bugün

facebook

şu oturduğum yerde monitöre kafa atmamın sebebi site. beni deli eden site. bozuk site.
tam bejeweled blitz'de gazı almışım, hızlanmışım, 300 binin üzerine çıkmışım. birden böyle kendi kendine kitlendi. on saniyemi yedi hayvan. öylece kaldım. sürekli oynuyorum ve sürekli bunu yapıyor bana.
sonra the sims social diye bir sims oyunu çıkmış. oyun bir türlü açılmıyor. sürekli takılıyor. saatlerce sayfa yeniliyorum. tam açılıyor. beş dakika bakıyosun, tekrar kapanıyor. herkeste aynı şikayet.
ardından chatbox, online olanları göstermiyor. online olmadığım halde beni online gösteriyor. cevap alamayan arkadaşlarım bana "karton, küs müyüz?" şeklinde tavır alıyor.
ayrıca site sürekli kendi kendine hata veriyor. kullanırken yeniliyorum hep sayfayı. çoğu zaman yorumları iki kere yolluyor. birini sileyim derken ikisini siliyor. cümle çevirilerini bile bana soruyor. türkçe facebook kullanınca komik çeviriler yapıyor. (like your durum gibi)
beni deli ettin facebook! koskoca facebooksun, bi tane adam yok mu başında ya? tamam, bu işler zor olabilir. anlamıyor olabilirim. ama daha bak sims doğru düzgün açılmıyor, hemen yeni paket tasarlamışsın. ulan ayı, önce ilk yaptığın işi tam bitirsene. fıtık ediyosun insanları ya. sen anca paket çıkar böyle. valla kapatıcam hesabımı ama öbür türlü de yıllardır alıştık sana. sigaraya tekrar başlatacaksın beni sonunda.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026