bugün

artık yazar olmuştur.*
yazarlığı hayırlı olası yazardır.*
mangalda browni işinde cedric'e yardımcı olacağını düşündüğüm yazar.*
yeni yazar olmuş entry delisi hoşgelmiş kişidir
mervenin ileyik eki almış hali olan yazar,sahiplik bildirmektedir.
müzik konusunda birikimli olduğunu belli eden/etmeye çalışan yazar.. etmeye çalışması da gayet normaldir ki kendisinin de dediği gibi bilmeden konuşan birçok kişi mevcut sağda solda.. (#555931)
yeni tanımaya başladığım, kopartan entrylere sahip yazar.
entry ve özellikle başlıklarına bayıldığım,yazılarının hepsini bir gecede okumak yerine yavaş yavaş tükettiğim sözlük yazarımız.
(bkz: yaran başlıklar)
(bkz: nette gezen bush fikralari)
(bkz: cok bilmeden konusan insanlar)
(bkz: amerikan ve turk film replikleri)
kendisiyle bir entry hakkında ufak bir sorundan dolayı özel msjların bayağı bi gidip geldiği yazardır. yine de sorunu hallettik, hoşgelmişsindir, kolay gelsindir denilesi yazar. * *
üçüncü nesil bir dost,hoşgeldin demek için geç kalmış olabilirim;ama iyi ki geldin demek için çok geç kalmış sayılmam.
aramıza yeni katılmış yazar arkadaşımız. müzikten anlayan sohbeti koyu içten bir yazar. ikinci ve son defa aramıza hoşgelmiş.
(#556338)
bi entry si hariç sigara içen kızlarentry leri okunası yazar...

cok Sonra edit: kendimden utandım be bu entry yi görünce
(#603597) bu entry yazarının Uludağsözlük yazarı olduğunu öğrenmiş ve bu güzel entry i yazan birinin uludağsözlük yazarı olması yüzünden sevinmiş kişi.
entry yazarken kanat taktığını düşündüğüm uçarak yazan, bir o kadar da güldüren yazar .o da 3. nesil yazar.
bugün doğum günü olan yazar
tanımam etmem, iyi ki doğmuş neden diyeyim diye düşünürken olsun bugün sevindiriktir, kimden mesaj geldiğine o kadar da takmaz dediğim yazar.

doğum gününüz kutlu olsun efendim.
doğum günü kutlu olasıca yazar kişisi.
(bkz: nice mutlu huzurlu yıllara)*
tüm doğumgünü kutlamalarına topluca teşekkür eden yazar.
aynı yerden mezun olduğumuzu az önce öğrendiğim, entrylerini henüz hiç bilmediğim, merakla okumaya başladığım yazar.
Toplam Entry: 695
Toplam başlık: 26

maşallah dememe neden olan kişi
(#833565);
obsesif yazar. yolda yürürken çizgilere basmadan yürümeye çalışması da muhtemeldir. *
NiCE 1000 LERE DOSTUM.
2007 öss'de başarılar dilemekteyim kendilerine. *
öss den kurtulup finallere takılması muhtemel kişidir.
(bkz: ne zaman gelmiş ki)
© copyright 2005 - 2026