bugün
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi17
- sözlük çiftleştirme servisi9
- ya bi siktirin gidin16
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- ulu sözlük telegram grubu12
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- nick vermeden bir yazara seslen12
- şapka takar mısınız13
- sarapci koala hatayi12
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi10
- rüzgarlı havaları seven tip4
- diğer sözlük4
- istanbul11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- bir kadına hatunum demek3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- bipolar bozukluk3
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- kartoncunun halil güneşli olması2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- sözlük çiftleri2
- kosta rika3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sevilme duygusu3
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- mehdilik iddiasında bulunanların ortak özelliği3
- yemek yedikten sonra kusmak9
- kavak yelleri2
- sezen taş6
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- friedrich hegel la bi cay icek6
- nervionun beni engellemesi10
- ucan tekme atan hipopotam43
- en güzel reçel3
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- vanuatu2
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- atilla taş'ın kızı sezen taş'ın ölümü2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
tam bir kaos içinde olduğunu görmemden mütevellit çok üzüldüğüm sevdam.dün gece 5-2 gibi net bi skorla yendin sivası harika çok güzel ama herkesin içi buruk neden mi ? castan dolayı mı uefadan dolayımı ? hayır bunların hiç birisi değil.biz ne olaylar gördük küme bile düşmesi gündemdeyken bu camia bu kadar paramparça olmadı.bi kere saraçoğlunda tribün kenetleneceğine bölündü.be amına kodum hıyarları lafım gfb ve karşı gezici tarafın ikisinede gelsin ben sizin taraftarlığınıza sokayam.fenerbahçeli olduğunuz için ikinizden de utanıyorum.tribün fenerbahçeye aittir ne hükümet yalakalarına ne de gezici solculara.yazıklar olsun.param olsa sizin gibi şerefsizlere tek bilet bırakmaz hepsini alırdım.fenerbahçeli falan değilsiniz.maçı izliyoruz sezonun en önemli maçını oynuyosun arsenalle bi bakıyosun sow çalım atıyo kaleye giderken bi gürültü sonra bi ıslık oyuncular kendilerine sanıyor afallıyor.sikerim gezinizide ıslığınızıda siktirin gidin bu işin biçok mecraası var artık fenerbahçe üzerinden bu işi yapmayın.fenerin kendi dertleri var sizin siyasi hesaplaşmanız fenerbahçenin ve fenerbahçelinin sikinde değil.adam gibi destek olacaksan ol olmayacaksan sik-tir-git saraçoğlundan.bi lafımda ersun yanala.şuan 10 milyona satılık listesine koysan eminimki ilk teklif drogbalı buraklı galatasaraydan gelecek olan moussa sowun üstüne oynamak nedir ya.bu adamın kredisi senin kredinin 2 katıdır taraftar gözünde.salih uçanın da öyle.amınakodumun baronisine selçuğuna ne kadar ruhsuz adam varsa hepsine sonuna kadar moussa sow a daha dur ya .çok yanılttın ersun bizi.alper potuk diye bi eleman var fenerbahçenin geleceği olan bu futbolcu neden 11 de yok salih neden 10 dakikada olsa oynayamaz bu takımda beykan berkaycan ve recebe hiç girmiyorum.holmene gelelim bu adamın böyle olduğunu herkes biliyodu cristiandan 2 gömlek üstün olduğunuda bu zamana kadar cristiana krasice çıkaracağın lisansı holmene çıkarsaydın bu iş bu kadar olmazdı.
herneyse biz sadece yazarız amınakoyim hiç bişeye etkimiz olmaz.yine salak salak selçuk bu takımda kaptan çıkar , baronide oynar , 34. dakika saçmalıklarıda olur.üzülüyorum be sözlük fenerbahçede taraftarlık bitmiş .iş siyasete ve ranta dönüşmüş.
herneyse biz sadece yazarız amınakoyim hiç bişeye etkimiz olmaz.yine salak salak selçuk bu takımda kaptan çıkar , baronide oynar , 34. dakika saçmalıklarıda olur.üzülüyorum be sözlük fenerbahçede taraftarlık bitmiş .iş siyasete ve ranta dönüşmüş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar