bugün
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir16
- sözlüğün reisi kim14
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi9
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- hoşlanılan kızın kaç para mayış alıyon demesi4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır16
- arda güler'e gol attırmamak için çalışan oçebappe3
- müge anlı ile tatlı sert4
- true yu evlendiriyoruz kampanyası4
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek5
- sözlükte yaşanan evlilikler3
- günaydın küçük ipneler9
- şemsiye çikolata3
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- sözlüğe sesli sohbet özelliği gelse olacaklar2
- islamda namaz yoktur28
- iç ısıtan fotoğraflar4
- ciddi konuşurken aklına saçma bir şey gelmesi2
- warp motoru ile ışık hızını aşmak5
- ed sheeran'ın abd turnesinde toplu ayrılma5
- sakarya4
- ilk buluşmada amuda kalkarak tost basan kız2
- durduk yere 2027 yılına girmek2
- insanın kendini yarına saklaması2
- arkadaş grubundaki herkesin psikoloğu olan deli2
- evli ama mutsuz insan4
- dünyayı değiştirecek kadar yarına inanmak2
- güne bir şarkı sözü bırak5
- kedi kumu temizlemek2
- çağla idi20
- gocu33
- oğuz sasi3
- hep ileriye doğru bakmak2
- true neden sevilmiyor sorunsalı27
- şiir yazan erkek16
- nervio13
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- sevişmek istenen ünlüler11
- ezgi yen4
- iran'ın hürmüz boğazı nda mq 9 iha düşürmesi3
- yani yenecek et de kuzu etidir3
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- gündem3
- gokyuzunun silinen rengi17
- sarapci koala hatayi29
- enayimiknatisii10
- aynı anda iki kişiye aşık olmak12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
vize dönemi geldiğinden hesabımı dondurduğum site. farkındayım bazen işsizlikten çok zaman harcayabiliyorum ancak onsuz da olmuyor, insanın hayatında kesinlikle hatrı sayılır bir yer kaplıyor.
pusheenleriyle beni benden aldı, nasıl tatlılar öyle.
bazen mesajın altında siteden gönderildi yazıyor mobilden girince siteden girmiş olmuyor mu zuck?
mobil ve pc olacaktır o.
mobil ve pc olacaktır o.
sohbetteki yeni dalgadan mıdır nedir sürekli chat'e bağlanamama sorunu yaşadığım sitedir.
her şeyi zoraki "beğen" diğim site. dandik dundik işler işte.
global fişlenmeye hizmet eden en büyük faşist tehlikeli site.
bugün çevrimiçi olanların nerden bağlandığı (web site ve mobil site) belirtme özelliği koymuş site.
nereden bağlanıldığını sohbet listesinden gösteren site. yalnız o yazı tipi nedir arkadaş kocaman, olmamış.
isminizin yanında "site,mobil" yazarak nereden girdiğinizi gösteren yenilik getirmiş aslında iyi ama benim adıma kötü bir olay. evde olduğum halde mesaj gelince telefondan atıp meşgulüm dediğim kişilere artık başımdan savamayacağım. işte iken pc başında geçen tüm zamanımı telefonda açık gözüküyorum diye kandıramayacağım. yoksa iyi olmuş iyi
yüz kitabı.
Kuruluş amacından tamamen farklı bir hal almış sosyal bir psikoloji ve iletişim bozukluğu yaratan bir oluşum olduğunu düşünüyorum. insanlar artık yüzyüze konuşamaz birbirine derdini sıkıntısını anlatamaz hale geldi. En basitinden adam birine kızıyor, küsüyor, sinirleniyor, kıskanıyor, hastalanıyor, aşk acısı çekiyor vs vs bunları gerekli kişilerle dostlarıyla birince şahıslarla paylaşmak sorumun çözümüne gitmek yerine 300 500 veya daha fazla bi çoğu yolda görse selam vermeyeceği kişilerin önünde paylaşım yapıyor. Bu basit bir örnekti ben de dahil bir çok insanın vaktini tamamen boşa geçirdiği bir yer halini aldı. Düşünüldüğünde sayısız olumsuz yönlerinin yanında belli başlı olumlu yönlerininde olduğu görülüyor fakat yine de olabildiği kadar az öz kullanılması gerekir. Hiç kullanmamak ta bir seçenek insana birşey kaybettirmez.
Bu salak siteyi hala ciddi ciddi kullananlar var.
Abi hoşunuza mı gidiyor 7/24 bu hap sayesinde rus kaldırdım, şu bilmemne sayesinde bunu siktim reklamları ?
Hayır eski gerekli yapısını da kaybetti bu site şimdi her şeyin alternatifi varken iyice boku çıkmış bu sitenin neyini kullanıyorsunuz yani.
Ben mesela hesabımı kapattım ve kurduğum sayfalara erişiyorum sadece onlara da çok nadir.
Abi hoşunuza mı gidiyor 7/24 bu hap sayesinde rus kaldırdım, şu bilmemne sayesinde bunu siktim reklamları ?
Hayır eski gerekli yapısını da kaybetti bu site şimdi her şeyin alternatifi varken iyice boku çıkmış bu sitenin neyini kullanıyorsunuz yani.
Ben mesela hesabımı kapattım ve kurduğum sayfalara erişiyorum sadece onlara da çok nadir.
bircok insanin maas almadan amelelik yaptigi ama faydali olan sosyal paylasim sitesidir.
mezarlığa gittiģi zaman bile yer bildirimi yapanların olduğunu gördüğüm site. Artık amacından farklı kullanılan site...
Sigaradan beter, uyuşturucu gibi. Bir süre kapatmıştım arkadaşlarım bana ulaşamadıklarından çok yakındı. Diyorum ki telefonum sürekli açık, maillerimi her gün kontrol ediyorum. Kem küm edip diğer yollara başvurmaya üşendiklerini söylüyorlar.
Bir nevi zehir gibidir. Sosyal ilişkileri körelten sosyal sitedir.
Yüz türlü terettüd sonrası bir merhaba yazıyorsun ama şahıs çevrim dışı oluyor ya, işte o zaman ne saydırılıyor arkandan Zuckerberg. bir bilsen pişman olurdun facebook'u yarattığına.
Aşk larin basladigi site, artık kendini gelistiremeyen site ama cidden iyi ya insanlara dedikodu malzemesi cikartiyor.
2005 yılında kurulmuş sosyal paylaşım ağıdır . facebook un kurulması bu tarihten önceye rastlasa da öncesinde harvardlı öğrenciler için kurulmuştur ve global değildir . bilinen kurucusu mark zuckerbergdir . facebook 2007 yılında reklam almaya başladı ve sonraki bir kaç yıl içinde reklam gelirleri geleneksel medya araçlarından biri olan gazetenin reklam gelirlerini geçti .
sırf caps sayfalarının en güzel caps lerine bakıp onları pc me kaydetmek için kullandığım site. caps arşivimi güncellemem gerek bu aralar, açarım yakında tekrardan facebook hesabımı.
ilk duyduğumda 'yüz kitabı ne be?' tepkisini verdiğim ağ.
candy crushu bıraktıktan sonra benim için anlamsızlaşan sosyal paylaşım sitesi.
ulaşılamayandır.
içinde pek çok ruhsuz barındırır. şöyle ki sabah gördüğü insanlara selam verip günaydın demekten aciz binlerce sevgi kelebeği bu sitede yüzlerce arkadaş düzmekle sosyal-erectus olurlar. isimlerini yüzyıllardır unuttukları ilkokul arkadaşlarının fotograflarını sayfalarına yapıştırmak erinç kaynağıdır. sünnet resimlerini koyan kazuletlere ne denileceğini düşünmek gerekir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar