bugün
- kedi9
- en iyi antidepresan13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi7
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi14
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili8
- milli takımı destekleme zorunluğu5
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap3
- babanın ölmesi7
- uzun samsun3
- cedidacer2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak3
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- lgs 20263
- playstation4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- neden yalnızsın5
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler4
- eyjafjallajökull denince akla gelenler4
- kemal kılıçdaroğlu8
- 13 haziran2
- sokrates'in soru sorarak günü kurtarması3
- true denilen yazar18
- özşen madencilik işçilerinin direnişi10
- erkeksii bayan buse6
- yahudi madalyası almış gürcü5
- uludağ sözlük bitmiş4
- zaman baba12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- diyanetin abd'deki villaları15
- chp'nin hali ne olacak53
- sözlükte başlayan aşklar4
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- barış yarkadaş7
- zengin kaltakları4
- zaman baba bey biraderin bey birader olması3
- 30 il için sarı kodlu uyarı2
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- mor semsiyeli yabanci16
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması2
- naber lan göt diye mesaj atan kız2
- başka sözlükler heves uludağ bir tutkudur4
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- başlık düzeltmesi yapamama sorunu2
- çalışma saatleri2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler16
sırf caps sayfalarının en güzel caps lerine bakıp onları pc me kaydetmek için kullandığım site. caps arşivimi güncellemem gerek bu aralar, açarım yakında tekrardan facebook hesabımı.
ilk duyduğumda 'yüz kitabı ne be?' tepkisini verdiğim ağ.
candy crushu bıraktıktan sonra benim için anlamsızlaşan sosyal paylaşım sitesi.
ulaşılamayandır.
içinde pek çok ruhsuz barındırır. şöyle ki sabah gördüğü insanlara selam verip günaydın demekten aciz binlerce sevgi kelebeği bu sitede yüzlerce arkadaş düzmekle sosyal-erectus olurlar. isimlerini yüzyıllardır unuttukları ilkokul arkadaşlarının fotograflarını sayfalarına yapıştırmak erinç kaynağıdır. sünnet resimlerini koyan kazuletlere ne denileceğini düşünmek gerekir.
arkadaşın olmayan kişilerin mesaj atmasını eskiden engelleyebiliyordun . artık tamamen engelleyemiyorsun. attığı mesajlar diğer klasörüne düştüğü için merak edip okuyorsun . ya da sahte hesaplar sürekli adını değiştirip sana mesaj attığı için diğer klasörüne bile düşmüyor. işte bu yüzden pek çok orospu çocuğu psikopat tarafından ölüm tehditlerine maruz bırakılıyorsun . gerçek hesapla tehdit etmekten korkan şerefsizler sahte hesapla seni açık açık taciz ediyor . facebook' un arkadaşın olmayanların mesaj atamaması özelliğini değiştirmesinin sebebi , facebook' u en çok bu tip orospu çocuklarının kullanması. böyle piçler facebook' tan ya kızları taciz ediyor, ya benim gibilerine ölüm tehditinde bulunuyorlar. yani facebook daha büyük orospu çocuğu. sapıklarla birlikte kullanım artsın diye bilerek bu özelliği değiştirdiler. bu para avcısı orospular yüzünden sürekli ölüm tehditine maruz kalıyorum . mahkemeye versen belki kazanırsın da. kim uğraşacak bu kadar derdin arasında ...
türk kızının ego tatmin ettiği paylaşım sitesi. göt baş ne varsa sergilerler. ha bir de felsefi ve edebi sözler paylaşırlar. isminin başına ''tc, andımız bilmem ne'' koyan bordo klavyeliler de çoktur.
şimdi burada bende bir kaç kelime etmek isterim;
özellikle bizim bazı kızlarımız facebook olayını biraz fazla abartıyorlar, neden derseniz;
artık artist özentisi mi diyelim, kendilerini beğendirme hevesi mi diyelim bilemedim mayolu fotoğraflarını koyuyorlar (bazıları diyorum dikkat) mini etekli resimlerini koyuyorlar, ellerinde rakı bardakları ile çeşit çeşit pozlar veriyorlar, neyse bitti mi hayır aynı kızımızdan cuma günü "hayırlı cumalar" paylaşımını görüyoruz o da yetmiyor, önemli günlerde atatürk posterleri türk bayrakları ile profilini süsleyip bu vatan bizim kemalizm gelecek gibisinden sloganlar atıyorlar................ ve bu durum böyle uzayıp gidiyor.
şimdi aynı durum twitter, instagram gibi diğer paylaşımlarda devam ediyor.
birde facebook'da beni en çok güldüren olay;
* vur kadehi ustam, iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze *
özellikle bizim bazı kızlarımız facebook olayını biraz fazla abartıyorlar, neden derseniz;
artık artist özentisi mi diyelim, kendilerini beğendirme hevesi mi diyelim bilemedim mayolu fotoğraflarını koyuyorlar (bazıları diyorum dikkat) mini etekli resimlerini koyuyorlar, ellerinde rakı bardakları ile çeşit çeşit pozlar veriyorlar, neyse bitti mi hayır aynı kızımızdan cuma günü "hayırlı cumalar" paylaşımını görüyoruz o da yetmiyor, önemli günlerde atatürk posterleri türk bayrakları ile profilini süsleyip bu vatan bizim kemalizm gelecek gibisinden sloganlar atıyorlar................ ve bu durum böyle uzayıp gidiyor.
şimdi aynı durum twitter, instagram gibi diğer paylaşımlarda devam ediyor.
birde facebook'da beni en çok güldüren olay;
* vur kadehi ustam, iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze *
Hic kimsenin sevmedigi, hic kimsenin de kullanmaktan vazgecmedigin paylasim sitesi.
bir baaddin paylaşımı daha görürsem üzerine kusacağım sosyal paylaşım sitesi.
insanların kendilerini karşı cinse beğendirmek ve populerite kazanmak adına;
- reklamlarını yaptıkları,
-fotoğraflarını bilmem kaç yüz kişinin erişimine açtıkları,
-nerde gezdiklerini annelerine babalarına rapor verir gibi dakikasında bildirdikleri,
-en çok ben geziyorum, en çok ben eğleniyorum tribinde takıldıkları,
-maçlarda teknik direktör kesilip, krizlerde vatanı kurtardıkları
ve her çeşit yavşaklığın döndüğü sosyal paylaşım sitesidir.
- reklamlarını yaptıkları,
-fotoğraflarını bilmem kaç yüz kişinin erişimine açtıkları,
-nerde gezdiklerini annelerine babalarına rapor verir gibi dakikasında bildirdikleri,
-en çok ben geziyorum, en çok ben eğleniyorum tribinde takıldıkları,
-maçlarda teknik direktör kesilip, krizlerde vatanı kurtardıkları
ve her çeşit yavşaklığın döndüğü sosyal paylaşım sitesidir.
46 arkadaşım var diyince 1000 arkadaşı olan abazaların birleştiği toplum!
soru sormayı seven sosyal medya şeysi. "nerelere seyahat ettin?, bandırma ve bursa dışında başka nerede yaşadın?" şeklinde sorular sordu az önce,"sana ne dostum" dedim içimden. "nassın? iyi misin? iyisin iyisin, gene dipçik gibisin" dese şaşırmam.
an itibariyle kar kalınğı bir metreye ulaşmış.
şu an saçmalayan site.
şu an karla karışık tipi yağan site.
gereksiz.
dünya' nın en gereksiz haddinden fazla işlevsel sosyal platformudur. günde 20 dakikasından fazlasını veren insan evladında ağır mallık aptallık beyinsizlik gerzeklik ve samimiyetsizlik gözlenmektedir.
dışardan daha soğuk olan site. ziraa her yer kar resmiyle dolu.
uludağ sözlük varken gerek duyulmayan sosyal medya şeysi.
sevdiğimizi, ailemizi, yakınlarımızı, dostlarımızı, arkadaşlarımızı bir ambara sıkıştırıp sabah akşam yokladığımız insan çiftliği. uzun zamandır kimseyi görmek istemediğimin açık sebebi. herkesle akşam beraber yatıp sabah beraber kalkıyor gibiyim. herkesin herkes hakkında herşeyini bildiği hede. bu kadar çok bilince tiksindiren bölge. bir süre uzak kalmalı bence.
iyi ki var.
ilk çıktığı zamandan bu yana çok şey değişmiş çok şey öğretmiş sitedir.
gel gelelim artık yavaş yavaş arkadaş sayısı düşmektedir. aslında bunun bir çok nedeni var. politik nedenlerden dolayı bile birileri sizi siliyor ya da siz siliyorsunuz. çünkü samimiyeti bitiren sitedir. ama bir yandan da öğrettiği bir şey var ki bir çok açıdan çoğu arkadaşınızın iç yüzünü çok daha iyi görüyorsunuz. bu açıdan iyi bir sitedir. sadece kullanımı çok olmamalıdır.
gel gelelim artık yavaş yavaş arkadaş sayısı düşmektedir. aslında bunun bir çok nedeni var. politik nedenlerden dolayı bile birileri sizi siliyor ya da siz siliyorsunuz. çünkü samimiyeti bitiren sitedir. ama bir yandan da öğrettiği bir şey var ki bir çok açıdan çoğu arkadaşınızın iç yüzünü çok daha iyi görüyorsunuz. bu açıdan iyi bir sitedir. sadece kullanımı çok olmamalıdır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar