bugün

fatih terim

artık mesleği bırakması gerektiğini düşündüğüm teknik kişilik.

teknik kişilik dedim takılmayın zira bizde antrenör, teknik direktör, sportif direktör, idari sorumlu vs. falan hep aynı anlamda malum.

motivasyon gerekli bişey, hele hele önemli maçlarda(hangi maç önemli hangisi önemsiz ayrı tartışılır). yani ne bileyim bi play-off olur, yarı final, şampiyonluk maçı falan; dersin futbolculara "yürüyün aslanlarım, koçlarım!" falan, oyuncularda istek ve yetenek varsa alır zaten maçı. ama kusura bakma fatih aga, bu olay her maçta yemez, hele ki ayrım yapmaksızın gelmiş geçmiş en ruhsuz milli takım kadrosu varken.

aga bizim ülke 75 milyon, 81 vilayet var. her milyon başına bir topçu bulsak 75 tane eder, vilayet başına bulsak 81 eder ki zorlasan dört kadro çıkartır. lafa gelince biz futbolu çok severiz deyip her türlü pisliği yapabilen bir taraftar kitlemiz var, ha bi de kendilerini yüksek kişiler sanan teknik kadrolarımız var ama icraat sıfır. yahu amk letonya'sı s.k kadar ülkeden takım kurup seninle berabere kalıyorsa maç sonu letonyalı gazeteci "bu da mı tesadüf?"** diye sorduğunda höykürmeyeceksin ona, adam herkesin bildiğini kral çıplak deyip suratına haykırıyor. türk gazetecilere de ağzından tükürükler saçıp azar çekmeyeceksin aga olmuyor. bu millet sevdiğini çok sever ama sevmediğini de pis s.ker, dikkat et bu yaşta kurtar g.tünü bak benden demesi. olmuyorsa bırak arkadaş, başka biri de olur, denenir, bulunur elbet ama olmuyorsa bırak aga.

son olarak "yılmaz vural forewer" diyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum değerli sözlük yazarları *
© copyright 2005 - 2026