bugün

/262
keşke olmasaydı allah belasını versin onun.

ayrıca mucidini bile saatlerce kendisine bi kız yüzünden bağlamış gavur icadı.
an itibari ile giremediğim sosyal medya aracı.
Önce chat kısmında herkes offline oldu ve an itibariyle giremediğim site. Yapma be Mark iş üstündeydik.
Kapansa da kurtulsak dedirten sitedir.
Toplumlarin dusmani diyebiliriz. Bir cok seyi olduruyor bitiriyor fakat farkinda degiliz. Sayfalarca yazilir zararlariyla ilgili ana gene kullanmaya devam edeksiniz. O yuzden akisina birakalim.
özellikle son 1, 1.5 yıldır iyiden iyiye bayan oluşum. kendisini güncellemiyor, yenilik sunmuyor. kuru kuru mause'nin imlecini sayfada indirip, tekrar tekerini yukarı çeviriyoruz.

işimiz gücümüz oluyor, arkadaşlar falan var, bırakamıyoruz da. ama harbi sıktı.
twitter da değil, daha farkı bir alternatif gerek buraya.
bu kadar hızlı gelişen, sürekliliğin hiç durmadığı, hiç bir akımın, hiç bir büyük düşüncenin ayakta kalamadığı, her şeyin neredeyse 15 dakkada unutulmaya mahkum olduğu bu devirde, varlığının bilinmesi ve onaylanması hayati önem taşıyan insanın kapitalizmin yarattığı sanal dünya'da var olma savaşını verdiği ortam. gerçek hayatında (lafın gelişi) bu doyuma ulaşmamış, kendini gerçekleştirememiş, adler'e göre yaşamın 3 sorusuna; "toplum, aşk ve meslek"'e yanıt verememiş kimse bu açıklarını bir simülasyona dahil olarak sanki tamammış gibi kapatmaya çalışacak ve bunu yaparken de konunun başında dediğim gibi sürekli olarak kendini hatırlatacak ve onay alacak ki doyuma ulaşsın.
iyice tiksindiren site. kendisınden değıl yok şu hotelde sikişiyorum bu kebapçıda tıkınıyorum insancıkları yüzünden.
ücretsiz zaman harcama yeri.
nefret ettiğim site. kimsenin yaptığı gösterişleri çekemem.
Zamanın harcandığı ve orada olanlar yüzünden kavga çıkan sosyal paylaşım sitesi. Resmen herkese sorun açmasına rağmen kimse kullanmayı bırakmaz. En sık sorunlar ise;
(bkz: şifreni versene aşkım)
(bkz: o fotoğrafın altındaki yorumlar ne)
(bkz: bunu nereden tanıyorsun)
(bkz: mesajlarımı gör ama yazma)
(bkz: sen onunla nasıl çıkarsın)
vb.
gereksiz boktan bi site. hayir her profil lokanta bar fotolariyla dolmus sanirsin herkes vedat milor. banane lan nerde oldugundan. bi kac komik video ve tabi sapiklarin sayfalarindan baskada birsey kalmamis. bikac yila kalmaz giderbu.
herkes popi olacağam diye şekilden şekile girmesine gıcık oluduğum ayrıca resıımlerinin altına yazılmış olan "çok tatlı" "şebek seni" vb. yorumlar yüzünden heran sinir krizi geçirtme kabiliyeti olan sitedir.
yeni arayüzle birlikte iyiden iyiye tumblr'a dönen zımbırtı. fazla kurcalıyorlar ameka!
insanların ne olmak istediklerini veya ne olamadıklarını anlamaya yarayan bir sosyal paylaşım sitesi. hayır. bence harika bir şey bu. iki kelimeyi yan yana getirip mantıklı cümle kuramayan bir insan bu site sayesinde duygularını paylaşıyor. şiirler okuyup onları insanlara ulaştırıyor. ben bu şiiri sevdim diyor. duyguları var yani bu insanların. bundan güzel bir şey olabilir mi. herkes attila ilhan olmak zorunda değil veya her sözüyle dikkat çeken bir fenomen. ama işte herkes kendince burada fenomen. bir şeyler yazıyorlar. takdir ediliyorlar, çeşitli tavsiye ve yorumlar alıyorlar. aşırı bir yapmacıklık var evet fakat bu kötü bir şey değil ki. adam sıtarbaks'ta çektiği fotoğrafı profil fotoğrafı yapıyor. yapsın yahu ne var bunda? yapsın. öyle görünmek istiyor adam. evet kırk yılda bir gidiyor belki ama öyle görünmek istiyor adam. sürekli eleştiriliyor bu insanlar. çok göz önünde oldukları için. ama aslında bu davranışlarımız, uygulamaya konulan iç konuşmalarımız değil mi? hangimiz kendimizi en uçuk hayallerde tasvir etmedik ki? en iyi olmayı, en başarılısı olmayı, en zekisi olmayı, en güçlüsü olmayı... göze zarar verse de bu meret, hayalleri bu insanların, duyguları. 4 yılda sadece 2-3 kere sesini duyduğum sınıfın en sessiz elemanı, facebook'ta susmak bilmiyor mesela. oh be diyorum. bu da bizdenmiş.
yorum olarak resim eklenmesine hitaben görsel
herkes yüzlerce beğeni alırken sosyalleşemeyenlerin sözlükte hunharca eleştirdiği oluşum. şahsen ben 18 yaşındayken bile 400-500 arası beğeni alırdım erkek olduğum halde.
insan kataloğu.
Gizliliğe hiç mi hiç önem vermeyen bir site. Kime ne arkadaşım benim hangi duruma yorum yaptığımdan değil mi? her yaş'dan insanların bulunduğu site. Dünya'nın en çok kullanılan ve üyesi olunan sitelerden birisi.
yamulmuyorsam bu aralar anasayfada bolca yağmur, kitap, kahve temalı paylaşımların yapılacağı sitedir.
an itibarıyla sohbet kısmı kendini imha eden dandik site.
modern anahaber bülteni.
ismi facebook olsa da, ironi yapıyorlar herhalde, resimlerini koymayan insanlar var. böyle gerizekalı fotoğraflar falan koyuyorlar, wow daki karakterini falan. hayal dünyasında yaşıyor ibneler yemin ediyorum ya.
güzel bir site.

üç tane arkadaşım var. onlar da mal mal şeyler paylaşmıyo. beleşe konuşuyoz ne güzel. bi de 9gag'ı beğendim. arada bir ilginç şeyler yazıyolar orda. canım sıkılınca bakıyorum iyi oluyo.

yani neymiş bokunu çıkarmayınca facebook güzel bi siteymiş.
Ozenti gencligin bok ettigi sitedir orda sunlayim burda bunlayim diye fotograf cekmeden yasayamayan flas yuzunden minicik kalan beyinlerinide burada harcayan, utanmasa tuvalette totosunu cekip koyarak yer bildirimi yapacak aptallar sitesi.
© copyright 2005 - 2026