bugün
- nah sana oy16
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- dolar isterse 100 olsun37
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- gürcistan göçmenleri13
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler4
- game of thrones taki kerhaneci10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- aşk ve taht dizisi4
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları7
- annen mi ben mi diyen kadın5
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- almancıları sevmemek11
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- helin elveren2
- mezarlığa sıfır bina2
- enoch un kitabı4
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- almanca3
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- iyilerin kıymeti ne zaman anlaşılır4
- ihanetin affı olmaz5
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- muşlettin amca bay beydir8
- akp şehit ailelerine ne diyecek4
- tai lung12
- cinsel fanteziler5
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- gram altın7
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- gavur sıcakları geri döndü4
- uzaya camii açmak2
- avanos şu an 28 derece3
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- velvet51
- ayvalık tostu8
- sanayi tostu5
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- friedrich hegel la bi cay icek13
- sözlüğün nimet olması2
entry'ler (8764)
sizin için hava hoştur. Hatta tanımadığınız için çok daha rahat içini dökersiniz. Lakin anlattığınız kişi size içinden sövüyordur. Herkesin bir derdi var naber sorusu sadece klasik bir sorudur. Kimse sizin nasıl hissettiğinizi gerçekten bilmek istemez...
9. nesilden çekenlerin intikamıdır.
tüm sosyal medya hesaplarından da engellemek gerekir. Zor iştir. Ne gerek var, sevmeyin en baştan olsun bitsin. Yakmayın başınızı efendim uslu uslu açın oyun oynayın film izleyin.
Mühendislik okuyordur. Her sınav öncesi de neden bu bölümü seçtiğini düşünüyordur.*
Her zaman güldürmeyi başaran bir o kadar da güçlü anime karakteridir.
kişiden kişiye değişen ve genellikle imdb puanından değilde arkadaşların önerilerinden çıkar. Sıkılanlar için de geceye bir film bırakıyorum, iyi seyirler.
(bkz: yaşam şifresi)
(bkz: yaşam şifresi)
özeldir. Hani sağ elin yaptığını sol el görmüyordu...
modern klasikler arasında olan bir kitap.
klasik sevmeyen insanları bile sıkmadan içine çekebilen öyküsü ve bolca güzel sözüyle sempatik okunması gereken bir kitap.
yıllarca nehrin karşısında belki "o" gelir diye eğlenceler düzenleyen bir aşığın öyküsü.
"birisini eleştirmeye kalktığında, şu dünyada her insanın senin sahip bulunduğun ayrıcalıklara sahip olmadıklarını hiç aklından çıkarma."
klasik sevmeyen insanları bile sıkmadan içine çekebilen öyküsü ve bolca güzel sözüyle sempatik okunması gereken bir kitap.
yıllarca nehrin karşısında belki "o" gelir diye eğlenceler düzenleyen bir aşığın öyküsü.
"birisini eleştirmeye kalktığında, şu dünyada her insanın senin sahip bulunduğun ayrıcalıklara sahip olmadıklarını hiç aklından çıkarma."
birisini eleştirmeye kalktığında, şu dünyada her insanın senin sahip bulunduğun ayrıcalıklara sahip olmadıklarını hiç aklından çıkarma.Muhteşem Gatsby
sadece kaliteli insanların becerebildiği hadise. Ne zordur ki karşındakine sesini yükseltmeden fikrini kabul ettirebileceğini anlamak, küfür etmeden karşı çıkmak, kavga etmeden konuşmak...
bölüm sayısına bakılıp başlanmayan ama başlandığı zaman su gibi akan anime. Eğer başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorsanız kesinlikle tereddüt etmeyin başlayın. Özellikle 550.bölüm civarında ekrandan gözünüzü ayırmayacağınız bir animeye dönüşecektir.
bir gitar markasıdır.
Ayrıca cort al ibanez ne diyen arkadaşıma rağmen aldığım ilk elektro gitarın markasıdır.
Cort a göre daha rahat olduğu söylenmekte ama bilemedim şimdi.
Ayrıca cort al ibanez ne diyen arkadaşıma rağmen aldığım ilk elektro gitarın markasıdır.
Cort a göre daha rahat olduğu söylenmekte ama bilemedim şimdi.
hayattan soğutur. Konuşmayı tıkar. Nefret gelir. daha ne diyeyim...
saçma entryler girmeden 5 saniye önce söylenen söz. Baktın olmuyor batıracaksın deyip eğlenmek gerek bazen.
birkaç burç başlığını ortaya çıkaran yazar. ekmeğimle oynuyor şuan...
artık kızların erkeklerden daha fazla küfür bilmesi yüzünden sıradanlaşmış olan hadise. yazıklar olsun bizlere...
bazen aileden gizli içilen yılların anısına yakılır. ama illaki yakılır.
5 kişi bir yere gittiğinizde herkesin ikili eş olup birinin dış olması durumu. Kimse o duyguyu yaşamaz umarım.
gelen kutusuna engel koyan moderasyon. yalnızlar herhalde milletin konuşmasını da istemiyorlar...