bugün

facebook

ilahi facebook dedim gecenlerde. bu nasil bir sayfadir diye hayiflandim. yeter lan falan dedim. gelin anlatayim.

simdi efendim, gectigimiz sure zarfinda hoslandigim bir kiz vardi, bir de eski sevgilim vardi. ayrica hepimizin bildigi facebook onerileri, suggestions var. bu ilahi facebook sayfasi, bana her an suggestion olarak az once bahsettigim iki kadinin gelmis gecmis, eski yeni fotograf albumlerinden falan dem vurur, facebook sayfamin sag tarafini onlara ayirirdi. bir girerdim falanca kiz bilmem nerde etiketlendi, tarih 2 ay once. filancasi arkadaslariyla gecen sene bilmem neyi kutladi. falan filan diye, surekli bu iki kadini burnumun icine sokardi.

az once yeni bir sey fark ettim, yeni bir suggestion. daha once hoslandigim kadini ve bir diger arkadas olarak gosteriyor. gereksizmis gibi yani. oha lan dedim tekrar baktim evet evet aynen oyleydi. arkadaslarindan x ve bir diger arkadas bir fotografta etiketlendi. bu durumu fark edince dusundum facebook neden her zaman oldugu gibi burnuma sokmuyor o hoslandigim kadini da, artik ondan bir diger arkadas diye bahsediyor? sebep ortadaydi, facebook artik o kisiden hoslanmadigimi idrak etmis, yeni ufuklara yelken acmam gerektigini soyluyordu bana. ilahi facebook.
© copyright 2005 - 2026