bugün
- namus takıntısı olan erkek16
- regl dönemi çirkinliği5
- kadınlar sözlük5
- talkan ve curcan katliamları4
- güzel kızların isimleri9
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi14
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- namus3
- müzisyen yazarlar3
- diyete başlama pazartesisi5
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- sözlük yazarlarının suları3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı4
- pernado bey birader2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- aniden gelen boşluk hissi3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- true denilen yazar16
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- ona bir şey söyle15
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular2
- yeşil burun adaları4
- mor semsiyeli yabanci15
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- abd iran anlaşması3
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması3
- aydın ünal2
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- buddy dude23
- botların ekşiden başlık araklaması4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- deli1i6
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i2
- futbol5
- menzil terör örgütü metö4
- deliliğin tedavisi10
- barış alper yılmaz6
- siyah carlsberg4
- diamond bosphoruss birader4
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- tunus5
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
eski zevkini kaybetmiş site(!).
18 yaş altı insanların referandum'da evet ya da hayır oyu kullanacağını belirtebildiği site. komik oluyor böyle zamanlarda.
birisini ekliyorsun arkadaş oluyorsun. siliyorsun gidiyor. ne lan bu? sonra asosyal bir sürü angut türüyor, "abi geçen bişey demiştin ya bana, çok alındım, seni sildim hayatımdan" facebook mu lan gerçek hayat?
sürekli, gönderilen yeni şeyler konusunda yenileme yaptığı için hatalar çıkartan internet sitesi.
dondurmaktan bıkmadığım gibi açmaktan da bıkmadığım site.
Sitede en çok hayranı olunan kişi 18.395.286 kişi ile Michael Jackson'dır;
http://www.facebook.com/michaeljackson
http://www.facebook.com/michaeljackson
inanılmaz bir bugını buldum. arkadaşınız olmayan bir kişinin profiline giriyoruz, arkadaş olarak ekle butonuyla ismin arasındaki boşluğu seçip kopyalıyoruz, bir not defteri veya başka birşeye yapıştırdığımızda ortaya facebook'un masonik faaliyetlerin içinde olduğunu gördüğümüz bir yazı ortaya çıkıyor.
"X Öztürk Arkadaş onayı bekleniyorArkadaş Olarak Ekle"
not: evet yakında hackliycem bu siteyi.
"X Öztürk Arkadaş onayı bekleniyorArkadaş Olarak Ekle"
not: evet yakında hackliycem bu siteyi.
hala kullanmamakta ısrarcı olduğum sosyal paylaşım sitesi.
-aaaa sen feyyss kullanmıyomusuuunn?
-aaa feyssden doğumgününü kutladım niye cevap yazmıyosuun?
gibi salakça sorulara maruz kalsanız da, daha elle tutulur paylaşımlara zaman ayırmak gerçekten çok keyifli.
-aaaa sen feyyss kullanmıyomusuuunn?
-aaa feyssden doğumgününü kutladım niye cevap yazmıyosuun?
gibi salakça sorulara maruz kalsanız da, daha elle tutulur paylaşımlara zaman ayırmak gerçekten çok keyifli.
21. yüzyılı kasıp kavurmuş heavy metal şarkısı. özellikle "feysbuk feysbuk her gün aradım durdum" bölümü dillerden düşmemekle birlikte bir kesimi de yarıp atmıştır.
olur da bunlara reklam verirseniz dikkat edin. harcanan ücreti kredi kartınızdan alma zahmetinde bulunmuyorlar. kart bilgilerinizi ödemelerden kaldırınca parayı hesabınızdan çekemiyor kerizler.
o değil de bu yüzden hesabım kapatılırsa facebook paralı olmuş olur benim için!
o değil de bu yüzden hesabım kapatılırsa facebook paralı olmuş olur benim için!
gördüğüm en mal sitelerden birisi,girdiğinizde saatlerce çıkamıyorsunuz,çıktıktan sonra da hiç bir şey yapmadığınızı fark ediyorsunuz.
Twitter, FriendFeed gibi sosyal paylaşım sitesi.
tanımadan eklediğiniz kişilere belli bir zaman sonra sınırlama getiren site.
aile isteği yerine '1 şuku isteği' gönderen site. belli ki inci etkisini hala atamamış üzerinden.
--spoiler--
Geliştirilmiş Sayfan için Hazırlan
23 Ağustos itibariyle, Sayfanı gezilmesini kolaylaştırmak için basitleştireceğiz: 1) Kutular kaldırılacak (Kutular sekmesi dahil) ve 2) Tüm özel sekmeler 520 piksele daraltılacak. Özel bir sekmen varsa, içeriğinin yeni yerleşime nasıl uyduğuna dair bir önizleme için şimdi sekmeni ziyaret etmeni öneririz. Lütfen gerekli düzenlemeleri yap. 23 Ağustos'a kadar, Facebook'un geri kalanı eski sekme genişliğini görecek
--spoiler--
Geliştirilmiş Sayfan için Hazırlan
23 Ağustos itibariyle, Sayfanı gezilmesini kolaylaştırmak için basitleştireceğiz: 1) Kutular kaldırılacak (Kutular sekmesi dahil) ve 2) Tüm özel sekmeler 520 piksele daraltılacak. Özel bir sekmen varsa, içeriğinin yeni yerleşime nasıl uyduğuna dair bir önizleme için şimdi sekmeni ziyaret etmeni öneririz. Lütfen gerekli düzenlemeleri yap. 23 Ağustos'a kadar, Facebook'un geri kalanı eski sekme genişliğini görecek
--spoiler--
b.kunun çıkarıldığı sosyal paylaşım sitesidir.
resimlerin altındaki beğen ibaresinin bir de yanına "kıllan" ibaresinin eklenmesi gerekiyor bence. bunu facebook'a da mail olaraktan attım.
misal kız arkadaşını lavuğun birisi taglemiş bir resimde. hafif de yakınlar. tak "kıllan"ı tıklayarak olaya müdahil olduğunu ve takipçisi olacağını belli ediyorsun.
bir de profile kurtlar vadisi pusu resmi koydun mu iş tamamdır. süper.
misal kız arkadaşını lavuğun birisi taglemiş bir resimde. hafif de yakınlar. tak "kıllan"ı tıklayarak olaya müdahil olduğunu ve takipçisi olacağını belli ediyorsun.
bir de profile kurtlar vadisi pusu resmi koydun mu iş tamamdır. süper.
eskiden bakmadan kendimi alamadığım ama artık benim için popülaritesini kaybetmiştir.
edit: evet şu an eski günlerdeki gibi çok içli dışlıyız kendisiyle.
edit: evet şu an eski günlerdeki gibi çok içli dışlıyız kendisiyle.
(img:#12994)
son yılların en gereksiz icadı olsa gerek.
ancak bu facebook un insanlığa tek artısı var.o da şu: arkadaş listenizdeki gizli malları deşifre etmek için işe yarıyor.
son yılların en gereksiz icadı olsa gerek.
ancak bu facebook un insanlığa tek artısı var.o da şu: arkadaş listenizdeki gizli malları deşifre etmek için işe yarıyor.
insanlara grup oluşturmayı bir şeyler paylaşmayı paylaştıklarınla zevk almayı öğreten bir sitedir.
ne işe yarar diye sorulduğunda cevabı ilkokul arkadaşlarını buluyorsun olan site.bulup napacaz.
herhangi bir gerekçe gösterilmeden ya da uyarı mesajı gönderilmeden hesabınızın kapatılabildiği sosyal paylaşım çöplüğü.
Sevgililer arasındaki kavge sebebinden başka bir şey değil.
her türlü şeyin paylaşılacağı bir sitedir. özellikle sevgilinizden ayrıldıysanız o sol üst köşedeki , baştan 2. olan kutucuğun ne zaman kırmızı olacağını hevesle beklersiniz. yazık , o hiç bir zaman kırmızı olmaz. olsa da gelen mesaj abuk sabuk guruplardandır.
anlamsız bir şekilde profil fotoğraflarımın altındaki beğen tuşunun yok olduğu site. bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa seve seve mesaj atabilir bana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar