bugün
- kiraz cicegi kolonyasi38
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- mutsuzken çirkin olmak7
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- kendine yalan söyleme eğilimi5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri4
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- iskender7
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- etli biber dolması yapan erkek9
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- küt saçlı hatun2
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- sardalya4
- ismail kartal31
- loafer pabuç giyen tipin ortamlarda erkeğim demesi2
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- ilk buluşmada falafel yemek4
- özgürlük nedir sorunsalı7
- platon un mağara alegorisi15
- yemek pişirirken hayatı sorgulamak4
- true silik olsun10
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- hepimiz allah'ın çocuklarıyız3
- ona bir şey söyle6
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- tek kasa açan kalabalık market4
- sabahtan beri aç olmak5
- moda olan yılan ejderha dövmeleri2
- martin eden3
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek4
- güne bir şiir dizesi bırak2
- allah'ın insanı kendi suretinde yaratması ne demek2
- ibrahim tatlıses'in oynadığı filmdeki ilginç sahne3
- tavuk döner4
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- 2000 yılında dünya nasıl olacak4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- fenerbahçe18
- sucuk döner5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
tarafıma ayarlarımın kapalı olduğunu hatırlatarak, herkesin beni bulabilmesi için ikazda bulunmuş olan oluşum.
yakında; "engellediğin kişilerin engelini de kaldır ! seni çok özlemişler" falan diye başka bir ikaz yollarsa hiç şaşırmam.
--alıntı--
Aboneler Seni Bulamıyor !
Adını veya iletişim bilgilerini kullanarak Facebook'ta ve herkese açık arama motorlarında profilini kimlerin bulabileceğini sınırladığın için daha fazla abonen olmuyor olabilir. Artık Abonelikler'i açtığına göre, ayarlarını profilini Facebook'taki herkese bulabilecek ve herkese açık arama motorlarında çıkacak şekilde güncellemeni tavsiye ederiz.
--alıntı--
özel hayatını face de deşifre etmek isteyen zaten dibine kadar bunu yapıyor.
adamlar sayemizde para içinde yüzüyor. yetmezmiş gibi ağzından salyalar akarak; "açççç aççççç ayarlarının hepsini aççççç" diye resmen taciz ediyor.
ayarları kapalı olanlardan sana ne !? sana mı kaldı ikaz etmek !?
aynı face tarafından nasılsa(!) ayarları herkese açık olan ve hesabına hiç bakmayan bir arkadaşımın duvarında , son bir aydır sürekli, kendisinin yazmadığı abuk subuk tavsiyeli paylaşımları oluyor.
en aklı başında olanlardan seçtim.
--alıntı--
Tarot falına bakılır * inanmak zorunda değilsiniz. Deneyin * http://bit.ly/TarotFaliBak
f+ Facebook'u Geliştiren SÜPER Eklenti! msn plus dan daha iyi bence. Renkli yazıya bittim yanlız *
Ben Bu Ayakkabıya Hasta Oldum Ya. Hemen Aldım Tabı 30 TL ye Mutiş Kampanya Var.%80 indirim Varmış Bu Haftaya Özel.Sizde Üye Olun Hemen Kaçırmayın * = > Ücretsiz Üye Olmak için : http://bit.ly/Marka-Urunler
--alıntı--
yakında; "engellediğin kişilerin engelini de kaldır ! seni çok özlemişler" falan diye başka bir ikaz yollarsa hiç şaşırmam.
--alıntı--
Aboneler Seni Bulamıyor !
Adını veya iletişim bilgilerini kullanarak Facebook'ta ve herkese açık arama motorlarında profilini kimlerin bulabileceğini sınırladığın için daha fazla abonen olmuyor olabilir. Artık Abonelikler'i açtığına göre, ayarlarını profilini Facebook'taki herkese bulabilecek ve herkese açık arama motorlarında çıkacak şekilde güncellemeni tavsiye ederiz.
--alıntı--
özel hayatını face de deşifre etmek isteyen zaten dibine kadar bunu yapıyor.
adamlar sayemizde para içinde yüzüyor. yetmezmiş gibi ağzından salyalar akarak; "açççç aççççç ayarlarının hepsini aççççç" diye resmen taciz ediyor.
ayarları kapalı olanlardan sana ne !? sana mı kaldı ikaz etmek !?
aynı face tarafından nasılsa(!) ayarları herkese açık olan ve hesabına hiç bakmayan bir arkadaşımın duvarında , son bir aydır sürekli, kendisinin yazmadığı abuk subuk tavsiyeli paylaşımları oluyor.
en aklı başında olanlardan seçtim.
--alıntı--
Tarot falına bakılır * inanmak zorunda değilsiniz. Deneyin * http://bit.ly/TarotFaliBak
f+ Facebook'u Geliştiren SÜPER Eklenti! msn plus dan daha iyi bence. Renkli yazıya bittim yanlız *
Ben Bu Ayakkabıya Hasta Oldum Ya. Hemen Aldım Tabı 30 TL ye Mutiş Kampanya Var.%80 indirim Varmış Bu Haftaya Özel.Sizde Üye Olun Hemen Kaçırmayın * = > Ücretsiz Üye Olmak için : http://bit.ly/Marka-Urunler
--alıntı--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar