bugün
- silver ile evlenecek erkek36
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- fenerbahçe nin transferi kapaması16
- mauro icardi10
- birisinin dış görünüşüne aşık olmak4
- parayla saadet olması18
- köfteci yusuf5
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- her yere dalıyım ama kimse beni eleştirmesinciler3
- evlilikle saadet olması5
- sarapci koala63
- iran düşmanlığı13
- evlilikte saygıyı kaybetmek2
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- küpe takan erkek5
- ismet biradere koşarken çelme takmak6
- wfp gazze de nüfusun 3 te 2 si açlık3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması8
- korintliler3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı5
- amedspor19
- kot ceketin havalı olduğu yıllar9
- kürt sorunu12
- s'i l v'e r m'i s t15
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- ışıktan altın elde etmek4
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir5
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- karizmatik soyadları6
- 1 eylül 20262
- ama yeni parti tüzüğü11
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak3
- gammaz gammazı neresinden tanır4
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- sinem dedetaş4
- crimson desert2
- evlenecek kız kalmaması13
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- era7capone4
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- sözlükten hatun götürmek3
- hepinizi karim yapacam olum2
- 2026 ağustos ayı nasıl geçti2
- silvermist vs zendaya2
- çekirdek yiyen erkek3
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- çin halk cumhuriyeti4
galatasaray'dan şerefsizce yollanmış türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük teknik adamıdır. ha kendisini tribüne mahkum eden, kupasını karanlıkta teslim eden orospu çocuğu ile çalışmasını ona yakıştıramıyorum bir tek. hani aslolan galatasaraydı be hoca, niye çıkmıyorsun telefonlara ozaman? yine de senin gibi büyük adamları bu camiadan yollayamayacaklar hoca, yollamaya çalışanların da ta amınakoyayım. ha ayrıca sana da bir çift sözüm var ünal aysal;
büyük başkan dedik bağrımıza bastık, akp gibi bi adam çıktın amk.
sağdan soldan desteği topladı geldi. sonra kendi kafasına çok uymayan, ama başarıyı getirmesi muhtemel kişileri yanına yerleştirdi. şampiyonluk çabuk gelince ilk dönemi rahat atlattı, sonra da karşısına kimse çıkamadan tekrar seçildi.
sonra yönetimden kendi kafasında olmayanları temizleme operasyonuna girişti. abdurrahim albayrak'ı, ali dürüst'ü çatır çatır harcadı. tabi takımdaki şampiyonlar ligi başarısı olunca yine göze batmadı.
ardından baştakilere "eleman" diyip, "gerekirse yenisini buluruz" diyip, burada otorite biziz mesajı verdi. öncelikle "benim görev süremin sonuna kadar fatih terim'le olacağız" diyip, hocanın kuyusunu kazdı. 180 derecelik dönüşleri bize çok yakından tanıdığımız bir başbakanı anımsattı.
şimdi ise son hamle olarak fatih hocayı da yollayarak, taraftarın gözünde kendisinden ve yönetimden büyük kimseyi bırakmama operasyonunu tamamladı. taraftarlar el mahkum gelecek hocayı bekleyecek sanıyor, yine kömür dağıtır gibi büyük transferler yapıp kendine destek toplayacak sanıyor.
yalnız şunu unutma ünal başgan, biz direnmeyi yakın zamanda öğrendik, kolay da unutmayız. 40 yıldır bu camianın içinde olan ve artık kuvvet aldığımız temellerden biri olan fatih terim'i o kadar kolay harcatmayız.
rize maçında tribünde olacağız, orada görüşürüz.
öptüm botokslu kaşlarından. hadi hayırlı işler.
imza: bir galatasaraylı
büyük başkan dedik bağrımıza bastık, akp gibi bi adam çıktın amk.
sağdan soldan desteği topladı geldi. sonra kendi kafasına çok uymayan, ama başarıyı getirmesi muhtemel kişileri yanına yerleştirdi. şampiyonluk çabuk gelince ilk dönemi rahat atlattı, sonra da karşısına kimse çıkamadan tekrar seçildi.
sonra yönetimden kendi kafasında olmayanları temizleme operasyonuna girişti. abdurrahim albayrak'ı, ali dürüst'ü çatır çatır harcadı. tabi takımdaki şampiyonlar ligi başarısı olunca yine göze batmadı.
ardından baştakilere "eleman" diyip, "gerekirse yenisini buluruz" diyip, burada otorite biziz mesajı verdi. öncelikle "benim görev süremin sonuna kadar fatih terim'le olacağız" diyip, hocanın kuyusunu kazdı. 180 derecelik dönüşleri bize çok yakından tanıdığımız bir başbakanı anımsattı.
şimdi ise son hamle olarak fatih hocayı da yollayarak, taraftarın gözünde kendisinden ve yönetimden büyük kimseyi bırakmama operasyonunu tamamladı. taraftarlar el mahkum gelecek hocayı bekleyecek sanıyor, yine kömür dağıtır gibi büyük transferler yapıp kendine destek toplayacak sanıyor.
yalnız şunu unutma ünal başgan, biz direnmeyi yakın zamanda öğrendik, kolay da unutmayız. 40 yıldır bu camianın içinde olan ve artık kuvvet aldığımız temellerden biri olan fatih terim'i o kadar kolay harcatmayız.
rize maçında tribünde olacağız, orada görüşürüz.
öptüm botokslu kaşlarından. hadi hayırlı işler.
imza: bir galatasaraylı
Ayrıldı ama haberi yokmuş ayrıldığından anteramandaymış ya la.
sağolasın imparator , sağolasın allah razı olsun her emeğin için botokslu başkan ; o kadar kolay mı ? imparator fatih terim !
hocam, senden vazgeçmek bu kadar kolay olmamalıydı. o sıfırdan alıp şampiyon yaptığın takım.. hani semih kaya'yla, emre çolak'la, engin baytar'la şampiyon yaptığın takım.. evet şu an o takımın taraftarları tarafından yerden yere vuruluyorsun. biz alzheimer olmuşuz hocam. bırak git bizi. çok daha vefalı insanlar çıksın bundan böyle karşına. yaptıkların için sana teşekkür etmeye yüzümüz yok. sevenlerin olarak başımızda bir ağrı, ağzımızda bin küfür.. yolunuz açık olsun hocam...
Galatasary'dan ayrilisini tamamen egosuna ve demiroren'e bagladigim insan.
Demiroren yaptigi aciklamada biz terim'den soz aldik, hemen gorusmeye baslayacagiz demis. Ayip ettin bu takim ve taraftarina hoca. Hödük suratlinin oyununa geldin.
Kazandigin sampiyonluklari haketmistin, seni ovduk tebrik ettik imparator dedik fakat egonun bu kadar sisecegini dusunmedik.
Demiroren yaptigi aciklamada biz terim'den soz aldik, hemen gorusmeye baslayacagiz demis. Ayip ettin bu takim ve taraftarina hoca. Hödük suratlinin oyununa geldin.
Kazandigin sampiyonluklari haketmistin, seni ovduk tebrik ettik imparator dedik fakat egonun bu kadar sisecegini dusunmedik.
allahına kurbandır.
galatasaray tarihinin en büyük hocası.
antreman sırasında basından kovulduğunu öğrenecek kadar aşağılık bir hakarete maruz bırakılmıştır
bu taraftar bunun hesabını sorar.
antreman sırasında basından kovulduğunu öğrenecek kadar aşağılık bir hakarete maruz bırakılmıştır
bu taraftar bunun hesabını sorar.
Fatih Terim Galatasaray'ın imdat freni gibi.Kıçınız sıkışınca getirin, biraz tüylenince adamla yollarınızı ayırın.Fatih Terim in tarzını bugün herkes bilir herkes tanır.Tamam biraz gururlu kibirli, görünebilir.Ama adam gibi adam, O yönetimdeki herkesten has Galatasaraylıdır.Başkan Ünal Aysal'ın vicdanının olmadığının göstergesidir imparatorun gidişi.(Allah'a inancı var mı oda şüpheli.neyse beni ilgilendirmez de yinede değinmek istedim.çok sinir oldum).Böyle kolay harcanamaz hiç kimse,koca imparator...Yazıklar olsun yönetim.
kovulduğunu antrenmanda öğrendiği sanılan kişi; adam yönetimin tavrını bildiği halde milli takımı aldı, sözleşmeyi kabul etmedi, kaldı ki o ben hiç sözleşme okumadım hemen imzalarım palavralarına hiç girmiyorum. tam bizim memlekete lazım olan adam türüdür, zaten ya adanalı olacak ya kasımpaşalı. iktidar arayıp da cesareti olmayanlar da bunların peşi sıra gidip delikanlılık ayağına yata dursunlar.
tercümanlık bürosu açacağını düşündüğüm gs nin eski teknik direktörü.
seni bu takımdan gönderenin evine ateş düşsün.
bir daha huzur bulmasın dünyası.
bir daha huzur bulmasın dünyası.
günün anlam ve önemine binaen şu muhteşem aforizmasını söylemesi beklenen süper kahraman; imparator; italyanlardan bile havalı italyanca konuşma yeteneğine sahip büyükkkkkkkkk usta:
''I DON'T want to see the back; ı just want to see the front.''
ayrıca ; ''okazyon is on the tabela!''
not: imparator'a hasta bir beşiktaşlıyım ve çok müteessirim... iyi ki milli takım var. ''imparator!..'
''I DON'T want to see the back; ı just want to see the front.''
ayrıca ; ''okazyon is on the tabela!''
not: imparator'a hasta bir beşiktaşlıyım ve çok müteessirim... iyi ki milli takım var. ''imparator!..'
fatih hoca tüpçü ve rte'nin gazı ile bizi sattı.
sanki yönetim kendisini kovmuş gibi bir hava var ama hikaye.
sanki yönetim kendisini kovmuş gibi bir hava var ama hikaye.
bir iş adamı tarafından harcanan, galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en önemli değeri.
oturup saatlerce ağlamak istiyorum anasını satayım. lan fatih terim' e tahammülü olmayan başkan da yönetici de siktirsin gitsin. rahat bırakın ulan gerçek galatasaraylıları. kurumsallaşmasını siktiklerim. galatasaray' ı o liseye hapsedemez kimse. galatasaray bizimdir.
o şükrü ergün denen bizanslıya "sosyal medyada bize teşekkür eden çok sayıda mesaj var" cümlesini kurdurtan ve haftalardır bu sözlükte de hocaya sallayanların gözü aydın.
sen nerede olursan ol, elini kalbine koy hocam. biz oradayız. bir gün yeniden yollarımız kesişecek elbet iş adamlarına inat.
(bkz: git özlet kendini yine gel)
oturup saatlerce ağlamak istiyorum anasını satayım. lan fatih terim' e tahammülü olmayan başkan da yönetici de siktirsin gitsin. rahat bırakın ulan gerçek galatasaraylıları. kurumsallaşmasını siktiklerim. galatasaray' ı o liseye hapsedemez kimse. galatasaray bizimdir.
o şükrü ergün denen bizanslıya "sosyal medyada bize teşekkür eden çok sayıda mesaj var" cümlesini kurdurtan ve haftalardır bu sözlükte de hocaya sallayanların gözü aydın.
sen nerede olursan ol, elini kalbine koy hocam. biz oradayız. bir gün yeniden yollarımız kesişecek elbet iş adamlarına inat.
(bkz: git özlet kendini yine gel)
'' everything is something happened'' yüce imparator.
ah sensiz olmaz!.. nilüfer duygularıma tercüman oluyor; yok sensiz olmaz!..
https://www.youtube.com/watch?v=N-ipj4lXqEs
ah sensiz olmaz!.. nilüfer duygularıma tercüman oluyor; yok sensiz olmaz!..
https://www.youtube.com/watch?v=N-ipj4lXqEs
Fatih TERiM'in gidişine onay verenler, başkanlık makamına saygısızlık yaptı diyenler terbiyesizdir ..!
Metin OKTAY Galatasaray için ne ifade ediyorsa Fatih TERiM de O'dur. Fatih TERiM Galatasaray'dır, Fatih TERiM Türkiye'dir... Fatih TERiM Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür ! Galatasaray'sız Fatih TERiM, Fatih TERiM'siz Galatasaray olamaz ..!
Sayın Başkan sen yokken de Fatih TERiM vardı, Galatasaray taraftarı için de hep var olmaya devam edecek !
Metin OKTAY Galatasaray için ne ifade ediyorsa Fatih TERiM de O'dur. Fatih TERiM Galatasaray'dır, Fatih TERiM Türkiye'dir... Fatih TERiM Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür ! Galatasaray'sız Fatih TERiM, Fatih TERiM'siz Galatasaray olamaz ..!
Sayın Başkan sen yokken de Fatih TERiM vardı, Galatasaray taraftarı için de hep var olmaya devam edecek !
ne olursa olsun, gönderildiğini takımın başında antrenmandayken öğrenmemeliydi.
yönetimin sözleşmesini fesh ederek büyük şerefsizlik yaptığı imparatordur. daha da siddin sene galatasaray da göremeyiz artık kendisini. herşeyi bir kenara bırakın, 17 sene içinde galatasaray ismine yaşattığı altın çağların hatrına kalması gerekirdi ve takımın öyle kötü denebilecek bir durumu da yoktu.
yazık gerçekten, vay halimize... kimin geleceğini bilmiyoruz ama gelen gideni aratacak gibi...
yazık gerçekten, vay halimize... kimin geleceğini bilmiyoruz ama gelen gideni aratacak gibi...
Yazik olan imparatordur. Terimi harcadilar matmazel.
galatasaray'la bu kadar içli dışlı olmuş bir insanın bu şekilde ayrılması hiç hoş olmamıştır. bu ayrılık böyle olmamalıydı.
imparator olarak bellediğimiz, uefa kupasını birlikte kaldırdığımız, iki sene üst üste birlikte şampiyon olduğumuz, daha nice büyük başarılara imza attığımız bir teknik direktörle böyle bir ayrılık hiç iyi olmadı.
ama giden gidiyor, üzülmek taraftara kalıyor. son sözümüz; hoşçakal büyük imparator!
imparator olarak bellediğimiz, uefa kupasını birlikte kaldırdığımız, iki sene üst üste birlikte şampiyon olduğumuz, daha nice büyük başarılara imza attığımız bir teknik direktörle böyle bir ayrılık hiç iyi olmadı.
ama giden gidiyor, üzülmek taraftara kalıyor. son sözümüz; hoşçakal büyük imparator!
galatasarayın tff ile kanlı bıçaklı olduğu bir dönemde tff'nin bilerek yaparcasına gidip fatih terim'e teklif yapması ve terim'in bunu kabul etmesi galatasaray'dan ayrılışına yol açan en büyük etmenlerden biri olmuştur. terim böyle yaparak çıkmaz bir yola girmiştir ancak kesinlikle ama kesinlikle bu şekilde yol ayrımı olmamalıydı. imparator lakabı taktığımız adamdan bahsediyoruz burada yanlışlar yapmış olabilir ancak bu şekilde yolların ayrılması ünal aysal adına da daha büyük bir yanlış olarak geçmiştir.
gitmeseydin iyiydi be imparator.
neredeyse bütün beşiktaşlılar kendisine imparator der.
o sadece galatasaray ın değil beşiktaş ın da imparatorudur.
komik hareketleri vardır ama galatasaray taraftarı değil beşiktaşlılardır asıl bu hareketlerini efsaneleştiren evet bu doğru bu bir gerçek, galatasaray ın taraftarı malum başarı ister , ruh falan istemez ne yazık ki hikaye gibi bir şeydir.ama sadade gelelim , ayıp be vallahi ayıp be . işine son verildi haberini duyunca buz kesti nenden se elim ayağım. sonuçta futbol bu hem de g.saraylı da değilim ama sorun orada işte ben beşiktaşlıyım düşüncelerimiz bu yönde. önceden haberimiz oslaydı sağa sola "direnparator" yazardık . hey gidi ne günlere kaldık. galaatsaray taraftarı bu duurma mutlaka tepki göstermelidir. kendielrinin en çok , en kalabalık kitle olduklarını iddia eden bu kişiler bakalım ne yapıcak. he bir umudumuz yok ama adam olan anlar...
o sadece galatasaray ın değil beşiktaş ın da imparatorudur.
komik hareketleri vardır ama galatasaray taraftarı değil beşiktaşlılardır asıl bu hareketlerini efsaneleştiren evet bu doğru bu bir gerçek, galatasaray ın taraftarı malum başarı ister , ruh falan istemez ne yazık ki hikaye gibi bir şeydir.ama sadade gelelim , ayıp be vallahi ayıp be . işine son verildi haberini duyunca buz kesti nenden se elim ayağım. sonuçta futbol bu hem de g.saraylı da değilim ama sorun orada işte ben beşiktaşlıyım düşüncelerimiz bu yönde. önceden haberimiz oslaydı sağa sola "direnparator" yazardık . hey gidi ne günlere kaldık. galaatsaray taraftarı bu duurma mutlaka tepki göstermelidir. kendielrinin en çok , en kalabalık kitle olduklarını iddia eden bu kişiler bakalım ne yapıcak. he bir umudumuz yok ama adam olan anlar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar