bugün
- yeter ulan artık18
- tarihin en kötü lyonu13
- fenerbahçe vs galatasaray19
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi18
- teröriste sövmek artık yasak8
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi4
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar15
- ateistlerin yaşama amacı7
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- parlementer sistem4
- mason greenwood10
- anket anketi2
- fenerbahçe23
- ilk kez cl görecek fenerbahçelinin yaşı sorunsalı2
- ellerim bos gonlum hos8
- antep te yanardağı patlamış antepliler ne demiş3
- yine yaşıyorsun bu hayatı koala kardeşim3
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması7
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- ederson santana de moraes2
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri5
- pontus rumları10
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi8
- elit partiye yanında götürülen hanzo5
- youtube botlarını kim yönetiyor3
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın5
- ankara11
- ismail kartal12
- game of thrones taki kerhaneci19
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak4
- ben biraz cadıyımdır diyen kadın2
- sabahları nefret edilen şeyler17
- sessizliğe duyulan özlem3
- kojo peprah oppong2
- ön kapıdan dalmak2
- gençlere en büyük tavsiyeler4
- nick vermeden bir yazara seslen6
- hem kürt hem feminist hem vegan kız3
- küfürü bırakıyorum sözlükk4
- evrende yalnız mıyız sorunsalı4
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler16
- simyacı3
- en iyi müslüman teknik direktör3
- rojin kabaiş2
- anın görüntüsü21
entry'ler (8764)
sizin için hava hoştur. Hatta tanımadığınız için çok daha rahat içini dökersiniz. Lakin anlattığınız kişi size içinden sövüyordur. Herkesin bir derdi var naber sorusu sadece klasik bir sorudur. Kimse sizin nasıl hissettiğinizi gerçekten bilmek istemez...
9. nesilden çekenlerin intikamıdır.
tüm sosyal medya hesaplarından da engellemek gerekir. Zor iştir. Ne gerek var, sevmeyin en baştan olsun bitsin. Yakmayın başınızı efendim uslu uslu açın oyun oynayın film izleyin.
Mühendislik okuyordur. Her sınav öncesi de neden bu bölümü seçtiğini düşünüyordur.*
Her zaman güldürmeyi başaran bir o kadar da güçlü anime karakteridir.
kişiden kişiye değişen ve genellikle imdb puanından değilde arkadaşların önerilerinden çıkar. Sıkılanlar için de geceye bir film bırakıyorum, iyi seyirler.
(bkz: yaşam şifresi)
(bkz: yaşam şifresi)
özeldir. Hani sağ elin yaptığını sol el görmüyordu...
modern klasikler arasında olan bir kitap.
klasik sevmeyen insanları bile sıkmadan içine çekebilen öyküsü ve bolca güzel sözüyle sempatik okunması gereken bir kitap.
yıllarca nehrin karşısında belki "o" gelir diye eğlenceler düzenleyen bir aşığın öyküsü.
"birisini eleştirmeye kalktığında, şu dünyada her insanın senin sahip bulunduğun ayrıcalıklara sahip olmadıklarını hiç aklından çıkarma."
klasik sevmeyen insanları bile sıkmadan içine çekebilen öyküsü ve bolca güzel sözüyle sempatik okunması gereken bir kitap.
yıllarca nehrin karşısında belki "o" gelir diye eğlenceler düzenleyen bir aşığın öyküsü.
"birisini eleştirmeye kalktığında, şu dünyada her insanın senin sahip bulunduğun ayrıcalıklara sahip olmadıklarını hiç aklından çıkarma."
birisini eleştirmeye kalktığında, şu dünyada her insanın senin sahip bulunduğun ayrıcalıklara sahip olmadıklarını hiç aklından çıkarma.Muhteşem Gatsby
sadece kaliteli insanların becerebildiği hadise. Ne zordur ki karşındakine sesini yükseltmeden fikrini kabul ettirebileceğini anlamak, küfür etmeden karşı çıkmak, kavga etmeden konuşmak...
bölüm sayısına bakılıp başlanmayan ama başlandığı zaman su gibi akan anime. Eğer başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorsanız kesinlikle tereddüt etmeyin başlayın. Özellikle 550.bölüm civarında ekrandan gözünüzü ayırmayacağınız bir animeye dönüşecektir.
bir gitar markasıdır.
Ayrıca cort al ibanez ne diyen arkadaşıma rağmen aldığım ilk elektro gitarın markasıdır.
Cort a göre daha rahat olduğu söylenmekte ama bilemedim şimdi.
Ayrıca cort al ibanez ne diyen arkadaşıma rağmen aldığım ilk elektro gitarın markasıdır.
Cort a göre daha rahat olduğu söylenmekte ama bilemedim şimdi.
hayattan soğutur. Konuşmayı tıkar. Nefret gelir. daha ne diyeyim...
saçma entryler girmeden 5 saniye önce söylenen söz. Baktın olmuyor batıracaksın deyip eğlenmek gerek bazen.
birkaç burç başlığını ortaya çıkaran yazar. ekmeğimle oynuyor şuan...
artık kızların erkeklerden daha fazla küfür bilmesi yüzünden sıradanlaşmış olan hadise. yazıklar olsun bizlere...
bazen aileden gizli içilen yılların anısına yakılır. ama illaki yakılır.
5 kişi bir yere gittiğinizde herkesin ikili eş olup birinin dış olması durumu. Kimse o duyguyu yaşamaz umarım.
gelen kutusuna engel koyan moderasyon. yalnızlar herhalde milletin konuşmasını da istemiyorlar...