bugün
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- rafael leao victor osimhen leroy sane4
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- sarapci koala71
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı3
- kapadokya26
- velvet19
- idris naim şahin3
- sosyal demokrat2
- kulak çınlaması2
- günün sözü23
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- selanikliler2
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- antipanik9
- yüksek enflasyon3
- sözlük yazarlarının saatleri8
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması10
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar3
- aktroller5
- çaresizliği iliklere kadar hissetmek3
- allah'ın büyüklüğünün sınırsızlığı2
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- türkiye20
- gocu birader başka bir biraderdir3
- game of thrones taki kerhaneci14
- fenerbahçe26
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- mutlu bey bay birader3
- boş bir kağıda nokta koymak2
- ateistlerin yaşama amacı28
- sosyalist reisçi4
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- stella artois4
- akp5
- 14 temmuz 1789 aksaray2
- 1 saat içinde nihayet yedinci entryi girmek3
- sabahları nefret edilen şeyler17
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- gta 66
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız5
- ellerim bos gonlum hos14
- rafael leao24
- ona bir şey söyle6
- zorunlu eğitim18
bu adam kendisini baskandan ve yonetimden buyuk goruyorsa egosundan degil, gercekten oyle oldugundandir.
3 yıl sonra yine galatasaraya teknik direktör olacak adam. Türkiye'de alışmayan teknik direktör kaldı mı günah keçisi olmaya? Türkiye'ye 90lı yılları yaşamış herkese o muhteşem gurur duygusunu yaşatan yegane şahısa bu saygısızlık yapılır mı? Biriyle sözleşmeyi feshedeceksen bunun bir usulü vardır, antremanın ortasında kapı dışarı etmezsin herifi. Ayıp ayıp.
2-3 seneye galatasaray tekrar sıkıştığında muhtemelen eteklerine yapışılacak teknik direktör. burada terim ile ilgili kötü şeyler yazan sahte galatasaraylıları da görüyorum gülüp geçiyorum. ulan eşşek herif senin türk takımları tarihinde avrupada ciddi bir başarıyı alan herhangi başka bir takım var mı ? yok. abartıyorsunuz filan diyenin de götünü sikeyim. uefa kupası lan bu uefa kupası. hani çeyrek finale bile çıkınca fenerlilerin ellerinin ayaklarının titrediği o kupayı getirmiş bu adam takıma. yetmemiş 4 sene de üst üste şampiyon yapmış takımı. bir şekilde gitmiş,gönderilmiş. sonra gs'nin götü sıkışınca yine gelmiş. takımı 8. likten almış şampiyon yapmış. sonra yetmemiş bir daha şampiyon yapıp şampiyonlar liginde başarılar yakalatmış.
sonra ıyıyyı mymym ama ama egosuu çok büyük ühühü gibi salak salak yorumlar, boş boş konuşmalar. sizin taraftarlığınızı sikiyim. siktirin gidin başka takımı tutun ya da elleriniz dolu konuşun. kanıt öne sürün diyin ki başarısız bir adamdı galatasaraya zarar verdi. bugün övdüğünüz aysal takımı bırakıp gittiğinde de göreceğim ben sizi. durun siz durun elemanlar sizi.
onu tanımlayabilecek tek bir kelime var. imparator.
* *
sonra ıyıyyı mymym ama ama egosuu çok büyük ühühü gibi salak salak yorumlar, boş boş konuşmalar. sizin taraftarlığınızı sikiyim. siktirin gidin başka takımı tutun ya da elleriniz dolu konuşun. kanıt öne sürün diyin ki başarısız bir adamdı galatasaraya zarar verdi. bugün övdüğünüz aysal takımı bırakıp gittiğinde de göreceğim ben sizi. durun siz durun elemanlar sizi.
onu tanımlayabilecek tek bir kelime var. imparator.
* *
sensiz bir kez daha yetim kaldim baba.
tek kelime ile ayıp edildi. yahu oturup konuşsaydınız bari adamla.
metin oktay ile eş gösterilen eski galatasaray t.direktörü..
la afedersiniz ama bi siktirin gidin! metin oktay hiçbir zaman galatasaray'ın önüne egosunu koymamıştır.. başka takımlar 5milyonluk teklifler verirken o galatasaray ile 3.5 milyona anlaştığında en mutlu günüdür..
böyle bir adamla fatih terim'i kıyaslamayın.. kendisine uzatılan sözleşmeyi basın toplantısında "birileri istiyor diye kalacak değilim" diyerek zaten egosunun galatasaray'dan önde geldiğini göstermiştir..
he lafımız yok! hala sever sayarız.. canımızdır.. ama onunda dediği gibi aslolan galatasaraydır..
o yüzdendir ki saçma sapan kıyaslamalar yapılmasın.. kendisine milli takımda başarılar diler, hala sevdiğimizi belirtmek isteriz..
la afedersiniz ama bi siktirin gidin! metin oktay hiçbir zaman galatasaray'ın önüne egosunu koymamıştır.. başka takımlar 5milyonluk teklifler verirken o galatasaray ile 3.5 milyona anlaştığında en mutlu günüdür..
böyle bir adamla fatih terim'i kıyaslamayın.. kendisine uzatılan sözleşmeyi basın toplantısında "birileri istiyor diye kalacak değilim" diyerek zaten egosunun galatasaray'dan önde geldiğini göstermiştir..
he lafımız yok! hala sever sayarız.. canımızdır.. ama onunda dediği gibi aslolan galatasaraydır..
o yüzdendir ki saçma sapan kıyaslamalar yapılmasın.. kendisine milli takımda başarılar diler, hala sevdiğimizi belirtmek isteriz..
fatih terim iyi adamdır büyük adamdır ama kendi yerinde duran adamdır, bu değişim galatasaray camiasının yararına olacaktır.
not: galatasaraylıyım
not: galatasaraylıyım
kendisine yapılan büyük şerefsizliktir. her başarıda çok büyük katkısı olan adam önce eleman oldu sonra hakkında "fenerbahçe'yi de çalıştırsın" denildi real maçından sonra lüzumsuz biri tarafından. beraber çalışmak istediği adamlar görevlerinden alındı. bir galatasaray taraftarı olarak kendisinden galatasaray yönetimi adına özür diliyorum. galatasaray camiası ünal emmi'nin sandığı gibi salt ekonomik odaklı normal bir şirket gibi yönetilemez. bunu er geç kendisi de anlayacaktır.
bu da benden ünal emmi'ye gelsin: http://inciswf.com/33hmpk77.swf
bu da benden ünal emmi'ye gelsin: http://inciswf.com/33hmpk77.swf
polemikten bıkmış olan adamdır. alın futbolunuzu götünüze sokun demiştir. sürekli galatasarayın üstüne oynayan medya tüm deliklerine kına yaksındır. kavga mı çıktı? kulüpten mi ayrıldı? al amk adam gitti işte. ne orospu analı medya mensupları var ya. hele ki medya da galataraylı yorumcu olarak bulunan ve bu adamı sürekli eleştirenler var ya hemde futbolun f sini bilmeyip.. hay amk sizin ben! kınalar benden lan! doya doya yakın.
gitti.
internet alemindeki bilimum ileri geri konuşanlara, kendisini tanımayanlara söz etmeyeceğim.
kendi kulübümün başkanlık makamına zoraki (!) saygı gösterdiğim için o konuda da söz etmeyeceğim.
günlerdir yapılan haberlere, özellikle bugün (tff tarafından yalanlanan) milli takım 1+3 yıl konusu için basına da söz etmeyeceğim.
futbolun, sporun köküne kadar giren siyasilere de söz etmeyeceğim.
uefa'ya yalan beyandan bjk'nin avrupa'dan men edilmesine neden olan tff başkanlık makamına da söz etmeyeceğim.
günlerdir şahit olduklarım, duyduklarım, gördüklerim yetti zira... bu piyasanın, güvendiğimiz bazı isimlerin ne derece enteresan kişilikler olduğunu ve neler yapabileceklerini gördüm, eyvallah.
canım yanıyor sözlük...
ne yazsam az kalacak, eksik kalacağım, eksik ifade edeceğim, üzgünüm, kırgınım...
anlatılamaz, izah edilemez bir moral bozukluğu, büyük bir hüzün...
hocam;
n'olur iyi bak kendine be...
görsel
edit: az biraz beni tanıyan g.saraylı kardeşlerim var, onlara iki çift lafım var "gerçekten bildiğiniz gibi değil hiçbir şey... gün gelir çıkacak her şey ortaya..."
edit2 : her g.saray taraftarının girdiği entry için özel mesaj atıp "kardeşim, o işin aslı öyle değil" diyesim var hemde tek tek... hepsine... canım yanıyor amına koyim.
edit3 : uğur kardeşim bir nebze olsun yaşananları yazmış okumanızda fayda var fakat bu kadar değil tabiki.. daha ağır şeyler var... daha ağır oyunlar var ama ben g.saraylılığıma yakıştıramayacağım bazı şeyleri... http://www.futbolburada.com/p/ego
internet alemindeki bilimum ileri geri konuşanlara, kendisini tanımayanlara söz etmeyeceğim.
kendi kulübümün başkanlık makamına zoraki (!) saygı gösterdiğim için o konuda da söz etmeyeceğim.
günlerdir yapılan haberlere, özellikle bugün (tff tarafından yalanlanan) milli takım 1+3 yıl konusu için basına da söz etmeyeceğim.
futbolun, sporun köküne kadar giren siyasilere de söz etmeyeceğim.
uefa'ya yalan beyandan bjk'nin avrupa'dan men edilmesine neden olan tff başkanlık makamına da söz etmeyeceğim.
günlerdir şahit olduklarım, duyduklarım, gördüklerim yetti zira... bu piyasanın, güvendiğimiz bazı isimlerin ne derece enteresan kişilikler olduğunu ve neler yapabileceklerini gördüm, eyvallah.
canım yanıyor sözlük...
ne yazsam az kalacak, eksik kalacağım, eksik ifade edeceğim, üzgünüm, kırgınım...
anlatılamaz, izah edilemez bir moral bozukluğu, büyük bir hüzün...
hocam;
n'olur iyi bak kendine be...
görsel
edit: az biraz beni tanıyan g.saraylı kardeşlerim var, onlara iki çift lafım var "gerçekten bildiğiniz gibi değil hiçbir şey... gün gelir çıkacak her şey ortaya..."
edit2 : her g.saray taraftarının girdiği entry için özel mesaj atıp "kardeşim, o işin aslı öyle değil" diyesim var hemde tek tek... hepsine... canım yanıyor amına koyim.
edit3 : uğur kardeşim bir nebze olsun yaşananları yazmış okumanızda fayda var fakat bu kadar değil tabiki.. daha ağır şeyler var... daha ağır oyunlar var ama ben g.saraylılığıma yakıştıramayacağım bazı şeyleri... http://www.futbolburada.com/p/ego
Siyasi baskı altında kalmıştır.
artık gs'nin başında olmayan adam.
gidişiyle yıkmıştır, ilk gittiğinde takım adına üzülmüş, kendi kariyeri için sevinmiştim. 2. kez gittiğinde hüzünlenmiştim, şimdi ise tarifi yok. aysal kurumsallaşma çabası, profosyonellik falan namına adamı araya vermiştir. burası türkiye, burada insanlar gazla çalışır, ne kadar kurumsallaşma çabana saygı duysam da, fatih terim gibi bir galatasaray evladının bunu hakettiğini düşünmüyorum.
telefonu açmaması, yok milli takıma söz vermesi falan hikaye bunlar. gönülden bağlı galatasaraylıları bir bir takımdan tasviye ediyorlar.
gidişiyle yıkmıştır, ilk gittiğinde takım adına üzülmüş, kendi kariyeri için sevinmiştim. 2. kez gittiğinde hüzünlenmiştim, şimdi ise tarifi yok. aysal kurumsallaşma çabası, profosyonellik falan namına adamı araya vermiştir. burası türkiye, burada insanlar gazla çalışır, ne kadar kurumsallaşma çabana saygı duysam da, fatih terim gibi bir galatasaray evladının bunu hakettiğini düşünmüyorum.
telefonu açmaması, yok milli takıma söz vermesi falan hikaye bunlar. gönülden bağlı galatasaraylıları bir bir takımdan tasviye ediyorlar.
Uzun uzadiya ne konussak geyiktir artik.
Gercek olan tek sey "hocalarin hocasi" oldugudur turk futbolunda.
2 sampiyonlukla basi dik iniyor sahneden.
Gercek olan tek sey "hocalarin hocasi" oldugudur turk futbolunda.
2 sampiyonlukla basi dik iniyor sahneden.
bu gidişin bir dönüşü elbet olacak hocam. yöneticiler gelip geçicidir, sen kalıcısın.
kendisine ayıp edilen insan.
hiç olmazsa bu şekilde öğrenmemeliydi...
yani ne bileyim, tam çöküşteyken getirdin adamı. aldı 2 sene şampiyon yaptı seni. sonra da bu şekilde gönderdin...
bir galatasaraylı olarak böyle olmaması gerektiğini düşünmekle birlikte yeni hocaların da fatih hoca kadar iyi bir hoca olmasını temenni ediyorum.
hiç olmazsa bu şekilde öğrenmemeliydi...
yani ne bileyim, tam çöküşteyken getirdin adamı. aldı 2 sene şampiyon yaptı seni. sonra da bu şekilde gönderdin...
bir galatasaraylı olarak böyle olmaması gerektiğini düşünmekle birlikte yeni hocaların da fatih hoca kadar iyi bir hoca olmasını temenni ediyorum.
bir günde kral olmadı, bir günde tahttan inmez.
Efsane adam.
Dün çok güldüm çok makara yaptıkta sonra durup bir düşündüm.
10 kasımdaki derbide onu yerinde göremeyecek olmak kötü. Fatih terim'in galatasaray'ı en iyi galatasaraydır. fenerbahçe-galatasaray rekabeti onunla çok farklı oldu her zaman. Kaybetmemiz önemli değil benim için. Neyse en azından milli takımın başında olacak. Hayırlısı olsun.
Grande terim!
Dün çok güldüm çok makara yaptıkta sonra durup bir düşündüm.
10 kasımdaki derbide onu yerinde göremeyecek olmak kötü. Fatih terim'in galatasaray'ı en iyi galatasaraydır. fenerbahçe-galatasaray rekabeti onunla çok farklı oldu her zaman. Kaybetmemiz önemli değil benim için. Neyse en azından milli takımın başında olacak. Hayırlısı olsun.
Grande terim!
sinsinin tillahı aysal tarafından türlü oyunlarla kulüpten kovulan kurt hoca. ben fenerliyim kendisini çok eleştirdim ama bu yapılan hocaya ayıptır, günahtır. sonuçta terim bu ülkenin bir numaralı teknik adamıdır. bu hareket ve hakaret türk futboluna yapılmıştır. biz 3 temmuz dedikçe bazıları dalga geçmişti. a. kocaman dert küpü oldu.
terimin kovulması da bu oyunların halkalarından biridir.
biz dün olduğu gibi bugün de türk futbolunun menfaatleri konusunda taraf oluruz. duygusal davranacak olursam sevinmem lazım, ama çocuk değiliz ki!
düşene tekme atmak bizim tıynetimizde yok.
bir de şunu eklemem lazım ki real Madrid maçı da terim'e düzenlenmiş bir komplo hareketiydi. drogba, eboe, melo, snayder, çedu, muslera aysalın aldığı adamlar. terim takımdaki yabancılarca da sabote edildi aysal'ın emri ile. oyun çok büyük.
takma kafana hocam, dünya kupasına gideriz biz de. tallinn'de görüşürüz.
terimin kovulması da bu oyunların halkalarından biridir.
biz dün olduğu gibi bugün de türk futbolunun menfaatleri konusunda taraf oluruz. duygusal davranacak olursam sevinmem lazım, ama çocuk değiliz ki!
düşene tekme atmak bizim tıynetimizde yok.
bir de şunu eklemem lazım ki real Madrid maçı da terim'e düzenlenmiş bir komplo hareketiydi. drogba, eboe, melo, snayder, çedu, muslera aysalın aldığı adamlar. terim takımdaki yabancılarca da sabote edildi aysal'ın emri ile. oyun çok büyük.
takma kafana hocam, dünya kupasına gideriz biz de. tallinn'de görüşürüz.
fenere gitsen hak ediyor bunlar imparator ah ulan soylenecek cok sey var ama sovmek istemiyorum.
(#21340466) belirttiğimiz üzere beklenen gelişmedir. formulize edersek; başarı yada başarısızlıkta pick noktaya ulaştıktan sonra egosu ile hareket etmeye başlar. yeni arayışlara girer. yeni sulara yelken açar. 2000 yılında takımı bırakması, 2004 yılında yine istifası buna örnektir.
sebepleri; egosu, kendini geliştirememesi gösterilebilir.
kısaca beklenen gelişmedir.
kendisine ayıp edildi ama buna kendisi yukarıda belirtilen sebepler ve milli takıma geçişi ile zemin hazırlamıştır. meseleye duygusal bakmamak gerekir. fatih hoca 2000 yılında bakmadı ve bizi bıraktı. şimdi mağdur durumda gösterilmesi mantıklı değildir. kendisine milli takımda başarılar.
kendisi nasıl milan baros ve elmanderi bir kalemde sildiyse ünal hoca da kendisini silmiştir.
edit; herşey bir kenara takımda kalsaydı seneye hangi takımı sahaya surecekti merak edilendir. takıma bir tane bile türk genç adapte edememesi başarısızlıktır. sene sonu zaten kendi gidecekti. ünal başkan doğru olanı yaparak şimdiden kendisini göndermiştir.
drogba, snijder, musleralarla gelen başarı zaten kalıcı değildir ve bu da fatih hocanın zaten gideceği tezini güçlendirmektedir. iki yıllık sözleşmeyi imzalamaması da buna örnektir.
sebepleri; egosu, kendini geliştirememesi gösterilebilir.
kısaca beklenen gelişmedir.
kendisine ayıp edildi ama buna kendisi yukarıda belirtilen sebepler ve milli takıma geçişi ile zemin hazırlamıştır. meseleye duygusal bakmamak gerekir. fatih hoca 2000 yılında bakmadı ve bizi bıraktı. şimdi mağdur durumda gösterilmesi mantıklı değildir. kendisine milli takımda başarılar.
kendisi nasıl milan baros ve elmanderi bir kalemde sildiyse ünal hoca da kendisini silmiştir.
edit; herşey bir kenara takımda kalsaydı seneye hangi takımı sahaya surecekti merak edilendir. takıma bir tane bile türk genç adapte edememesi başarısızlıktır. sene sonu zaten kendi gidecekti. ünal başkan doğru olanı yaparak şimdiden kendisini göndermiştir.
drogba, snijder, musleralarla gelen başarı zaten kalıcı değildir ve bu da fatih hocanın zaten gideceği tezini güçlendirmektedir. iki yıllık sözleşmeyi imzalamaması da buna örnektir.
Onunlayken kazanmanın tadı bi ayrıydı be.
gol sevincini izlerken tv karşısında kime imparator diyeceğiz.
kime baba der kime güveniriz.
gaz olsun doldur boşalt olsun ama sen olsun.
diyor bir yanım.
diğer yanım ise madem aslolan galatasaraydı niye bunca ibnelik yapan federasyona peşkeş çektin de gittin?
Egondan taviz verip 2 senelik imzalasaydın ne olurdu.
Sezon sonu giderdin.
niye hep en başarılı dönemlerimizden sonra kafan galatasaray dışına kaydı.
2000 den sonra italyaya gitmen gibi.
niye hoca niye.
madem imparatordun niye karşı koyamadın tüpçüye.
Niye hem kendini hem bizi yaktın.
imzalasan tek sorumlu aysal olurdu ama ona koz verdin o da yolladı
yakıştı mı sana.
her ne olursa olsun baş köşede senin yerin.
imparatorumuz olarak kalacaksın.
grande.
saygılar.
gol sevincini izlerken tv karşısında kime imparator diyeceğiz.
kime baba der kime güveniriz.
gaz olsun doldur boşalt olsun ama sen olsun.
diyor bir yanım.
diğer yanım ise madem aslolan galatasaraydı niye bunca ibnelik yapan federasyona peşkeş çektin de gittin?
Egondan taviz verip 2 senelik imzalasaydın ne olurdu.
Sezon sonu giderdin.
niye hep en başarılı dönemlerimizden sonra kafan galatasaray dışına kaydı.
2000 den sonra italyaya gitmen gibi.
niye hoca niye.
madem imparatordun niye karşı koyamadın tüpçüye.
Niye hem kendini hem bizi yaktın.
imzalasan tek sorumlu aysal olurdu ama ona koz verdin o da yolladı
yakıştı mı sana.
her ne olursa olsun baş köşede senin yerin.
imparatorumuz olarak kalacaksın.
grande.
saygılar.
aklım hocanın hatalarında. ulan diyorum sözleşme imzalamadı, aysal la sorunlarını çözemedi, bizi hiç düşünmeden tüpçüyle sarmaş dolaş pozlar verdi, en son da birileri istiyor diye kalacak değilim dedi. gitmesi belki de daha iyi olacak diyor aklım.
fakat galatasaraylılığım imparatorun gitmesini sindiremiyor. özellikle gittiğini idmanda öğrenmesi resmen boğazımı düğümlüyor. ah be hoca ne vardı ters gitmeseydin başkanla? ne vardı oturup konuşup halletseydiniz neyse aranızdaki sorun? hiç mi düşünmedin milyonlarca taraftarını da gittin tüpçünün olduğu yerde görev almayı kabul ettin? biz seninle her şeye vardık hocam. kötü de olsak başımızda olman yeterdi. olsun lan fatih terim halleder derdik. inan real madrid maçı 4-0 olduğunda bile şimdi hoca bir şeyler yapar çeviririz maçı diye düşünüyordum. evet biliyorum hiç kimse galatasaray dan büyük değildir hocam. ama sensiz yedek kulübesinin amına koyayım be hoca. kim doldurabilir şimdi oradaki boşluğu? hangi başarı unutturur senin böyle apansız gidişini?
her şeye rağmen umarım yaptığın bu tercihlerden pişman olmazsın. büyük galatasaray taraftarı her zaman arkanda olacak.
imparator imparator imparator fatih terim!
edit: bunu da hiç unutmayacağız hocam;
http://www.ligtv.com.tr/h...rorenden-terim-aciklamasi
Tüpçü: "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız."
fakat galatasaraylılığım imparatorun gitmesini sindiremiyor. özellikle gittiğini idmanda öğrenmesi resmen boğazımı düğümlüyor. ah be hoca ne vardı ters gitmeseydin başkanla? ne vardı oturup konuşup halletseydiniz neyse aranızdaki sorun? hiç mi düşünmedin milyonlarca taraftarını da gittin tüpçünün olduğu yerde görev almayı kabul ettin? biz seninle her şeye vardık hocam. kötü de olsak başımızda olman yeterdi. olsun lan fatih terim halleder derdik. inan real madrid maçı 4-0 olduğunda bile şimdi hoca bir şeyler yapar çeviririz maçı diye düşünüyordum. evet biliyorum hiç kimse galatasaray dan büyük değildir hocam. ama sensiz yedek kulübesinin amına koyayım be hoca. kim doldurabilir şimdi oradaki boşluğu? hangi başarı unutturur senin böyle apansız gidişini?
her şeye rağmen umarım yaptığın bu tercihlerden pişman olmazsın. büyük galatasaray taraftarı her zaman arkanda olacak.
imparator imparator imparator fatih terim!
edit: bunu da hiç unutmayacağız hocam;
http://www.ligtv.com.tr/h...rorenden-terim-aciklamasi
Tüpçü: "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız."
şu anda gözyaşları gözükmeye başladı.yüreğimizdesin be imparator !
taraftarin evinin onunde toplandigi hocanim arabadan el salladigi goruntulerle ekran nasinda gozlerin dolmasina neden olmus imparatorumuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar