bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- tutmayan başlık açma rehberi7
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sırrı süreyya önder28
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- cabrio araçla takla atmak3
- askerlik anıları6
- eylül 2026 şanslı burçları3
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- erecto dos andreas biraderitos2
- elinin içine hapşıran insan5
- silver ile evlenecek erkek53
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- kendisini iten müşteriye saldıran robot2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükteki linç kültürü12
- az veren candan cok veren maldan5
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- usual bay bey biraderdir2
- deccaliyet çağı6
- dün gece ne oldu12
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- ek hizmet binası2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- herkesin kendini zeki sanması4
- melih gökçek11
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- sarapci koala59
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- keşm adası2
- uykusuzluk2
entry'ler (1217)
bir sorunla karşılaştığınızda derdinizi anlamaya kapasitesi yetmeyen görevliye/çalışana daha yetkili biriyle görüşmek istediğinizi söylersiniz. bu daha yetkili kişi ise siz burnunuzdan solurken yüzünde kocaman bir gülümsemeyle gelir "buyrun nasıl yardımcı olabilirim" der siz de durumu bilmem kaçıncı kez yine yeniden anlatırsınız. uyuz yetkili de 5 yaşındaki çocukla konuşurmuşcasına, gözlerinizin içine bakmaya büyük bir gayret göstererek bu cümleyi kurar.
(bkz: kıl olmak)
(bkz: kıl olmak)
erkeği de olan kız modeli.
model ne demekse artık.
model ne demekse artık.
ünlü olacağım, çok satacağım diye yağlı göbeğini izlemek durumunda kaldığımız şahıs.
youtube'da izeyebildiğim zaga zirvesinde ay gibi parlayan yazardır. ifadesi, duruşu, duru güzelliğiyle ekranı doldurmuştur.
türk tarihine zafer, yunan tarihine de soykırım olarak geçen tarih.
tabi ki böyle seslenecektir. örgüün lideri değil mi adam evet öyle. anaa bak ne demiş denilecek bir durum yok ortada.
asıl sorun;
bu örgüt liderini ortada tatilde gibi tutup konuşturmamak, bağlantıları sorgulamamaktır. sorgulanırsa meclise dokunacaktır.
asıl sorun;
bu örgüt liderini ortada tatilde gibi tutup konuşturmamak, bağlantıları sorgulamamaktır. sorgulanırsa meclise dokunacaktır.
ters insanın mal mal bakışlarının tercümesi. gözler karşılaşır, hafif gülümser merhaba dersin cevap alamazsın, selam verdiğine vereceğine pişman olursun.
yok böyle bir konuşma, dış gıcırtadarak cevap vermeler, donuk bakışlar, filmin olmazsa olmazlarından.harika bir oyunculuk.
vajina üzerinden edebiyat yapmanın tereddütsüz en yaratıcı örneği.
londra hampstead'de 14 ayını geçirdiği evde, yakınlarını kaybetmenin ve sonunda yine aynı hastalığa yenilmenin sessizliğine amma ve lakin edebiyat dünyasında ölümsüzleşmenin haykırışına şahit oluyorsunuz.
harry potter'ın son serisinde hmm büyüdü bu çocuk fena da olmamış hani diye kaş kaldırtan aktör.
harry potter serilerinde harry potter'ı canlandıran daniel radcliffe'nin doğduğu, büyüdüğü yerdir.
çingenenin aşağılayıcı bir anlama sahip olması fakat roman kelimesinin bu anlamı taşımaması durumu. siyah ırkın afrikalı kelimesini kabul edip darkie kelimesini reddetmesi gibi.
kimseye roman gibisin denmiyor çingene gibisin deniyor.aşağılamaya örnektir.
kimseye roman gibisin denmiyor çingene gibisin deniyor.aşağılamaya örnektir.
cinsiyet değiştirmeleri.
sev- fiilinin gi ve li yapım eklerini aldıktan sonraki hali. çok ruhsuz oldu ama öyle.
akşamları iki tavla atıp askerlik anılarını anlatan, lan bülent sen neymişsin, oğlum armağan doğru oyna şu oyunu, alıcam ayağımın altına bak diye dialog oluşturmaya çalışan fevkaladenin fevkinde bir çift.
telefona bakıp ben aramayacağım bakalım onlar beni arayacak mı diye düşünüp aha bak aramadılar beni unuttular, kimse beni sevmiyor, ben de onları rahatsız etmeyeceğim bundan sonra diyerek, kimsenin yüzünü görmek istememe, kendinden sıkılma durumu.
trafikte bak orospu çocuğuna ben şimdi sana gösteririm diyerek kontrolden çıkmaları.
trafikte her ters hareketi üstlerine alınmaları.
trafikte her ters hareketi üstlerine alınmaları.