bugün
- dinlerin yalan olması9
- sarapci koala75
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı14
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- ilkay gündoğan5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası6
- muslettin amca3
- anayasa değişikliği2
- acı kıyaslamak5
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar5
- dinsizlik modası3
- nervio5
- soğan yiyen kız6
- motor yağı6
- pazar akşamları2
- zengin olsanız ne yaparsınız3
- 30 ağustos zafer bayramı17
- incil vahiy9
- tüm gün sözlükte ırkçılık yapan yazarlar3
- üç nokta yerine dört nokta kullanan insan4
- pekmez bey birader dönsün kampanyası2
- türklerin türkiye de asimile olması8
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı9
- çanta6
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- chp değişecek mi3
- tai lung44
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır3
- nervio hamferdi11
- seri eksiciyi tenhada yakalamak2
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- seri eksici ezik3
- rafael leao34
- erecto bay birader bey yazar2
- kötüyü beteriyle aklama çabası2
- trt türkü2
- 0 0 713
- galatasaray11
- anın görüntüsü20
- bira ve nirvana2
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- israil'in ateşkese rağmen lübnan'ı vurması2
- almanya6
- diamond bey birader elmas beydir4
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- seda sayan'ın olduğu eğitim platformu reklamı2
- winsley boteli3
son 10 yılda 5 galatasaray, 2 beşiktaş, 1 bursaspor şampiyonluğu görmüş olan kulüp. nerede kaldı ezeli rekabet? bırakın onlar da kupa alsın. gerçi almadan da kutluyorlar ya neyse.
bazı andavalların bok atmaya çalıştığı türk takımlarının kocası. son 10 yılda fenerbahçe 5 şampiyonluk gördü, 2 tane de son hafta kaybetti. yani sizin anlayacağınız ortalığın amına koydu afedersin.
hayata dair umuttur kocaman...
sarıyı lacivertten ayırmadan, yanyana omuz omuza sevmektir. lacivert gökyüzünde sarı yıldızlardır, saate her bakışında 19:07 yi yakalamaya çalışmaktır.
öyle çok sevmektir ki, minicik bir çocuğun üzerindeki atkı bere gözleri doldurur, bir amcanın size ''teşekkür ederim Fenerbahçeli olduğun için'' dediğinde içinin gururla dolmasıdır.
tanımıyorum seni sadece karşı binaden görüyorum, sen mutlu ol diye Fenerbahçe kazansın diye dua ediyorum, bu atkıyı sana ördüm diye elinde bir atkı ile çıkagelen teyzenin ellerine sarılmak öpmek ve içinin gururla dolmasıdır.
ah rhein en çok seni düşündüm, maçtan sonra ne yaptın dağılmışsındır sen diye arayan teselli eden rakip takımı tutan arkadaşlarının tesellisi ile hayat bulursun...
çocukken boliç olmaktı büyüdük çocuklar alex oluyor, ben ne zaman bir çocuk görsem hep içim akar ona doğru hele bir De fenerbahçe'liyim derse, sahip çık sevdiğine derim...
yeğenimin gelip kafasını hafif eğip gözümün içine bakıp ''biz fenerliyiz di mi hala'' deyişidir Fenerbahçe...
anlatılmaz ya anlatmaya çalışıyoruz işte... adına leke sürmek isteyenlere inat dimdik durmaya çalışmak, dik durmaktır..
senin tahmin ettiğin neyse bizim için çok daha fazlasıdır, senin aşağılamaya çalışman asla altını pul yapmaz...
öyle bir sevgi ki tarif edilmez...
yeğenimin gözünde gördüğüm ışık, artık yavaş yavaş yaşlanmaya başlayan babamın yüzündeki gülümsemedir.
evladına torununa şerefli bir soyisim bırakmış babanın yegane mirasıdır. böyledir işte... çok derindir...
sarıyı lacivertten ayırmadan, yanyana omuz omuza sevmektir. lacivert gökyüzünde sarı yıldızlardır, saate her bakışında 19:07 yi yakalamaya çalışmaktır.
öyle çok sevmektir ki, minicik bir çocuğun üzerindeki atkı bere gözleri doldurur, bir amcanın size ''teşekkür ederim Fenerbahçeli olduğun için'' dediğinde içinin gururla dolmasıdır.
tanımıyorum seni sadece karşı binaden görüyorum, sen mutlu ol diye Fenerbahçe kazansın diye dua ediyorum, bu atkıyı sana ördüm diye elinde bir atkı ile çıkagelen teyzenin ellerine sarılmak öpmek ve içinin gururla dolmasıdır.
ah rhein en çok seni düşündüm, maçtan sonra ne yaptın dağılmışsındır sen diye arayan teselli eden rakip takımı tutan arkadaşlarının tesellisi ile hayat bulursun...
çocukken boliç olmaktı büyüdük çocuklar alex oluyor, ben ne zaman bir çocuk görsem hep içim akar ona doğru hele bir De fenerbahçe'liyim derse, sahip çık sevdiğine derim...
yeğenimin gelip kafasını hafif eğip gözümün içine bakıp ''biz fenerliyiz di mi hala'' deyişidir Fenerbahçe...
anlatılmaz ya anlatmaya çalışıyoruz işte... adına leke sürmek isteyenlere inat dimdik durmaya çalışmak, dik durmaktır..
senin tahmin ettiğin neyse bizim için çok daha fazlasıdır, senin aşağılamaya çalışman asla altını pul yapmaz...
öyle bir sevgi ki tarif edilmez...
yeğenimin gözünde gördüğüm ışık, artık yavaş yavaş yaşlanmaya başlayan babamın yüzündeki gülümsemedir.
evladına torununa şerefli bir soyisim bırakmış babanın yegane mirasıdır. böyledir işte... çok derindir...
seyircisinin!!? klübünden çok başkanını sevdiği klüp.siken sevilir hesabı.
komplo teorilerini sevmem ama sabah sabah tuvaletde aklima geldi,
buyuk oyunun parcasi yapilacak futbol takimi ,
ligden dusme kaldirilacak , bu sekilde uefa ve fifa turkiyeyi cezalandirarak milli takim ve lig takimlari bir daha avrupa yuzu gormeyecek ,
bunun uzerine milli bir histeri yaratilarak asya ligine gececegiz , bu sekilde irticaya bir adim daha yaklasmis olacagiz.
uyuma fenerbagceli taraftar bu oyuna alet olma , sen atanin kulubusun!
buyuk oyunun parcasi yapilacak futbol takimi ,
ligden dusme kaldirilacak , bu sekilde uefa ve fifa turkiyeyi cezalandirarak milli takim ve lig takimlari bir daha avrupa yuzu gormeyecek ,
bunun uzerine milli bir histeri yaratilarak asya ligine gececegiz , bu sekilde irticaya bir adim daha yaklasmis olacagiz.
uyuma fenerbagceli taraftar bu oyuna alet olma , sen atanin kulubusun!
teknik direktörlerine imparator diyip imparatorluk kuran, azerilerin bosfor öküzü dediği şaban futbolcularına kral diyerek krallık kuran aristokrat malların cumhuriyet lafzına takıldığını görmemizi sağlayan sevgi cumhuriyetidir...
görsel
Anlayana kadar!
görsel
Anlayana kadar!
türkiyenin en büyük klübü tescillenirse fenerbahçe olma ihtimali diğer bütün klüplerin olma ihtimalinin toplamından da fazladır.
hakan şükür gibi bir futbolcuya, fatih terim gibi bir teknik adama bile bok atabilecek seviyeye düşmüş taraftarın takımıdır. vallahi yazık!
http://www.fotomac.com.tr...asum-duygulari-oldurduler
--spoiler--
adam her zamanki uğurlu koltuğuna oturdu... çocuk sessiz sedasız yanına sığıştı...
baba, aynen geçen maçtaki gibi, ellerini birleştir ve "hiç kıpırdama, şimdi gol atacağız" dedi...
genç delikanlı, arkadaşını eve davet etti; "geçen maçı birlikte izleyip kazanmıştık, yine gel!.."
iki arkadaş geçen maçtaki aynı giysilerini giydiler, aynı yerlerine oturdular.
ilk 15. dakikada gol olmazsa yer değiştereceklerdi.
uğurları böyleydi...
çocuk babasına haykırdı; "maç başlıyor, çabuk düdük çalmadan yerine otur.
yoksa kaybederiz!!!"
dualar, uğurlar, futbolsever deyimiyle totemler, velhasıl en masum duygular böyleydi.
90 dakikaya binlerce umut sığdırıyordu futbolun sahada oynandığını zanneden tertemiz yürekler.
oysa aynı zamanlarda başka yerlerde, başka birilerinin daha garanti yöntemleri vardı!
adamın biri telefonu aldı eline...
kulüpleri aradı.. teknik adamları, futbolcuları...
hiç totem yapmadı, dua etmek zaten aklından geçmedi...
o işini şansa bırakamazdı!
yayıncı kuruluşundan mhk'sine, pfdk'sından tahkim'ine, tff başkanından hakemine kadar hepsini baskı altına almayı bilirdi. elinde güç vardı ve kimse ona dokunamazdı!..
bir terslik olursa medyada köşe başlarını tutmuş yalakaları nasıl olsa ortalığı toz-dumana katar ve gerçeklerin görünmesini engellerlerdi.
bugüne kadar hep böyle olmamış mıydı!?
her zaman evdeki hesapları çarşıya uymuştu, yine uyardı.
uymadı!
bir sabah baktı, kapıda polis!!!
the end!
dediler ki, gel bakalım!..
aylarca süren konuşmalar, milyarlık futbol sektörünün küfürle, baskıyla yönetildiğini ortaya koyan tapeler v.s.
şimdi diyorlar ki; hiçbir şey yok!
hiç bir şey yoksa allah var!
gerçeklerin ortaya çıkması için allah yeter!
ne zalim kurtulur, ne yağdanlık, ne şakşakçı, ne de formasını satan.
bekleyin görün.
--spoiler--
ayrıca bkz:
görsel
--spoiler--
adam her zamanki uğurlu koltuğuna oturdu... çocuk sessiz sedasız yanına sığıştı...
baba, aynen geçen maçtaki gibi, ellerini birleştir ve "hiç kıpırdama, şimdi gol atacağız" dedi...
genç delikanlı, arkadaşını eve davet etti; "geçen maçı birlikte izleyip kazanmıştık, yine gel!.."
iki arkadaş geçen maçtaki aynı giysilerini giydiler, aynı yerlerine oturdular.
ilk 15. dakikada gol olmazsa yer değiştereceklerdi.
uğurları böyleydi...
çocuk babasına haykırdı; "maç başlıyor, çabuk düdük çalmadan yerine otur.
yoksa kaybederiz!!!"
dualar, uğurlar, futbolsever deyimiyle totemler, velhasıl en masum duygular böyleydi.
90 dakikaya binlerce umut sığdırıyordu futbolun sahada oynandığını zanneden tertemiz yürekler.
oysa aynı zamanlarda başka yerlerde, başka birilerinin daha garanti yöntemleri vardı!
adamın biri telefonu aldı eline...
kulüpleri aradı.. teknik adamları, futbolcuları...
hiç totem yapmadı, dua etmek zaten aklından geçmedi...
o işini şansa bırakamazdı!
yayıncı kuruluşundan mhk'sine, pfdk'sından tahkim'ine, tff başkanından hakemine kadar hepsini baskı altına almayı bilirdi. elinde güç vardı ve kimse ona dokunamazdı!..
bir terslik olursa medyada köşe başlarını tutmuş yalakaları nasıl olsa ortalığı toz-dumana katar ve gerçeklerin görünmesini engellerlerdi.
bugüne kadar hep böyle olmamış mıydı!?
her zaman evdeki hesapları çarşıya uymuştu, yine uyardı.
uymadı!
bir sabah baktı, kapıda polis!!!
the end!
dediler ki, gel bakalım!..
aylarca süren konuşmalar, milyarlık futbol sektörünün küfürle, baskıyla yönetildiğini ortaya koyan tapeler v.s.
şimdi diyorlar ki; hiçbir şey yok!
hiç bir şey yoksa allah var!
gerçeklerin ortaya çıkması için allah yeter!
ne zalim kurtulur, ne yağdanlık, ne şakşakçı, ne de formasını satan.
bekleyin görün.
--spoiler--
ayrıca bkz:
görsel
türkiye kupası 2011 - 2012 sezonu 3. tur eşleşmesinde konya torku şekerspor'A elenecek olan takım.
http://www.facebook.com/p...88&type=1&theater
http://www.facebook.com/p...88&type=1&theater
fenevbahçe diye de bilinir. (bkz: fenevbahçe)
fenerbahçelilerden çok bukalemumların alaka gösterdiği kulüp.kocalarına hürmetleri var.
adı sol frameden eksik olmayan türkiye nin en büyük spor organizasyonu.
geçmişinde fenerbahçeliler tarafından şekerle kandırılıp ırzına geçilen bukalemunsporluların aklından çıkaramadığı güzide spor kulübü. ırzına geçilen bukalemunsporluları fenerbahçeyle alakalı açılan başlıklarda görebilirsiniz.
bünyesinde barındırdıgı futbolcusunun milli takım forması üzerindeyken ana avrat küfür edenlerin hergün gelip bu başlıga boşalmaları ne kadar büyük bir klup oldugunun göstergesidir.
gündemde kalmak için fenerbahçeye laf at, gündemden inmesin. bakın beşiktaşa fenerbahçe ile hiçbir polemige girmiyor adamlar gündemde degil lan. anladınız siz onu.
gündemde kalmak için fenerbahçeye laf at, gündemden inmesin. bakın beşiktaşa fenerbahçe ile hiçbir polemige girmiyor adamlar gündemde degil lan. anladınız siz onu.
başkanının resmi 2040 yılında paranın
arkasına konulacak olan takımın belalısı
olan kulüp.
(#14081550)
arkasına konulacak olan takımın belalısı
olan kulüp.
(#14081550)
başkanı şike'den hapiste ama bu takıma ceza gelmiyor. şaka gibi yahu.
bütün taraftar grupları ortak bir bildiri yayınlayarak 58. maddenin değiştirilmesine karşı olduklarını ve takımlarının suçlu bulunması halinde küme düşürülmesini istediklerini beyan etmişlerdir...
http://www.antu.com/antuhaberoku.aspx?id=17051
http://www.antu.com/antuhaberoku.aspx?id=17051
http://www.fenerbahce.org...detay.asp?contentid=27197
işte 2011 fenerbahçe için rakiplerinin aksine rekor sayılabilecek sayıda başarılarla geçmiştir.
okumak isteyenin vay haline.
işte 2011 fenerbahçe için rakiplerinin aksine rekor sayılabilecek sayıda başarılarla geçmiştir.
okumak isteyenin vay haline.
güzel günler göreceğiz güneşli günler...
rekor sayılabilecek sayıda başarıyı rekor olduğu kesin sayıda illegal yöntemlerle elde etmiş klüp.
futbolu falan geçtim bayan basketbol final serisini bile hakemlerle 8 kişi oynadıktan sonra rekorları fener kırmasın da çatladıkapıspor mu kırsın?
edit: çok şükür aklanmak ya da affedilmek istemeyen bir takımın taraftarıyım.
futbolu falan geçtim bayan basketbol final serisini bile hakemlerle 8 kişi oynadıktan sonra rekorları fener kırmasın da çatladıkapıspor mu kırsın?
edit: çok şükür aklanmak ya da affedilmek istemeyen bir takımın taraftarıyım.
aşktır.
doğduğun an babanın vesilesiyle taraftarı olmaktan gurur duyduğum oluşumdur.
tabi ki fenerbahçe'nin yeri bambaşkadır kendimce ancak taraftarlık ruhuydu beni etkileyen ilk etapta binlerce insanın hem statta hemde evlerinde yada dışarıda bir yerlerde işte aynı noktada buluşup aynı anda aynı şeyleri düşünüp istemeleri,belki küfretmeleri belki sevinmeleriydi.
hiç unutmuyorum da henüz 7 yaşındaydım ve gece yatağın içine girdiğimde bir gün saraçoğluna gitmek için dua eder ve hayal kurardım.belki de asıl faktör babam ve ablamdı bilemiyorum çünkü;eğer bir kızsanız ve babanızla futbol muhabbeti yapabiliyorsanız bir de ofsaytı biliyorsanız bunun hazzı bambaşkadır.övünerek maç izlerken yaptıklarınızı arkadaşlarına anlatır ve bir kez daha mutluluk sebebidir.
o gün gelir ve stattasınızdır.anlatamayacağınız bir hisle maçın hiç bitmemesini dilersiniz fenerbahçe için haykırırken bir an susup 55 bin kişiyi dinlerseniz o an ağlamamak,tüm vücudunuzda hissettiniz o yine anlatamadığınız duyguya engel olamazsınız.
ve şimdi olan onca olayda sizi vazgeçiremez hiç bir şeyden çünkü siz fenerbahçeli doğmuş ve böyle öleceksinizdir.
tabi ki fenerbahçe'nin yeri bambaşkadır kendimce ancak taraftarlık ruhuydu beni etkileyen ilk etapta binlerce insanın hem statta hemde evlerinde yada dışarıda bir yerlerde işte aynı noktada buluşup aynı anda aynı şeyleri düşünüp istemeleri,belki küfretmeleri belki sevinmeleriydi.
hiç unutmuyorum da henüz 7 yaşındaydım ve gece yatağın içine girdiğimde bir gün saraçoğluna gitmek için dua eder ve hayal kurardım.belki de asıl faktör babam ve ablamdı bilemiyorum çünkü;eğer bir kızsanız ve babanızla futbol muhabbeti yapabiliyorsanız bir de ofsaytı biliyorsanız bunun hazzı bambaşkadır.övünerek maç izlerken yaptıklarınızı arkadaşlarına anlatır ve bir kez daha mutluluk sebebidir.
o gün gelir ve stattasınızdır.anlatamayacağınız bir hisle maçın hiç bitmemesini dilersiniz fenerbahçe için haykırırken bir an susup 55 bin kişiyi dinlerseniz o an ağlamamak,tüm vücudunuzda hissettiniz o yine anlatamadığınız duyguya engel olamazsınız.
ve şimdi olan onca olayda sizi vazgeçiremez hiç bir şeyden çünkü siz fenerbahçeli doğmuş ve böyle öleceksinizdir.
başarı için herşey mübahtır anlayışını benimsemiş camiaadır.
edit: "şey" eklendi.
edit: "şey" eklendi.
kimse kimseye kalkıp; fenerbahçe'yi tutmayın, fenerbahçe'yi bırakın demiyor.
artık şike var ya da yok da konuşulmuyor...
aziz yıldırım, şekip mosturoğlu, göksel gümüşdağ, sinan engin, levent kızıl'ın kendi aralarında yaptığı konuşmaları herkes okudu. şayet bu yapılan konuşmalar midenizi zerre kadar bile olsa bulandırmıyorsa o zaman gerçekten yapacak hiçbir şey yok.
savcıydı, polisti, federasyondu, cemaatti, hükümetti, bakandı, milletvekiliydi, etik kuruluydu hiç...
artık şike var ya da yok da konuşulmuyor...
aziz yıldırım, şekip mosturoğlu, göksel gümüşdağ, sinan engin, levent kızıl'ın kendi aralarında yaptığı konuşmaları herkes okudu. şayet bu yapılan konuşmalar midenizi zerre kadar bile olsa bulandırmıyorsa o zaman gerçekten yapacak hiçbir şey yok.
savcıydı, polisti, federasyondu, cemaatti, hükümetti, bakandı, milletvekiliydi, etik kuruluydu hiç...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar