bugün
- evlenmeyi başaramamış kadın8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- karşı cinste hayran olunan özellik5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- elmas bey birader bay bey biraderdir3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- milli maçı izlemeyen erkek23
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum3
- bardağı taşıran son damla7
- vincenzo montella9
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- başıboş köpek sorunu4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- mantra grubu2
- bungalov ev ücretleri3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- ipkis2
- kötü insanların ortak özellikleri4
- zamanda yolculuk4
- en iyi antidepresan19
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı3
- engerek yılanı2
- 14 haziran 2026 haiti iskoçya maçı2
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- avustralya9
- arda güler6
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- popo düzleştirici krem2
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması6
- sevgilisine ayı diyen kız3
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- fırın sütlaç2
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- türkiye12
- onu anlatsana biraz4
- one night stand sonrası yine görüşürüz demek2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- kanaat önderi2
- bir şeyler söyle10
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
babamin amcasinin kendisine facebook hesabi acip birde ustune ustluk fotograf paylastigini altina yorumlar yapildigini gorunce beni hayattan sogutmus ve zuckerberg e en derin sevgilerimi saygilarimi iletmeme vesile olmus zimbirti..
has arkadaşlarımla haberleşme olanağı olmasa hesabımı donduracağım sitedir. çok sıktı artık, bıktım, bağımlılıkta yapıyor, boşyere zaman kaybı gibi bişey..
ama elbet bir gün bırakacağım.(sigara tiryakileri gibi oldu ama olsun)
ama elbet bir gün bırakacağım.(sigara tiryakileri gibi oldu ama olsun)
insanı herkes ile aynı eve çıkmış izlenimine kaptıran yeni nesil sosyal paylaşım sitesi. icq, msn gibi eskilerin devri kapandığına göre bunun da ömrü çok fazla sayılmaz.
an itibariyle manyaklaşmıştır.
kimse giremiyormuş. ben de içerde kaldım amk..
edit : çok tenha buralar .. çıksam mı acaba ?
edit : çok tenha buralar .. çıksam mı acaba ?
mubarek gün ağzımın ayarlarıyla oynamaya çalışan sosyal itnetor sitesi. açılmayanın götüne şemsiye girsin, annesi babası ölsün hah! şimdi açılma da göreyim.
bir şey paylaştıktan sonra kendi paylaştığını beğenen garip insanların olduğu, internetin son şımarık çocuğu.
bir numaralı gbt cihazı mı dersin sitesi mi dersin ne dersen de. kısaca gbt.
artık sinir bozucu bir olay haline gelmektedir. eskiden sadece arkadaşların bulunduğu bir topluluktu. fakat yayılmasıyla birlikte çoluk çocuk, hısım akraba hede hödü gibi herkeslerin birbirini didik didik incelediği statülerinden ruh hallerini inceleme durumlarına kadar gelmiştir. akrabalar başka işleri güçleri yokmuş gibi bıdı bıdı bunu yazmış neden yazmış. ya işiniz gücünüzmü yok sizin.
hoşlanmadığım ve bir hesabımın olmadığı sitedir.
buna rağmen, özel hayatımda her gün 30 kişinin "feysin var mı canım ekleyeyim seni * " moduna girmesi sinirlerime dokunmaktadır. büyük ihtimale çevre baskısına boyun eğerek bir profil açacağım sitedir.
bari numaramı isteyin piçler.
buna rağmen, özel hayatımda her gün 30 kişinin "feysin var mı canım ekleyeyim seni * " moduna girmesi sinirlerime dokunmaktadır. büyük ihtimale çevre baskısına boyun eğerek bir profil açacağım sitedir.
bari numaramı isteyin piçler.
facebook... günümüzde insanların hayatı. orda ne paylaşırsan o'sun. öyleki mutlu giden bir ilişki döneminde paylaşabiliceğin ayrılık şarkıları gerçekten ayrılmana sebebiyet verebiliyor. fame olma çabasıyla fake olma arasında gidip gelen bir neslin somut örneğini görebilirsiniz orada. mobil takılmakta face hastalığının ileri bir safhası. aldığınız beğeni sayısı sizi popüler yapıcak inancı, aynı şekilde beğeninin olmaması da yanlış bişey mi dedim acaba hissiyatını verdiren başka bir durum . gerçekten de beyinleri ören bu sosyal ağ(!) tehlikeli bir hal almakta. hesabınızı dondurduktan sonra yalnızlık bunalımlarınız kaçınılmaz olabiliyor ama iradeye sahip çıkıp açmadığınız takdirde özgüven mutluluk ve sonsuz huzura erişebiliyorsunuz. bi düşünün profil resminizi güncelllemek zorunda değilsiniz ve size sürekli 4 yaşındaki arkadaşınızı hatırlatan oyun istekleri yok atarlı sözler yok ergenler yok . oh be .
dislike butonu koymayarak asrın en etkili internet sitesi ve şirketi olmuştur. koy oraya bi beğenmedi butonu, hergün yüzlerce insan birbirine girer. arada seri eksi verenler bile çıkar.üç beş güne kimse kalmaz herkes çeker giderdi. o derece insanların birbirini itici bulduğu, yapmacık bi ortam.ama bunu belirtebilecek bi aparat. işini gören varsa faydalanan eden, ne mutlu ona.
Bugünlerde medyada bol bol FACEBOOK haberleri dolanmaya başladı. Yok efendim GOOGLE ile MICROSOFT bu sitenin peşindeymiş, yok yüzde bilmem kaç hissesi bilmem kaç milyon dolarmış derken bizim MSN gençliği sonunda FACEBOOK’u keşfetti. Site aslında yıllardır var. internette çok ilgi çeken sosyal network kavramının ilk örneklerinden biri. Hatta yıllar önce YAHOO’nun bu siteyi almak istemesi ama alamaması ile haber olmuştu ama o zamanlar Türk gençliği sitenin potansiyelini fark edememişti.
bilgisayarın anasını ağlatan site. yahu alt tarafı bir fotoğrafa, videoya bakıyoruz, onda da bilgisayarı kullanmamıza izin vermeyecek neredeyse.
zamanında hiç sevmediğim arkadaşlarımın bir şekilde beni bulduğu, hunharca arkadaşlık istekleri yolladıkları, yetinmeyip bir de mesajla "beni neden kabul etmiyong? küsmüyük?" diye baskı altında tutulmama neden olan site.
tamam seviyoruz seni facebook.sevmesek de sigara gibisin anasınısatim hergün en az bir kere girip bakıyoruz kim ne bok yemiş diye ama bazen de hiç istemediğimiz insanlarla muhattab olmamıza neden oluyorsun.ağzına ağzına çarpasım var lan!
tamam seviyoruz seni facebook.sevmesek de sigara gibisin anasınısatim hergün en az bir kere girip bakıyoruz kim ne bok yemiş diye ama bazen de hiç istemediğimiz insanlarla muhattab olmamıza neden oluyorsun.ağzına ağzına çarpasım var lan!
insanı rezil de edebilen, vezir de edebilen site.
zaman tünelinin acilen kaldırlıması gereken site.
Bir sürü saçmalığı olan, insanın neyi var neyi yok ortaya koyan, ergen ergen insanların bulunduğu, durumlarımı beğenir misin ya da durumuma geçmiş olsun yazar mısın gibi saçma sapan soruların olduğu, kimi için iyi kimi için kötü olan, insanın sevdiği kişiyi takip edebildiği hatta onu daha iyi tanıyabilme şansı olan, apaçi ve ergenlerin bol olduğu sosyal paylaşım sitesi.
son zamanlarda bağlanma sıkıntısı çekilen sosyal paylaşım sitesi.
sadece benim başıma mı geliyor bilmiyorum lakin , nereden denesem zar zor açılıyor ve sohbet butonları dahi 10 dk ya geliyor.
eskiden çok seriydi şimdi ise kağnı gibi site.
sadece benim başıma mı geliyor bilmiyorum lakin , nereden denesem zar zor açılıyor ve sohbet butonları dahi 10 dk ya geliyor.
eskiden çok seriydi şimdi ise kağnı gibi site.
bazen sayfaları zor acılan bazen de hiç açılmayan nalet site.
türkçe ve edebiyat dersinden daha etkili olarak insanların şair ve yazarları tanımasına vesile olmuş site. insanlar özlü söz bulucam diye türk edebiyatını yeniden keşfettiler.
admininin atılan mesajlara cevap vermediği sitedir.
admin bana ulaş
(bkz: mark zuckerberg)
bu konuda uludağ sözlük tek değildir.
admin bana ulaş
(bkz: mark zuckerberg)
bu konuda uludağ sözlük tek değildir.
sık sık değişiklik yapıp ibneleşen site.
zaman tüneli (timeline) uygulaması ile artık mide bulandıran sitedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar