bugün
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- deliliğin tedavisi4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- buddy dude10
- güzel kızların isimleri3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- sözlüğün amacı3
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- sueda uluca5
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi3
- deyyus u ekber3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- hilal yelekçi3
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı2
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- türkiye a milli futbol takımı3
- arda güler8
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- bardağı taşıran son damla7
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- zion suzuki2
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- kemal kılıçdaroğlu15
- avustralya9
- naylon çorap fetişi2
- trt 12
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- başıboş köpek sorunu4
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- carlsberg elephant2
- en iyi antidepresan19
bill gates'in 30 yılda üretim yaparak kazandığı serveti 5 yılda hiç bir şey üretmeyerek sahibine kazandırmış şirket.
yine bir şeyleri değiştirmişler.
yani, bir boka yarasa, neyse diyeceğim. laf olsun diye değişim yapıyorlar yenilik menilik yok...
yani, bir boka yarasa, neyse diyeceğim. laf olsun diye değişim yapıyorlar yenilik menilik yok...
(bkz: ismail yk) serbest cagrisim.
artık oldu face-bok.
Elini atsan Türke gelen site. Arkadaş çevresi için güzel bir site.
o kadar hızlı değişiyor ki yetişilmiyor.
birdenbire değişti ben de anlamadım ne olduğunu. fotoğraflara tıkladığında daha büyük çıkıyor ve yorumlar yanda oluyor. (belki önceden vardı, ben yeni geçtim bilemedim.)
birdenbire değişti ben de anlamadım ne olduğunu. fotoğraflara tıkladığında daha büyük çıkıyor ve yorumlar yanda oluyor. (belki önceden vardı, ben yeni geçtim bilemedim.)
sosyal paylaşım sitesidir. insanların olmak istedikleri kişiliklere bürünebildiği haliyle kendilerini kaybettikleri gereksiz paylaşım sitesidir. insanların ne yaptıklarını, dün nerede olduklarını, yarın ne yapacaklarını, o an ne hissettiklerini yazdığı kişilik pazarıdır.
bazen kapatmak istediğim, ancak bazı etkinliklerden ancak öyle haberdar olduğum ve bazı kişilerle de iletişimimiz sadece o yolla olduğu için * kapatmadığım, iletişim aracı.
sürekli bir değişim içerisinde olan, yöneticiler tarafından sanki oyuncakmış gibi her daim görünümü değişen sosyal paylaşım sitesidir.
*
*
yine birtakım değişikliklere gitmiş site.
insanların kendilerini çok güzel pazarladığı bir site.
an itibariyle fotoğrafları gösterme şeysinde yenilik yapmış site. fena olmamış gibi.
mark zuckerberk in ağır işsiz olduğunu ispatlayan site. olm işin yok mu oynama artık şununla.
telefon rehberinde 300, facebook listesinde 500 arkadaşı olan insanları görüyorum. bir gün ararım diye silmediğin o numarayı hangi gün arayacağını merak ediyorum. yada 500 arkadaşın olamayacağı imkansızlığıyla ne zaman yüzleşeceğini merak ediyorum.
kendilerini tatmin etmeyen ilişkilerini sanki herşey süpermiş gibi göstermeye, bir sevgilisi olduğunu arkadaşlarının gözüne sokmaya, onları imrendirmeye çalışan insanlar görüyorum, üzülüyorum len.
penis büyütücü maillerinin yakın zamanda gazete okumak için girdiğim internet sitelerinin sağında solunda da belirmesi, okşanası egolardan prim yapmak için bire bir. yada 'burun estetiği, silikon, zayıflama hapı' gibi zırvaların talep görmesi üzücü.
facebook listemdeki herhangi bir kızı arayıp 'nerdesin?' diye sorsam eminim 'ben, x, y, z, a, b if'deyiz' demez. ama birbirlerini her dakika etiketleyip burda, şurda, orda yazanları görüyorum. 'biz geziyoruz' mesajı veriyorlar. ben hep evdeyim mesela, hiç dışarı çıkmıyorum, hiç arkadaşımda yok benim.
ben dışarı çıktığım zaman fotoğraf çekmeyi unutacak kadar çok eğlenirken, bazılarının 150 fotoğrafı 2 saate sığdırdığını görmek üzüyor beni. hayır hatıra olsun diye çekersin tamamdır. ama 'eğleniyoruz!' mesajı vermeye çalışmakta neyin nesi? ne arada eğlendiniz? bu arada dans etmenin amacı; dans etmektir. poz vermek değil.
keşke hiç facebook'u kullanamayacak kadar dolu bir hayatım olsa. oturup bilgisayarı açıp, internete giremeyecek kadar dolu olsa hayatım. dimi?
kendilerini tatmin etmeyen ilişkilerini sanki herşey süpermiş gibi göstermeye, bir sevgilisi olduğunu arkadaşlarının gözüne sokmaya, onları imrendirmeye çalışan insanlar görüyorum, üzülüyorum len.
penis büyütücü maillerinin yakın zamanda gazete okumak için girdiğim internet sitelerinin sağında solunda da belirmesi, okşanası egolardan prim yapmak için bire bir. yada 'burun estetiği, silikon, zayıflama hapı' gibi zırvaların talep görmesi üzücü.
facebook listemdeki herhangi bir kızı arayıp 'nerdesin?' diye sorsam eminim 'ben, x, y, z, a, b if'deyiz' demez. ama birbirlerini her dakika etiketleyip burda, şurda, orda yazanları görüyorum. 'biz geziyoruz' mesajı veriyorlar. ben hep evdeyim mesela, hiç dışarı çıkmıyorum, hiç arkadaşımda yok benim.
ben dışarı çıktığım zaman fotoğraf çekmeyi unutacak kadar çok eğlenirken, bazılarının 150 fotoğrafı 2 saate sığdırdığını görmek üzüyor beni. hayır hatıra olsun diye çekersin tamamdır. ama 'eğleniyoruz!' mesajı vermeye çalışmakta neyin nesi? ne arada eğlendiniz? bu arada dans etmenin amacı; dans etmektir. poz vermek değil.
keşke hiç facebook'u kullanamayacak kadar dolu bir hayatım olsa. oturup bilgisayarı açıp, internete giremeyecek kadar dolu olsa hayatım. dimi?
eskiden belki iyiydi ancak artık iyice boku çıktı. bozdu diyorlar ya, hakikaten bozdu.*
yıllarca aha şimdi donduruyorum, şimdi sileceğim, yeter artık derdim. dondurduğumun 2-3 gün sonrası yanlışlıkla veya bir şekilde tekrar açardım hesabı.
1 ay kadar önce yetti artık dedim. 2 saatimi verdim, tüm her şeyi sildim. fotoğraflar vs. ismimi asfdasfdasdf şekline çevirdim. en sonda şifreyi değiştirdim, hangi şifreyi koydum onu hatırlamıyorum. sonra da şu 15 gün hesabınıza girmezseniz silinecek hedesini uyguladım. siktir olup gitti hayatımdan.
hayır abi gün boyu beraberim o facebook arkadaşlarımla. bu ayrı bir salaklık yani. lan şu bugün ne paylaşmış acaba diye gezinmek, fotoğraflara falan kaptırmak kendini. harbiden işsizlik.
işin garip kısmı, türkiye birçok ülkeye fark atmış facebook'a girmek konusunda. iş yerleri falan yasakladı insanlar işlerinden kopuyor diye. bokunu çıkarmakta üstüne yok bu ülkenin.
yıllarca aha şimdi donduruyorum, şimdi sileceğim, yeter artık derdim. dondurduğumun 2-3 gün sonrası yanlışlıkla veya bir şekilde tekrar açardım hesabı.
1 ay kadar önce yetti artık dedim. 2 saatimi verdim, tüm her şeyi sildim. fotoğraflar vs. ismimi asfdasfdasdf şekline çevirdim. en sonda şifreyi değiştirdim, hangi şifreyi koydum onu hatırlamıyorum. sonra da şu 15 gün hesabınıza girmezseniz silinecek hedesini uyguladım. siktir olup gitti hayatımdan.
hayır abi gün boyu beraberim o facebook arkadaşlarımla. bu ayrı bir salaklık yani. lan şu bugün ne paylaşmış acaba diye gezinmek, fotoğraflara falan kaptırmak kendini. harbiden işsizlik.
işin garip kısmı, türkiye birçok ülkeye fark atmış facebook'a girmek konusunda. iş yerleri falan yasakladı insanlar işlerinden kopuyor diye. bokunu çıkarmakta üstüne yok bu ülkenin.
yaratıcısının da muhtemelen artık sıkıldığı ve cazip hale getirmek için tabiri caizse bir taraflarını yırttığı sosyal paylaşım(!) sitesidir.
her şeyin bir ömrü var neticede fazla da kasmamak lazım.
her şeyin bir ömrü var neticede fazla da kasmamak lazım.
kendini pazarlama sitesi "yanlış anlaşılmasın iyi anlamda da olabilir".
büyük firmaların çok insan trafiği olduğundan üstünden para kazandığı sitedir.
nefret ettiğim sitelerin başında gelendir.
büyük firmaların çok insan trafiği olduğundan üstünden para kazandığı sitedir.
nefret ettiğim sitelerin başında gelendir.
müthiş bir gelir kapısıdır. işi bilen ve fırsatları değerlendirmeyi hedefleyen kişilere için çok büyük paralar kazandırır.
bir internet sitesinden çok, bir moda bir trenddir. bu nedenle hiçbir zaman aynı kalmaz, kalmayacaktır. sürekli bir değişim halindedir, tıpkı moda gibi... ama bunu anlayamayan bazı öküzler "niye değişti bu facebook yine yaa" şeklinde ağlamaya devam etmektedirler. madem sevmiyorsun kullanma yavşak.
an itibariyle kurtulmak için can attıgım, kapatırsam birşey kaçırır mıyım korkusuyla uykularımın kaçmasına neden olan paylaşım sitesi ( ordan bakınca başka derdim yokmuş gibi göründüğünün farkındayım ) .
apaçi dediğimiz tür insanların ele geçirdiği ve yaklaşık 1 hafta önce kökten kapattığım sosyal paylaşım sitesidir.
adına şarkılar yazılan sosyalleşme zımbırtısı, seviyorum lan ben burayı.
Zırvalık.
yolda selam vermeyen insanların çoşa geldiği, insaları radikalleştiren ve on kaplan gücünde olmalarını sağlayan bir sosyalleştireç.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar