bugün
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- ona bir şey söyle13
- kilo vermenin çok zor olması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- rahmi koç3
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- diyanetin abd'deki villaları8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- kontrat fosfor karburator5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- sarı yeleli aslan trump8
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- anın görüntüsü18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- mor semsiyeli yabanci14
- determinizm2
- gocu26
- zallın fake hesabı var mı9
- gecenin şarkısı5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- hababam sınıfı semra hoca7
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- yazarları gülümseten şeyler6
içinde herkesi bulabileceğiniz mezardaki dedenize kadar bulabileceğiniz bir sosyal paylaşım sitesidir.
Cogu kullanıcı tarafından Youtube'a çevrilmiş site. Tabii Youtube'a erişim kapaliysa (gerçi su an sıkıntı yok açık da) ve tarayıcı ayarları yapılmadıysa Youtube'dan paylaşılan videoları izleyemiyorsunuz. Dailymotion için ise durum öyle degil.
"insancıkların kendilerini sergilemek amacıyla kurulduğunu sandığı site"
Gittiği her yerde her hareketini fotoğraflayıp acele bişekilde gün bitmeden face'e koyar ve altına başlık atar x gemide...y izmirde... z işerken üç bilinmeyenli denklem gibi ..
Gittiği her yerde her hareketini fotoğraflayıp acele bişekilde gün bitmeden face'e koyar ve altına başlık atar x gemide...y izmirde... z işerken üç bilinmeyenli denklem gibi ..
görsel
arkadaşlar röportaj uygulamasıyla kardeşi birbirine düşürmüş sosyal ağdır.
soru: eğer ailen ...guler'i evlatlik edinmeye kalksa ne yapardın?
cevap: yoksa???
not: bahsi geçen iki kişi ikiz kardeştir.
arkadaşlar röportaj uygulamasıyla kardeşi birbirine düşürmüş sosyal ağdır.
soru: eğer ailen ...guler'i evlatlik edinmeye kalksa ne yapardın?
cevap: yoksa???
not: bahsi geçen iki kişi ikiz kardeştir.
artık fazlasıyla sıkan, ama elimin bir türlü hesabımı dondurmaya gitmediği, bilgisayarı açınca ilk girdiğim site işte.biliyorum ki kapatsam da bir süre sonra açılacak o hesap.ne seninle ne sensiz facebook.
istihbarat birimleri için bir nimet kıl bir site.
facebook büyük site belediyesi yine yol calısması yapıyo galiba bu ne lan hersey bi satte acılıyo saat 5'teki kızılay trafiği gibi.
yavaşlıkta sınır tanımayan sosyal ızdırap sitesi. niye girdiğimi ben de bilmiyorum.
artık facebook sohbette ileti aldığınız zaman dırırıt diye bi' ses çıkıyor.
ne gerek var bunlara amk!
ne gerek var bunlara amk!
onlarca sanal sosyal yaratmış internet sitesi. öyle bir yerki orası, dünyanın en eziği bile arkadaşları üzerinde "oha lan nasıl eğleniyor piç" gibi bir izlenim bırakabiliyor. hani büyüteç gibi, bire bin katıyor. bir insanın fotoğraflarını başkalarıyla paylaşmasındaki amaç başka ne olabilir ki zaten? herkes birbirini etkilemeye çalışıyor. halbuki hepimiz bokuz, kimse bilmiyor.
bu gece kendisinden bir kez daha tiksindim.
bir süredir kasıtlı bir şeyleri yüzüme çıkartıyor gibi davranıyor. hem de "bikaç saniye önce" yazan en yeniler haber butonuyla.
bu kadar.
daha kapsamlı tanımı midemde. soğuk su ilaveli. kırgın.
bir süredir kasıtlı bir şeyleri yüzüme çıkartıyor gibi davranıyor. hem de "bikaç saniye önce" yazan en yeniler haber butonuyla.
bu kadar.
daha kapsamlı tanımı midemde. soğuk su ilaveli. kırgın.
insanların kaçıncı el ve kaç km olduğunu gösteren bir sosyal "hasar durum raporu" sitesi.*
artık hayran sayfalarında istatistiklerde paylaşılan şeyin hayran sayıları içindeki gösterim sayısını ve geri bildirimini de belirtiyorlar. ne güzel ne hoş.
internet tarihine adını altın harflerle yazan sosyal paylaşım sitesidir.özellikle türklerin yoğun rağbet gösterdiği bu arkadaşlık sitesi bütün dünyada hızla büyümektedir.facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg 2009 yılı sonunda 350 milyondan fazla üyesinin bulunduğunu belirtmiştir.
röpörtajdan nefret ettirmiştir.
o değil de az önce paylaştığım şarkı yuutubdan kaldırılmış olmasına rağmen beğenenler oldu. demek ki dinlemeden paylaştığımı beğenen insanlar arasındayım. bu sahte destek ve mutlulukla daha ne kadar yaşarım bilemiyciim.
o değil de az önce paylaştığım şarkı yuutubdan kaldırılmış olmasına rağmen beğenenler oldu. demek ki dinlemeden paylaştığımı beğenen insanlar arasındayım. bu sahte destek ve mutlulukla daha ne kadar yaşarım bilemiyciim.
son haftalarda video ile doğumgünü kutlama muhabeti had safhadadır. insanlar amatör video kayıtları hazırlıyor, bunu kutlayacakları kişinin sayfasında, ya da kendi sayfalarında vs. yayınlıyorlar. fena fikir değil aslında, hatta el emeği göz nuru. gayet amatör ama içten videolar var. daha bugün iki tane izledim. ancak insan ilk kıvılcımın nereden çıktığını merak ediyor. son bir haftada bu şekilde hazırlanmış dört arkadaşımın videosunu izledim.
insanların karakterlerinin, düşüncelerinin henüz oturmadığını gösteren sitedir aynı zamanda. "deniz gezmiş'in yolunda ilerleyenler" diye bir gruba üye olup ardından "ya sev ya terket" bağlantısı paylaşan embesil organizmaların arkadaş listenizde olduğunu görür, hiçbir şey söylemeden silersiniz genelde.
not: burada siyasi görüşlerden ilgili değil, tutarsızlıktan bahsediyorum *
not: burada siyasi görüşlerden ilgili değil, tutarsızlıktan bahsediyorum *
gündüz ankaralı namık sayfasını beğenmiştim. akşam baktım arkadaşlarımın sayısı 5 azalmış. yakışıyor mu lan? siz abuk sabuk yazılar yazınca, fake olduğu belli videolar paylaşınca ben sizi silmemiştim. skip geçmiştim yaptığınız salaklıkları.
bir de yan odadaki kardeşimi eklicem, tanımıyorsunuz diye eklettirmiyor bana. tanıyorum kaç yıllık kardeşim be o benim. üvey falan mı ne ima etmeye çalışıyorsun? arkadaşlık sitesinde arkadaş eklettirmeyen site. zaten tanıdığım insanları ben tanıyorum. msnleri, telefonları var. mantıkdışısın zükenberg.
bir de yan odadaki kardeşimi eklicem, tanımıyorsunuz diye eklettirmiyor bana. tanıyorum kaç yıllık kardeşim be o benim. üvey falan mı ne ima etmeye çalışıyorsun? arkadaşlık sitesinde arkadaş eklettirmeyen site. zaten tanıdığım insanları ben tanıyorum. msnleri, telefonları var. mantıkdışısın zükenberg.
ciddi ciddi bu siteyi önemseyen insanların türemesine yol açmıştır. şöyle ki yok ilişki durumunu niye değiştirmedin,o fotoğrafı neden beğendin gibi modern zamanın kavga sebeplerinin başlıca sebebidir.
tanımadığı insanları zorla arkadaş yaptırıp bir nevi sanal pezevenklikte yaptığını düşünmekteyim.
hepimizin vazgeçilmezi halini alan,msn açıldığında mutlaka yanında açılan site..
what's in your mind? diyerek sevgilisi olmayanlara bile sorguya çekme muharebesini yaşatan bir internet sitesi.
çok fazla abazan profil barındıran site.
çakma profil açar açmaz 40 kişi ekledi .
çakma profil açar açmaz 40 kişi ekledi .
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar