca men cezası olarak fatura edilebilir. federasyonun aklı başında bir karar alması lazım. 3 temmuz'da ortalığı velveleye vermeyip m.ali aydınlar dinlenseydi puan silmeyle falan geçiştirilebilirdi ceza olayı ama aziz yıldırım utanmadan olayı cas'a taşıdı. şimdi ebesinin amını görmüş oldu. şimdi puan silme cezası verilse lan juventus küme düştü ne demek puan silme diye itiraz gelebilir. dosyalar, belgeler uefa kurumlarında mevcut. kol kırılır yen içinde kalır noktasını geçtik aziz yıldırım sağ olsun. kötü günler bekliyor fenerbahçe'yi. beşiktaş için de geçerli bu ne yazık ki.
şike yaptığı son merci olan '' cas '' tarafından da tescillenen şikeci kulüp.
yok şike yokmuş
yok belge yokmuş
yok teşebbüs varmış da şike yokmuş
yok cemaat ele geçirmek istemiş
yok her şey düzmece imiş
ee ne oldu ? cemaat ' cas ' ı da mı ele geçirdi ?
yok şike yokmuş
yok belge yokmuş
yok teşebbüs varmış da şike yokmuş
yok cemaat ele geçirmek istemiş
yok her şey düzmece imiş
ee ne oldu ? cemaat ' cas ' ı da mı ele geçirdi ?
o değilde emenike şike var diye kalmak istemeyip gitmişti şimdi şike onandı tekrar giderse ne gülerim ha diyorum.
halı sahaya misafir geliyor sanki pezevenk her sene 3 maç oynayıp gidiyor.
halı sahaya misafir geliyor sanki pezevenk her sene 3 maç oynayıp gidiyor.
ne diyelim Allah kurtarsın ((:::....
ülke puanının amına koymuş şikecilerdir. sayelerinde 5 e bölünecektir alınan puanlar.
mert- gökhan, alves, egemen- krasic, alper(holmen), topal, emre, stoch- sow, emenike 11'iyle çok canlar yakabilecek takımdı. krasic ve stoch gibi takımda kanatlarda yer alabilecek 2 ismi de gönderip büyük bir hata yapıldı. takımda kanat kalmadı aminüm.
şimdi mecut durumda kaybedecek bir şey yok. illa 10 tane orta saha oyuncusu boşa gitmesin mutlaka sahada minimum 3 orta saha oyuncusu yer almalı deniliyorsa da; yine 3-5-2'lik bir sistemle şu 11 oynatılabilir:
mert- gökhan, alves, egemen- kuyt(topuz), alper(holmen), topal, emre(salih), caner(hasan ali)- sow, emenike
meireles talibi varsa satılmalı, yobo avrupa'da oynasak işe yarardı ama kontenjandan dolayı satılmalı, cristian'ın talibi olmayacağından sözleşmesi fesh edilmeli, kadlec de bir boka yaramayacak belki ama rotasyonda değerlendirilmeli.
şimdi mecut durumda kaybedecek bir şey yok. illa 10 tane orta saha oyuncusu boşa gitmesin mutlaka sahada minimum 3 orta saha oyuncusu yer almalı deniliyorsa da; yine 3-5-2'lik bir sistemle şu 11 oynatılabilir:
mert- gökhan, alves, egemen- kuyt(topuz), alper(holmen), topal, emre(salih), caner(hasan ali)- sow, emenike
meireles talibi varsa satılmalı, yobo avrupa'da oynasak işe yarardı ama kontenjandan dolayı satılmalı, cristian'ın talibi olmayacağından sözleşmesi fesh edilmeli, kadlec de bir boka yaramayacak belki ama rotasyonda değerlendirilmeli.
yaptıkları en iyi iş forması için savaşanları dışlamak (alex de souza- moussa sow), sahada avare gibi gezinenleri (selçuk şahin cristian baroni) de takımda barındırmak.
şike cezasının onanmasıyla kim kalacak-kim gidecek parodoksu akabinde son 5 yılın en iyi maçlarından birini çıkartan takımım. keşke bu futbolun devam edeceğine inanabilsem.
vesselam...
vesselam...
sivasspor maçıyla aldanılmaması gereken takım. bunu fenerbahçeyi karalamak için söylemiyorum ama rakip gerçekten çok zayıftı. ama şunu söyleyeyim emenike'nin biraz kıpırdanması holmen'in hareketliliği ve önde baskı olumlu sinyaller veriyor. bence tek sorun kaleci mert'e yapılan haksızlık. volkan yine 2 tane kurtarılabilecek topu içeri aldı.
bugün dosta güven düşmana korku salmış takım. balonların ayağı titredi. evet.
aziz yıldırım'ın futbolcularına paramız yok isteyen gider, isteyen kalır dediği öğrenildi.
asıl adamlar şimdi belli olacak!
asıl adamlar şimdi belli olacak!
tam bir kaos içinde olduğunu görmemden mütevellit çok üzüldüğüm sevdam.dün gece 5-2 gibi net bi skorla yendin sivası harika çok güzel ama herkesin içi buruk neden mi ? castan dolayı mı uefadan dolayımı ? hayır bunların hiç birisi değil.biz ne olaylar gördük küme bile düşmesi gündemdeyken bu camia bu kadar paramparça olmadı.bi kere saraçoğlunda tribün kenetleneceğine bölündü.be amına kodum hıyarları lafım gfb ve karşı gezici tarafın ikisinede gelsin ben sizin taraftarlığınıza sokayam.fenerbahçeli olduğunuz için ikinizden de utanıyorum.tribün fenerbahçeye aittir ne hükümet yalakalarına ne de gezici solculara.yazıklar olsun.param olsa sizin gibi şerefsizlere tek bilet bırakmaz hepsini alırdım.fenerbahçeli falan değilsiniz.maçı izliyoruz sezonun en önemli maçını oynuyosun arsenalle bi bakıyosun sow çalım atıyo kaleye giderken bi gürültü sonra bi ıslık oyuncular kendilerine sanıyor afallıyor.sikerim gezinizide ıslığınızıda siktirin gidin bu işin biçok mecraası var artık fenerbahçe üzerinden bu işi yapmayın.fenerin kendi dertleri var sizin siyasi hesaplaşmanız fenerbahçenin ve fenerbahçelinin sikinde değil.adam gibi destek olacaksan ol olmayacaksan sik-tir-git saraçoğlundan.bi lafımda ersun yanala.şuan 10 milyona satılık listesine koysan eminimki ilk teklif drogbalı buraklı galatasaraydan gelecek olan moussa sowun üstüne oynamak nedir ya.bu adamın kredisi senin kredinin 2 katıdır taraftar gözünde.salih uçanın da öyle.amınakodumun baronisine selçuğuna ne kadar ruhsuz adam varsa hepsine sonuna kadar moussa sow a daha dur ya .çok yanılttın ersun bizi.alper potuk diye bi eleman var fenerbahçenin geleceği olan bu futbolcu neden 11 de yok salih neden 10 dakikada olsa oynayamaz bu takımda beykan berkaycan ve recebe hiç girmiyorum.holmene gelelim bu adamın böyle olduğunu herkes biliyodu cristiandan 2 gömlek üstün olduğunuda bu zamana kadar cristiana krasice çıkaracağın lisansı holmene çıkarsaydın bu iş bu kadar olmazdı.
herneyse biz sadece yazarız amınakoyim hiç bişeye etkimiz olmaz.yine salak salak selçuk bu takımda kaptan çıkar , baronide oynar , 34. dakika saçmalıklarıda olur.üzülüyorum be sözlük fenerbahçede taraftarlık bitmiş .iş siyasete ve ranta dönüşmüş.
herneyse biz sadece yazarız amınakoyim hiç bişeye etkimiz olmaz.yine salak salak selçuk bu takımda kaptan çıkar , baronide oynar , 34. dakika saçmalıklarıda olur.üzülüyorum be sözlük fenerbahçede taraftarlık bitmiş .iş siyasete ve ranta dönüşmüş.
Göstere göstere gol yemelerin efendisi olan takım.
nereden nereye diyor insan.
--spoiler--
mali kriz içerisindeki kulübe üsküdar ve pazaryolu takımlarından birleşme teklifi geldi. anlaşma, fenerbahçe kulübünün kendi ismini değiştirmeyi kabul etmesine bağlıydı. kulüp bunu hemen reddetti. idman dergisi bu olayı şöyle açıklar;
"fenerbahçe bu dönemde sonuncu oldu, yenildi; ama istiklalilini muhafaza etti. ismini ve kimliğini değiştirmektense, şampiyonluğa tereddütsüz veda etti."
--spoiler--
--spoiler--
mali kriz içerisindeki kulübe üsküdar ve pazaryolu takımlarından birleşme teklifi geldi. anlaşma, fenerbahçe kulübünün kendi ismini değiştirmeyi kabul etmesine bağlıydı. kulüp bunu hemen reddetti. idman dergisi bu olayı şöyle açıklar;
"fenerbahçe bu dönemde sonuncu oldu, yenildi; ama istiklalilini muhafaza etti. ismini ve kimliğini değiştirmektense, şampiyonluğa tereddütsüz veda etti."
--spoiler--
türkiye'nin en büyük spor kulübüdür. evet.
basketbol, futbol, voleybol ve amatör branşlara bakarak Türkiye'nin en büyük "spor klübü"dür.
aziz yıldırımın içine ettiği kulüptür. Kulübün düşmediği durum kalmamıştır
şu açıklamadan sonra uefa fenerbahçe hakkında tff'den yeni bir yargılama isteyecek diyen olmaz herhalde
https://twitter.com/fanat...status/374834695004893184
lan adamlar şike yapıp avrupa kupalarından kapı dışarı ediliyorlar yine yüzsüz yüzsüz gelip cimboma sarıyorlar. bu nasıl iş anlamış değilim..
an itibarıyla sol frame'de "hüzün" başlığının altında gözüküyor olması çok manidardır.
şu açıklamayı gösterip(aşağıda link) uefa artık tff ye birşey diretmez diyecek kadar, alnı açık, yüzü ak taraftara sahiptir.
adam resmen ayıplıyor, biz kararımızı verdik herşey ortada, bir şey yapmazlarsa kendi bilecekleri iş, kendi bokunuzda boğulun diyor.
yazık yazık bunu bile idrak edemiyor adamlar, iyi birşeymiş gibi burada paylaşıyorlar.
adam resmen ayıplıyor, biz kararımızı verdik herşey ortada, bir şey yapmazlarsa kendi bilecekleri iş, kendi bokunuzda boğulun diyor.
yazık yazık bunu bile idrak edemiyor adamlar, iyi birşeymiş gibi burada paylaşıyorlar.
sarı-lacivert renklere sahip güzel kulüp.
ayrıca artık düşürseler de kurtulsak amk... ptt 1.lig değil 2.lig beyaz gruba düşürsünler! yeter ki şu çok konuşan orospu çocukları sussun artık...
ayrıca artık düşürseler de kurtulsak amk... ptt 1.lig değil 2.lig beyaz gruba düşürsünler! yeter ki şu çok konuşan orospu çocukları sussun artık...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar