bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- tutmayan başlık açma rehberi7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerlik anıları6
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez2
- silver ile evlenecek erkek53
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- titanikteki rose2
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- elinin içine hapşıran insan5
- üniversite2
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç tayfa6
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- az veren candan cok veren maldan5
- erecto dos andreas biraderitos2
- deccaliyet çağı6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sarapci koala59
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- usual bay bey biraderdir2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- ek hizmet binası2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- insan olmaya çeyrek kala8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
3 kelime ile kurulacak bir cümleyi 33 kelime ile kuruyor. konuşmayı amma seviyorsun be hocam. sazı eline aldın mı kimseye geri vermiyorsun.
trt'de yayınlanan dünya kupası maçlarında ara ara yorumculuk yapan kişi.
e tabi, milli takımı 2014 dünya kupasında bulunamayan bir ülkenin teknik direktörü de bir yerlerde boy göstermeliydi.
e tabi, milli takımı 2014 dünya kupasında bulunamayan bir ülkenin teknik direktörü de bir yerlerde boy göstermeliydi.
bu adama laf sokulma hevesinin altında yatan sevda ne galatasaray ne de temiz futbol sevdası. örgüt haline gelecekler neredeyse yakında 'antiterim fan club'
siyasi görüşleri ters bir noktada olsaydı ilahtı hala. ama değil. ne yapacaksın kısmet.
bize 'kişiler gelip geçici galatasaray'dır kalıcı' mottosuyla geyik satan gereksizlerin temel derdinin galatasaray mı yoksa siyasi görüşleri mi olduğunu anımsatmış imparator. sağolsun.
ayrıca şu geyiğe de son vermek lazım. 'terim sneijder'i istememişti' lan dangalak bahsettiğin dönemde van gaal de sneijder'i istemiyordu aç oku röportajlarını, bak o dönemki milli takım kadrolarına. çağırmıyordu resmen amk. 'bu haliyle dünya kupasına gelemez' diyordu. ne diyeceğiz şimdi 'vaay van gaal hödüğüne bak sen sneijder gibi adamı istememiş' mi diyeceğiz?
sneijder galatasaray sayesinde yakaladığı bu havayı ve çıkışı yakalayamaya şu an dünya kupasında boy gösterecek miydi? elbette hayır. o zaman şu ergence geyiği kesin de bir zahmet çeneniz dinlensin.
siyasi görüşleri ters bir noktada olsaydı ilahtı hala. ama değil. ne yapacaksın kısmet.
bize 'kişiler gelip geçici galatasaray'dır kalıcı' mottosuyla geyik satan gereksizlerin temel derdinin galatasaray mı yoksa siyasi görüşleri mi olduğunu anımsatmış imparator. sağolsun.
ayrıca şu geyiğe de son vermek lazım. 'terim sneijder'i istememişti' lan dangalak bahsettiğin dönemde van gaal de sneijder'i istemiyordu aç oku röportajlarını, bak o dönemki milli takım kadrolarına. çağırmıyordu resmen amk. 'bu haliyle dünya kupasına gelemez' diyordu. ne diyeceğiz şimdi 'vaay van gaal hödüğüne bak sen sneijder gibi adamı istememiş' mi diyeceğiz?
sneijder galatasaray sayesinde yakaladığı bu havayı ve çıkışı yakalayamaya şu an dünya kupasında boy gösterecek miydi? elbette hayır. o zaman şu ergence geyiği kesin de bir zahmet çeneniz dinlensin.
öyle gerzekçe, öyle aptalca, öyle angutça eleştiriliyor ki bu ısrarlı ve gülünç saldırıyı kesmeden sürdüren arkadaşlarımızın terim'i geceleri rüyalarında falan mı gördüğü sorusu insanın aklına ciddi ciddi geliyor.
milli takım için bir tesis açıyor erdoğan. ülkenin başbakanı. hatırladınız mı? unuttuysanız bir daha yazalım, recep tayyip erdoğan bu memleketin başbakanı. yanında da elbette terim. kim olacak amk ben mi olacağım yanında?
ne yapacaktı terim 90 ların kendisini allah zanneden çakma paşaları gibi 'gelmiyorum amk o tayyip'in olduğu açılışa' falan mı diyecekti? öyle yapsaydı kahraman mı olacaktı mesela? oğlum siz dengesiz misiniz? yoksa dengesiz taklidi falan mı yapıyorsunuz?
iş yerindeki patronları 'höt' dese 'gık' diyemeyecek sünepelerin böylesi bir götü kalkıklık içerisinde olması da ayrı konu ya neyse.
imparatora el pençe durmak yakışır mıymış. bak bak bunu söyleyen de zannedersin terim'in yanlış yaptığını düşünse bile saygısından susan, nankörlük etmeyen asil tipler. tamamı sırf aysal'ın gazıyla aylardır terim'e etmedik hakareti bırakmayan çakma galatasaraylılar.
lan şöyle olsa mesela kılıçdaroğlu ya da bahçeli de olsa orada terim kemal ve devlet beylere tavır alır gibi hiç tokalaşmasa ilişki kurmasa ve erdoğan'a yanaşsa falan hadi haklılar az buçuk diyeceğim de arkadaş terim'in bugüne kadar sıfatından ve makamından bağımsız bir tek siyasiye posta koyduğunu gördünüz mü de 'sen de tayyip yalakası olmuşsun be hoca' çekiyorsunuz amk?
bıktım abi. bu terim'e hadi diğer kulüp taraftarlarını siktir et de kendine galatasaraylı diyen gereksizlerin yaptıklarından bıktım aylardır. terim'i eleştirme diyen yok, sallama diyen yok hatta paşa gönlün isterse hafızandan silme diyen de yok. ama bu kin ne amk? bu kinin salt bir spor kini olmadığını zaten şu malum karenin üzerine yapılan yorumlardan net olarak anlayabiliriz tekrar tekrar.
sadece şunu söyleyelim. siyasi geyiğinize, kininize, takıntılarınıza kurban edilmesine göz yummayacağız terim'in. götünüzü de yırtsanız bu böyle yavrum. sonuna kadar.
milli takım için bir tesis açıyor erdoğan. ülkenin başbakanı. hatırladınız mı? unuttuysanız bir daha yazalım, recep tayyip erdoğan bu memleketin başbakanı. yanında da elbette terim. kim olacak amk ben mi olacağım yanında?
ne yapacaktı terim 90 ların kendisini allah zanneden çakma paşaları gibi 'gelmiyorum amk o tayyip'in olduğu açılışa' falan mı diyecekti? öyle yapsaydı kahraman mı olacaktı mesela? oğlum siz dengesiz misiniz? yoksa dengesiz taklidi falan mı yapıyorsunuz?
iş yerindeki patronları 'höt' dese 'gık' diyemeyecek sünepelerin böylesi bir götü kalkıklık içerisinde olması da ayrı konu ya neyse.
imparatora el pençe durmak yakışır mıymış. bak bak bunu söyleyen de zannedersin terim'in yanlış yaptığını düşünse bile saygısından susan, nankörlük etmeyen asil tipler. tamamı sırf aysal'ın gazıyla aylardır terim'e etmedik hakareti bırakmayan çakma galatasaraylılar.
lan şöyle olsa mesela kılıçdaroğlu ya da bahçeli de olsa orada terim kemal ve devlet beylere tavır alır gibi hiç tokalaşmasa ilişki kurmasa ve erdoğan'a yanaşsa falan hadi haklılar az buçuk diyeceğim de arkadaş terim'in bugüne kadar sıfatından ve makamından bağımsız bir tek siyasiye posta koyduğunu gördünüz mü de 'sen de tayyip yalakası olmuşsun be hoca' çekiyorsunuz amk?
bıktım abi. bu terim'e hadi diğer kulüp taraftarlarını siktir et de kendine galatasaraylı diyen gereksizlerin yaptıklarından bıktım aylardır. terim'i eleştirme diyen yok, sallama diyen yok hatta paşa gönlün isterse hafızandan silme diyen de yok. ama bu kin ne amk? bu kinin salt bir spor kini olmadığını zaten şu malum karenin üzerine yapılan yorumlardan net olarak anlayabiliriz tekrar tekrar.
sadece şunu söyleyelim. siyasi geyiğinize, kininize, takıntılarınıza kurban edilmesine göz yummayacağız terim'in. götünüzü de yırtsanız bu böyle yavrum. sonuna kadar.
imparatorum ben, ders almam veririm deyip, tayyipciginin emriyle kanlı bıçaklı olduğu demiroren federasyonun altina girip, turk futbolunun gorup gorebilecegi en sevimsiz ve yalancı adamiyla kader ortagi olan kişi.
allah in galatasaray dusmani pislikleriyle kol kola ekranlara çıkıp, bu piclerin verdigi gazla mevcut galatasaray yonetimine yaptigin terbiyesizlikleri galatasaray taraftarı unutmayacak.
allah in galatasaray dusmani pislikleriyle kol kola ekranlara çıkıp, bu piclerin verdigi gazla mevcut galatasaray yonetimine yaptigin terbiyesizlikleri galatasaray taraftarı unutmayacak.
Türkiye'nin en kariyerli teknik direktörü.
tugay kerimoğlu nun babasının cenazesinde hakan şükür ile köşe kapmaca oynamış olan imparator.
vardır herhalde bir bildiği...
vardır herhalde bir bildiği...
Gitmeyen dinozor.
Galatasaray sayesinde bugünkü konumuna geldi, Galatasaray sayesinde imparator oldu. Ama şimdi bir hiç.
görsel
görsel
görsel
şu kareye yönelik gık bile edememiş, ne var bunda çekmiş sünepelerin laf sokma yarışına girdikleri imparator.
hoşt derler adama. hoşt.
şu kareye yönelik gık bile edememiş, ne var bunda çekmiş sünepelerin laf sokma yarışına girdikleri imparator.
hoşt derler adama. hoşt.
bugün adına stad açılan kişi.
http://www.milliyet.com.t...detay/1917493/default.htm
http://www.milliyet.com.t...detay/1917493/default.htm
ben ve benim gibi düşünen galatasaraylıların gözünde bitmiştir kendileri. bu saatten sonra takımın başına kim gelirse gelsin, ama kendisi gelmesin.
(bkz: karton imparator)
(bkz: karton imparator)
bundan sonra bütün stadların ismini fatih terim koyun çünkü türk futboluna bir tek fatih terim katkıda bulundu başka kimsenin katkısı yok dimi amk ota boka fatih terim.
yalakalığının bedelini fazlasıyla kazanmıştır.
Eskiden "550 tane milletvekili var ama fatih terim 1 tane" derdi şimdi "yalamada da imparatorum" diyor!
Galatasaraylı oyuncu Berk'in kolundaki dövmeyi görünce onu aşağılayan bir başbakanın 'aa bak fatih, ne kadar ayıp, görüyorsun Değil mi' dediği teknik direktör,
Yıldırım Demirören ile* beraber Kulübü'nü bir başına bırakmış, başbakanın yalaması olmak istemiş bir imparator,
'gerekirse galatasaray'da kalmak için savaşırım' deyip, üç beş gün sonra 'bazılarının içi rahat etsin diye sözleşme imzalamam' diyen bir sinyor,
Galatasaray'da, Daha yeni yollarını ayırdığı Roberto mancini'nin 2 ay bile geçmeden takımı kampta ziyaret etmesi sonrası, kendisinin bir kez bile maçını seyretmeye gelmediği efsanedir.
Halbuki 'aslolan Galatasaray'dır' demesine rağmen.
Bunları söyledim ama sana hala ağzımı açıp kötü bir kelam diyemiyorum. Öyle de çok sevmiştik biz seni.
Değdi mi be imparatore, yıllık 7 milyon euro'ya sattın mı değerleri, saygıyı, Galatasaray'ın lideri olmayı?
Sneijder'e de helal olsun, o kadar kendisini istememene rağmen adam geldi hollanda türkiye maçında sarıldı sana.
Bir daha inşallah uğramazsın bu kulübe. Bazı şeyler şampiyonluklardan daha değerli.
Yıldırım Demirören ile* beraber Kulübü'nü bir başına bırakmış, başbakanın yalaması olmak istemiş bir imparator,
'gerekirse galatasaray'da kalmak için savaşırım' deyip, üç beş gün sonra 'bazılarının içi rahat etsin diye sözleşme imzalamam' diyen bir sinyor,
Galatasaray'da, Daha yeni yollarını ayırdığı Roberto mancini'nin 2 ay bile geçmeden takımı kampta ziyaret etmesi sonrası, kendisinin bir kez bile maçını seyretmeye gelmediği efsanedir.
Halbuki 'aslolan Galatasaray'dır' demesine rağmen.
Bunları söyledim ama sana hala ağzımı açıp kötü bir kelam diyemiyorum. Öyle de çok sevmiştik biz seni.
Değdi mi be imparatore, yıllık 7 milyon euro'ya sattın mı değerleri, saygıyı, Galatasaray'ın lideri olmayı?
Sneijder'e de helal olsun, o kadar kendisini istememene rağmen adam geldi hollanda türkiye maçında sarıldı sana.
Bir daha inşallah uğramazsın bu kulübe. Bazı şeyler şampiyonluklardan daha değerli.
her gidişinde galatasaraylıların itin götüne sokup çıkarttığı her gelişinde imparator ilah ilan ettiği türkiyenin karakter olarak olmasa da başarı olarak en büyük futbol adamıdır.bu durumda bir benzeşim yaparsak aynı galatasaray taraftarı burak yılmaz bir maç gol kaçırdığında ''kazma aptal orospu çocuğu'' gibi ağır hakarete varan yorumlar yaparken sonraki ilk maçta gol attığında ''kral burak keleş burak '' derler.buradan yola çıkarsak galatasaray taraftarının çoğu başarı odaklı yaşarlar ve günlük yaşarlar.onlar için asla başarılı olmayan birisi efsane olamaz.yeterki başarılı olsun hagi gibi bir karaktersizi de melo gibi bir iti de burak gibi bir emek hırsızınıda ilah edinirler.günlük yaşar bu kedicikler.iddia ediyorum fatih terim bidaha dönecek o takıma ve yine imparator diye secde edeceksiniz başarıya.ve fatih yine sizi paraya kariyere egoya yani saçma sapan birşeye satacak ve arkasından paranın kölesi hükümet yalakası ya da neye sattıysa onunla vuracaksınız.işte bu şüphesiz sizin ''büyük gassayar geleneği'' niz.şimdi gelip burda bana emre şöyle volkan böyle meireles öyle diye miyavlamayın bunlar sıradan futbolcular ve her takımda bulunan oyuncular.bizim efsanemiz aykut kocaman alex de souza lefter fikret can bartu ve daha niceleri.ve şuan türkiye de 4 yıllık şampiyonluk ve uefa şampiyonluğunda çocuk olanlar sizin taraftarınız.asla homojen bir dağılımınız olmayacak.galatasaray ne zaman başarılıysa o zaman vardır.ama fenerbahçe her daim vardır.galatasaray moda fenerbahçe gelenektir.şimdi bunları yazdım diye gelip sövmeyin bana azıcık objektif düşününce olayın bu olduğunu az çok göreceksiniz.ama tabi ben yine sizden objektiflik beklemiyorum.siz ki sırf alexi kıskandığınız için elanoyu lincolnü misimoviçi bile ondan üstün göstermeye çalışan tiplersiniz.objektiflik değil algı yönetimi sizin politikanız.algı ne gösteriyorsa gerçek her zaman o değildir.ben küçüktüm o kadar net hatırlıyorum ki berkant diye tırt bir futbolcunuz vardı onun formda olduğu birkaç haftayı türkiyenin 5 yılına damga vurmuş tuncay şanlının formsuz olduğu döneme denk getirip onu üstün gördünüz.bak hep bu örneği veriyorum ama gerçeği çok açık gösteriyor.bildiğimiz sabri reyiz 3-4 maç bala göte iyi top oynadı diye gökhan gönülden daha iyi ilan ettiğiniz günleri hala hatırlayıp gülerim.işte böyle.
Yeni açılan Başakşehir standına adını veren kişidir.
tüp ve gazla çalışır, paraya tamah etmez, onun için aslolan galatasaraydır.zımparator.
Karabükspor'un maçını izlemeye gelen, fakat bir kez olsun teknik direktörü olmadığı zamanlarda galatasaray'ın maçını izlemeye gelmeyen teknik direktördür.
Neyin ne olduğunu çok şükür geç de olsa gördük.
Neyin ne olduğunu çok şükür geç de olsa gördük.
siyaset tarafını falan ele almadan hakkında naçizane şu kanaate vardığım kişi:
hayatımda hiç görmediğim bir italyan ile tanıştıktan sonra ilk sözü galatasaray, sonra fatih terim olduysa hem bireysel olarak, hem de takım halinde büyük bir iş başarmıştır kariyerinde. sevabıyla, günahıyla. ne olursa olsun. bu ülkenin belki de dünyaya tam açılması gereken zamanda, bunu yapabilecek yegane takımla büyük bir iş başarmış ve dünyanın herhangi bir yerinde türkiye adı duyulunca ilk sıralanan kelimeler arasına girmiştir.
işte asıl ölümsüzlük budur. bilen de olsa bilmeyen de olsa.
hayatımda hiç görmediğim bir italyan ile tanıştıktan sonra ilk sözü galatasaray, sonra fatih terim olduysa hem bireysel olarak, hem de takım halinde büyük bir iş başarmıştır kariyerinde. sevabıyla, günahıyla. ne olursa olsun. bu ülkenin belki de dünyaya tam açılması gereken zamanda, bunu yapabilecek yegane takımla büyük bir iş başarmış ve dünyanın herhangi bir yerinde türkiye adı duyulunca ilk sıralanan kelimeler arasına girmiştir.
işte asıl ölümsüzlük budur. bilen de olsa bilmeyen de olsa.
yıldırım demirören'in kankası olduktan sonra daha da alçalıp fenerbahçe'nin başına geçebilecek olan kişi. ben her şeyi beklerim. çok severdim fatih terim'i ama yıldırım demirören'in ekürisi haline gelmesiyle beni şok etmişti. artık şaşırmam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar