bugün

/262
bir zamanlarin cok in olan sosyal paylasin sitesi, artik hem kullanicilar hemde piyasa degeri acisindan dusmektedir.
Facebook hakkında Son olarak facebook ' un kurulum aşamasını ve kurucusunu anlatan (bkz: The Social Network) ( Sosyal Ağ ) adlı , imdb'den 10/8.4 gibi puan alarak ses getiren bir film çekilmiştir.
insanların "şu anda ne düşünüyorsun?" kısmına benimle ve sorunlarımla ilgilenin tarzı gayet açık, net şeyler yazdıkları fakat "ne oldu?" diye biri altına yorum yapınca da, "burda olmaz cnm özeldn" dedikleri garip yer.

e be mal. madem ulu orta konuşamayacağın özel bir şey, ne diye cümle aleme üstü kapalı yazıp ilan ediyorsun öyleyse?
sen akıllısın, bi diğerleri salak di mi. allah'ın malı. nasıl bir artizsin sen ya.
kurulmasıyla kurucusuna milyarlarca dolar kazandıran sitedir.
ne zaman ölüp tarihe karışacağını merak ettiğim sosyal ağ.bugün bir anda farketim ki, herkesin hayatı olmuş. annem benım sen fareyi nasıl tutcanı hangisi fare bunun derdin şimdi bak facebook duvarıma yazıcam seni diye tehtit eder sohbet kısmında açık olup sana yazmadığını gördüğün kişiyle küser yada sen açıkken çıktıysa beni görüp kaçtı der bide bunlara hakketen inanır oldun.kardeşim daha 10 yaşındasın çık oyun oyna dediğim de benle dalga geçtin len ben o yaşta hala oyun oynuyodum belkide sorun bendeydi ama o iğrenç türkçenle duvarına yazdığın atarlı cümlelerle hava yaptığını sanıyosun. Ama dikkat et fazla atar göte batarmış.kursdaki 85 yaşında kendini resme adamış hatunlar gelmişsin 85 yaşına ne güzel anlatıyosun bir komşu edindim giriyorum ondan geyik alıyorum çiçek ektim onları sulamam lazım yeni bir ürün gelmiş çok güzelmiş bi komşum var hiç boşlamaz beni hep gelir bakar gübreler ay seninkine giremiyorum ben kusura bakmıyosun değilmi? dur bi dk neyden bahsediyoruz tabiki farmville. helal olsun kardeşim...
en güzel tarifini metin üstündağ'ın yaptığı, kırıştırma mekanı.

''sarhoşluğun dijital yansıması facebook / durduk yerde insan niye / ilkokul arkadaşını merak etsin ki!''
annemin az önce merak ettiği, sorup durduğu, benim sürekli bahsettiğim arkadaşlarımı görebildiği sitedir.
biz, bu site sayesinde fotoğraf albümlerinden vazgeçtik efendim;
zira fotoğraf albümünüz olsa her anınız bu sitede olduğu gibi albümünüzde olmazdı diye düşünüyorum kendi adıma...
annem artık arkadaşlarımla bu sitede tanışıyor, el öpmelerine bile gerek kalmıyor vesselam.
bazı yönleriyle güzel bazı yönleriyle kötüdür böyle ilerleyen teknoloji ama kullandığımız için de yediğimiz kaba pislememek gerek diyorum..
'keşke bide bütün arkadaşların meymenetsiz a çocuğum' demeseydi *
tiksindirdi bugün.

olum anlayın artık;
sanal his olmaz, sanal duyarlılık olmaz.

bak şimdi misalleyeyim: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
dışardan baksan 1 kilo et var ama 1 tencere kıyma olup da mideye girmez.

ne birileri kahroluyor gruplara girince ne de rahat uyuyor diğeri. gösteriş yapıyorsun kadın. "sonra ne düşünürler?" tasası var içinde adam biliyorum.

aç 2 fatiha 1 cüz de nutuk oku daha iyi amk.

paylaş paylaş paylaşşşş albaraka türk'e döndünüz lan. kamuya arz oldunuz.
ekmeğini paylaş lan; kıta aşırı iskelet üstü çadır geçirilmiş afrikalı bebelerle.
yok. anca video paylaş. bi de afilli kelimeler; süslü, figürlü harflerle; uçları aç çocuklara kıvrılmış...
yakın arkadaşların birbirlerinin duvarlarına kimsenin anlamayacağı şeyler yazarak eğlendikleri size. böyle bir hale getirildi işte türkiye'de.
okkalı bir çatlatma aracıdır.
"kim profilime baktı", "bak bakalım kimler seni dikizlemiş" şeklindeki aplikasyonlarının çalışmaya başladığından korkmaya başladığım sitedir. gece birini dikizliyorum, halka açık olan profil fotoğraflarına falan bakıyorum. sabahında beni eklemiş oluyor. üç günde ikinci vaka. nasıl oluyor anlamadım.
kişinin birisine kendisini beğendirmesi için makyaj yapıp ya da cool tavırlar takınarak beğeni toplamasına gerek bırakmayan site. duvarını güncelle ağına düşür.
beni artık bıktırmasına rağmen hesabı kapatmaya içimin el vermediği site...
suudi arabistan'da yasaklanmış olan site.
bu siteye ait en güzel profil şudur; http://www.facebook.com/profile.php?=743264506
tanımadığım bayanlara attığım mesajlar sebebi ile defalarca atılıp yeni hesap açarak döndüğüm site ne yapayım güzel kız gördümü dayanamayıp mesaj atıyorum çoğuda cevap vermez gerçi .Ünlü kimselerden başak köklükaya,jale şengün ve fulya ergüneş dışında hiç cevap yazan olmadı .Nilüfer kurt herkesi ekler arkadaş olarak deneyin bakın ha birde eski sunucu selin dilmen ekler onun dışında kimse eklemedi beni ünlülerden .
birbirinden gerizekalı insanların, birinden gerizekalı sayfalar açıp, birbirinden gerizekalı insanları gruplarına deliler gibi çağırdığı sosyal paylaşım sitesi(!).

yuh dedirtir;

http://www.facebook.com/M...!/Manyak.Face.2010?v=wall
son günlerde kendi kendine giriş yap diyen. bildirimleri göndermeyen. bir site oldu.

(bkz: tek ben miyim lan!!)
şimdilerde "arkadaşların ile röpörtaj yap" tarzı uygulamalar ile ünlenmiş sitedir.
içindeki bazı grup isimleriyle beni düşündüren oluşumdur: hoppidi gençlik xDEEEEEEEEE, zippidi gençlik (pardon, gençliq olacaktı, binlerce özür)xDDDDDDDDDDD falan filan...xDEEEE ya da xD neyi temsil ediyor anlamış değilim. grubun ne kadar eğlenceli olduğunu mu gösteriyor, ya da komik olduğunu? eğer öyleyse bana ne komik ne de eğlenceli geliyor. harflerin değiştirilerek yazılmasına hiç değinmiyorum zaten. geçlik yerine gençliq yazılınca daha mı karizmatik olunuyor acaba? eğer öyleyse durum çok vahim cidden...
insanların paylaşacak tuhaf video kalmaması sebebiyle sıkılmaya başladığı site. şimdilerde sadece futbol geyikleri dolanıyor ortalıkta. durumu anlayan face yetkilileri seviyenin düştüğünü görünce can yücel şiirleri ezberletmeye başladılar zannediyorum. tabi face de baya zeki ki şipşak ezberleyivermiş. şu sıralar benden çok şiir biliyor.
ilk çıktığı zamanlar gayet yararlı güzel vakit geçirebileceğimiz bir siteydi.
Fakat şu aralar insanları bilgisayar başına bağlayan,işlerinden güçlerinden eden,insanları bir yarış içine sokan,sadece insanları fotorafları ile sınıflandırılmaya başlayan bir kullanıcı kitlesine sahip.
Eğer internete birşeyler keşfetmek için giriyorsanız veya işlerinizi halletmek için kullanıyosanız (bkz: boş insan)değil iseniz pek tavsiye etmem(tabi kişiden kişiye değişir).
maşallah sözlükteki herkes facebook düşmanı, ben girmiyorum orası rezil aşağılık bir yer havalarında facebook a saymış sövmüş, ama maşallah gene sözlükteki herkes fotoğraf altı yorumlarından, profile koyulan resimlerden sonsuz haberdar. bu ne yaman çelişkidir. sorsam hepiniz bütün gün national geographic te belgesel izliyorsunuzdur, ama evinize gizli kamera koysak hepiniz fatmagül, yaprak sökümü hatta o saçma sapan evlilik programlarını da izliyorsunuzdur. tabi buradan sallaması kolay, madem o dizileri hiç birimiz izlemiyoruz niye reytinglerde hep bu diziler birinci. dönelim tekrar facebook a ben giriyorum, yıllardır harbiden görüşmediğim arkadaşlarımı buldum, tamam çoğu sadece ekli sayfama, bazılarıyla merhabalaşmıyoruz bile ama artık yaş yavaştan gerçek arkadaşlığın ne olduğunu çakmaya geldi ve onlara ihtiyacımız var, kimisiyle 5 yıl kimisiyle 3 yıl aynı sıraları paylaştım, şimdi evlensek kim gelecek düğünümüze.ailelerimizden sonra arkadaşlarımız. işte facebook da bulunan o yıllardır görüşmediğim facebook sayesinde tekrar karşılaştığım arkadaşlarımdan hangisi çağırsa beni düğününe isterse üzerinden 20 yıl geçmiş olsun eğer vaktim varsa şartlar bana uyuyorsa koşa koşa giderim. bu sözlükte severek okuduğum ve adam gibi adam dediğim arkadaşlarım profiline saçma sapan resimler koyup liseli modunda gönderme tarzında yazılar yazacak değil ya. sevmiyorsanız girmezsiniz olur biter. zevkler tartışılmaz çünkü.
düdüt: sıkılmadan okuyup haklı bulanlara selam olsun.
türk insanı bağımlısı olmuştur.

http://capsverlan.com/sho...370a2f972cad202b41603c86b
artık facebok olarak değiştirilmesi gereken site.
© copyright 2005 - 2026