bugün

fatih terim

her gidişinde galatasaraylıların itin götüne sokup çıkarttığı her gelişinde imparator ilah ilan ettiği türkiyenin karakter olarak olmasa da başarı olarak en büyük futbol adamıdır.bu durumda bir benzeşim yaparsak aynı galatasaray taraftarı burak yılmaz bir maç gol kaçırdığında ''kazma aptal orospu çocuğu'' gibi ağır hakarete varan yorumlar yaparken sonraki ilk maçta gol attığında ''kral burak keleş burak '' derler.buradan yola çıkarsak galatasaray taraftarının çoğu başarı odaklı yaşarlar ve günlük yaşarlar.onlar için asla başarılı olmayan birisi efsane olamaz.yeterki başarılı olsun hagi gibi bir karaktersizi de melo gibi bir iti de burak gibi bir emek hırsızınıda ilah edinirler.günlük yaşar bu kedicikler.iddia ediyorum fatih terim bidaha dönecek o takıma ve yine imparator diye secde edeceksiniz başarıya.ve fatih yine sizi paraya kariyere egoya yani saçma sapan birşeye satacak ve arkasından paranın kölesi hükümet yalakası ya da neye sattıysa onunla vuracaksınız.işte bu şüphesiz sizin ''büyük gassayar geleneği'' niz.şimdi gelip burda bana emre şöyle volkan böyle meireles öyle diye miyavlamayın bunlar sıradan futbolcular ve her takımda bulunan oyuncular.bizim efsanemiz aykut kocaman alex de souza lefter fikret can bartu ve daha niceleri.ve şuan türkiye de 4 yıllık şampiyonluk ve uefa şampiyonluğunda çocuk olanlar sizin taraftarınız.asla homojen bir dağılımınız olmayacak.galatasaray ne zaman başarılıysa o zaman vardır.ama fenerbahçe her daim vardır.galatasaray moda fenerbahçe gelenektir.şimdi bunları yazdım diye gelip sövmeyin bana azıcık objektif düşününce olayın bu olduğunu az çok göreceksiniz.ama tabi ben yine sizden objektiflik beklemiyorum.siz ki sırf alexi kıskandığınız için elanoyu lincolnü misimoviçi bile ondan üstün göstermeye çalışan tiplersiniz.objektiflik değil algı yönetimi sizin politikanız.algı ne gösteriyorsa gerçek her zaman o değildir.ben küçüktüm o kadar net hatırlıyorum ki berkant diye tırt bir futbolcunuz vardı onun formda olduğu birkaç haftayı türkiyenin 5 yılına damga vurmuş tuncay şanlının formsuz olduğu döneme denk getirip onu üstün gördünüz.bak hep bu örneği veriyorum ama gerçeği çok açık gösteriyor.bildiğimiz sabri reyiz 3-4 maç bala göte iyi top oynadı diye gökhan gönülden daha iyi ilan ettiğiniz günleri hala hatırlayıp gülerim.işte böyle.
© copyright 2005 - 2026