bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- silver ile evlenecek erkek52
- affetmenin gücü6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ilişki yapmaya üşenmek6
- sarapci koala58
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- en sevdiğiniz sayı3
- 30 yaşına girmek4
- de niro vs pacino3
- hristiyanlık7
- mauro icardi12
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözler köşkü6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- ellerim bos gonlum hos28
- şikeci amedspor5
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- sözlükteki linç kültürü12
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
kazandığı parayı bazı dengesizlerin ağzına sakız etme girişimlerini gülerek takip ettiğimiz imparator.
bu sistematik bir kampanya olmaya başladı. im'para'torlar falan neredeyse her yorumun içine sıkıştırılıyor çok zekiceymiş ve ilk kez böyle bir benzetme yapılıyormuş gibi.
terim teknik adamlık kariyeri boyunca sadece milan'dan ayrılışı sonrası tazminat talep etti ve hakkı olanı çatır çatır aldı. şunları bir hatırlatmakta fayda var belli ki.
terim 2002 süreci sonunda gelen başarısızlık ardından kovulmadı canaydın'la yaptığı toplantı sonrası bir mutabakat sonucu görevi bıraktı tek kuruş tazminat ne talep etti ne de aldı.
2010 dünya kupası elemesinde başarısız olduktan sonra sanıyorum bir belçika maçı sonrası görevinden kendisi istifa ederek ayrıldı ve doğal olarak tazminat talep etme hakkından baştan vazgeçti. gel son yaşanan hadiseye. galatasaray'ın mevcut yönetiminin hadsiz ve haksız bir şekilde kendisini kovmasının ardından da herhangi bir tazminat talebi olmadı.
son milli takım teklifindaki yıllık meblağı afedersin de terim'e değil tüpçüye soracaksın yüzsüz ve yalancı arkadaşım.
terim milli takımı euro 2016'ya götüremez, kovulmak için bekler 7 senelik sözleşme karşılığı alacağı tazminatı ister, kendi bırakıp gitmez sonra gel buraya yine yırt dilediğin uzvunu im'para'tor terim diye. ama bu geyiği durmadan ve aralıksız olarak sürdürme ısrarıyla becerebildiğin tek şey kendini gülünç ve acınası bir duruma sokmak olduğunu da bil yani. hadi öptüm.
bu sistematik bir kampanya olmaya başladı. im'para'torlar falan neredeyse her yorumun içine sıkıştırılıyor çok zekiceymiş ve ilk kez böyle bir benzetme yapılıyormuş gibi.
terim teknik adamlık kariyeri boyunca sadece milan'dan ayrılışı sonrası tazminat talep etti ve hakkı olanı çatır çatır aldı. şunları bir hatırlatmakta fayda var belli ki.
terim 2002 süreci sonunda gelen başarısızlık ardından kovulmadı canaydın'la yaptığı toplantı sonrası bir mutabakat sonucu görevi bıraktı tek kuruş tazminat ne talep etti ne de aldı.
2010 dünya kupası elemesinde başarısız olduktan sonra sanıyorum bir belçika maçı sonrası görevinden kendisi istifa ederek ayrıldı ve doğal olarak tazminat talep etme hakkından baştan vazgeçti. gel son yaşanan hadiseye. galatasaray'ın mevcut yönetiminin hadsiz ve haksız bir şekilde kendisini kovmasının ardından da herhangi bir tazminat talebi olmadı.
son milli takım teklifindaki yıllık meblağı afedersin de terim'e değil tüpçüye soracaksın yüzsüz ve yalancı arkadaşım.
terim milli takımı euro 2016'ya götüremez, kovulmak için bekler 7 senelik sözleşme karşılığı alacağı tazminatı ister, kendi bırakıp gitmez sonra gel buraya yine yırt dilediğin uzvunu im'para'tor terim diye. ama bu geyiği durmadan ve aralıksız olarak sürdürme ısrarıyla becerebildiğin tek şey kendini gülünç ve acınası bir duruma sokmak olduğunu da bil yani. hadi öptüm.
hala dangalakça savunulan başarısız kişi. not gs.liyim. zamanında işler çok iyi giderken "ben mazeret kabul etmiyorum, şanssızlığa inanmıyorum, daha çok çalışıp o golü yapacaksın, daha iyi vuracaksın ki direğe çarpmayacak, o yüzden şanssızlığa sığınmayı kabul etmiyorum" deme artistliği yaparken, bugün utanmadan rüzgar müzgar demiştir. 5+2 ile 75 trilyonu indiren bu abimiz zaten geçen kış asıl niyetinin para olduğunu göstermişti. 2 sezon önce onca atıp tuttuğu ttf'ye kapağı atmıştır, neticesinde 9 hafta ceza ile şampiyonluğu bile zora sokmuşken, şimdilerde gs.yi yıkmak için herşeyi yapan ikyüzlü tüpçünün yanındadır ve mesuttur. valla sıktın f.terim. yandaşlığını, enteresan gidişlerini, isteyince gelişlerini, isviçre maçını, kadro seçimlerini, kayırdığın adamları vs. bir sürü defonu çekmek zorunda mıyız ebediyyen. göt kadar ülkeden 3 yemişsin, senin gibi politik yandaşlığının gereği sırtı sağlam biri değil de yerinde başka biri olsa yarın sabah kovulurdu. sen bu akp ve rte'ye yanaştığın, o türlü işlere girdiğin anda bitirdin kendini. inşallah 2 maç daha kaybedersin de yerine heyecanlı, mütevazi ve idealist yeni biri gelir bu şımarıkların başına. ama yeni öğrendim bir yıl içinde şutlanırsan da 15 milyon avroyu tazminat olarak indirecekmişsin. yakışır.
rüzgara sitem eden teknik direktör. allah'tan tercüman ingilizceye çevirmedi de bu durum aramızda kaldı.
izlanda dan 3 yiyen milli takımın sözde teknik direktörüdür. ulan dünya üzerinde izlandadan 3 yiyen takım var mı? çakma imparator artık devrin bitti.
ilk yarı rüzgar aleyhimize esti ikinci yarı nedense kesildi dedi. izlanda'yı tövbe haşa rüzgarı kontrol etmekle suçladı lan.
devri bitmiş teknik direktör. milli takımda sepp piontek'în kurduğu arama tarama sisteminden nemalandı ve bu sistemi çökertti. ersun yanal'dan milli takımı aldıktan sonra 5,5 yıl kaldı o görevde 2008 deki son dakikalarda tesadüflerle gelen goller sayesinde bir yarı final oynadı biz kendimizi avrupanın en iyi 3. 4. takımı zannettik.
devri bitmiş teknik direktör. milli takımda sepp piontek'în kurduğu arama tarama sisteminden nemalandı ve bu sistemi çökertti. ersun yanal'dan milli takımı aldıktan sonra 5,5 yıl kaldı o görevde 2008 deki son dakikalarda tesadüflerle gelen goller sayesinde bir yarı final oynadı biz kendimizi avrupanın en iyi 3. 4. takımı zannettik.
geleceğin dış işleri bakanı!
öyle bir stratejik derinliği var!
öyle bir stratejik derinliği var!
düzen adamı, şikeyi koruyan adamların yanında yer alan, kendi galatasaray'ına yapılan haksızlıkları egosundan dolayı sikine takmayandır. tffnin elemanıdır. galatasaray'ın en büyük düşmanıdır.
her şey aslında bu adamın, sezon sonunda federasyon ile ilgili konuşacaklarım var, demesiyle başladı.
artık bu adam ne biliyorsa, federasyon denen sikik kurum korkuyor belli. ve adamın adına stadyum bile yaptılar. adam zaten milli takımda at koşturuyor.
az adam olsaydın, söylerdin. galatasaray dan gitmez ve efsane olurdun.
artık bu adam ne biliyorsa, federasyon denen sikik kurum korkuyor belli. ve adamın adına stadyum bile yaptılar. adam zaten milli takımda at koşturuyor.
az adam olsaydın, söylerdin. galatasaray dan gitmez ve efsane olurdun.
kendisi bay egodur. dün akşam karizmayı fena çizdirmiştir. karşı takım hazırdı ve bizden daha iyi oynadılar fakat kadro seçimi konusunda fatih terim büyük yanılgıya düşmüştür. Formsuz burak,selçuk,olcan,emre den medet umarsan kazanmayı bırak böyle 3lerler adamı. kısacası önerim biran önce gs li kimliğini bırakıp formayı hakedene vermesidir. şu pektemek her türlü ilk 11 başlamalıydı, fenerbahçeli olmama rağmen şu dönemde formda olan bjk kadrosuna ağırlık verilseydi yine yenilebilirdik ama bu kadar ezilmezdik.
izlanda teknik direktörüne verecek cevabı olmayan!
hoca severdim seni ancak nasıl bu kadar sığlaştın!
tek taktiğimiz ileride at gibi pres mi? bunu aşan takımlara karşı savunmada ne yapacağız?
tüm futbol yaşamında bu sorunu aşamadın!
bi geliştir artık!
izlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimson, Türkiyeyi 3-0 yendikleri maçın ardından Fatih Terim ve futbolcularıyla resmen dalga geçti: Absürd bir şekilde kolay bir maç oldu bizim için. Türkler bizi hiç şaşırtmadı. Oyuna başlama alışkınlıklarını kırdık ve sonrasında bir B planlarının olmadığı görüldü.
hoca severdim seni ancak nasıl bu kadar sığlaştın!
tek taktiğimiz ileride at gibi pres mi? bunu aşan takımlara karşı savunmada ne yapacağız?
tüm futbol yaşamında bu sorunu aşamadın!
bi geliştir artık!
izlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimson, Türkiyeyi 3-0 yendikleri maçın ardından Fatih Terim ve futbolcularıyla resmen dalga geçti: Absürd bir şekilde kolay bir maç oldu bizim için. Türkler bizi hiç şaşırtmadı. Oyuna başlama alışkınlıklarını kırdık ve sonrasında bir B planlarının olmadığı görüldü.
tüpçünün elemanı, tayyipspor'un teknik direktörü. modası çoktan geçmiş futbolun erdoğanı, kibiristan.
koyu galatasarayliyim bu adamı hiç sevmedim, sevemedim.
koyu galatasarayliyim bu adamı hiç sevmedim, sevemedim.
kim ne derse desin, türkiye'nin en büyük teknik direktörüdür.
volkan'ı takıma almamış. varsın almasın. onur var, tolga var, mert var. türkiye'de kaleci mi yok?
bizim eksiğimiz teknik direktör ya da kaleci değil. ruhsuz futbolcular.
senelik 2 milyon 3 milyon avro para kazanıp da hala profesyonelleşememiş olan futbolcularımız var bizim.
yazık ya. cidden yazık.
eminim ki fatih terim sarsıcı bir kadro değişikliğine gidecek. bu yenilgi hayırlı yenilgidir, acısını çeklerden çıkaracaktır fatih terim.
volkan'ı takıma almamış. varsın almasın. onur var, tolga var, mert var. türkiye'de kaleci mi yok?
bizim eksiğimiz teknik direktör ya da kaleci değil. ruhsuz futbolcular.
senelik 2 milyon 3 milyon avro para kazanıp da hala profesyonelleşememiş olan futbolcularımız var bizim.
yazık ya. cidden yazık.
eminim ki fatih terim sarsıcı bir kadro değişikliğine gidecek. bu yenilgi hayırlı yenilgidir, acısını çeklerden çıkaracaktır fatih terim.
ceketini alıp takımı bıraksın artık dediğim kişi.
izlanda maçında alınan yenilgi sonrasında "bende hayal kırıklığı yaşıyorum, biz bu yenilgiyi hak ettik, bazı oyuncuların performansı beni çok şaşırttı" türü über açıklamalar yapan ve 200 bin tl maaşı her ay cebine indiren milli takım teknik direktörü.
iyide kardeşim senin yaptığın bu açıklamaları şu an her kahve de zaten konuşuyorlar.
biat geleneği ile bir seylerin olmayacağını artık anlamak gerekir.
iyide kardeşim senin yaptığın bu açıklamaları şu an her kahve de zaten konuşuyorlar.
biat geleneği ile bir seylerin olmayacağını artık anlamak gerekir.
Yalnış futbolcu tercihleriyle malubiyetin baş mimarıdır kendisi.
Formsuz burak selçuk olcan la başlamasını anlamak mümkün değil. Sakatlıktan yeni çıkan arda yı oynatmadını ise saymıyorum bile.
Formsuz burak selçuk olcan la başlamasını anlamak mümkün değil. Sakatlıktan yeni çıkan arda yı oynatmadını ise saymıyorum bile.
kazanınca fatih kaybedince takım değil, kaybedince de fatih olması gereken durumdur.
çok iyi bir "kriz" dönemi hocası.
kriz dönemlerinde geldiği takımları sahip olduğu motivasyon yeteneği ile her daim bir üst seviyeye çıkarmayı başarmıştır.
Elinde uygulamak istediği taktik görüşe uygun futbolcular varsa, tabiri caizse, ortalığın anasını ağlatır.
Ancak,
ne zaman ki seviye ilerler, ne zaman ki çıta devlerle güreşmeyi gerektirecek kadar yükselir, işte o vakit bir bocalama yaşar, bu hemen hemen gittiği tüm takımlarda başına gelmiştir.
Umarım bu bocalamayı çabuk atlatır, çünkü seviye düşükken yenilmek çok sorun olmaz, ufak bir umut ışığı versen yeter, ancak bu seviyede yenilmek, hem kendisini, hem hocası olduğu takımı kaosa sürükler.
kriz dönemlerinde geldiği takımları sahip olduğu motivasyon yeteneği ile her daim bir üst seviyeye çıkarmayı başarmıştır.
Elinde uygulamak istediği taktik görüşe uygun futbolcular varsa, tabiri caizse, ortalığın anasını ağlatır.
Ancak,
ne zaman ki seviye ilerler, ne zaman ki çıta devlerle güreşmeyi gerektirecek kadar yükselir, işte o vakit bir bocalama yaşar, bu hemen hemen gittiği tüm takımlarda başına gelmiştir.
Umarım bu bocalamayı çabuk atlatır, çünkü seviye düşükken yenilmek çok sorun olmaz, ufak bir umut ışığı versen yeter, ancak bu seviyede yenilmek, hem kendisini, hem hocası olduğu takımı kaosa sürükler.
Ne kadar sığ bir teknik direktör olduğunu dün izlemiş olduk. öyle gazla mazotla yürümez bi yere kadar.
bunu en güzel anlatan izlanda teknik direktörü bakın ne demiş.
--spoiler--
Danimarka'ya karşı da 3-4-3 sistemi ile oynadılar ve onların bu sistemi 2 yıldır kullandıklarını fark ettik. Oyunu analiz ettik ve ne ile karşılaşacağımızı anladık.
Tehlikenin nerede olduğunu biliyorduk her zaman. Onlar hücumda neredeyse hep 5 adamla kaldılar, ancak çok az tehlike yaratılar.
Bizim için absürd bir şekilde kolay bir maç oldu.
Oyuna başlama alışkınlıklarını kırdık ve sonrasında bir B planlarının olmadığı görüldü. ilk etaptaki düşüncelerimizi değiştirmek zorunda kalmadık.
--spoiler--
alın size kanıt.
nokta.
bunu en güzel anlatan izlanda teknik direktörü bakın ne demiş.
--spoiler--
Danimarka'ya karşı da 3-4-3 sistemi ile oynadılar ve onların bu sistemi 2 yıldır kullandıklarını fark ettik. Oyunu analiz ettik ve ne ile karşılaşacağımızı anladık.
Tehlikenin nerede olduğunu biliyorduk her zaman. Onlar hücumda neredeyse hep 5 adamla kaldılar, ancak çok az tehlike yaratılar.
Bizim için absürd bir şekilde kolay bir maç oldu.
Oyuna başlama alışkınlıklarını kırdık ve sonrasında bir B planlarının olmadığı görüldü. ilk etaptaki düşüncelerimizi değiştirmek zorunda kalmadık.
--spoiler--
alın size kanıt.
nokta.
eskiden kurtlar vADiSi AFORiZmaları savururdu. " Yel kayadan toz alır" falan filan.
şimdi ise rüzgar kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esince
https://vine.co/v/OzHHAUV7Xz1
böyle oluyor.
şimdi ise rüzgar kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esince
https://vine.co/v/OzHHAUV7Xz1
böyle oluyor.
egoları yüzünden türk milli takımını harcamış olan adam.
yenilen ilk ve ikinci gol volkanın asla yemeyeceği goldu. kimse bana form morm masalları anlatmasın.
madem adaletlisin fatih terim , madem o kadar adamsın son 20 maçında hiçbir olumlu iş yapmayan selçuk inanı çağırmayacaksın milli takıma .
mustafa pektemek ne yaptıda cenk tosun onu yapmadı ? kafanda belirlediğin adamları nasıl olursa olsun zaten çağırıyosun, fenerbahçeli olanlar hariç elinde olsa caner ve gökhanıda çağırmayacaksın ama alternatifleri yok işte elini kolunu bağlıyor dimi?
geçen dönem abdullah avcının gurbetçi tutkusu bu sene senin egon yüzünden bu millet 2 büyük kupayı kaçırıcak.
yenilen ilk ve ikinci gol volkanın asla yemeyeceği goldu. kimse bana form morm masalları anlatmasın.
madem adaletlisin fatih terim , madem o kadar adamsın son 20 maçında hiçbir olumlu iş yapmayan selçuk inanı çağırmayacaksın milli takıma .
mustafa pektemek ne yaptıda cenk tosun onu yapmadı ? kafanda belirlediğin adamları nasıl olursa olsun zaten çağırıyosun, fenerbahçeli olanlar hariç elinde olsa caner ve gökhanıda çağırmayacaksın ama alternatifleri yok işte elini kolunu bağlıyor dimi?
geçen dönem abdullah avcının gurbetçi tutkusu bu sene senin egon yüzünden bu millet 2 büyük kupayı kaçırıcak.
galatasaray'ı uefa kupası şampiyonu yapan, günümüzde türkiye teknik direktörlüğü yapan büyük imparator. kimilerine göre türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik adamıdır.
beklemediğimiz bir fatih terim ile karşılaştık. takım olarak çok kötü bir performans gösterdik, burada sadece kaleciyi suçlamak haksızlık olur. onur 3 tane yediyse oyuncular 4 tane atacaklardı, futbol takım oyunudur, bireysel suçlama ile kimse bir yere varamaz.
Motivasyon ustasidir kendisi gercekten de ama o devir artik gecti.
Mehmet demirkol bugun guzel ifade etti olayi.
Biri boynunuza sariliyo. Kurtulmaya calisiyosunuz. Fatih hocanin ekolune gore allah ne verdiyse guc uygulayip o eli engellemeniz lazim. Ama artik teknik taktik cok gelisti. Adam elin iki parmagina uyguladigi cok az bi kuvvetle koskoca bunyeyi kivrandirabiliyor.
Futbol eskiden ilkel oynaniyordu ama artik iyice profesyonellesip mekaniklesti. Motivasyon, ekstra efor falan tabiki onemli ama once bi caga ayak uydurmak lazim. Cunku boynuna sarilan el kol ona uygulayacagin taktiklerin de bilincinde.
Rakiplerimiz bizden ileri yani.
Mehmet demirkol bugun guzel ifade etti olayi.
Biri boynunuza sariliyo. Kurtulmaya calisiyosunuz. Fatih hocanin ekolune gore allah ne verdiyse guc uygulayip o eli engellemeniz lazim. Ama artik teknik taktik cok gelisti. Adam elin iki parmagina uyguladigi cok az bi kuvvetle koskoca bunyeyi kivrandirabiliyor.
Futbol eskiden ilkel oynaniyordu ama artik iyice profesyonellesip mekaniklesti. Motivasyon, ekstra efor falan tabiki onemli ama once bi caga ayak uydurmak lazim. Cunku boynuna sarilan el kol ona uygulayacagin taktiklerin de bilincinde.
Rakiplerimiz bizden ileri yani.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar