bugün

fatih terim

öyle gerzekçe, öyle aptalca, öyle angutça eleştiriliyor ki bu ısrarlı ve gülünç saldırıyı kesmeden sürdüren arkadaşlarımızın terim'i geceleri rüyalarında falan mı gördüğü sorusu insanın aklına ciddi ciddi geliyor.

milli takım için bir tesis açıyor erdoğan. ülkenin başbakanı. hatırladınız mı? unuttuysanız bir daha yazalım, recep tayyip erdoğan bu memleketin başbakanı. yanında da elbette terim. kim olacak amk ben mi olacağım yanında?

ne yapacaktı terim 90 ların kendisini allah zanneden çakma paşaları gibi 'gelmiyorum amk o tayyip'in olduğu açılışa' falan mı diyecekti? öyle yapsaydı kahraman mı olacaktı mesela? oğlum siz dengesiz misiniz? yoksa dengesiz taklidi falan mı yapıyorsunuz?

iş yerindeki patronları 'höt' dese 'gık' diyemeyecek sünepelerin böylesi bir götü kalkıklık içerisinde olması da ayrı konu ya neyse.

imparatora el pençe durmak yakışır mıymış. bak bak bunu söyleyen de zannedersin terim'in yanlış yaptığını düşünse bile saygısından susan, nankörlük etmeyen asil tipler. tamamı sırf aysal'ın gazıyla aylardır terim'e etmedik hakareti bırakmayan çakma galatasaraylılar.

lan şöyle olsa mesela kılıçdaroğlu ya da bahçeli de olsa orada terim kemal ve devlet beylere tavır alır gibi hiç tokalaşmasa ilişki kurmasa ve erdoğan'a yanaşsa falan hadi haklılar az buçuk diyeceğim de arkadaş terim'in bugüne kadar sıfatından ve makamından bağımsız bir tek siyasiye posta koyduğunu gördünüz mü de 'sen de tayyip yalakası olmuşsun be hoca' çekiyorsunuz amk?

bıktım abi. bu terim'e hadi diğer kulüp taraftarlarını siktir et de kendine galatasaraylı diyen gereksizlerin yaptıklarından bıktım aylardır. terim'i eleştirme diyen yok, sallama diyen yok hatta paşa gönlün isterse hafızandan silme diyen de yok. ama bu kin ne amk? bu kinin salt bir spor kini olmadığını zaten şu malum karenin üzerine yapılan yorumlardan net olarak anlayabiliriz tekrar tekrar.

sadece şunu söyleyelim. siyasi geyiğinize, kininize, takıntılarınıza kurban edilmesine göz yummayacağız terim'in. götünüzü de yırtsanız bu böyle yavrum. sonuna kadar.
© copyright 2005 - 2026