bugün
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi6
- deli1i5
- nihoş4
- diamond bosphoruss birader3
- barış alper yılmaz5
- diamond bosphoruss denen yazar18
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- deliliğin tedavisi10
- evlenmeyi başaramamış kadın14
- güzel kızların isimleri5
- aktroller5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- 1 yıl içinde tanışıp evlenip boşanmak2
- buddy dude22
- arkadaşını çalmak2
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- tunus4
- antalyada öğretmen cinayeti2
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- suca suruklenen cocuk5
- türkiye a milli futbol takımı4
- ona bir şey söyle15
- gocu29
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- şenol güneş2
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı2
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- kızları etkileme taktikleri4
- 2026 dünya kupası5
- deyyus u ekber5
- avustralya10
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- chp'nin hali ne olacak58
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- kadınlar neyden hoşlanır10
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- en iyi antidepresan19
Sosyal paylasim sitesidir. ilk baslarda eski arkadaslari bulmak icin kullanilsa da amacini asmistir biraz. Bu sitede birbirini bulup evlenen kisiler bile vardir fakat bazi psikopatlar tarafindan kotuye de kullanilmistir. insanlari kandirip olduren, tecavuz eden, kotu emellerine alet eden bir cok insan icin firsat olmustur. Asiriya gitmeden kullanildigi takdirde oldukca faydali fakat asiriya gidildiginde basi belaya sokabilecek bir sitedir.
insanın gelebileceği son nokta. milletçe keyif manyağı olduk çıktık yeminle. bu manyaklığı da saçma sapan yerlerde saçma sapan fotoğraflarla kanıtlama peşine düştük. geçen sene "annem tutturdu, illa da kahve içeceğiz diye zorladı" diyen kız, bu sene "annemle kahve keyfi" diye fotoğraf paylaşıyor.
evli çiftlerin facebook manyaklığı hakkında ise ayrı bir tez yazılabilir. buradan evli çiftlere sesleniyorum; facebook ile vakit geçirmek yerine çocuk yapın onunla vakit geçirin. ilişkinize yeni bir boyut kazandırmış olursunuz.
not: birbirinizi arayın. facebooktan yazmayın.
evli çiftlerin facebook manyaklığı hakkında ise ayrı bir tez yazılabilir. buradan evli çiftlere sesleniyorum; facebook ile vakit geçirmek yerine çocuk yapın onunla vakit geçirin. ilişkinize yeni bir boyut kazandırmış olursunuz.
not: birbirinizi arayın. facebooktan yazmayın.
hakkında şöyle bir araştırma yapılmış site:
''ABDde yapılan bir araştırma, insanların sosyal ağlardaki karakterlerini oluşturma ve denetleme şekillerinin özsaygı ve hür iradeleriyle açıklanabileceğini öne sürdü.
Araştırmaya göre, düşük özsaygıya sahip olan insanlar, diğer kullanıcıların kendileri hakkında Facebookta paylaştıkları görüş ve içerik hakkında daha endişeli oluyor. Kendine saygısı yüksek olan insanlar ise kişisel hayatları hakkında Facebooka daha fazla bilgi girmeye eğilim gösteriyor.özsaygısı yüksek olanlar aileleri, eğitimleri ve iş tecrübeleri hakkında profillerine daha fazla bilgi eklerken, özsaygısı düşük olanlar sürekli duvarlarını kontrol ediyor ve diğer kullanıcılardan gelen istenmeyen paylaşımları siliyor.''
''ABDde yapılan bir araştırma, insanların sosyal ağlardaki karakterlerini oluşturma ve denetleme şekillerinin özsaygı ve hür iradeleriyle açıklanabileceğini öne sürdü.
Araştırmaya göre, düşük özsaygıya sahip olan insanlar, diğer kullanıcıların kendileri hakkında Facebookta paylaştıkları görüş ve içerik hakkında daha endişeli oluyor. Kendine saygısı yüksek olan insanlar ise kişisel hayatları hakkında Facebooka daha fazla bilgi girmeye eğilim gösteriyor.özsaygısı yüksek olanlar aileleri, eğitimleri ve iş tecrübeleri hakkında profillerine daha fazla bilgi eklerken, özsaygısı düşük olanlar sürekli duvarlarını kontrol ediyor ve diğer kullanıcılardan gelen istenmeyen paylaşımları siliyor.''
elamanın bi tanesi cüzdanını düşürmüş. gördüm moral falan kalmadı bende zaten, işin yoksa polise git, ifadesi, işlemleri falan filan. neyse dedim bi faceten aratiyim adamı. adı soyadı çok nadir değildi adamın ama yine de doğrudan kendisini bulup cüzdanını vermemi sağladı bu site.
sözün özü gereklidir efendim.
sözün özü gereklidir efendim.
reklamlarla, virüslerle ve sponsor iletileriyle dolup taşan site.
boku çıktı yani.
boku çıktı yani.
demiyim demiyim diyorum, tutamıyorum kendimi.
gitmiş annesiyle evinde çay içip simit yiyor, ama o anda fotoğrafı çekip facebook'ta paylaşıyor.
yapan liseli olsa anlarım da koca insansın bee.
mark zuckerberg türkleri hesaplayamadan böyle icatlar çıkardığı için eminim yastadır.*
gitmiş annesiyle evinde çay içip simit yiyor, ama o anda fotoğrafı çekip facebook'ta paylaşıyor.
yapan liseli olsa anlarım da koca insansın bee.
mark zuckerberg türkleri hesaplayamadan böyle icatlar çıkardığı için eminim yastadır.*
Sevmediğim siteler arasındadır. Artık o kadar abartılmaya başlandı ki sanki tüm siteler silinse umurunda olmayacak insanlar var.
boku çıkmış olan sitedir. insanların bile bile tüm mahremiyetini açmaları zaten ayrı bir olay. mark'ı da sevmem zaten.
faydalı mı yararlı tam olarak çözemediğim sosyal platform. şimdi çok net millet ne yapıyor ne ediyor herkes bilsin istiyor; egolarla, kibirle alakalı bir durum ki, bu biraz insanlarda kıskançlık, özentilik, hatta üzüntü bile yaratabilir ki tehlikelidir hemde çok! bir yandan da, çoğu insanın günde en az bir kere girdiği bir yer ve bu telefon bildirimleriyle de iyiyce insana ulaşmanı kolaylaştıran bir yer. kendim için söyleyeyim, baskete çıkıcaksak facebook'ta bir grup var ordan organize oluyoruz, fantasy nba diye bir oyun oynuyoruz ortak ordan iletişim kuruyoruz ve en önemlilerinden okulun hatta bölümün grubundan notlar, çıkmış sorular, çıkabilecek sorular vb gibi bir çok şey paylaşılıyor ve inanılmaz faydalı bence.
kısacasa kullanım amacınla alakalı faydalı veya gereksiz/zararlı olabilecek bir şey.
kısacasa kullanım amacınla alakalı faydalı veya gereksiz/zararlı olabilecek bir şey.
kapatıp kurtulduğum site. huzurluyum.
Tarihinde bir paylaşıma gelen en fazla yorum sayısı 1,263,549'dur.
Yuh anasını...
Yuh anasını...
çöküşü yakındır.
hesabımı dondurduğum sosyal ağ sitesidir. neden mi? vaktimi çok alıyordu. oysa vakit benim her şeyim.
Bu hafta intikam zamanı deyip vakti zamanında bana yapılanı yapacağım.
Bol bol mavi Tur fotoğraları, sahiller, adalar, denizin bin bir rengi...
Çatlasın dostlar , düşmanlar.
Bol bol mavi Tur fotoğraları, sahiller, adalar, denizin bin bir rengi...
Çatlasın dostlar , düşmanlar.
entelektüel arkadaş çevremden ötürü şahsım adına entelekteülite kaynayan efsanevi platform. facebook gibi bir nimete küfür eden adam önce arkadaşlarına dolayısıyla kendisine bakmalıdır sosyal statüsel manada.
artık yalnızca siteyi geç farketmis orta yaşlıların bulunduğu sosyal paylaşım platformu. edit: he birde okumayı yeni öğrenmiş çocuklar var.
lan bir tek ben mi yıllarca sosyal medyadan uzak kalmış cool abilerin ablaların bir hevesle girip ardından timeline yi karikatür ve özlü sözlerle doldurup nerde ne kadar gubidik oyun varsa istek gönderdiğine şahit oluyorum son zamanlarda.
(bkz: bunlar yokken biz ne yapıyorduk) sanki şimdi ne yapıyorsak. tanım: birilerine bir şeyleri gözüne sokmak için girilen sosyal paylaşım şeysi. bende mecburiyetten giriyorum işte bakma.
sabah işe gidecek olmama rağmen hala kapatamadığım.
ders notları paylaşma ve kız düşürmeden başka bi işe yaramayan... bi dakka lan zaten bi adamın tüm ihtiyaçlarını karşılıyormuş adamsın facebook!
an itibariyle bakımda olan site. ayda yılda bir işim düştü giremiyom ya la. hay sikeydim!1!!
an itibariyle yarrağı yemiştir. en azından bazı hesaplar için.
Eski tadini vermeyen, basitleşmiş sosyal ağ.
Türkiyede ki ilk yasalllaşmış sanal pezevenklik ve kaşarlanma sitesi olarak benimsenmiş eski amacı sosyal paylaşım sitesi olan ama artık tırnak kadar değeri kalmamış bir ikon.
Insanları mutsuzluğa iten sosyal paylaşım sitesi. Sildim de kurtuldum be. Yok o onunla sevgili olmuş, şu tatile gitmiş bilmem nerelere. En kötüsü de eski sevgilinin hesabına bakma hastalığı, en önemli silme nedeni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar