bugün
- buddy dude22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- suca suruklenen cocuk7
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- aktroller2
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- tunus3
- deliliğin tedavisi7
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 2026 dünya kupası5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- en son ne aldınız2
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- kızları etkileme taktikleri4
- deyyus u ekber5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- uğurcan çakır2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- barış alper yılmaz2
- avustralya10
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sevgilisine ayı diyen kız6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- sueda uluca5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- chp'nin hali ne olacak58
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- vincenzo montella9
- arda güler7
- güzel kızların isimleri3
- en iyi antidepresan19
- sözlüğün amacı3
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
kız arkadaşıma verdiğimde bir günde binden fazla arkadaşımı sildiği hesabımın bulunduğu sosyal ağ sitesi. ne zaman girsem kesin bir olay olmasından ötürü artık kullanmama kararı almış bulunmaktayım tavsiye ederim.
miadını doldurmuştur.
gençler arasındaki iletişimi öldüren hesabımı uzun zaman önce kapattığım fakirin magazin sayfası. hele ki yemekte fotoğraf çektirip ( yemekteki arkadaşlarla falan değil direk tabağı çekenlerden bahsediyorum) yükleyenler yok mu acıyorum onlara.
dev aynası.
belli yaş üstündekilerin direkt yazılışıyla okuduğu sosyal medya şeysi.
Yalvariyorum arkadaş su baattinli zimbirtilari paylasmayin artik. Komik degil gercekten.
vize dönemi geldiğinden hesabımı dondurduğum site. farkındayım bazen işsizlikten çok zaman harcayabiliyorum ancak onsuz da olmuyor, insanın hayatında kesinlikle hatrı sayılır bir yer kaplıyor.
pusheenleriyle beni benden aldı, nasıl tatlılar öyle.
bazen mesajın altında siteden gönderildi yazıyor mobilden girince siteden girmiş olmuyor mu zuck?
mobil ve pc olacaktır o.
mobil ve pc olacaktır o.
sohbetteki yeni dalgadan mıdır nedir sürekli chat'e bağlanamama sorunu yaşadığım sitedir.
her şeyi zoraki "beğen" diğim site. dandik dundik işler işte.
global fişlenmeye hizmet eden en büyük faşist tehlikeli site.
bugün çevrimiçi olanların nerden bağlandığı (web site ve mobil site) belirtme özelliği koymuş site.
nereden bağlanıldığını sohbet listesinden gösteren site. yalnız o yazı tipi nedir arkadaş kocaman, olmamış.
isminizin yanında "site,mobil" yazarak nereden girdiğinizi gösteren yenilik getirmiş aslında iyi ama benim adıma kötü bir olay. evde olduğum halde mesaj gelince telefondan atıp meşgulüm dediğim kişilere artık başımdan savamayacağım. işte iken pc başında geçen tüm zamanımı telefonda açık gözüküyorum diye kandıramayacağım. yoksa iyi olmuş iyi
yüz kitabı.
Kuruluş amacından tamamen farklı bir hal almış sosyal bir psikoloji ve iletişim bozukluğu yaratan bir oluşum olduğunu düşünüyorum. insanlar artık yüzyüze konuşamaz birbirine derdini sıkıntısını anlatamaz hale geldi. En basitinden adam birine kızıyor, küsüyor, sinirleniyor, kıskanıyor, hastalanıyor, aşk acısı çekiyor vs vs bunları gerekli kişilerle dostlarıyla birince şahıslarla paylaşmak sorumun çözümüne gitmek yerine 300 500 veya daha fazla bi çoğu yolda görse selam vermeyeceği kişilerin önünde paylaşım yapıyor. Bu basit bir örnekti ben de dahil bir çok insanın vaktini tamamen boşa geçirdiği bir yer halini aldı. Düşünüldüğünde sayısız olumsuz yönlerinin yanında belli başlı olumlu yönlerininde olduğu görülüyor fakat yine de olabildiği kadar az öz kullanılması gerekir. Hiç kullanmamak ta bir seçenek insana birşey kaybettirmez.
Bu salak siteyi hala ciddi ciddi kullananlar var.
Abi hoşunuza mı gidiyor 7/24 bu hap sayesinde rus kaldırdım, şu bilmemne sayesinde bunu siktim reklamları ?
Hayır eski gerekli yapısını da kaybetti bu site şimdi her şeyin alternatifi varken iyice boku çıkmış bu sitenin neyini kullanıyorsunuz yani.
Ben mesela hesabımı kapattım ve kurduğum sayfalara erişiyorum sadece onlara da çok nadir.
Abi hoşunuza mı gidiyor 7/24 bu hap sayesinde rus kaldırdım, şu bilmemne sayesinde bunu siktim reklamları ?
Hayır eski gerekli yapısını da kaybetti bu site şimdi her şeyin alternatifi varken iyice boku çıkmış bu sitenin neyini kullanıyorsunuz yani.
Ben mesela hesabımı kapattım ve kurduğum sayfalara erişiyorum sadece onlara da çok nadir.
bircok insanin maas almadan amelelik yaptigi ama faydali olan sosyal paylasim sitesidir.
mezarlığa gittiģi zaman bile yer bildirimi yapanların olduğunu gördüğüm site. Artık amacından farklı kullanılan site...
Sigaradan beter, uyuşturucu gibi. Bir süre kapatmıştım arkadaşlarım bana ulaşamadıklarından çok yakındı. Diyorum ki telefonum sürekli açık, maillerimi her gün kontrol ediyorum. Kem küm edip diğer yollara başvurmaya üşendiklerini söylüyorlar.
Bir nevi zehir gibidir. Sosyal ilişkileri körelten sosyal sitedir.
Yüz türlü terettüd sonrası bir merhaba yazıyorsun ama şahıs çevrim dışı oluyor ya, işte o zaman ne saydırılıyor arkandan Zuckerberg. bir bilsen pişman olurdun facebook'u yarattığına.
Aşk larin basladigi site, artık kendini gelistiremeyen site ama cidden iyi ya insanlara dedikodu malzemesi cikartiyor.
2005 yılında kurulmuş sosyal paylaşım ağıdır . facebook un kurulması bu tarihten önceye rastlasa da öncesinde harvardlı öğrenciler için kurulmuştur ve global değildir . bilinen kurucusu mark zuckerbergdir . facebook 2007 yılında reklam almaya başladı ve sonraki bir kaç yıl içinde reklam gelirleri geleneksel medya araçlarından biri olan gazetenin reklam gelirlerini geçti .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar