bugün

/319
alma cimbom'un ahını çıkar aheste aheste..
ilahi tokadı çok güzel yemiştir. sen koca kafalı tüpçü ve yandaş takımının aklına uy, ben vazgeçilmezim herkes beni istiyor triplerine gir, milyonluk anlaşmalarla iyice gevşe, aysal'a nazire yapayım da görsün derken böyle rezil olursun. o yanındaki akp'li şişik zenginlere kaptırdın kendini yazık ettin. gs'ye taş koyan başarısız herifle inşallah hep birlikte gidersiniz. sana akp'ye yandaşlık yakışır.
4-5 rezil mactan sonra halen istifa etmek istemeyen milli takim teknik direktörü. Daha ne olmasi gerekiyor acaba ? 2 turnuva daha mı evden izleyecez bunun gitmesi icin? (hoş yeni gelen hocayla da hemen bir sampiyonaya katilmamizda kolay degil gerci)
bırakması kendisi için de en doğrusu olacak imparator.

kural belli başarısızsan köpeklerin ağzına sakız olursun. hele de bu kadar çok canını acıttığın çakal senin tökezlemeni beklerken.

bir de aldığı para üstünden yetim hakkı edebiyatına giren bile olmuş. yuh amk. hiddink denen adam terim'in kazandığının 2 katını kazandı 1 sene boyunca üstüne türkiye'de bile yaşamıyordu herif defoldu gitti tek gün böyle bir cümle kurulmadı. anladık sevinin, eğlenin de bu kadar da bokunu çıkartmayın, şirazeyi kaydırmayın amk.

şu an hocanın milli takımdan ayrılmamasını öncelikli isteyenler kimler? onu o koltuğa çağıranlar. paratoner hesabı bak her türlü sosyalinden tut yazılı medyasına kadar gündem terim. tüpçü unutulmuş, basiretsiz oyuncu grubu unutulmuş tamamen kişisel hırslar ve kinler nedeniyle tüm saldırı hocaya. adamlar bu kalkanı neden kaybetmek istesinler ki? köküne kadar uğraşacaklardır o koltuktan kalkmaması için.

en başta kendin için bırak hocam. değmez.
artık mesleği bırakması gerektiğini düşündüğüm teknik kişilik.

teknik kişilik dedim takılmayın zira bizde antrenör, teknik direktör, sportif direktör, idari sorumlu vs. falan hep aynı anlamda malum.

motivasyon gerekli bişey, hele hele önemli maçlarda(hangi maç önemli hangisi önemsiz ayrı tartışılır). yani ne bileyim bi play-off olur, yarı final, şampiyonluk maçı falan; dersin futbolculara "yürüyün aslanlarım, koçlarım!" falan, oyuncularda istek ve yetenek varsa alır zaten maçı. ama kusura bakma fatih aga, bu olay her maçta yemez, hele ki ayrım yapmaksızın gelmiş geçmiş en ruhsuz milli takım kadrosu varken.

aga bizim ülke 75 milyon, 81 vilayet var. her milyon başına bir topçu bulsak 75 tane eder, vilayet başına bulsak 81 eder ki zorlasan dört kadro çıkartır. lafa gelince biz futbolu çok severiz deyip her türlü pisliği yapabilen bir taraftar kitlemiz var, ha bi de kendilerini yüksek kişiler sanan teknik kadrolarımız var ama icraat sıfır. yahu amk letonya'sı s.k kadar ülkeden takım kurup seninle berabere kalıyorsa maç sonu letonyalı gazeteci "bu da mı tesadüf?"** diye sorduğunda höykürmeyeceksin ona, adam herkesin bildiğini kral çıplak deyip suratına haykırıyor. türk gazetecilere de ağzından tükürükler saçıp azar çekmeyeceksin aga olmuyor. bu millet sevdiğini çok sever ama sevmediğini de pis s.ker, dikkat et bu yaşta kurtar g.tünü bak benden demesi. olmuyorsa bırak arkadaş, başka biri de olur, denenir, bulunur elbet ama olmuyorsa bırak aga.

son olarak "yılmaz vural forewer" diyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum değerli sözlük yazarları *
havalanında tepki görmüş;

https://vine.co/v/OqqbpvtKIh9
(bkz: ahımız var hocam)
Servetinin yarisini hagi'ye bagislasa yeridir. Gorduk ki hagi olmasa, inegol'u calistiriyor olacakmis.
artık tadında bırakması gereken teknik direktörümsü.

ağır galatasaraylıyım, bu yüzden fatih hoca'ya bir nefret besleyemem, ama şunu kabul etmek gerekir, kendisinin günümüz futbolunda yeri yoktur. ben çok antrenör sayabilirim geçmişte büyük takımlar çalıştırmış, avrupayı kasıp kavurmuş, ama şu an hocalık yapmıyorlar, adamlar tadında bırakmış, antrenörlüğün de jübilesi olması lazım, şimdi milli takım iki yenilgi daha alsa iyice karizma çizilecek, haa bana göre tüpçüyle yanyana resim çektirdiği an gözümde hiç bir karizması kalmadı ama neyse..

bu adamın futbol bilgisi çok sınırlı beyler, gazmanlık da bir yere kadar. milli takımın bu durumda olmasının altındaki sebebi bile teşhis edebildiğine inanmıyorum, sistemmiş, pozisyon bilgisiymiş, futbolcu araştırmak, yetiştirmek vs bu konularda hiç bir bilimsel bilgiye sahip değil, ona kızmıyorum çünkü türkiyede bunu bilen kimse yok.

türkiyede niçin araba üretilmiyor, niçin teknik ürünler ihraç edemiyoruz, niye ilaç yapamıyoruz vs vs gibi soruların cevabı nasıl ki eğitim sistemi ise, futbolun sorunu da eğitim sistemi. adam yıllık 3 milyon euro para alıyor, bir letonyalı topçu kadar futbol bilgisine sahip değil, dan dun top oynuyor. bu ülkede futbol eğitimi olsa milli takım kronik olarak kötü olabilir mi, sahi türkiye ligimiz sanki bir s...e benziyor da milli takım mı benzeyecek.

yeter ulan kendimizi kandırdığımız, futbolun f'sin anlamayanlara milyon eurolar kaptırdığımız, fatih terim o kadar boşvermiş ki, bahse girerim grup maçlarından önce izlanda için grup sonuncusu tahmini yapmıştır, çünkü araştırmıyor, öğrenmiyor, onun egosu var, yeter ona. yanına da alıyor sessiz yardımcıları, amigoları.

bu tüpçünün oturduğu koltukta ben otursaydım, letonya maçındaki 28 yaş ve üstü topçuların hepsini milli takımdan ebediyyen kovardım, üstüne fatih terimi kovardım, derhal yabancı sınırını kaldırırdım, alper potuk, tarık çamdal gibi faydasızlar şimdiki paraların onda birini ediyorlar mı görürdük.

alper potuk, tarık çamdal, selçuk inan vs gibi yerlilerin hiç birisi avrupada bu parayı etmiyor, oysa futbol bir endüstri, avrupada oynayan topçuları düşünün, xavi'sinden messisine kadar, küçüğünden büyüğüne kadar, avrupada ortalama bir fiyatı var bunlar, ama bizde 3 milyon euro alan herif, edirne dışında o paranın yarısını alamıyorsa oturun bir düşünün amk.
böyle sözleşme mi olur, van gaal misin mourinho mu dedirten teknik direktör!
http://abcspor.com/index....dak-ucuklatan-sozlesmesi/
hala istifa etmedi mi bu?
parayı çok seven amca. yalnız futbolu eskisi kadar sevmiyor.
miilli takımın başarısızlığında yüzde yüz suçlu olmayan kişi. adamın elindeki kumaş iyi değil. arda dışındaki futbolcuların hiçbiri avrupa'nın ilk 8- 10 futbol ülkesinin ulusal takımında oynayamaz, üstelik kadroya dahi giremez. şu an ki milli takımın oyuncu kalitesi slovakya milli takımının oyuncu kalitesinden pek farklı değil. bir zamanlar gökdeniz ve yıldıray dahi kadroya giremiyordu, bence, şimdi en iyi zamanlarında kadronun kemik oyuncusu olamamış gökdeniz, şu yaşında milli takımda yer edinebilir. o derece dandik bir kadroyla karşı karşıyayız.
dün söverek gs'den gönderen gslilerin milli takım başında savundukları isim.
bugün de kendinden soğutmayı başardı. şu sözlere, cümlelere bak arkadaş. nasıl milli takım futbol direktörlüğü bu anlamak mümkün değil. facebook sözleriyle olmaz hocam bu. çabuk unuttun çek ve letonya maçlarını sanırım.

--spoiler--
benim ağzıma küfür yakışmıyor ama hak edenin üstünde çok güzel duruyor.
--spoiler--

ardından tüm salon alkış tufanı.
Futbolun gerçekleri ile karşı karşıya bu aralar.işler kötü gittiğinde hiçbir zaman başarılı olmamış gibi davranılır, başarılarınız tesadüf olarak gösterilir hatta "ne başarısı var" noktasına bile gelinir...

oynadığı ilk takım yani onu var eden takım Adana Demirspor taraftarı olarak ona karşı bir kırgınlığımız hep var...bu satırları da onu savunmak için yazmıyorum hele ki son milli takım Döneminde nerden baksan tutarsızlık halinde...kardeşim sen Fatih terim'sin bu ülkede en çok sabır gösterilecek adamsın.bugün benim tanıdığım birçok fenerli bile" Fatih terim gibi hocan olsa ah ah " der. Eee sende bi zahmet gerçekten bir Atılım yapacaksan koy Hakan çalhanoğlu, Ozan Tufan, Salih Uçan'ı orta sahaya, "biz bitmişiz bu takımla oynayacak gidersek yine gideriz ama hedefimiz bi sonraki turnuvalardır " de...çoğu insan ses çıkarmaz....
atarlı.

http://www.posta.com.tr/s...ma--.htm?ArticleID=249944
memleketlilerinin gazıyla adana'da coşup, ist.da sus pus aldığı sikindirik 1 puanıyla oturup duran milyoner.
en fazla çoban olması gerekirken teknik direktör olmuş tek başarısı ismi bile değişmiş değersiz bir kupa olan abartılmış balon kişi.
galatasaraysız bir hiçtir.
iyi hocadır. sadece miadı doldu. modern futbolun inceliklerine aşina olayım derken çok hata yapıyor. yani zamanında futbolun istatistiksel ve taktiksel tarafını önemsememenin cezasını çekiyor.
kendisinden kasım ayında bir altın vuruş bekliyoruz ki tüpçüyle beraber insinler ordan.
8 sene daha galatasaray da kalsaydi 1 $ampiyonlar ligi $ampiyonlugu 3 ceyrek final 1 yari final 6 kez de gruptan cikacak adamdi.
göreve süper yetkilerle geleli 10 bin yıl oldu.
yapcaz, etcez falan diyor.
komik mi, dalga mı geçiyor anlaşılmaz.
prandelli ye yapılan onca acımasız eleştirilerin tamamını milli takım ve kendisi için haketmesine rağmen tv lerde uzağından bile geçmeyecek sözlere muhatap olan teknik adam.yabancı olunca ne istersen söyle tabii de mi.
© copyright 2005 - 2026