bugün

/69
Bu akşam tarihindeki 5. şampiyonlar ligi kupasını almış takımdır.
21. yüzyılın en başarılı takımı.
3-1 sampiyonlar ligini kazanan takimdir.
(bkz: tebrikler)
Futbol ilahı takım. Izlemesi buyuk keyif. Iyi ki varlar iyi ki bu kadar iyiler.
Dunyanin en buyuk takimi.
sıkıcı diyenlere artık odunla vurmak istiyorum.o 2-3 sene önceki sıkıcı futbol yok.3 tane forvet var, direk paslaşmalar var daha ne olsun.
Şikeyle suçlanan futbol takımı. ispanyanın lokomotifidir.
cadde bostan sahili, tek göz kapalı saç kesimi, barcelona havlusu alın size bir apaçinin yaz günü.
tavlaya alışın şimdiden .
Arda turanı 42 milyon euroya transfer ederek çok iyi bir hamle yapmış futbol takımıdır nedenini anlamayan bazı ergenler var açıklamak istiyorum.

(bkz: Neymar) ve (bkz: Lionel messi) bu sezon çok formdaydı (bkz: Luis suarez) çok agır bir santrafor futbolcusu oldugu için barca (bkz: arda turan)ı sag kanatta oynatıp messiyi santrafor olarak oynatacaktır burdan luis suareze yavaş bir santrafor dedigim için eksileyenler olacak istatistiklerini sizlere link olarak atıyorum

http://www.transfermarkt....r/44352/plus/?saison=2014

Adamlar Arda turana 42 milyon euro bastırıp satın almakla haklılar (bkz: Barcelona) gibi dünyanın en köklü kulübünün forvet futbolcusunun 16 gol atması kadar saçma bu hayat arkadaş.

Arda turan transferine bok atmak isteyenler futboldan anlamıyordur açık ve net.
Arda gibi boş beleş bir futbolcuyu transfer ederek yüzyılın hatasını yapan takım...

yazık la bana 42 milyon € verseler onlara 10 tane arda bulurdum..
hucum hattında cesıtlılıgını artıran takım. neymar, messı, suarez ve ardayı cevırıp cevırıp oynatırlar.
transfer yasağı olmasına rağmen transfer yapabilen kulüptür. ceza usulü çok yanlış uefa'nın. burada kulüp değil oyuncu cezalandırılıyor resmen. arda 6 ay oynayamayacak bu sebeple. madem ceza veriyorsun oyuncularla görüştürmeyeceksin.
arda turan'ı alarak real madrid'in şampiyonluğunu ilan eden takım.

atletico'da bile %100 istikrar sağlayamamış bir futbolcuyu almak hiç barcelona işi değil. haa diycem thy, beko gibi türk sponsorlarının katkılaıyla falan oldu... yani bir nebze anlayabilirim. ama o zaman da belli ki kulübede oturacak çoğunlukla. yani prestij ve hakkaniyet açısından barcelona etiğine çok uzak. çünkü barcelona altyapısını silkelese 5 tane arda düşürür.

işin daha kötü yanı ise spor medyası arda idmanda düz koşu yapıp messi ile göz göze gelse dahi manşet yapacak. o at ağzı hep göreceğiz.
euroleague'de karşıyakanın grubunda yer aldığı üzere muhtemelen kasım ayında deplasman yapacağım şehirdir.
Bunun ardalısı çıktı.
sürekli galip gelmeleri oldukça sıkıcı olsa da sevilen takımdır.
affedersiniz ama arda bu takıma biraz zor girer. evet.
Dünya'nin en iyi futbol takimi. Kotu oynadığında bile aliyor kupayi.
Herkesi yeniyor diye antipati duyanlarin olmasi normal.
Dünyann gelmiş geçmiş en iyi takmıdır. Son 10 senedir seyrettiklerimiz herkese kısmet olmaz. Kıskanmayın, saygı duyun madrid yavşakları.
4-1 öndeyken maçın 4-4 olmasına izin veren takım. insanı kanser eder.
futbolu çok zevk veren bir takım.gerisi fasa , fiso.çirkeflikleri de hoşuma gidiyor.alves'in rakiplerle uğraşması falan.
afedersin bok gibi takımdır. söylemesem içimde kalırdı.
(bkz: Marc andre ter stegen) yüzünden yarragı yemiş kulüp.

an itibari ile atletic bilibaodan 4 yemiş takım yazık günah koskoca dev ne hallere düştü ya inşallah toparlanırlar
pedroyu satmıştır. merak ediyorum suarez neymar messi 3lüsünden biri sakatlanırsa munirimi oynatacak sandroyumu?
bu sene osasuna şampiyon olur real olamaz.

bu sene de la liga şampiyonu olacak takımdır.
© copyright 2005 - 2026