bugün

facebook

ne zaman ölüp tarihe karışacağını merak ettiğim sosyal ağ.bugün bir anda farketim ki, herkesin hayatı olmuş. annem benım sen fareyi nasıl tutcanı hangisi fare bunun derdin şimdi bak facebook duvarıma yazıcam seni diye tehtit eder sohbet kısmında açık olup sana yazmadığını gördüğün kişiyle küser yada sen açıkken çıktıysa beni görüp kaçtı der bide bunlara hakketen inanır oldun.kardeşim daha 10 yaşındasın çık oyun oyna dediğim de benle dalga geçtin len ben o yaşta hala oyun oynuyodum belkide sorun bendeydi ama o iğrenç türkçenle duvarına yazdığın atarlı cümlelerle hava yaptığını sanıyosun. Ama dikkat et fazla atar göte batarmış.kursdaki 85 yaşında kendini resme adamış hatunlar gelmişsin 85 yaşına ne güzel anlatıyosun bir komşu edindim giriyorum ondan geyik alıyorum çiçek ektim onları sulamam lazım yeni bir ürün gelmiş çok güzelmiş bi komşum var hiç boşlamaz beni hep gelir bakar gübreler ay seninkine giremiyorum ben kusura bakmıyosun değilmi? dur bi dk neyden bahsediyoruz tabiki farmville. helal olsun kardeşim...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026